51527
-
#8403 no problemo -
#8402 :DDD -
#8400 -
#8398 én már az első verseny után elvártam volna, hogy kibasszátok, a második versenyen 3x jött nekem, ebből az egyik közös volt (legyen.....), én nem tudom, mi kell még?? ölje meg a családomat, akkor kirúghatjuk???
látod most az egész balhé nem létezne, ha leszarod az ismeretséget, és azt teszed, ami helyes.... -
mozso #8397 Jelentem ma PuMyval uzembe helyeztuk a szervert....mar duruzsol. :D
PuMy majd elmondja a tovabbiakat, amint hazaer. -
Toya #8396 Nem. Te elvártad volna, hogy olyan esetben is Petyát kiáltsuk ki bűnösnek amiben mind a ketten benne voltatok.
Igazából ez bánt téged.
A te szemszögedből nem is alaptalanul.
Sajnálom, hogy az én érveimet nem érted vagy nem akarod megérteni. -
#8395 rendben, akkor ezt el is vethetjük, elvégre Petya az isten.... -
#8394 ennek semmi jelét nem mutattad, sem fórumon, sem ICQ-n, miért kéne most utólag elhinnem?
vagy ha el is hiszem, még mindig ott van a tény, hogy ha bántott is, nem szóltál, mert a lényeg az volt, hogy Petya maradjon -
Toya #8393 Én lennék a legboldogabb ha te is és Mode is visszatérnétek, bár tudom ennek Petya nem örülne túlságosan :-) -
Toya #8392 Engem eléggé bántott, hogy egy olyan ember távozik akikhez én csatlakoztam játszani... -
#8391 ja, és nem kérem az "egyformán rossz lenne" szöveget, mert ez szar duma
soha sehol senki nem egyforma és egyenlő, ez emberi "betegség" -
#8390 Nézd, lehet, hogy bánt, de a jelek szerint jobban bántana, ha Petyus távozna. -
Toya #8389 Igen, biztosan mi zavartunk el a bajnokságból.
Szerinted minket nem bánt, hogy kiszálltál ?
Megválaszolom mielőtt még belemagyaráznál valamit, igenis bánt de mivel a te döntésed volt ezt tiszteletben tartjuk.
Amúgy olyan összeesküvés elméletet gyártasz már a kilépésed(!) köré, hogy az nem semmi. -
#8388 Én ezt HSW Freak elleni hengernek érzem, az utolsó pillanatig bíztam bennetek, de nektek nem igazán számított a problémám... Nyertetek, tisztul a mezőny, egy hónap és már csak régi ismerősök fognak körülvenni. -
#8387 Toya, én csak most értettem meg igazán, miről is van szó, és ezek után tényleg felesleges a vita. Azt hiszem, lesz még pár ártatlan áldozata ennek az ismeretségnek. De ha neked megéri, akkor tedd, amit tenned kell, mások miatt igazán ne hanyagold el a fontos ismeretségeket... -
Toya #8386 Beindult a Freak HSW elleni henger :)
No comment. -
Toya #8385 Ez egy felesleges vita, mivel semmit nem akarsz megérteni abból amit leírtam.
Ha neked csak ez jött le a szövegből az elég sajnálatos. Amúgy nem a főnököm pici fia... -
#8384 Érdekes, hogy Pumy is feltűnően vonzódik Petyához, biztos ő is régóta ismeri. -
#8383 "Nem akarlak elkeseríteni, de Petyát fényévekkel régebb óta ismerem mint téged.
Te mit csinálnál olyan esetben ha két ismerősöd közötti problémába nem akarnál belefolyni?"
Ohhh, tehát itt van az a bizonyos kutya elkaparva. Ok, akkor ezt tényleg nincs értelme tovább húzni. Csak nem a főnököd pici fia?? -
Toya #8382 Tényleg ezt azonban zárjuk le, hiszen a személyes problémákat emailben kellene lerendezni. -
Toya #8381 Nem mi választottunk, te döntöttél. -
Toya #8380 "A kérdés az, hogy számít-e neked valamit, hogy megbízható, ismerős emberekkel vagy körülvéve, és erre egyértelmű NEM a válasz."
Nem akarlak elkeseríteni, de Petyát fényévekkel régebb óta ismerem mint téged.
Te mit csinálnál olyan esetben ha két ismerősöd közötti problémába nem akarnál belefolyni?
Számít nekem a megbízhatóság és számít még sok minden más is.
Erre akkor jöttem rá amikor tegnap Prezsi szólt, hogy ő csinálja tovább a LFS bajnokságot mert te nem akarsz velünk együtt dolgozni a jövőben(persze ezt mástól kell megtudni és leírva olvasn szintén olvashattam ezt a fórumban).
Azt hiszem ezzel a dolog emberi oldalát le is zárhatjuk. -
#8379 ja, és nem várom el, hogy bárki mellém álljon, ez nem egy forradalom, mint mondtam, nekem jó az AI, eddig is megfelelt, most is megleszek vele
de ha úgy alakul, hogy megfogyatkoztok, akkor jusson eszedbe pár mondat a "duzzogásomból" -
#8378 egyszerű választás volt, vagy ő vagy én
én vállaltam, hogy kilépek a nyugalom érdekében, neki valahogy meg sem fordult a fejében, pedig kettőnk közül nekem volt vesztenivalóm
ti választottatok, és én tartottam magam az ígéretemhez
én is döntöttem, szórakozás vagy rendszeres bosszankodás -
#8377 "megjegyzem olyanok sem akiket most éppen szimpatikusnak tartasz (szelektív memória rulez!)"
Kiről is lenne szó? Mert én egy nevet sem említettem.
"A témát ezzel lezártnak tekintem részemről."
Úgy látom, mégsem.
Figyi Toya, attól, hogy valaki ember, még nem biztos, hogy mindeenhol ugyanannyi joga van. Saddam Hussein is ember, Hitler is az volt, szal ez nem igazán nyert... A kérdés az, hogy számít-e neked valamit, hogy megbízható, ismerős emberekkel vagy körülvéve, és erre egyértelmű NEM a válasz. Mivel nálam meg ez az elsődleges szempont, így nyilvánvaló, hogy ez nem működhet hosszú távon. Fizetni meg 1 Forintot sem fogok, hogy ámokfutókkal versenyezzek, akik még ahhoz is hülyék, hogy kritikus helyzetben mérlegeljenek, és lemásszanak a gázról. De te szereted őket, biztos jól fogtok szórakozni. Csak egyszer majd eljön a sokadik koccanás, és akkor tudod, mi következik, ugye? Nyilván neked nincsenek gondok a memóriáddal.... -
Toya #8376 Ja egy megjegyzés, te nem lehetőséget adtál a választásra hanem ultimátumot adtál.
Ez azért elég nagy különbség szerintem - látod minden csak nézőpont kérdése. -
Toya #8375 Látod ez a legnagyobb probléma veled, hogy neked Petya egy senki idegen - számomra valahogy ő is egy ember.
Nem volt érdekes számodra, hogy versenyez, nem számított neked semmi, egyszerűen azt nehezményezted hogy nem álltunk melléd - megjegyzem olyanok sem akiket most éppen szimpatikusnak tartasz (szelektív memória rulez!).
Eddig sem gátolta meg senki, hogy szervert indíts és annak add meg az IP-det akinek akarod, ez már a te dolgod.
Ha valaki veled is akar menni arra így legalább nyílik lehetősége és legalább gyakorol a bajnoki futamokra ha akar indulni. -
#8374 meg mióta kiléptem, nem is írtam egy szót sem, akkor mit is gerjesztek egész pontosan?
most sem magamtól olvastam bele a fórumba, de miután láttam, hogy mi folyik itt, leírtam a véleményemet -
#8373 kurva megható, de én már kisírtam magam, szal ez nemigen érint meg
a bajnokság kettészakítása meg aligha nekem lesz köszönhető, én megadtam a lehetőséget, hogy válassz egy senki idegen és köztem, te pedig választottál
ezek után ugye nem baj, ha futok néhány kört azokkal, akiknek ez hozzáállás nem túl szimpatikus? -
#8372 tevedesben vagy Jollynak nem szidtam az anyjat:D -
Toya #8371 A témát ezzel lezártnak tekintem részemről. -
Toya #8370 Igen, ezek valóban a te problémáid aminek hangot is adtál erőssen a LFS oldal fórumán (láttam, olvastam, meglepődtem rajta).
Azt mondtam meg kell tanulni együtt menni.
Mondok két példát.
Volt egy társunk aki egy újonc bemutatkozó versenyét próbálta tönkretenni azzal, hogy bevallottan felszorította a falra és hetekkel előtte már folyamatosan a kizárását követelte.
A másik társunk az első versenyén amikor együtt fut valakivel akit elöször lát az életben online már az anyát emlegeti.
Azt hiszem aki legaktívabban a problémát szándékosan gerjeszti itt az Te vagy, ráadásul úgy hogy egy hete duzzogva kivonultál az egész bajnokságból.
Szerintem terveid között szerepel a bajnokság ketté szakítása, de lelked rajta. -
#8369 :DD mondom ot a gep akkor mar ide nezek:D -
#8368 értem, mire gondolsz (a nascar attól jó, ha sokan vagyunk), de én nem így gondoltam
pár hónapja nyolcan sokkal jobbakat versenyeztünk, mert volt alkalmunk összeszokni
gyakorlatilag itt is csak ez lenne a lényeg, de ha az újak nem hajlandók behúzott farokkal alkalmazkodni, akkor ebből SOHA nem lesz összeszokás -
#8367 Te még a Tescóban is ezt nézed meg? -
#8366 "hogy mennyiség, vagy minőség?"
Itt most ebben az esetben szerintem ez a két fogalom egy oldalon áll. -
#8365 ez en voltam a Tescobol es magyar billrol:) -
#8364 azért HSW, mert az egész folyamat legaktívabb gerjesztői ti ketten vagytok, pedig pont tőletek nem ezt vártam volna (de ez már az én személyes problémám)
az első részen meg csak röhögni tudok, remélem, viccnek szántad
én tanuljak meg az újakkal versenyezni?? nem annak lenne a kibaszott kötelessége alkalmazkodni, akit utólag befogadnak egy társaságba? nevetséges ez a hozzáállás, főleg, hogy kizárólag az újakk okoznak gondot, és ti ezek után azt várjátok el, hogy a régiek alkalmazkodjanak....... tudod, ha meghívnak egy buliba, ahol senkit nem ismersz, talán nem az az első, hogy lebaszol egy vázát, és megdugod a házigazda nőjét, aztán még neked áll feljebb... -
Toya #8363 "De nem akarok részletekbe menni, mert aki nem akarja észrevenni, hogy egy békés, jól szórakozó "baráti" társaságból egy beképzelt, ellenségeskedő csürhe lett, annak hiába magyarázok. Persze mindenre van megoldás, és ha a hegy nem megy Mohamedhez......."
Ez pontosan így van sajnos, de erről nem csak új versenyzők tehetnek.
Meg kellene tanulni együtt versenyezni az újakkal és nem idegeskedni vagy esetleg kilépni a bajnokságból...
"Tisztelt HSW és tisztelt versenybíróság, döntsétek el, hogy mennyiség, vagy minőség?"
Hogy kerül itt képbe a HSW ?
Ezen elvek alapján mi felelünk a GPL és a LFS bajnokság tisztaságáért is ? LOL :) -
#8361 En is ugy gondoltam:)))