51527
-
#8360 :)))
Ja ha fizeti én is megyek :) -
#8359 gpl ligaban is van aki talakozo kedveret haza utazik kulfoldrol Magyarorszagra
de menjunk mi Finnorszagba ,az se rossz :))) -
#8358 En szivesen talalkoznek Atissal Finnorszagban:-)))
Olyan 2-3 hetes udules kisereteben:))) -
#8357 lehet nekunk is kene ilyen eloben talakozot szervezni mint a gpl ligaban szoktak....
ha szemelyesen megismernenk egymast lehet,hogy valtozna itt is a hangnem egy kicsit -
#8356 ezt nem en talaltam ki, de tenyleg az lesz lassan a vege,hogy teljesen ketteszkad a tarsasag es majd ket kulon brigad lesz akik kulon-kulon jokat versenyeznek majd, de egyutt sosem
-
#8355 Igen, itt a szorakozas a lenyeg.
Lehet hogy furcsa, de tok jol szorakozom, pedig mar annak is orulnek, ha korhatrany nelkul fejeznek be egy verseny:)))) -
#8354 de ez nem az élet, ez csak egy játék, és aki ezt nem képes felfogni, és nem a szórakozás a legfontosabb számára, annak nincs helye egy bajnokságban -
#8353 na akkor en is osztok egy kis eszt :) :
most komolyan, neztetek ti mar nascar kozvetitest tv-ben?
volt olyan verseny ahol nem hibazott valaki es nem volt sarga?
en nem emlekszem ilyenre...
az,hogy centikre autozunk egymastol ebbol siman kovetkezik,hogy valaki hibazhat
lehet,hogy az eletben ilyenkor a versenyzok egymas nyakanak esnek vereny utan (ezt ritkan mutatjak a tv-ben ),de ott az eletukrol van szo..
tehat balesetek mindig is lesznek,csak meg kene tanulni feldolgozni oket...
viszont ez nem jogosit fel senkit arra,hogy felelotlenul kozlekedjen a palyan
amen -
#8352 Nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de szóltak, hogy újabb érdekes olvasnivalót produkáltatok. Két észrevételem lenne:
1. Azért van az ideális ív, mert azon lehet leggyorsabban haladni, ez különösen a kanyarokra igaz. Namármost, ha két ütköző versenyző közül az egyik rá van ragasztva az ívre, akkor nehogymár ő legyen a hibás, míg a másik valami képtelen barom íven próbálkozik egy totál reménytelen előzéssel az utolsó körben egy olyan versenyző ellen, aki végig játszva verte. A lényeg, hogy ilyenkor elég megnézni, ki van íven, és a másik a hibás, ezen nincs mit vitázni (kivéve, ha lekörözés van, és a lassú versenyző nem tolja arrébb a seggét).
2. Tisztelt HSW és tisztelt versenybíróság, döntsétek el, hogy mennyiség, vagy minőség? Mert azzal semmire nem mentek, ha felhalmoztok pár nagyarcú Don Quijote-t, akik sorozatosan a törzsversenyzők szórakozását basszák tönkre. Ez Nascar, itt senkit nem érdekel, ki milyen gyors, az meg főleg nem, hogy milyen hallucinációi támadnak draftolás közben arról, hogy ő gyorsabb.
De nem akarok részletekbe menni, mert aki nem akarja észrevenni, hogy egy békés, jól szórakozó "baráti" társaságból egy beképzelt, ellenségeskedő csürhe lett, annak hiába magyarázok. Persze mindenre van megoldás, és ha a hegy nem megy Mohamedhez....... -
#8351 Nem hiszem hogy nekem a vegen el kelett volna engednem ilyen helyzetben!!! ha rendesen mellem jon ok elengedem.
Csak hat ugye mint irta is a grill szerinte nem szamit mert o gyorsabb volt vegig ezt igy kitalalta es nem szamitott hogy emeltem a grillen igaz hogy ezrt nem tudott bejonni mellem de mindegy:) -
#8350 Megnéztem a visszajátszást én is. -
#8349 bocsi:) -
#8348 Nem Met vagyok hanem Atesz.
Ok ma este lesz döntés. -
#8347 Nem hiszem, mivel szinte mogotte volt. Ez ez utkozes elotti frame/kep (a kovetkezo kepkockanal, Jacek mar keresztbe fordul). Nem a vita miatt irom, de ebbol latni nagyon jol, hogy az elol levo mit lat. Ezert szoktam mondani, hogy a hatso legyen az ovatosabb.
-
#8346 mert szoltak volna ha nem voltak mellettem nezd meg a replayt Met:))))) -
#8345 Az ütközés előtt szóltak ráadión hogy melletted vannak? -
#8344 amiben az a bizonyitek hogy amikor mogottem jott draftban neki el kelett vennie a gazt ebbol azt vonta le hogy gyorsabb volt nalam vegig, ugye ezt nem kell kommentalnom!! -
#8343 hhmm en mar megnyugodtam de kozben kaptam egy pokhendi nagykepu e-mailt... -
#8342 az egy unreg volt de jo a duma:) -
#8341 Nem azt nem Atisra irta :) -
#8340 Egyszer már leírtam másnak de leírom mégegyszer, nem konkrét anyázás történt. -
#8339 emeld mar ki legyszsives ezeket nekem Met hol volt anyazas? -
#8338 "#8291-ben is a nagy külföldi ligás szövegével." nem helyes a szohasznalat freak jobbat alkotott:)) "Mr. Nemzetkozi Szuperbajnok":DD -
#8337 Meg lehet vitatni a fórumban a dolgokat csak normális kulturált hangnemben. Ma bejövök ide, nézem 130 új üzenet, ennek nagyrésze anyázás. -
#8336 en mar nem irok semmit pedig tudnek de mivel a forum nem erre valo majd kitalajatok a gondolataimat:) -
#8335 leszakadt aztan eltunt de mar a versenyen nem jott be -
#8334 Amugy Petyaval mi lett?!?!?
A verseny elott, es a gyakorlas kozben - igy nem is gyakoroltam - folyamatosan "Ot inteztem", mert kavart hogy bejohessen. Aztan mar az idomeron sem volt ott... -
#8333 Bocsi, Teged tenyleg kifelejtettelek:((( Sorry! Pedig a visszajatszast kivagtam.
De teljesen egyertelmu baleset volt. Kulso iven mentel, folyamatosan, "oldal mozgas" nelkul. Atis belson, draftban. A kanyarban "felment ket savot", meglokott, aztan vissza draftba. Bar hogy an is tortent, durva baleset volt. Tul sokat ment "felfele", es ugy, hogy az elotte es mogotte levok folyamatosan maradtak lent az iven, es utana O vissza is ment rendesen kozejuk. -
#8332 Na leírom én is amit gondolok, személyeknek célozva, nehogy kihagyjak valamit:
Alex:
-Jó hogy a #8230-ban ilyen szépen elemezted az eseteket amit ESETLEG nem csak Atis kerülhetett volna el, de mi lesz az enyémmel?
Codered:
-Mi volt a probléma az elején? Miért nem voltam higgadt? Okoztam valakinek egy szál probélmát, első kanyarban kivül elment mindenki, hátsó egyenesben pedig Shai légsegitségével megelőztem Atis, mi a gondod? Tudod az a probléma hogy pl. Shai 65%os tapeval ment én meg 75%el ami alapból azzal járt hogy simán gyorsabb voltam nálatok, és ezért bátorkodtam az élre állni, plusz még azért mert ott jobb a hütés.
Toya:
-Igen nem ez a fő érv, de ha ez nem igy történik akkor folytatnám, ez a 3. érv az utolsó, ebből nekem elég.
Atis:
-http://www.kolumbus.fi/attila/nascar.html
Ezt te tényleg komolyan gondolod? 3 embert löksz ki egy versenyen, mindet előzés közben, de ugye ez a pálya nem az előzésekről szól mégis rombolsz közben. Utána meg honlapot gyártassz, és rá mersz olyant irni hogy "A palyan lehet a belso iven menni, es lehet a kulson is, kanyarban is", MIKOR TE KÉPTELEN VAGY ERRE??!?!?!??! Kapjál már észbe öregem! Akkor még ezekután te osztod itt az észt, és mindenkit hibásnak tartassz kivéve magadat, meg "gondolat"-okat irsz, mikor te is képtelen vagy betartani őket? Pont mivel tét nélküli, nem kell bebizonyitani hogy te vagy az isten és minden a másik hibája, hanem azt kell mondani hogy: "bocs haver véletlen volt, nem tudtam semmit sem tenni"
Pumy:
-#8294: Tudod ezt ugy lehet megoldani hogy csak egy embert rugunk ki, azt akit ki kell, hogy béke legyen. Engem is ki lehet, de hogy lássátok a különbséget én képes vagyok viszonylag simán kezelni a problémákat, és ha balesetet okozok képes vagyok bocsántot kérni, ami sokat segít a dolgon. Atis pedig csak provokálja tovább a #8291-ben is a nagy külföldi ligás szövegével. Ez a magyar liga magyar tahóknak, ugyhogy én aztmondom távolitsuk el.
-
#8331 ezert koltozott az LFS liga is sajat forumba ha megnezed ott van gumiszoba:)))
egyebkent mar tegnap este sem toroltam volna meg nem hogy penteken:) -
#8330 Látod Toya, még is csak sikerült a fórumon megtárgyalni az esetet.
Be kellene vezetni egy új szabályt, a futam utáni 24 órában fórum, icq, email stop van. Valaki kiesik első dolga idejönni és kezdi az anyázást. Ha tudja, hogy hol lakik akkor átrohan és rátöri az ajtót vagy mi?
Nem azt vitatom, hogy kinek van igaza, mert nem voltam ott és nem is az én feladatom állást foglalni (véleményem van a dologról de megtartom magamnak) mint ahogy senkinek se kivéve a károsultakat és a bírákat.
Szerintem hagyjátok a szervert, most 2-3 ember megint nem fog indulni, szóval felesleges pénzkidobás és ha idetéved egy esetleges szponzor amit itt lát attól rögtön fordul is el mert minek támogasson egy olyan dolgot aminek nem biztos a jövője. Vagy ami a másik rosz, hogy jönne valaki versenyezni és még esetleg hozna is egy komolyabb társaságot de ami itt a fórumon folyik az nem kultúrált versenyre utal. Pláne ha Jacek pénteken megtorolja a vélt vagy valós sérelmeit. Nemrégen volt egy hozzászólás ebben a témában lehet, hogy kamu de mi van ha igaz, nem arra törekedtünk az elején, hogy minnél többen legyünk? -
#8329 Sziasztok Nem tud valak i egy oldalt ahol fennt talalhato az Act Labs Force RS-nek a tervrajza?
Legalabb is a pedalrészé kéne:((( Ugyanis a gazpedalom elszallt. a Teljesitménye 0 -
#8328 egyebet nem tudok mondani kerem kapcsolja ki... -
#8327 Atistol itt se e-mailom se ICQ-m tole nincs BOCSANATOT KEREK AZ ANYAZASERT de a tobbit fontartom tovabbra is... -
#8326 Reszvetem:)) -
ShaiHulud #8325 na jovan en fexem mert reggel 7:20 kor megy a buszom vissza az alberletbe...:( -
#8324 Koszi! -
ShaiHulud #8323 nyilatkozat ment Alexease! -
#8322 THX -
#8321 175886321