51527
-
#8467 Ha mar olyan jol szorakozunk:)) Tessek, egeszisd ki 36 *0 9*5*6*3
:)))) -
#8466 a konzol butít :D -
Toya #8464 Még a végén ideszokik a gyerek :-) -
Toya #8463 Na mostmár hagyjátok, teljesen felesleges tovább folytatni mert még azt hiszi a csávó elhisszük hogy ő Petya.
Annyira korlátoltnak néz bennünket mint amilyen saját maga :-) -
#8461 az volt a kerdes,hogy mirol beszeltunk ? :)
nalam ezzel lebuktal kulonben :DDD -
#8460 miért ne írtál volna? -
#8459 lol :D -
#8458 Amikor először versenyeztél velünk és szarul mentél, mire is hivatkoztál, hogy miért is nem megy olyan jól, pedig te bajnok vagy, miben is? -
#8456 Csak azt probalom mondani, mivel nem vagy belogolva, igy erdekleten amit mondasz, foleg ilyen temaban.
Csak a helyet foglalod, es gyartod az SG nek a banner megjelenest:)) -
#8454 és amit nekem írtál 2 napja? -
#8451 HÁNY ÉVES VAGY? -
Toya #8449 De hát olyan szórakoztató tud lenni... -
#8448 es Petya amit tegnap megbeszeltunk icq-n az all meg ?
mi is volt az? :)) -
#8446 Ebbol a szempontbol jobb a kotelezo reges forum. Bar az ilyenekkel, alapban nem kell foglalkozni. -
#8445 Petya biztos nem beszél ilyen csúnyán, a kora miatt:)
Tényleg hány éves is vagy? -
#8444 Jo duma...
Szerintem huzzal at valamelyik masik agyatlan topicba flame-elni.
-
Toya #8443 Na ez vajon melyik lehet Version vagy valamelyik társa ? :-) -
#8441 DUPLA LOL!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #8440 Na ha ez valóban Petya volt, akkor tényleg át kell értékelni a róla kialakított képet. -
#8439 LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8437 Mas honnan is betudsz logolni. -
#8436 ha ezt tenyleg Petya irta login nelkul,akkor rendesen megcafolta azt a velemenyt ,hogy sokat valtozott.. -
#8434 Logolj be!!!!!!!!!!!! -
#8433 Ha egyaltalan Petya volt... -
Toya #8431 Miért írna Petya ilyen üzenetet ?
Majd akkor hiszem el ha elolvasom ugyanezt copyright jellel is. -
#8430 Ez rohadt nagy baromság volt! -
#8429 Ezt nem kellett volna. Ezzel nem oldottal meg semmit. Ezt a stílust akarjuk megszűntetni itt. -
#8426 Ja, Petya kicsit gazos(volt), de mar sokat javult:)))
Nekem lett volna korrekt indokom kirugni, neha mar ott tartottam, hogy az ICQ-bol is kiakartam gyomlalni:DDDDDD -
#8425 tényleg úgy érzed, hogy le kell ezt írnod újra meg újra? én nem leszek óvóbácsi, de amint megjön az email, továbbhaladhatunk -
#8424 Jó ok bocs akkor nem az miatt. Petya fiatal és türelmesnek kénne vele lenni. Majd lehiggad.
Erre mondtam hogy kár volt kilépni. -
#8423 már belefáradtam a magyarázkodásba.... tudod mit? hidd te is azt, hogy egy kurva koccanás miatt van az egész... -
#8422 Az a baj hogy a Richmond-i esetnél te is eléggé hibás voltál. Sőt a balesetett magadnak köszönhetted. Ezért kár volt kilépni.
Remélem visszajössz még. -
#8420 hát ha ezen múlik, a levélre rányomhatok még egy peace jelet is a festésemben..... csak sajna nem ezen múlik... -
#8418 csak azért írtam, hogy te is tisztán láss, én nem akarok békülni, csak érett versenyzőkkel játszani, ha már a "banda" illúzióm romokban hever -
#8416 tisztázzuk:
NEM szeretnék békülni, viszont szeretnék versenyezni. Ennek azonban feltétele van részemről.
Vagy nem lesz Petya, vagy lesz Petya, de előtte rászán egy fél órát a drága életéből, és ír egy olyan bocsánatkérő levelet, amivel egy 1000 éves, 100 méteres Buddha szobrot is kenyérre lehetne kenni. Az egyetlen oka a távozásomnak az átlagosnál erősebb büszkeségem, és amíg egyetlen karcolás is van rajta, nem vagyok hajlandó visszajönni. Nem az a 2-3 lökés az én problémám, hanem az azokat követő magatartás, a többit meg nem írom le századszor.
Bízom benne, hogy Petya képes olyan gyorsan felnőni, mint amilyen gyorsan megszokta a nascart, és ha ezt be is bizonyítja, akkor talán újra hajlandó leszek egy pályán menni vele. -
#8415 tigrisboxert lehet vinni vagy femdetektorok lesznek az ajtoban?:DDDDDDDDDDDDd -
#8411 Jolly nem gond. volt mar rosszabb is. :D egyebkent is nem hibaztal te sokat, csak nagyon rosszkor. :P Mindent bele! -
#8409 a srác durván kiskorú, kétlem, hogy be merne menni egy kocsmába (ha egyáltalán elengednék)
én meg amúgy is inkább békepipát szoktam szívni :D -
#8407 de, pontosan
csak van egy pár ember, akik szerint ez arra való, hogy nem létező hírnévre tegyenek szert egy virtuális világban, és ennek érdekében gond nélkül elrontják mások szórakozását -
#8405 na igen, bárcsak mások is legalább ennyire érettek lennének....