51527
-
Toya #8200 Hát az kellemetlen, de ezen a pályán sajnos ez könnyen megtörténik.
Szerencsére ezek a stílusú pályák nincsenek túlsúlyban a programban :-)
Én sem szeretem ezeket a pályákat, mert a győzelem inkább a drafton és a szerencsén múlik mint a tudáson és a taktikán. -
Toya #8199 Ja, csak arra próbáltam rávilágítani (de szépen fejeztem ki magam), hogy nekünk is kerülni kell a vélemény nyilvánítást.
A múltkor is ebből volt a baj. -
#8198 Éppen ezért mondtam, hogy privátba intézzék a dolgot ne itt. -
mozso #8197 Maganyosan hatul, elottem volt egy kisebb balhe, ezert fekeztem, utana mar mind1 volt. Koronkent 4 masodpercet kaptam. -
Toya #8196 Amúgy nem minden pálya ilyen unalmas, de itt komoly bajba lehet kerülni ha nem kapsz el egy jó draftot.
Sajnos ezt a pályát csak úgy lehet élvezni ha legalább huszan mennek rajta. -
Toya #8195 Hogy mentél te 42 kört egyedül ? -
mozso #8194 Gyerekek mondjatok, hogy nem minden palya lesz ilyen unalmas.........
42 kort egyedul menve kileptem. :( -
Toya #8193 Ja, majd PuMy, Alex, HaZso és Atesz megnézik a replay-t és eldöntik mi is történt.
Nem hiszem, hogy ebbe Norbin, Atison és a versenybíróságon kívül bárkinek is bele kellene folynia. -
#8192 Ezt inkább privátba Atis-al.
Tényleg nem lenne jó ha megint átmenne a fórum anyázásba. Tudom most dühös vagy mert kiestél, szívj el egy jointot (ja, az Freak:D) és inkább holnap kérdezd meg azokat akik ott voltak, hogy ők, hogy látják a dolgot.
Igaz bajnokság még nincsen de azért el kellene kezdeni használni a szabályokat, hogy bele lehessen szokni. -
Toya #8191 Hát Norbi elbeszélése alapján itt aztán most halmozott szabálysértés történt.
Majd meglátjuk, hogy a Atis is ilyen kritikusan szemléli-e az eseteket. -
Toya #8190 Azért ne menjen át a régi stílusba a fórum, mert nem vesztettél szerintem semmit. -
#8189 Jó hogy a másikat használja hogy be tudja venni a kanyart -
#8188 Vagy a nagy külföldi ligás csávónak nincs egy épkézláb setupja amivel képes nem 3 autónyi széles iven menni?! -
#8187 2. kör vagy melyik, atis bent Shai fent, atis belül a sárga vonal mellett elkezd kanyarodni felsodrodik kiüti Shait...
1x. kör atis belül én kivül felül megyek alattam még 3 autó is elfér, atisnak mégis kevés a hely, felsodrodik, felrak a falra.
És tudjátok képtelen vagyok elhinni hogy nem direkt csinálta, amiért a célvonál blokkolni akartam egy kicsit. -
Toya #8186 No fene, mi történt ? -
#8185 Atis eddig 2 ember versenyét tette tönkre. -
Toya #8184 Tegnap voltak a fiúk és jól is mentek. -
#8182 Azt én tudom, csak a gyakorlás alatt nem számít annyira a lag.
Azért lenne jó be engedni őket, hogy szokják a légkört és ne menjen el tőle a kedvük. -
Toya #8181 Azért valaki aki kiesik és működik nála az ALT+TAB az közvetítsen már :-) -
nmiki #8180 Ugy látom ma nem férünk be.:(
-
#8179 Nem veletek van a gond. Kicsi a szerver. -
Toya #8178 Met, de mindenkinek a gépére mennek az adatok és az sokat számít ám. -
#8177 Azt tudom, csak gyakorlás alatt nagyon ritkán van kint az összes autó. És akkor nem tömött sorokba megyünk, álltalában:) -
Petya777 #8175 Jó de csak pénteken nem tudok indulni, MA igen. És ha már bejutottam az ffre akkor hadd cseréljem ki egy efre plíz :)))
Petya -
#8174 itt komoly gond am a lag superspeedwayen -
#8173 Mi az, hogy a verseny előtt a setupot kell állítgatni?
És a verseny előtti napok mire vannak?:D -
#8171 Alex én itt vagyok, és indulnék is
Giovanni=X-type -
ShaiHulud #8170 lagzas ott is gond:) mert ha meg finomitani kell setupon akkor sem jo a lag -
#8168 az elobb beszeltunk... :))) -
#8167 Azért Practice-re bemehetnének mind, a lagzás nem annyira gond és meg lehet Őket nézni. -
ShaiHulud #8166 en jovok -
#8165 Az ujaknak csak akkor adok IP-t, ha Ok nem tudnak jonni es kevesen vagyunk, es/vagy ha bent levok "beszavazzak" Oket.
-
#8164 Akiket NEM ertem el eddig: Atis, Shai, Atyka XType!!!!
-
#8163 Nevezesi listak:
Multhetrol bent maradt (Petya jelezte hogy nem tud indulni): Toya, PuMy, Atesz, HaZso, Alexease (szerver)
Mostani EF jelentkezok(Met nem tud indulni, technik problem):
Atis, CodeRed, Jacek, Norbi, ShaiHulud, Atyka, Mozso, Sanzik, nmiki, Jolly, XType + Alexease (szerver)
Es innen 6 ember "jutna" tovab. De igy egy kicsit sokan vagyunk!
Az "uj" embereket azert vettem be (nmiki, Jolly) mert ahogy olvastam lentebb, bizalmat szavaztak nekik.
Jelezzetek, ha valki nem tud jonni, mert igy egy ember nem fer be!!! -
nmiki #8161 köszi -
#8160 Úgy működik, hogy innen ki szedegeted a többiek ICQ számait. Főleg Alexét, neki jelzed, hogy szeretnél indulni. 20 órától online vagy és kapsz IP-t. -
nmiki #8159 A listán most bent vagyok,de hogy müködik buli??
Itt az icq-m : 287267102 -
nmiki #8157 én voltam tegnap,de jelentkezni még nem sikerült -
nmiki #8156 igen -
ShaiHulud #8155 jelentkeztel nascarracersen ? mert ott kell jelentkezni..ugye Te voltal ott tegnap a gyakorlason is?