51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • atyka
    sorry fiuk, elment a tapom. ez itten a laptop, de ezzel nem tudok hostolni. holnap veszek tapot es a futamon ott leszek...ha nem lesz valtozas a rajtlistaban. thx all! :)
  • Marki..
    FREAK-nek

,ha még olvassa a fórumot.
  • sanzik
    ha bombariado lesz ,legalabb tudjuk ki volt :)))
  • mohus
    na most már tudjuk mikorra nyomjuk a bombariadót...
  • mohus
    ja véletlen eltévedtem:)ez igaz...

• Mnemomic
    LOL
  • sanzik
    ilyen nekem is van ,csak eppen szombatra szol,hogy holnap tudjak indulni a futamon :DDD
  • Met
    Azért egy videó kamerát vihetnél:)
  • CodeRed
    Hi all! Hát ne haragudjatok hogy nem leszek ott a futamon.Higyjétek el nem lenne ok ami miatt kihagynám a holnapi futamot......de az az egy ok "sajnos" közbejött.....alább láthatjátok az okot.Mindenkitől elnézést kérek aki számított rám.Igérem ilyen többet nem lesz (talán a 3.-ik résznél) :-) Remélem megértitek...és még1x elnézést.......

• PuMy
    Jaaaaa, egy eltevedt baranyka. :-)))
  • PuMy
    Te meg ki vagy?
    Egyszer sem lattalak eddig online futamon?
  • Toya
    Hess vissza a Grand Tourismo 3 GT3 topicba és nyomd tovább azt a "szuper szimulátort" :)
  • mohus
    ennyit a szimulátorról...aszittem ilyenek nincsenek benne...:((((

megkérek mindenkit ,hogy tartsa be a szabályokat, különben semmi értelme
  • atyka
    jezusom...gyakszerver indul! 62.68.161.184 :D
  • atyka
    Akkor a kovetkezo?
  • PuMy
    Szoval elvileg ime az FF lista:
    Atesz, PuMy, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai, HaZso, Met, Jacek, atyka
  • PuMy
    De Freak nem megy, mert Petya megy.
  • Marki..
    Jaja én holnap biztos nem tudok indulni, úgyhogy a következő 2 ember megy ha Codered sem megy, asszem Petya és FREAK.
  • Alexease
    Erre lenne jo, ha lenne majd lehetoseg a patch-ben, ezeket is letiltani a halon. Mashogy ugysem lehet ellenorizni.
  • Petya777
    Van két rossz hírem, ami lehet vmelyik két embernek nem is rossz: CodeRed és marki valószínűleg nem indul holnap... :((((

Petya
  • PuMy
    Es hogy ellenorzod le hogy betartjak?
    Ez mindenkinek a sajat lelkiismeretere van bizva.
  • sanzik
    ezt nem kene beleirni a szabalyok koze ?
  • sanzik
    van am egy olyan is a controls/advencedben ,hogy sreering assistance,ha az 100%-on van olyan szepen befordul az auto a kanyarba,hogy meg az sem szamit,hogy ha az ellenkezo iranyba kormanyozol :)
  • ibronk
    Akkor ugynézki hogy nekem a kicsi fékcsikok nem jelennek meg amiket valaki más huzott.
  • Petya777
    Valaki indít gyakoroló servert?

Petya
  • Petya777
    lol
  • Jacek
    ugye de miben is kelett volna?:)
  • atyka
    koszi.sokat segitettel. :D
  • Jacek
    akkor be van kapcsolva minden:DDDD
  • atyka
    Hat en F1-bol indultam ki, azzal kezdtem, hogy mindent kikapcsoltam...de ez a kuplung megis olyan, mintha lenne...
  • Petya777
    Persze, ha be van kapcsolva leszabályoz a kanyarban

Petya
  • Mnemomic
    Nekem semmi sincs bekapcsolva. Az automata kuplung pontosan nem tudom mire jó ha váltásnál kell akkor nekem nem is kell mert még a GPL-ben megszoktam hogy gázelvétellel váltok felfele.

Különben itt nem tudom hogy van, de szerintem aki kikapcsol minden segítséget gyorsabb lehet.
  • atyka
    de nekem ott nincs bekapcsolva, megis van...szval pl. nem tudom lefullasztani a kocsit. most akkor mi van?
  • Alexease
    Options/Controls - Driving Aids allatt SEMMI ne legyen bekapcsolva!!!!
    (MAx. a Show Ideal Racing Line)
  • Alexease
    Ahol a tobbi segitseget:)))
  • atyka
    Igen, telleg mondtad, csodalkoztam is, mert volt ott fustoles rendesen...en sem hasznalok semmit, auto-kuplungot is csak azert, mert nem tudom, hol kell kikapcsolni. :D
  • Petya777
    én is csak auto kuplung, semmi más
  • Alexease
    A segitsegek hasznalata elvileg nem engedelyezett, de az ellen semmit nem lehet tenni.

Aki bekapcsolt segedlet(ekkel) megy, es orul is neki, hogy milyen gyors, annak gratulalok.
  • ibronk
    Nekem csak a kuplung van bekapcsolva.

Amugy a gyakorláson szóvá is tettem tegnap hogy milyen ugyes mindenki hogy csak én csikozom a pályát, senki el se fékezi még a bal első kereket, hogy sehol nincs egy árva féknyom, van ezek nem jönnek át a neten?
  • ibronk
    Akkor most mégse csites setup az a ccr?