51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Ne vedd sértésnek, de be kell jönnöd egy két edzésre ahol meglátjuk, hogy mennyire vagy "érett" az éles versenyre. Volt már arra nem 1x példa, hogy egy kezdő miatt esett ki sok régi rutinos versenyző és páran ezért is hagyták abba végleg vagy csak időlegesen a versenyzést.
  • Alexease
    A Jelentkezesi resz, mindig a Fofutamra (FF, pentek) vonatkozik. Ott annak kellene jelenkeznie, aki "biztosan" tudna indulni a penteki FF-en.
    A jelentkezok szamatol, es az elozoheti FF eredmenyebol adodik ki, hogy kinek kell indulnia a keddi Elofutamon (EF).
    Ez egyelore a szerver terhelhetosege miatt van, mert max. 11 embert bir el. A masik lenyege ennek a dolognak, hogy igy, elvileg, mindenkinek van alkalma minimum egyszer jatszani.
    Vannak "fel jutok" az FF-re, de az inkabb csak a letszam miatt van. Nem verre meno verseny, nem bajnoki pontozas. Foleg, hogy mindketto, ugyan azon a palyan van megtartva:))

Ezt sikerult, tomoremn osszezagyvalnom, de remelem ertheto:)))
  • Met
    Kezdő versenyző nem indulhat FF-en.
  • Met
    Végül is nem nagy katasztrófa ha nem mehetek, igaz Tala cool pálya.
    Legalább addig végre befejezem a festést, már nagyon unom:D de tényleg
  • Alexease
    Ha mindenki "rendesen" (:)) jelentkezik, vagyis meg egy ember minimum - az meg lesz - akkor nem kell indulnod az EF en, vagyis biztos johetsz F-re:)
  • Met
    Hi!

Ma beadtam a pedált a szervízbe, aszt mondták szerdán nézzek be mert akkor nem volt bent a szervízes de én holnap is bemegyek mivel tudom, hogy úgy se javítják:)
    Szóval lehet, hogy holnap nem tudok indulni az EF-en, vagy már be se férek esetleg majd pénteken ha valaki nem tud menni.
  • Alexease
    Bocsi. Meg van a leveled, de meg nem jutotam odaig, hogy valaszoljak is:(((( Sorry...

De NMIKI levele is nalam van:)) Meg neki sem valaszoltam, ha itt van:((
  • Petya777
    :)))) Szegény Toya, holnap unatkozni fog egyedül :)))

Petya
  • Alexease
    Tudom, hogy az oldalon a jelentkezesi resz nem a legjobb, vagy nem a legpraktikusabb, de egelore csak ebbol tudunk tervezni:))
    Ezek szerinnt, a holnapi Talladega EF resztvevoi:
    Atesz, Atis, Gábor Szabó, Norbi, Petya, PuMy, ShaiHulud, Atyka, Mozso, Sanzik + Alexease szerver.
    Vagyis 10 ember, amibol 9-en jutnak tovabb!
  • Petya777
    Mi ez a pangás? Addig-meddig hogy visszakívánjátok az 1 héttel ezelőtti időket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Petya
  • Petya777
    :)))))

Tegnap nagyon isten volt a második gykorlás, hihetetlen nagy csaták voltak practicen is! MA lehetne ebből egy re! :D

Petya
  • Jacek
    lol:) csak nagyon le eresztett a topic:)
  • atyka
    .........
  • Alexease
    .........
  • Jacek
    ............
  • ShaiHulud
    bar lehet hogy hazaugrok igyisugyis
  • ShaiHulud
    nah byez mentem... akkor majd email:) es jovok kedden ha kell :)
  • ShaiHulud
    legyszi valaki irjon mar majd nekem egy emailt hogy most kell indulnom kedden vagy nem. mert emailomat megtudom nezni WAProl.
  • Petya777
    megvót
  • ShaiHulud
    jelentkezzetek talladegara a nascarracersen
  • Petya777
    nem semmi :D
  • Jacek
    :D
  • ShaiHulud
    nos azt gondolom meg nem lehet tudni hogy a 9. helyem eleg volt e az FF hez vagy mennek kell EF t ...mert ma utazokvisza aLberletbe es ha kell mennem kedden akkor arra hazaugrok :) aztan szerdan hajnalban meg vissza:)
  • ShaiHulud
    jovan kiraly palya ez , fekszik nekem :)
  • Petya777
    ja jó lenne menni egy versenyt! :DDDDDDDDDDDDD Csak vicceltem...
  • Petya777
    :DDDD
  • Jacek
    na jo lenne azert meg menni ma
  • Alexease
    Petya igy szokta:)))
    Megyunk nehany gyakorlo kort, aztan "Naaaa, leccci. Verseny, verseny, verseny...":DDDDDDDDDD

(Bocsi, ezt nem birtam kihagyni:)))
  • sanzik
    az ilyen gyakorlo szerver azert jo,mert lehet probalgatni a setupokat,nem tudom mi ertelme volt annak ,hogy 4en race-t menjuk dega-n
    folleg igy,hogy az elejen elbasztad :DD
  • sanzik
    gondolom,ha race van be se lehet lepni,ugyhogy ennek tenyleg sok ertelme volt :)
  • Petya777
    na gyertekmá , naon kevesen vagyunk
  • ShaiHulud
    huh szepen bekapta :))
  • Jacek
    81.182.67.29 na itt a Tallageda gyak server
  • Jacek
    igen mindjart
  • Petya777
    mehet, csinálsz servert?
  • Jacek
    tegnap atkapcsoltam az eurora:))

Mhhmm ilyet nem szeretnek:)
  • ShaiHulud
    bar most 20 percig meg nem erek ra:)
  • ShaiHulud
    ja :) kis practice nem artana:)
  • Jacek
    van valakinek kedve egy kis tallagedai akciohoz?
  • Jacek
    :DD