51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    THX PuMy :) na mindjart meg is nezem oket:)
  • Toya
    PuMy egy kis meglepetést tartogatott minden Nascar Racing 2003 rajongó számára.
    Akit érdekel ez a "csekélység" az látogasson el a HSW-re és ott kukkantson be a Játékhírek rovatba.

Erre tessék !

THX PuMy !
  • PuMy
    Ja, plusz az elejen nem voltam annyival gyorsabb, kenyelmesebb volt mogotted menni es ugy felmelegiteni a gumikat. :-)
  • PuMy
    Mert nem szoktam kockaztatni, inkabb addig korozok valaki mogott amig nem nyilik lehetoseg
    egy tiszta elozesre.
  • Jacek
    igen faca tiszta versenyvolt:DDD Pumy egy kicsit batortalannak tunt az elejen velem szemben:)) pedig diman elengedtem:)
  • Toya
    Majd még küldök screenshotokat is, de ahhoz most nincs kedvem.
    Majd megy a nyilatkozattal :-)
  • Toya
    Alex ment két kép ezek közül az egyik adósság volt Atesz felé.
  • HaZso
    Én is meg szeretném köszönni annak, aki elengedett, nagyon sportszerű verseny volt, ez igen srácok, csak így tovább! ;-)
  • Toya
    Bővülhetne, de maximum linkeket tudok adni mivel direktbe sok setup nem rakható fel.
  • ibronk
    Azt csicseregték a madarak hogy arra már lesz server :)
  • Alexease
    Ja:))) Ott ha valaki lemarad egy autonyit, utana mar csak azt veszi eszre, hogy mindig el megy mellette egy sor auto:))))
  • ShaiHulud
    huhu jovohet igazi csemege lesZ:) Talladega:) bar 11 en kevesen leszunk oda szvsz :(
  • Alexease
    :DDDD
  • sanzik
    Toya, remelem bovul majd a setup kinalat a HSW-n :DDD
  • Petya777
    Most pedig azt hiszem alszok egy jót, mgé egyszer köszi!

Jóéjt:

Petya
  • Petya777
    Köszi fiúk! Tényleg kösz! ;))))

Petya
  • ShaiHulud
    jah le a kalappal elotte jo volt:) igaz feltem mindig amikor mogem ert, ugyhogy mindig gyorsan el is engedtem :))
  • Toya
    Számomra az igazán kellemes meglepetés Petya volt, akit eddig csak gyakorlásról és hírből ismertem :-)
  • ShaiHulud
    :) na igy meg beszoptunk -1,-2 kort:(
  • atyka
    grat az egesz bandanak! :) jo kis meccs lehetett...
  • Jacek
    en is:D
  • ShaiHulud
    nah igen en azert voltam meg, mert en sarga elott voltam pitben, hogy a fene vigye el :((
  • Jacek
    jo nem erdekes ez van:)
  • Jacek
    okok olvastam nem is problema igy is tetszett:)
    csak akkor mert speed buntetes hablatyol es ir ki verseny alatt:)
  • Petya777
    Jajaja. Ezt én is szeretném megköszönni, hogy annyszor elengedtetek, gond nélkül! Az elején jókat csatáztam Toyáékkal, aztán Atesszal és HaZsoval, szvsz ász volt. És ha minden igaz csak egy darab kieső!

Petya
  • Toya
    Igen erre a múltkor vágtak is be képet ami nagyon jól illusztrálta a büntetések okát.
    Nem igazán bug az Jacek.
  • Jacek
    jo volt bebugzott nekem az elso pitnel ad egy buntit gyorshajtasert:))lol a vegen meg ki irja hogy eloztem sarga alatt:))) utanna ledolgozok majdnem egy kort megelozom Alexet sanzikot Shait kimegyek a pitbe erre akkor sarga megint ugyan akkora a hatranyom:)) a vegen mar csak Alez es Shai volt meg:)
  • ShaiHulud
    nem is kell nyomni :) en kepzeletben mindig lattam ahogy kiintettel hogy "koszi" :)) amugy Gratulalok a gyozelemhez !! :)
  • PuMy
    Van ra egy fogadasom hogy pit-be menet tortent, nem? Valamelyik nap errol ma'r volt szo hogy erre
    is figyelni kell.
  • Toya
    Én is gratulálok minden résztvevőnek !
    Itt köszönöm meg mindenkinek, hogy elengedett a játékban valahogy nem volt időm nyomogatni a megfelelő chat gombot.
  • ShaiHulud
    nah nyilatkozatban benne lesz minden... amugy kurva jo futam volt , izgalmas volt hatul is...Sanzikkal jokat csataztam, legalabbis en elveztem :)
  • Petya777
    155 07 Elözés sárga alatt Várj 1 mp-et!

Na emiatt nem maradtam körön belül, ha ez megtörténik minimum harmadik hely. De így sem szégyenkezhetek, nagyon jó verseny volt, gratulálok a győzteseknek!!!! :)

Petya
  • Jacek
    anyukaddal ezt megbeszelted?
  • Jacek
    kapok egy speed in pit buntetest itt meg mar azt irja hogy elozes sarga alatt rohejes:)) itt ultek melettem ketten neztuk milyen bunti volt:))
    Speed nem lehetett megneztem amikor atmegyek a vonalon 36 a speedem..
  • Jacek
    hat ezt nem hiszem el facom a bugos eletbe ma! jo lenne mar valami patch mert ez igy gaz
  • Toya
    Végeredmény
  • atyka
    Na, mi a helyzet? Meselj!
  • Met
    Az ütközés szétcseszte a motoromat.
    Pluszba megint szar a gázpedálom, most azon gondolkozok, hogy megint vigyem e vissza vagy csináljam meg.
  • Met
    atyka ICQ
  • Alexease
    Bocs!:)) Hoztak egy kis munkat - vegre!! - azert csusztam egy kicsit.
    A mai indulok: Atesz, Petya, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai Hulud, HaZso, Met, Jacek, PuMy

Aki nem tud indulni, szoljon!