51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • nmiki
    Sziasztok van rá lehetöség,hogy ma én is induljak a versenyen???
  • basic 69
    Sziasztok!
    Sajnos mostanában nincsen időm gyakorolni, ezért egy ideig pihentetem az online gamét. Nem mintha olyan sokat mentem volna... :) úgy érzen annak nem sok értelme van, hogy semmi gyakorlás nélkül elinduljak az EF-eken, nem lennék előnyére a versenynek.
    Remélem a későbbiekben lesz időm gyakorolni és akkor visszatérhetek, ha vissza lehet.
    Sok jó versenyt kívánok nektek.

basic
  • Petya777
    CodeRed: Ha vagy plíz kapcsold be az icqdat! THX!

Petya
  • Met
    Nincs pedálom, esetleg holnap kapom vissza.
    Megkérdeztem a szervízes csávot, hogy ha megmondom, hogy hogyan lehet megjavítani megcsinálja? Azt mondta igen, így elküldtem Mozso linkjét, hogy csinálja meg, mivel a szervízes javította így nem ugrik a gari:)
    Mondta, hogy nem szervízelnek hanem cserélnek csak nem tudja, hogy mikor kapnak megint. Nekem az se lenne baj csak amikor ötödszörre viszem vissza lehet, hogy megunják:)
  • Petya777
    Ja és most irány az Árkád original Nascart venni! :))))

Petya
  • Petya777
    Sziasztok!!!

Az a helyzet, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy nem érek haza a pénteki FFre így szeretnék indulni az EFen. Gondolom megoldható és így Sanik is mehetne a hatodik helyével FFre! :) Köszi a megértést! :)

Petya
  • ShaiHulud
    csak majd valami autofestest dobhatnal Alexnek...:]
  • ShaiHulud
    Jolly egesz jol ment szal nem lesz kesobbiekeben problema...bar ez azert nem egy nehez palya:)
  • nmiki
    Sziasztok szeretnék én is bejutni a gyakszerverre,ha még van hely.
  • atyka
    egyszer mentem vele harminc kort draftban, semmi gond nem volt. egyszer meg felloktem. :D
  • atyka
    tegnap bejott.ahogy mindenki, o is hibazott, de en talalkoztam mar veszelyesebb versenyzovel futamon is...persze, ez csak egy velemeny a sok kozul. :D
  • Met
    Gyakra valszeg bemehet. Ott is fel lehet mérni, hogy mennyire versenyképes.
  • atyka
    A pentekin nem hiszem. oda automatikusan nem igazan kerulhetnek be a normal foldi halandok. itt a kerdes az lehet, hogy a keddin mehetsz-e...es ha olyat futsz, bekerulhetsz a pentekire. de a sarkallatos pont a keddi futam. :))
  • sanzik
    csak az zavart be,hogy 6. lettem az FF-en es ennek ellenere indulok az EF-en...
    ket hettel ezelott ugyan csak 6. voltam az FF-en es akkor az jo volt a kov. FF-re,akkor nem kellett EF-et mennem....

na de nem melyedjunk bele,mert kezd nekem is zavaros lenni :)
    ugyis jobban szeretem az EF-et mert az FF az tul eros nekem altalaban
    csak lelkileg ugy voltam keszulve,hogy penteken megyek
    de mar atprogramoztam magam mentalisan a mai napra :)
  • Toya
    A Volvo sem rossz azért ;-)
  • ShaiHulud
    milyen jo ez a "Mini Cooper S" :)
  • Alexease
    Sooot!:)) Ez sem rossz:DDD Bocsi, uccso:)
  • Toya
    Most mi nem világos Sanzik ?
    Mikor utoljára az oldalon jártam az oldalon 16 név szerepelt a listában.
    Ebből 11 tud indulni elméletileg pénteken tehát 4 ember+Alex alapból bejut.
    Mivel HaZso és PuMy egy olyan dolgot intéznek amit nem lehet elhalasztani, így 5+Alex alappal számoltam.
    A pénteki futamból tehát az első 5 helyezett alapból indul majd és a maradék 5 szabad hely az említett versenyzők között dől el.
    Így van lehetőség arra is, hogy aki holnap esik csak be az is tudjon indulni, hiszen még elvileg két szabad hely van a futamra (ha Alex nem indul el).

Remélem érthető, bár most én kezdem elveszíteni a fonalat :-)
  • Toya
    Rally Trophy
  • sanzik
    ez mi? :D
  • Alexease
    Itt vagyok, csak mennem kellett "ezzel" egyett:))
  • Met
    Mint korábban írtam lehet, hogy holnap nem tudok indulni.
  • sanzik
    ezt most csak en nem ertem,hogy hogy jott ki vagy mar megint sokat ittam ? :D
  • Jacek
    valtozott az IP 81.182.67.19
  • Toya
    Akkor jelenleg a következő embereknek kellene holnap az első futamon indulniuk:

Alexease, Atis, CodeRed, Jacek, Met, Norbi, Shai, Atyka, Mozso, Sanzik.

Ebből pedig 5 ember jutna fel és Alex neki szintén futnia kellene.
  • atyka
    joestet mindenkinek! inditok dega gyaxervert. 62.112.220.138 kb 5 perc mulva el es kb 23:00-ig.
  • Petya777
    jaja lesz. :) majd írjátok ide az ipet!
  • ShaiHulud
    na hazatertem...majd irjatok be forumra ha lesz gyakszerver!
  • Met
    Nem akartalak megsérteni és nem is akarom az öreg rókát játszani mert nem vagyok az, legfeljebb Vukocska:D
    ICQ-t szerezzél be.
  • Jacek
    lol
  • Jacek
    adna az eg:D
  • Mnemomic
    EF holnap lesz. Azon indulhatsz és be is kerülhetsz a FF-re.
  • Alexease
    De sodorhatunk neki egy meterest, az sem rossz.
  • Mnemomic
    :))
  • Alexease
    A "kezdot" inkabb "ujnak" lehetne forditani.
    Lehet valki tenyleg profi AIval, vagy mas online bajnoksagban, de mindenfelekeppen "szokni" kell a tarsasagot, a verseny stilust, a szabalyokat stb.
    (Az oldalon a Szabalyok resz elolvasasa, es betartasa KOTELEZO! Nascar Racers)
    Van/volt olyan, aki tenyleg jol, gyorsan megy, de amig "uj" volt, kissebb fajta kaosz volt a palyan:)) Az online verseny egyik legfontosabb resze, a "tarsak" vezetesi stilusanak, tudasanak, szokasainak az ismerete. Itt mindenki mashogy megy. Ezt szokni kell.
  • Jacek
    szerintem 0 az esely jelen pillanatban
  • Met
    Én is győzködtem de nem volt lelkes:(
    Szerintem itassuk le:)
  • Petya777
    Jaja. Szerintem is jöjjön vissza (komolyan)! Mikor lesz má' gyaki? :DDDDD

Petya
  • Mnemomic
    Jó lenne ha Freak visszajönne nem lehet meggyőzni sehogy? Jacek?
  • Mnemomic
    Én azt hittem mivel 3. lettem nem kell indulnom EF-en. Gondolom a kevés jelentkező miatt kell. Csak azért mert nekem ez a keddi nap nagyon nem jó azért hajtok mindig az FF-en :)