51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Egy kis "draft tanulmany", az unalmas korozesek elkerulesere:DDDD
    Elottem autozik Shai (-1 kor, -10 sec), aztan EN (-2 kor, 0 sec:-), es mogottem Jolly (-3 kor, +10 sec). 175 mph-val korozgetunk mint a ****. Gondoltam megvarom Jolly-t, hogy majd draft-ban szep lassan utol erhessuk Shai-t (kb. 3 kor alatt:)). Latvanyosan bevarom, erre elhuz mellettem, elore megy 10 sec-et, aztan ismet kozrozgetunk mint a ****:-DDDDDD

Nincs sok ilyen draft palya, de ezeken erdemes szamolgatni. Draftban -4 sec egy kor, vagyis erdemes elotte 10 sec-et varni:)))
  • CodeRed
    Hi!Szal engem nem érdekel hogy mi történt a versenyen.Ha baleset akkor baleset.Semmi tétje nem volt.De ha lett volna is akkorsem kell vkit lek*rva anyázni.Én úgy döntöttem ha még1x lesz ilyen már csak mint néző fogok részt venni a futamokon.Esetleg edzéseken indulok.Ennyi...

ui:Mindent meg lehet beszélni kúltúráltan, végülis nem az életetek függ tőle..nemigaz?
  • ShaiHulud
    no comment...
  • ShaiHulud
    hopp mit talaltam a Chatlogban: "(AB#77) meg ha lehet az egyenesben kezdjetek elozni, ne a kanyarban"
  • Jacek
    lol
  • Mnemomic
    Majd kellene a bíráknak is beszélni egyszer vhol.
  • ShaiHulud
    hat igen :) masodik futamom hogy nem lett motorhibam :)
  • PuMy
    Jacek, mindenki magabol indul ki.
  • Jacek
    nagyon konnyu kintrol itelkezni es elnezest kertem ennyi.
  • Alexease
    Amugy nagyon jo es izgalmas verseny volt! Mindenkinek gratulalok!
  • Alexease
    Visszaneztem a baleseteket!

1. Atis tul lent volt, Shai nem volt elegge fent. Igy koccantak, Shai megcsuszot. Nekem es Mozsonak kerulni kellett, igy frankon lemaradtunk:(
    Hibas nincs, dontettlen. Ezt MINDKETTEN korrektul ELISMERTEK a jatekban. Problema: NULLA:)))

2. A vege elott ~10 korrel, Jacek jocskan vezetett - majd fel PERC. Sajnos Jolly szokasos modon kacsazott, es franko balesetet csinalt. A balesetet, a hibajat ELISMERTE, azzonnal BOCSANATOT kert. Persze ez a vege elott, igen kellemetlen, es - foleg Jaceknak - bosszanto. Amit meg is ertek, de ez van...:(((

3. Az utolso korben!!! Atis az egyenesben kilepett draft-bol, es megprobalta a kanyarbemenetnel elozni Jaceket. (Szerintem teljesen foloslegesen!) A kepen lattszik a baleset pillanata. De amit tudni kell, hogy nalam - mint szervernel - kb. 1/4 autonyi tavolsag volt koztuk, es a semmi lokte ki Jaceket! Vagyis LAG is volt. De ettol fuggetlenul, szerintem hibas dontes volt az elozesi kiserlet. (Foleg, hogy ha jol tudom, az utolso korben, engedelyezett a FELTARTAS:DDDD)

Persze nezhetnenk ugy is, hogy mi lett volna ha Jacek kihuzodik es elengedi Atis-t... Akarmi... De mivel ez tetnelkuli verseny - meg ha bajnoksag lesz, ott is az elsodleges szempont a SZORAKOZAS - szerintem folosleges ilyenkor, ilyen elozesekbe bonyolodni.
  • ShaiHulud
    remelem en nem kerulok bele ebbe a rendezesbe!! az ilyeneket mellozni sziveskedjetek !! inkabb beszeljetek meg valami randit valahol es verjetek osszeegymast...de ne a jatekon belul toroljatok ha lehet,mert mas is megissza a levet...
  • Jacek
    az anyazasert most elnezest kerek!!! kulomben nem is a baleset hanem a sarga huzott fol na mindegy.
    Hat en kivancsi leszek egy nagy serveres futamra de szerintem nem sok ertelme lesz mert 50db sarga lesz:)
  • Mnemomic
    Ha egyszer nem tennéd tönkre a motorodat és a pitkiállásodat egész jó helyeken végeznél :)
  • Mnemomic
    "de en rendezem majd penteken."

Ezek után ha bármi ütközés lesz köztetek akárki is a hibás azt szigorúbban fogjuk elbírálni.
  • ShaiHulud
    elejen kiloktek ...bar keves heleyt hagytam...elbasztam elso pitkiallasomat,bevontatas...utana meg faszan oriztem 4.helyemet es vege lett:) kiraly verseny volt...legalabbis szamomra ...:)
  • PuMy
    Hallom Jacek lekurvaanyazta Atis-t. Roppant sportszeru, akar kilokte akar nem.
  • Mnemomic
    A versenybíróság nevében kérek mindenkit hogy ezeket a megjegyzéseket hagyjuk. Várjuk a visszajátszásokat és holnap döntés is lesz.

• Jacek
    hat en nem mert nem volt de mondom nem tema en lezartam
  • Toya
    Én emlékszem Jacek győzelemre.
  • Toya
    Az igazi probléma az, hogy állítólag már a játékban elindult az anyázás.

És ez az elszomorító...Ennyit nem ér az egész, hogy egymás anyját szidjuk.
  • Jacek
    igen Toya mit is mondjak vegul is mar annyiszor nyertem! soha nem is zavar mitol zavarna lol
  • Toya
    Nem hiszem, hogy ez a helyes megoldás.
    Egyszer kaptál egy pofont és oda lett az első helyed.
    Engem sokszor raktak fel a falra az utolsó körben is, de nem az első esetnél szakadt el a cérna.
  • sanzik
    azt nagyon sajnalnam,hogy csak az a ket variacio lenne,hogy vagy nem szolunk semmit vagy ha igen akkor elkuldjuk a masikat melegebb eghajlatra...

szerintem a forum arra is hasznalhato,hogy az ilyen problemakat kulturaltan megbeszeljek az illetekesek,mert igy mindenki tanul az esetbol,
    csak a normalis hangnemre kellene figyelnie mindenkinek
    ez olyan nehez ?!?!?
  • Jacek
    engem nem erdekel de valahogy erdekes hogy nem szol hozza!!!! de en rendezem majd penteken.
  • Jacek
    ja ez ugy tortent hogy vezettem 35 secel 9 korrel a vege elott amikor is Jolly elkezdett kakaskodni korhatranyban es sarga lett!!!!! ami a kepen van az meg a 94 korbol a 93-ban tortent koszonom szepen de biztos orulsz mennyire megerdemelted a gyozelmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Toya
    Ne kezdjétek már el megint.
    Egyszer ez elég volt.
    Emailben ha lehetséges !!!!
  • Alexease
    Eredmeny!
  • Jacek
    ugye ezt vagod atiskam te bunko!!!

• ShaiHulud
    News
  • ShaiHulud
    vegeredmeny
  • atyka
    en nem emlexem semmire, mert meghaltam...
  • Toya
    Én azt tanácsolom akinek gondja van és nem tudja megbeszélni a másikkal emailben vagy ICQ-n az adja meg a körszámot és az afférban szereplő versenyzők nevét.
    Majd megnézik az illetékesek a replay-t és eldöntik mi is történt.

Ez úgy is így lesz a bajnokságban is.
  • sanzik
    szep toletek,hogy nem akartok anyazni itt a forumon,de azert a vegeredmenyt valaki leirhatna
  • Jacek
    egyet teszek meg hozza a jatekban sokkal hatrebb volt mint a replayben ennyi.
  • ibronk
    Szoval Atis?
    Várom a kimagyarázatot!
  • atyka
    hat ennyi... :)
  • Jacek
    most befejeztem en nem fogok veszekedni de jovok FF-en remelem B Atis is:)
  • Jacek
    en is hiobas voltam tuti de hogy erdekes FF lesz penteken az tuti meglatjatok lesz musot most szolok:))))
    Jolly gyereknek meg gratulalok faszan megoldotta a versenyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mozso
    Hat vartam vartam, de aztan amikor mar masodszor korozott le az elmezony es az Alexel ment 2 kozos koron kivul minden korben egyedul voltam meguntam. Akar egy felteglat is rarakhattam volna a gazpedalra, a labam mar szinte zsibbadt. Akarhanyszor probaltam a ket darab 3-es csapat egyikehez sem tudtam csatlakozni.