51527
-
#7899 sorry fiuk, elment a tapom. ez itten a laptop, de ezzel nem tudok hostolni. holnap veszek tapot es a futamon ott leszek...ha nem lesz valtozas a rajtlistaban. thx all! :) -
Marki.. #7898 FREAK-nek
,ha még olvassa a fórumot. -
#7897 ha bombariado lesz ,legalabb tudjuk ki volt :))) -
#7896 na most már tudjuk mikorra nyomjuk a bombariadót... -
#7895 ja véletlen eltévedtem:)ez igaz...
-
#7894 LOL -
#7893 ilyen nekem is van ,csak eppen szombatra szol,hogy holnap tudjak indulni a futamon :DDD -
#7892 Azért egy videó kamerát vihetnél:) -
#7891 Hi all! Hát ne haragudjatok hogy nem leszek ott a futamon.Higyjétek el nem lenne ok ami miatt kihagynám a holnapi futamot......de az az egy ok "sajnos" közbejött.....alább láthatjátok az okot.Mindenkitől elnézést kérek aki számított rám.Igérem ilyen többet nem lesz (talán a 3.-ik résznél) :-) Remélem megértitek...és még1x elnézést.......
-
#7890 Jaaaaa, egy eltevedt baranyka. :-))) -
#7889 Te meg ki vagy?
Egyszer sem lattalak eddig online futamon? -
Toya #7888 Hess vissza a Grand Tourismo 3 GT3 topicba és nyomd tovább azt a "szuper szimulátort" :) -
#7887 ennyit a szimulátorról...aszittem ilyenek nincsenek benne...:((((
megkérek mindenkit ,hogy tartsa be a szabályokat, különben semmi értelme -
#7886 jezusom...gyakszerver indul! 62.68.161.184 :D -
#7885 Akkor a kovetkezo? -
#7884 Szoval elvileg ime az FF lista:
Atesz, PuMy, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai, HaZso, Met, Jacek, atyka -
#7883 De Freak nem megy, mert Petya megy. -
Marki.. #7882 Jaja én holnap biztos nem tudok indulni, úgyhogy a következő 2 ember megy ha Codered sem megy, asszem Petya és FREAK. -
#7881 Erre lenne jo, ha lenne majd lehetoseg a patch-ben, ezeket is letiltani a halon. Mashogy ugysem lehet ellenorizni. -
Petya777 #7880 Van két rossz hírem, ami lehet vmelyik két embernek nem is rossz: CodeRed és marki valószínűleg nem indul holnap... :((((
Petya -
#7879 Es hogy ellenorzod le hogy betartjak?
Ez mindenkinek a sajat lelkiismeretere van bizva. -
#7878 ezt nem kene beleirni a szabalyok koze ? -
#7877 van am egy olyan is a controls/advencedben ,hogy sreering assistance,ha az 100%-on van olyan szepen befordul az auto a kanyarba,hogy meg az sem szamit,hogy ha az ellenkezo iranyba kormanyozol :) -
#7876 Akkor ugynézki hogy nekem a kicsi fékcsikok nem jelennek meg amiket valaki más huzott. -
Petya777 #7875 Valaki indít gyakoroló servert?
Petya -
Petya777 #7874 lol -
#7873 ugye de miben is kelett volna?:) -
#7872 koszi.sokat segitettel. :D -
#7871 akkor be van kapcsolva minden:DDDD -
#7870 Hat en F1-bol indultam ki, azzal kezdtem, hogy mindent kikapcsoltam...de ez a kuplung megis olyan, mintha lenne... -
Petya777 #7869 Persze, ha be van kapcsolva leszabályoz a kanyarban
Petya -
#7868 Nekem semmi sincs bekapcsolva. Az automata kuplung pontosan nem tudom mire jó ha váltásnál kell akkor nekem nem is kell mert még a GPL-ben megszoktam hogy gázelvétellel váltok felfele.
Különben itt nem tudom hogy van, de szerintem aki kikapcsol minden segítséget gyorsabb lehet. -
#7867 de nekem ott nincs bekapcsolva, megis van...szval pl. nem tudom lefullasztani a kocsit. most akkor mi van? -
#7866 Options/Controls - Driving Aids allatt SEMMI ne legyen bekapcsolva!!!!
(MAx. a Show Ideal Racing Line) -
#7865 Ahol a tobbi segitseget:))) -
#7864 Igen, telleg mondtad, csodalkoztam is, mert volt ott fustoles rendesen...en sem hasznalok semmit, auto-kuplungot is csak azert, mert nem tudom, hol kell kikapcsolni. :D -
Petya777 #7863 én is csak auto kuplung, semmi más -
#7862 A segitsegek hasznalata elvileg nem engedelyezett, de az ellen semmit nem lehet tenni.
Aki bekapcsolt segedlet(ekkel) megy, es orul is neki, hogy milyen gyors, annak gratulalok. -
#7861 Nekem csak a kuplung van bekapcsolva.
Amugy a gyakorláson szóvá is tettem tegnap hogy milyen ugyes mindenki hogy csak én csikozom a pályát, senki el se fékezi még a bal első kereket, hogy sehol nincs egy árva féknyom, van ezek nem jönnek át a neten? -
#7860 Akkor most mégse csites setup az a ccr?