51527
-
#7859 beallithatok, en kiprobaltam -
#7858 Ha mar szoba jott ez a csiterezes,akkor megkerdeznem mert szamomra nem vilagos es a szabalyokban sem lattam errol semmit,hogy azonkivul hogy hc modban jatszunk hasznalhatoak-e a bekapcsolhato segitsegek ?
Arra emlekszem,hogy mikor elkezdtuk ezt az elejen volt rola szo,hogy csak automata kuplungot hasznalhat mindenki,de ezt nem biztos ,hogy mindenki tudja is.
Na en bevallom kivancsisagbol kiprobaltam es sokkal konnyebb menni ha be van kapcsolva meg egy-ket segitseg,azt nem mondom,hogy gyorsabban is mentem csak stabilabban.
most ez igy igazsagos,hogy esetleg valaki hasznalja ezeket,valaki meg nem???
-
#7857 Igazából tényleg meg kellen nézni hogy beállithatóak-e a játékban azok az értékek amik ezekben a setupokban szerepelnek és akkor tényleg kiderülne de én le se szedem őket. -
#7856 Hm, megtaláltam ezt az oldalt ahol ezek a ccr setupok találhatóak, nos egyáltalán nem ugy néz ki mint ahol tudatosan csaló setupok lennének. -
#7855 Ma'r ha egyaltalan letezik ilyen. Valoszinuleg csak egy rosszindulatu pletyka, aminek en is bedoltem.
Ha lenne ilyen akkor ma'r reg kint lenne a javitas szvsz. -
#7854 Amugy csak a magyar MoH:AA scene alapján tapasztalatból mondom hogy a másik csiterezésénél semmi sem rombolja jobban a secenét, ugyhogy tényleg szeretnék mindenkit megkérni hogy mellőzze az ilyen setupok használatát! -
#7853 Ez meg itt a csiter bajnokság:
http://www.cybercupracing.com/
-
Petya777 #7852 Kirpóbálétam ezt a híres ccr setupot és nem mentem jobbat a réginél :)
Petya -
#7851 Igen, latom, csak elobb nyomtam gombot....igy viszont en sem tudom mar... :) -
#7850 o jott meg elotte a valasz:D csak tudni akartam van ket skill pontom es hogy mire nyomjam ra:DD -
#7849 hat ezt en is lattam de ez akkor lenne ha a server uzemkesz.
Namost ugye penteken FF tehat akik kiestek nincs race:) -
#7848 Jovohetre Talladega van kiirva, egyelore mint EF es FF.
Ha lesz szerver, akkor ket teszt futam lesz (TF): Kedd - Talladega, Pentek (elvileg) - Daytona vagy North Carolina. -
#7847 bar gondolom, ez mar elcsuszott... :))) -
#7846 TALLADEGA TF, 2003.05.23. Péntek 21:00
Talladega Superspeedway 2,660 miles
Versenytáv: 50% (94 kör)
Gyakorlás: 60 perc
Bemelegítés: 15 perc
ha minden igaz...ez van a HNR-en. :) -
#7845 kovetkezo palyak mik lesznek errol lehet tudni valamit vagy nem:) -
#7844 En asszem, nem is rakom vissza...nekem nem jot be. :) -
#7843 Előbb ki is töröltem mikor úgy volt hogy ez cheat setup aztán mikor írta Toya hogy mégsem akkor visszaraktam :) De mondom én csak időmérőn fogom használni-de még ez sem biztos- persze ha tényleg nem cheat setup. -
#7842 Nalam is erosebb a ffb... -
#7841 Én is nézzegettem ezeket a CCR setupokat. Érdekes valamiért ha ezt berakom az ffb sokkal erősebb lesz nálam nem tudom miért. Lowes-ben és itt is a CCR_Qual setupot használnám. De versenyre nekem nem jött be annyira. -
#7840 Hat en 21.91x mentem a sajat setupommal es ebben volt egy jo kis megccsuszas is. majd ha tokeletesen uralom az autot es mar erzem, hogy csak gyorsabb setuppal mehetek jobbat, akkor keresgelek. addig is mindenkinek ajanlom a "Sajat_Q1" es a "Sajat_R1" setupokat! :D -
#7839 ez jo,most mar igy az is ilyen setuppal fog menni aki eddig semmit nem hallot rola :)
megcsinaltuk neki a reklamot :D -
#7838 nem probalom, mert d3d alatt siralmas az fps :) -
Toya #7837 A CCR név pedig a Caranci's Cobra Racing rövidítése :-) -
Toya #7836 Megnéztük még 1x és a CCR mégsem szabálytalan, egy kis ügyeskedéssel valóban beállíthatóak az értékek.
Sorry.
Pontosan utána érdeklődök most, hogy vannak-e ilyen beállítások egyáltalán. -
#7835 lehet lama vagyok de en nem mentem vele jobban:d -
#7834 gondolod ettol elkeseredem:)))) de mondom D3D alatt probald ki hogy ott is jo e? -
#7833 most,hogy mondod lehetseges,de en ilyeneken sose gondolkoztam el -
Toya #7832 Szerintem a CCR-nek a neve is valami ilyesmit takarhat. -
#7831 ezeken kivul van meg nekem egy par fajta de egyiknel se vettem eszre,hogy gyorsabb vagy konnyebb lenne mint a tobbi,akkor valoszinu azok is szabalyosak....
legalabbis remelem :)
-
#7830 én is csak leszedtem, hogy lassam masok milyet hasznalnak asszem el lesznek tavolitva.... Mondjuk nekem még inkabb rutinpalyara kellene jarnom gazadast elvételt tanulnom:))) -
Toya #7829 Szerintem a BS, a JG24Fan, a Dan setupok biztosan szabályosak. -
#7828 ccr-en kivul van masmilyen cheates setup is mert en eleg sokat levadasztam a netrol es nem tudom akkor most melyiket ne hasznaljam? -
#7827 valoszinu,de mentsegemre szoljon,hogy fogalmam sem volt rola,hogy ez cheat-es setup :)
es csak arra az egy palyara volt meg akkor,mondom tegnap elott talaltam meg az oldalt ahol fent van a tobbi.... -
Toya #7826 Ja akkor ezzel mentél amikor egyszerűen nem tudtunk megelőzni ? -
#7825 hat en akkor sem tudtam nyerni mikor ezzel mentem,de asszem akkor volt az hogy megszereztem az elso rajtkockat,meg csodalkoztatok is ,hogy meglodultam :)
reszemrol felejtosek ezutan ezek a setupok... -
#7824 Ebben is van valami...en mindenesetre nem engedem a gepemre ezeket a setupokat. :D -
Toya #7823 Lehet állítani azt az értéket csak éppen akkora számra nem lehet beállítani. -
#7822 na megneztem, tenyleg mas ertekek vannak benne ott ahol elmeletileg nem lehet allitani semmit :)
-
Toya #7821 Nekem nem tetszik az ötlet.
Én bízom annyira mindenkiben, hogy nem használ ilyen beállításokat.
Ha valaki így nyer és tud is örülni neki azt maximum sajnálni lehet (persze ha tudott róla milyen setup-al versenyez).
Szerintem erről sokan nem is tudtak. -
Toya #7820 Belőled is kinéze, hogy szó nélkül törlöd ezeket a beállításokat mert így nem értékelnéd túl sokra a jobb eredményt.