51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    ez volt az elso beirasom "en is hiobas voltam tuti de hogy erdekes FF lesz penteken az tuti meglatjatok lesz musot most szolok:))))
    Jolly gyereknek meg gratulalok faszan megoldotta a versenyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ez a masodik "most befejeztem en nem fogok veszekedni de jovok FF-en remelem B Atis is:)"
  • PuMy
    Szerintem meg most nem elsosorban a baleset a lenyeg, hanem az amit utana muveltel.
  • Mnemomic
    Én pl még nem is láttam az esetett.
  • Jacek
    "Hallom Jacek lekurvaanyazta Atis-t. Roppant sportszeru, akar kilokte akar nem" pl ez egy versenybiroi velemeny:)
  • CodeRed
    Etikett és általános viselkedési normák:
    -Ha valakivel balesetbe keveredsz, akkor ne kezdj el vele veszekedni inkább próbáljátok ICQ-n vagy e-mailben letisztázni a problémát. Minden esetben lehet megfelelő megoldást találni. A fórumon lehetőleg ne szidjátok egymást egy-egy baleset után, mert ez már úgy sem old meg semmit, ráadásul teljesen felesleges is és csak felesleges feszültségeket gerjeszt.

idézet a szabályzatból
  • Jacek
    Nekem amr csak az erdekes hogy ne azt veszem ki hogy ez pl bajnoksagban tortenik az az itelet hogy lag volt bocsi szoptal mert kezd erdekes lenni!
    tobben hozza szoltak itt a dologhoz de eleg kevesen az igazi temahoz hogy mi tortent szvsz Alex mondott velemenyt a versenybirok kozul, a tobbi mintha massal eltt volna elfoglalva :)
  • ShaiHulud
    jelentem en kemenymagba tartozonak erzem magam :) ertem ezalatt hogy az istenert sem hagynek ki egy futamot sem :)) es en tuti nem hagyom abba egy nezetelteres miatt...
  • ShaiHulud
    Norbi abba akarja hagyni ??? na ne mar a vegen nem marad senki csak a kemenymag...azan nem is kell majd a szerver...
  • Mnemomic
    Ezt a társalgást most hagyja abba mindenki szvsz.
  • CodeRed
    Ja ok...akkor további jó versenyzést.bye
  • Jacek
    nem ugyanis videki bunko vagyok te meg alszent:)
  • Jacek
    Meg mindenki veri itt a nyalat az ugymond oregek is!!! en emlekszem az elejen libakergeto szintu futamra amin ugy megsertodott valaki hogy soha tobbet nem akart jonnii!!!!
    itt meg jon a szentbeszed:)
  • CodeRed
    Téged nem zavar hogy így beszélsz?
  • Jacek
    nem volt problem benne van
  • Jacek
    Akkor ha idezne Alex mit mondott a futam elott es kozvetlenul rajt elott tobsszor is!!!!!!!!!!!!1
  • ShaiHulud
    de bocsnatot kert :) bar elegge huzos helyzet volt:)
  • Jacek
    zavarhat neked ez a velemenyed ennyi
  • Jacek
    ez velem is megtortent Atyka lekorozese erdekes akkor sem idegesitett hogy lassitottam es elment melettem BA es Code is.
  • ShaiHulud
    jaja azt lattam a tukorbol :) orultem is neki :)) mert veled egy korben voltam:) sorry :))
  • Toya
    Én nem ezt mondtam.
    Azt írtam, hogy Alexnál nem ez látszik - ott ugye nincs késés magyarul ő az egyetlen aki realtimeban látja a dolgokat.

Norbinál nem ez a fő érv ami miatt ki akar szállni - beszéltem vele.
  • CodeRed
    Mondtam hogy ez engem ne érdekel....Egyébként amit az elején norbi művel az minden volt csak nem higgadt versenyzés....de mind1....mondom.....ENGEM A STÍLUS ZAVAR
  • Jacek
    mhhmm en a sraccal ket szot nem beszeltem eletemben szoval egy vadidegen!
  • Alexease
    Ja, az jo volt.:)) Bar azt is beszivtam.
    Nem tudom miert, de ha jol emlekszem Atykaval volt 2-3szor is egy kis gondom:)) Lekorozeseknel, valahogy furcsan "haladt", es mivel "ovatos" ember vaggyok () mind 2-3szor sikerult is lemaradnom a draft-tol, ami vegzetes:D.
    Gondolta lehuzodik a lealloba - talan Pit - de elfelejtette, hogy en meg ott vagyok melette:DDD Amugy semmi gond, a fuvon volt meg boven hely:DDD
    nem vesztettem semmit.
  • Jacek
    lol toobet nem lehet hozza fuzni
  • Toya
    A fórum egész hangvétele érdekes.
    Hol anyázás van, hol pedig szent a béke.
    Egymásnak ugornak olyan emberek akik ezt a futam előtt egy órával még elképzelhetetlennek tartották volna.
  • Jacek
    eleg erdekesen kovetkeztetest vontal le ebbol ott a kep!!!!de biztos en vagyok a paraszt es en voltam a hibas:) hamut szorok a fejemre, es Norbi is azert nem akar tobbet jonni nascarozni mert olyan jo volt a srac:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ShaiHulud
    minket=mindket
  • ShaiHulud
    kene minket reszrol az a replay reszlet!! es ezt mindig igy kene majd kivizsgalni hogy mindket erintettol kell a replay...
  • CodeRed
    Ez hidegen hagy jacek.Te 3.ik lettél ő meg 1.Engem a stílusod zavar
  • ShaiHulud
    na mondjuk az mar regi eset de ott Te is hibas voltal :)) de ezt most inkabb hagyjuk :) mar elmult ... :)
  • Toya
    Azért vedd figyelembe amit Alex írt, hogy szerver oldalon az látszik hogy senki nem ér hozzád.
    Nálad összeakadtatok a szerveren nem, Atisnál nem tudom.
  • Jacek
    mutass valamit ami erdekes hangvetelu amit irtam a forumba!!! gondolod hogy en akarok vele e-mailezni?????
  • Jacek
    +nem is keszultem ra hogy nyerhetek, ha mellem jon rendesen elengedem de ugye nem tudott mellem jonni es nem veletlenul errol ennyit, ugyanis az utolso pitnel mivel keves volt hatra emeltem a grill tape-n ezert nem tudott mellem jonni csak azt hitte majd mint elotte siman mellem er csak hat nem igy tortentD:
  • CodeRed
    De amikor 2x kilöktek 1x sem szóltam 1 szót sem
  • Toya
    Nem fog írni a fórumra Atis, mert bizony az itt használható hangnem hagy magaután némi kivánni valót.
    Keresd meg emailben és rendezzétek le ott a dolgot.
  • ShaiHulud
    de elotte amikor mi az elso 5 helyezett szepen faszan draftoltunk az kiraly volt:) bar Te es en mar korhatranyban voltunk..
  • Jacek
    lenyegeben egy szamitogepes jateknak eleve semmi tetje nincsen!! megis a multkor nagyon orultel hogy nyertel en igy emlekszem:)))
  • ShaiHulud
    :]]
  • Jacek
    ez a korrrekt kilokunk valakit es kussolunk semmit nem szolunk lapitunk!! mint most is!! biztos halaszthatatlan dolga van!!:)
  • Jacek
    iged egy sorry nem volt ket koron keresztul es meg allitgattatok hogy en voltam a hibas koszi!!!