51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    nem en voltam:)))))))))))
  • PuMy
    A chat stop-rol csak annyit, hogy az idomeron a practice-qualify valtastol a qualify-happy hour
    valtasig tart, futamon pedig happy hour-race valtastol az utolso versenyben marad versenyzo utolso koren a befejezeseig.
    Legkozelebb ma'r szigorubban fogjuk buntetni a megszegeset.
  • Jacek
    ujaj:))))))
  • FREAK
    atyavilág :D
  • PuMy
    A jovoheti menu (teszt futamok lesznek): Martinsville es Watkins Glen.
  • FREAK
    :DD
  • Jacek
    szoltal
  • Jacek
    szepen hozza szoltam a CMR3 topichoz:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • atyka
    en csak azert akartam eled menni, mert amikor ugy mentunk, gyorsabbak voltunk. lattam, hogy nem vagy ra vevo, engedtelek. :)
  • Toya
    Ő a Blackhole Motorsports webmestere.
  • FREAK
    én felváltva, de asszem összesen 2x

egyszer kényszerből a "kis" fékezésem után, amiért hálistennek nem kaptam feketét
  • ShaiHulud
    en masodszor is:)) akkor marcsak 2 korre elegendo volt:)) gumit meg mindig csak jobb oldalat csereltem :)
  • Mnemomic
    Kár hogy arról leszakadtam de sajna volt egy találkám a falal és onnantól kezdve még draftban sem tudtam menni veletek.
  • FREAK
    először én is úgy mentem ki, hogy már villuxolt a pilács :D
  • FREAK
    posted by: Jure Zagoricnik

és ez ki a gyíkom?
  • ShaiHulud
    jaja :) sajnos muszaj volt pitbe menni Fuel=1 volt:) nem akartam kockaztani :) bar meg azt irta hogy 3 korre van elegendo lotyi benne...de jobb a biztonsag:)
  • Jacek
    ja hol voltam en mar akkor:DDDD pityeregtem a boxba:)
  • Jacek
    lol
  • Toya
    A Norbi-Shai-Toya draft egyértelműen a legjobb volt :-)
    Kár, hogy te boxba mentél, Norbi pedig feketét kapott ha jól gondolom.
  • Marki..
    Na egy értelmes ember már fűzött is hozzá megjegyzést :)))
  • FREAK
    nem baj az, ha előzgetni akarnak, csak nem mindegy, hogy egyedül vágnak ki, vagy visznek magukkal valakit, mert erről szólna eredetileg

igazi nascarban is, ha egy valaki előz, akkor még öten előznek, és valaki nagyon megszopja

sőt ott a lekörözöttek is beállnak "mozdonynak", és a lekörözők így is segítik néha őket utolérni egy másik vonatot, ahol átszállás jön :D
  • ShaiHulud
    hat...reszben igaz...de nem csak mazli kerdese szvsz...taktikazni is lehet, bar nem ugy mint a tobbi palyan...de tenyleg azon mulik hogy mennyi idot tudsz draftban tolteni...foleg ha jo draftolosokkal nyomod es nem olyanokkal akik mindig elozgetni akarnak draftban es igy lassitjak a draftban halado osszes kocsit...
  • FREAK
    wow, télleg :DD

jön a világhír :D
  • atyka
    en ezuton is elnezest kerek jacektol. az elso balesetenel en voltam a hibas. sorry... :(
  • FREAK
    Igazad van, itt nem a vezetés a lényeg (bár az sem jött össze mindenkinek), hanem a taktika, és a draft-rutin, na meg a tévedhetetlen pontosság. Nálam ott úszott el a top5, hogy egy kritikus ponton egy pillanatra hibáztam, és a második trainről is leszakadtam, innentől vártam, hogy lekörözzenek.....
  • Toya
    Óóóóó, látnád a Blackhole Motorsports-on az új munkáját.
    A második hír az oldalon :-)
  • Alexease
    Ebbol mar biztos ossze lehetne vagni egy jot. Es az a pozitiv, hogy nem a balesetek miatt.
    De a video mester az Jacek. Az elozo kiralysagot is O csinalta.
  • FREAK
    én egy összefoglalóra gondoltam az egészről, lenne mit rakni bele

én lehet hogy csinálok egyet, az edzésen volt Jacekkal egy nem gyenge draftunk, majd megnézem kívülről is......
  • Mnemomic
    Én meg örülök hogy vége lett :) Daytona-t is azért várom hogy túljussak rajta végre.

Ha csak ilyen típusú pályák lennének a játékban nem is játszanék vele. Itt a mázli a legfontosabb semmi más meg a jól helyezkedés és vigyázni a másikra. De vezetéstechnikailag semmi kihívás.
  • ShaiHulud
    jaja eppenis azon tanakodtam hogy valaki csinaljon mar a 81-83 korbol videjot:)
  • FREAK
    elég fincsi videót lehet ebből csinálni, nemdebár, Alex mester? :D
  • FREAK
    nem tudom, mi történt, csak azt láttam, hogy megelőzött, aztán tizedre ugyanannyi volt a távolságotok tőlem :D mindezt csak a kijelzőn...
  • FREAK
    áhh, ott bekekszeltem, nagyon durva helyzetek alakultak ki egy körön belül...
  • atyka
    azert metre kicsit haragudtam :D ...de jo volt :)))
  • ShaiHulud
    En is nagyon elveztem...eszmeletlen jo verseny volt...foleg ott a 82.korben voltak izgalmak,3wide-3wide hatan, kegyetlen volt:)..bar lett is kalamajka ott:)
  • FREAK
    thx

ja, én is elolvasom már azokat a szabályokat, rámfér :D
  • FREAK
    anyway, sajnálom, hogy sokan kiestek, nekem életem eddigi legizgalmasabb versenye volt az egyik kedvenc pályámon

Atesz, Hulud, Atyka, asszem velük csatáztam legtöbbet, soha nem volt gond, hálistennek, de mindenki sokat fejlődött 2-3 hónap alatt. Külön gratula Metnek, aki pozíciót rabolt a finishben :)
  • Toya
    Én még egyszer megkérnék mindenkit, hogy olvassa el a szabályokat figyelmesen !
    A mai esetek közül az összesre van szabály.

-Nem autózunk vonal alatt
    -Nem az első körökben kell megnyerni a versenyt

Amúgy igaza van Freaknek, ha három autó megy egymás mellett akkor nincs ideális ív, hiszen ez fizikailag lehetetlen.
    Sajnos ezt a szabályok közül én felejtettem ki, de igérem pótolom.
  • Petya777
    ár épp akartam írni, hogy sorry, de elfelejtettem :D

Utóirat:

Petya :DDD
  • ShaiHulud
    mentettem :)