51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    avi Sorry csak nincs letoltes managerem aztan igy most egyszerubb save targer as :)
  • Petya777
    http://nascar.free.eplanet.hu/richmondffep1.avi

Az első pár kör. Az a baj, csak szaggatva tudok felvenni.... :((((((((
  • Petya777
    Nyilatkozat ment!

Petya
  • sanzik
    en,azert nem nyilatkozom,csak esetleg ha valami jo helyet erek el, mert nalam nincs ekezet es nem akarok plussz munkat adni Alexnek

multkor is azt hittem ,hogy rovid leszek azt mikor olvastam az oldalon enyem volt a leghosszabb kisregeny :)
  • Mnemomic
    Nyilatkozatt ment
  • Alexease
    KOSZI!
  • ShaiHulud
    emailen ment
  • Alexease
    HELP!
    Szuksegem lenne a Richmon ff-i ujsagra:))
    THX
  • Toya
    Miért nem nyilatkozik a futamról mindenki ?
    Én olyan szivesen olvasnám, hogy kinek milyen volt a versenye.
  • ShaiHulud
    pontos j es nem elipszilon te sotet!
  • Pattomi
    uszaly vagy milyen szaly?
  • ShaiHulud
    muszaj?
  • Pattomi
  • ibronk
  • Petya777
    NA már minden ok, csak nem tudom működésbe hozni a ccmet :D Hiába nyomkodom a ctrl+2-t nem történik semmi, csak flülre egy tized másodpercre kiír vmi baromságot. HELP!

Petya
  • Petya777
    :DDD Vhol el kell kezdeni... :)))

Petya
  • Jacek
    ujaj Petyaval is van gaz:DDD 46millio kerdest tett fol kivancsi leszek:)
  • Petya777
    Hát ja. :))) De ők meg gondolom nem olyan 'inygenélők' már mint én és nincs rá idelyük. Jacek: Te megtaníthatnál! :DD

Petya
  • Toya
    Hát a CCM-et csak a kiválasztottak tudják kezelni (Alex, Jacek), én is kisérleteztem vele de egyszerűen nem sikerült a programmal zöld ágra vergődnöm.
  • Petya777
    :D Télleg. Na leszedtem ezt az editort. De hamar rájöttem, hogy nincs esélyem vele szemben :D Met, szerintem Te ne írd le az összeset, mert akkor nem fér majd rá a videó a gépre. :D Inkább csak az érdeksebbeket. :)))

Petya
  • Met
    Mit csatázott volna? Mindenki elengedte:)
  • Toya
    Nem.
  • Petya777
    Én csak a raplay editort használtam eddig. Akkor kipróbálom ezt is :D De catáid azért csak voltak nem? :)
  • Toya
    Remélem ehhez megtanultad használni a Camera Control Master-t is.

Jelentem velem semmi érdekes nem történt.
    Egyszer Met keresztbe állt Norbi előtt és előttem, az egy kicsit meleg volt de nem emlékszem melyik körben történt.
  • Jacek
    tegnapi az nem az a fulosan videozhato futam azok az elejen voltak:DDDDD nezegesd a replayt lusti:)
  • Petya777
    Szeretnék egy nagy szívességet kérni a tegnapi indulóktól: Úgy tervezem, hogy csinálok egy filmes összefoglalót a versenyről és ehhez kérnék egy csöppnyi szívességet. Ha van időtök küldjétek el nekem mailban vagy ICQ-n aszokat a fontos vagy érdekes (inkább izgalmas ... :D) eseményeket amik veletek történtek a verseny alatt és azt is, hogy ez a verseny melyik szakaszában volt (mondjuk 110. kör) és én ezt kiválogatom a replayből. Lehetnek izgalmasabb csaták, vagy megpördélések, meg ilyesmik! :) Előre is köszi:

Petya
  • Toya
    Tegnapi futam visszajátszása
  • Petya777
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na kipróbáltam az új pályákat és hihetetlenül ott vannak. Egyenként róluk:

Eight Bowl: Ezt próbáltam először. Nagyon jót versenyeztem practicen az alokkal, nagyon bejött, szerintem remek versenyeket lehet rajta menni.

Hillside: Ez meg egy nagyon érdekes ovál. Állati nagy döntés van kanyarban éppen ezért lehet rajta viszonylag könnyen rontani, de ezért lehet rajta lendületesen menni. Ez talán a három közül a legnehezebb, de ez is tetszik.

Papyrus: Na ez a legászabb! :D Van egy gyors része ahol draft nékül 200akat lehet menni, de van egy belső rész is (két kanyar), ahol meg igen szépeket kell fékezni, mind ez lejtőkkel és emelkedőkkel. :)

Összességében nagyon bejönnek. Tudom, hogy nem valós, meg ilyenek de ha majd mindenki unatkozik lehetne menni egy fun-racet! ;)

Petya
  • Petya777
    Hát ja, így is majdnem egy évig fog tartani, de unalmas perceinkben lehetne menni rajtuk. :)

Petya
  • Toya
    A bajnokság a Winston kupán alapul nem lesznek benne extra futamok, szerintem ez a 36 verseny is bőven elég.
  • Jacek
    ugy persze tolem akarmin meg a hungaroringen is mehetunk:)
  • sanzik
    nem kell berakni a bajnoksagba,de azert rendezhetnek rajta futamot...
  • ShaiHulud
    bajnoksagban szeirntem is csak "original" trackokon kene menni!
  • sanzik
    hat nezd meg ,mert a 8-as alaku tok jo meg van egy dimbes dombos nem oval de,ovalszeu kanyarok vannak rajta es van ahol 200 felett lehet menni...

• Jacek
    hat en nem neztem meg :)) de szerintem bajnoksagban eredeti szerint kene menni
  • Petya777
    Király!!! Lesznek ezen is bajnoki futamok? Vagy csak a létező pályákon? Szerintem mehetne ezeken is! :D

Petya
  • Jacek
    mhmm vissza vonok mindent:DDD hat igen nem tudom mert de Alex melett elmentem a sarga alatt:)))tehat o a hibas:DDDDDDDDDDDDDDD
  • Pattomi
    hajra ferrari hajra hajra hajra;D
    gyulladnatok fel;PP

hajra ferrari go go;D
    csa
  • sanzik
    jok ezek a palyak,nekem nagyon tetszenek...
    kiprobalhatnank majd 1x oket
  • Jacek
    na lejott