51527
-
#7979 sziasztok! mindenki tud indulni este? :D -
#7978 skinem szedjetek le am:D -
ShaiHulud #7977 huh hat iszonyu szar palya:) -
Petya777 #7976 Alex, itt vagy a környéken? Csak kérdezem ... -
#7975 najo, de a semminel az eurosport is jobb -
Petya777 #7974 Meg az is szánalmas, hogy nem tudnak beszererzni egy nyomorult szakértőt... Mehetnénk mi felválltva :))))
Petya -
#7973 a juros osszefoglalo az egy rakas szerencstelenseg tele reklamokkal...
tudom,hogy nem mindenhol van de matavkabelen jon egy francia csatorna,na az osszefoglalo amit ott nyomnak, 2 oras es nulla reklam benne :))
a juron pont mindig a lenyeget nem mutatjak :) -
Petya777 #7972 azért ha az eurosport is adja, akkor nem lehet annyira drága :DDDD -
#7971 azert biztos tudjak mi az a nascar,csak gondolom a sugarzashoz meg kell venni a jogokat es nem akarnak beletenni lovet,hatha nem lenne nezetsege...
ezert kene minden heten irni egy par mailt,hogy mennyire jo lenne,ha...
es akkor hatha elgondolkoznak rajta egy ido utan :)) -
Petya777 #7970 Azért mondtam, hogy meg kéen mutatni nekik egy Nascar futamot is, mert lehet nem láttak még, ezért nem nyomatnak. :)) Kéne csinlni valami sablon szöveget és minden mailról elnyomni! :D
Petya -
#7969 tenyleg,bombazzuk mar meg az mtv-t egy tucat gratulalo email-el,hatha lenne valami hatasa.... -
Toya #7968 Inkább gratulálni kellene nekik és javasolni a Nascar közvetítések vágatlan bemutatását.
Szerintem aki kicsit is szereti az autósportot az ki nem hagyna egy-egy teljes Nascar közvetítést. -
Petya777 #7967 hát nem csodálom ... Biztos a mtv ezzel próbálja pótolni az f1et. Be kéne neki írni, hogy nézzenek meg egy Nascar futamot is :))
Petya -
ShaiHulud #7966 jaja tulelte...igaz egy par nap/het korhaz kovetkezett:) -
Petya777 #7965 Egyébként azt a karambolt túlélte az egő kocsi sofőrje? :)
Petya -
Petya777 #7964 Nem rossz, jó minsőségű video.
Petya -
#7963 oo gondolom filmet mindenki nez :) Xvid a formatum. -
#7962 IRL-bol egy kis bemutato a lenyeg:))) es egy kis erdekesseg:))
Letoltes -
Mr Tom #7961 Sztem baszott egy nehéz játék!!! de gyönyörű a grafikája!!!! -
ShaiHulud #7960 nah sajnalom hogy megint elojon a tema: megneztem replayokat..eslo eset egyertelmu...masodikban meg azt kell hogy mondjam Petya nem volt hibas...igen en ezt mondom Degec lakosakent :) it is only my opinion :) -
ShaiHulud #7959 nah hellosztok...huh nem votlam a heten itthon..Zh-zuhatag volt fosulin...alberletben voltam egesz heten...nem volt semmi vegig olvasni hetfo ota a forumot a fene egye meg:) hat sajnalom az esemenyeket amik tortentek...na akkor gyakorlok estere:) -
#7958 Meg csak vindoz meg norton, most kezdem a telepiteseket...bar ma este nem kell a Nascar. Azert nem arthat, ha fent van. :D -
#7957 Ez gyors volt:)) Gratula.
Ha nekem menne igy szet a gepem, en minimum fel evet nezhetnek ki a fejembol:((( -
#7956 es ime az ujjaepitett gepezet. :) muxik. -
#7955 Ma'r megbeszeltuk ezt Atyka-val es kesz.
Ime a vegleges lista:
Atesz, Petya, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai Hulud, HaZso, Met, Jacek, PuMy -
#7954 De ha megint veszekedés lesz a vége szétvágok mindenkit!
:) -
#7953 Na a vegen majd meg senki nem akar menni. :-) -
#7952 Jó akkor eldöntöm a vitát, nem indulok mert úgy is csak azért kerültem sorra mert Freak nem indul. A pálya úgy se fekszik igazán, nektek biztos nagyobb élvezet lesz menni rajta. -
#7951 Hidd el, szivesen indulnek, de nem erzem jogosnak ebben a helyzetben. Sztem a tobbiek is igy gondoljak. A Fair Play dij a tied, de indulj csak el este. Majd megyek olyanokat, hogy ha nem akarnad, akkor is indulnek a FF-okon. :D -
#7950 Nem, ha ma'r ennyit szenvedtel akkor indulj el. -
Petya777 #7949 Ez meg aztán főleg fair! És grat az időhöz! ;))
Petya -
#7948 ...de legalabb tegyetek kozze, hogy tegnap 21.578-at mentem :D -
#7947 Ez nagyon fair, de ha mar itt tartunk, akkor en kene, hogy kimaradjak. Az eredmenyem ugysem jogositana fel az indulasra. Bar hihetetlen formaban vagyok, azt kell mondanom: Inkabb Te menj. Azert koszi a lehetoseget. :D -
Petya777 #7946 Ez nagyon szép tőled, ezt igazán kevesen tették volna ezt meg a helyedben.
Petya -
#7945 Ok, mesz helyettem, mert en ma'r beizzotottam mindenkit aki rajta van a listan es a bakim miatt
nem fogok senki se kidobni. Az updated lista:
Atesz, Petya, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai Hulud, HaZso, Met, Jacek, Atyka -
Petya777 #7944 Nemgond, csak írj vissza rá :)) De egyébként tegnap valamelyik listán rajta voltam, azért csodálkoztam :) -
Petya777 #7943 Eksüszöm tegnap megnéztem a rajtlistát és rajta voltam. :)) Ez vmi kamu :D
Petya -
#7942 Bazz, tudtam hogy ki fogok valakit hagyni. :-( -
Petya777 #7941 Sziasztok!
Meglepődve tapasztalom, hogy nem vagyok rajta az FF listán! :(
Petya -
#7940 uuuuuuuuuuuuuu