51527
-
#8320 Ebben igazad van ezrt kell a hivatalos forumnak a HSW forumnak lenni:)) ennyi a megoldas:)
Gondolod a bajnoksagban nem lesznek ilyenek????ezt kb 4 honappal ezelott megmondtam, es ha chat stop van nem irok be semmit az is biztos:)) lfs-ben ezek mar vegig vannak zongorazva.
Es ott meg mindig vannak vitak ezt hozza teszem, de lenyegeben mar mas mert ossze szokott megismert emberek vannak teljesen mas akkor.. -
#8319 Ok.Küldök egy mailt neked jacek kb 1perc múlva.olvasd el kérlek.ok? -
#8318 ja arra szamolt hogy ot a nagy B.atist mar mert ne engednek el a utolso elotti korben szar helyzetbol. -
#8317 ok senkit nem vedesz:)))) de ugy emlekszem te is egybol azt mondtad hogy en voltam a hibas!!! mert kelett volna nekem B.A elengednem ?? kerdezem en olyan jo pozicioban volt??? mert nem igazan ha rendesen be tud jonni mellem hidd el elengedem de ezt meg a joakaroim is elismerik szerintem itt!!!!! de nem tudott!! -
ShaiHulud #8316 amugy az eset tipikus Toya vs Mode eset volt...:] szemelyszerint en is a hatso versenyzot tartom hibasnak...bar nem tudom a spotter mondta e hogy inside illetve outside!? -
#8315 jó kifogás sose rossz.......előbb gondolkozz és utánna írj.....olyan nincs hogy jajj....bocsi.....mert leanyáztalak...vedd már észre én senklitsem védek csak a stílus nem megfelelő....ennyi -
Toya #8314 Az igazi gond, hogy egyesek megszakadnak azért hogy némi anyagi támogatást szerezzenek a szerver felállításához és egy esetleges támogatót tudjanak szerezni amivel nyugodt hátteret tudnak biztosítani a játékokhoz.
Képzeld el ha bejön ide egy esetleges támogató, mert ugye ez az official fórum...
Te támogatnál egy olyan bajnokságot ahol ez az általánosan elfogadott hangnem ? -
#8313 biztos vagy te ebben? de tuodod mit en elismerem lehetseges eleg ideges voltam!!! baratod viszont azota sem sokat mondott!! -
#8312 nana.....már az eset után kb 5 másodpercel beírtad amit írtál jacek......ki az álszent???? -
#8311 szerintem semmi rosszat nem irtam a forumaba amit bent mondtam azert bocsanatot kerdtem, nem ugy mint a masik oldal aki egy nyomorult sorry-t nem tudott megereszteni! az anyazas elott sem !!!! -
#8310 fene a chatlogba:) -
Toya #8309 Ilyenkor nem szabadna azonnal fórumozni vagy valami olyan helyre kellene irogatni amit lehet moderálni. -
Toya #8308 Erre az esetre most igaz egy kicsit átírt magyar mondás.
A méreg elszáll az írás megmarad... -
#8307 es elege a gyengem ha nem sajat hibabol esem ki:) -
#8306 ezzel en is tisztaban vagyok sajna ilyen vagyok:) -
Toya #8305 Tudom, hogy tudsz tárgyilagos lenni ezt láttuk a múlthéten is, sőt azt is tudom ez nem mindig megy (tapasztalatból is).
Azonban nem megoldás, hogy a másik torkának ugrunk ilyen esetben. -
#8304 Ilyen a "bejovok a belso ivre elozni, a kanyarbemenetnel" baleset mar tobbszor volt, es emlekezetesek sajnos.:(((
Ezt mar tobbszor irtam, peldaloztam, rajzoltam stb. (), de ilyen esetben, en szemely szerint, a hatsot "buntetnem".
Es ezt is irtam mar, hogy egy ilyen elozesnel nagyreszt arra is kell gondolni - meg ha furcsan is hangzik egy verseny sportban - hogy az elsodleges a biztonsag, mivel a JATEKBAN elsodleges a SZORAKOZAS.
Es mivel mar ez nem az elso ilyen baleset, amiben ennyit romlik a moral, es embereket vesztunk, erdemes lenne odafigyelni erre is. -
#8303 en is tok targyilagos tudok lenni akkor ha ez massal tortenik, tok egyszeru dolog.
De teljesen mas ha pl veled tortent volna Toya maskeppen latnad hidd el:) -
Toya #8302 Nem elismerés kérdése.
Senki nem akar belefolyni a döntésbe. Ennyi.
Nem a mi feladatunk dönteni, erre vannak jelen esetben négyen akik majd leírják hogy látták az esetet.
Majd ők megmondják mit láttak és ezt el kell fogadni.
Lehet vele vitatkozni, de teljesen felesleges. -
#8301 igazabol nem sok ertelmet latom jelen pillanatban, ennek sokan orulnek szerintem de mondjuk a legkevesbe sem zavar -
#8300 mindegy nem hiszem hogy eljutok en oda.. -
#8299 jaa szep:) mivel nem bajnoki futam nincs chat stop en ugy tudom ott itszta hogy az van!!!
de vege volt a versenynek!
De itt ugysem fogja senki elismerni kinek van igaza mert nem ugy szokott mukodni a dolog. -
Toya #8298 Annyira komoly, hogy egy bajnoki futamon 10 pont elvonással már nem nyerte volna meg Atis a versenyt. -
#8297 Ha egyedul indulnek, lehet, hogy megtartanam az elso helyem... -
Toya #8296 Nincs igazad Atis szerintem.
"Ne felejtsd el, hogy az előtted levő versenyző csak a tükörből lát, így az előzést csak úgy próbáld meg ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Az ilyen balesetkért általában a hátulról érkező versenyző tehető felelőssé."
Dehát itt valóban nem az a kérdés, hogy ki kapna pontelvonást, hanem az utána zajló események büntetése. -
#8295 mhmm az komoly -
#8294 Azert jo dolog hogy tobben itt kinlodunk hogy osszehozzuk ezt a szerver dolgot, hogy lehet hogy feleslegesen mert ha ugy nezzuk akkor ilyen alapon minden futam utan majd kilep valaki es akkor vegere nem maradunk. Akkor meg mi ertelme van??? -
#8293 lol nezelodjel meg egy kicsit a replay-ket :)) meg kihozza hogy o a fasza gyerek, na ezeket szeretem lol -
Toya #8292 Le van írva a szabályok között milyen büntetés várna Atisra a meggondolatlan előzés miatt (-10 pont). -
#8291 Nem, a bajnoksagban az lenne hogy kapnal egy buntetest amiert lejottel a belso ivre amikor egy masik auto is ott volt.
De ez mellekes, mert amiket azota produkaltal annak mar a toredekeert is kizartak volna kerdes nelkul.
Jo ejszakat. -
#8290 atyka mondtam en egy rossz szot is rad?
Ahogy itt latom B.Atis es Code nagy baratok biztos felre tudjak ezt rakni egy helyzet megiteleseben, ugy latom nem nagyon... -
#8289 1. kerdezd meg Alexet mit mondott az elejen tobbszor!!!
2. tehat a bajnoksagban az itelet az lenne lag volt ennyi....? -
#8288 na tessek rolam leszallni! visszaneztem, nem tartottam fel senkit. ez biztos. -
Toya #8287 Ezen éppen az van, hogy a két autó nem ér össze, de szerintem az egész vitát felesleges most itt hirtelen folytatni.
Érdemes lenne aludni rá egyet. -
#8286 ettol most hu de sok minden valtozott ott? ugyan az van mint az enyemen ennyi! en elismerem tanyasi bunko vagyok es??? de ugy latom neked se sok mindent tanitottak.. -
#8285 Gyere icqra atis -
#8284 szrosszul emlekszel... :) nem en voltam. osszesen negyszer talalkoztunk a palyan. a 21. es a 49. korben te eloztel engem, az 54. es a 77-ben en teged es mind sima ugy volt. ne tessek engem bantani, van eleg bajom. :D -
#8283 figylej ott vartam egy szot nem szolt lenyegeben vege volt a versenynek ugyanis sarga volt az utolso korben semmi egy mukkanas sem volt lol -
#8282 http://www.kolumbus.fi/attila/nascar.html -
#8281 ja tenyleg az a lenyeg erdekes ez is....