51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    CarView by WhiteFalcon and AxaptaCoder

Carview is made to work on Win98/WinMe/2000/XP.

Carviewer requires DirectX version 9. You can download this at www.microsoft.com/DirectX

To get a screenshot of your car hit the "PrtScn" button (Print Screen). This will put a pic onto the clipboard. Then startup up whatever paint program you use and paste into it. Presto!

Version 1.30 and above now contain the final N2003 models.
    All model issues have been resolved to my knowledge.
    Also with this version, the windows now appear darker. This should be correct as it now uses the texturing in game for the windows. Before it was just transparent.
    New feature includes press 1=Wireframe press 2=textured
    Things should look clearer (less fuzzy).

New versions will try to incorporate things such as:
    Turning the front wheels. ( I ran out of time and wanted to get the final models out :( )
    Allow a seperate texture for the pit crew.
    Other fx's as soon as I can get some more time.

• Toya
    Én azért megnézném ezt a CarViewer 3.0-át, mert amit elmondtál róla azt inkább a CFViewer tudja, de abból meg eddig nem volt 2003-as változat.

Küld már el az email címemre ha tudod.
    [email protected]
  • PuMy
    Jelentkezni nalam lehet, az e-mail cim kint van a Nascar Racers fooldalan legfelul.
    Amely dolgokat meg felsoroltal nem mindegyiket lehet felrakni a szerverre, csak linket, azok meg
    amugyis megtalalhatoak a hsw-n is.
  • Alexease
    Olvasd el az oldalon a Szabalyok reszt! Ott fent van - szinte - minden info.
  • Toya
    Én is a sajátunkat :-)
  • Alexease
    En az oldalt takolom...:))
  • CodeRed
    Hű de csendben van mindenki.......
  • petesilver
    Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, azóta sokat töltögettem Nascar cuccokat, és versenyeztem gyakorlásképp. Megnéztem verseny hivatalos oldalát a hsw-n. Megírnátok kinél jelentkezhetek a keddi, és a további versenyekre? Az oldalon van programok menü, de nem működik. Viszont 1-2 klassz programot szereztem, amit fel lehetne rakni. Carviewer3.0 ami nemcsak autofestést mutat, hanem pitcrew-t, és egyéb dolgokat is, Van 3D object editáló progi is. Azonkívül Brian Simmpson összes "Gyári" festés alapja, gyári Papyrus pitcrew festés alap, rengeteg Decal layer stb. Mind nagyon szívesen felraknám az oldalra, had örüljön mindenki. Pumy, Alexease, ha úgy gondoljátok, írhattok privibe is.
  • CodeRed
    Az akkor valszeg nem cheates beállítás, hanem a játék fogyatékosságaiból adódó, a valóságban nem beállítható érték.Az azért nem ugyanaz :DD De az tényleg jó ha ezek megszűnnek.

Érdekes a korábbi NR játékokban ilyen nem volt :DD
  • PuMy
    Igen, sajnos ugy nez ki hogy megis igaz a hir, vannak cheat-es beallitasok.
    Viszont a segitsegek hasznalatanak szabalyozasa nagyon jo lesz online jatek eseten. :-D
  • Alexease
    A HSW-n kint ven egy rovid hir a kozededo patch-rol. Egy fontosabb reszlet:
    "[...] hogy örömmel halljátok, hogy az irreális beállítások, a vezetési segítségek használatát online módban és a super-speedway pályák aero leképezését címezzük meg [...]"
  • CodeRed
    Ennek az R2-es egységnek rossz a motivátora
  • Jacek
    star wars-bol importalt energia pajzs:))))
  • Toya
    Majd minden hozzászólást, véleményt, kérdést, értelmes javaslatot várunk.
    Mert szeretnénk ha a következő versenyen már nem lenne ebből gond.
  • Toya
    Kicsit átdolgoztuk a szabályokat és mostmár tényleg próbáltunk mindent leszabályozni anélkül, hogy tönkretennénk a versenyzés élményét.
    Bővítettük a tanácsok részt is, amit bizony néhány játékosnak érdemes figyelmesen elolvasnia ;-)

Ha van egy kis szerencsétek, akkor Alex majd felrakja az oldalra és vastag betükket meghagyja az új részeknél :-)

Mindenki olvassa majd el figyelmesen mert a következő futamon már élni fognak a szabályok mindenképpen.
  • CodeRed
    Alex ha tudsz gyere icq-ra
  • Alexease
    Szep egy csapat:))
  • Toya
    Nagyon beindultál Code :-)
    Kár, hogy a boxcsapatot mi nem láthatjuk...
  • Toya
    Az a jó ha sülyedünk...nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet írok :-)
  • CodeRed

• ShaiHulud
    sullyedunk...
  • ShaiHulud
    hoppp az infokat azt ICQn kuldtem meg el, nezd meg a historyban :)
  • ShaiHulud
    Alex: en mar kuldtem a versenyzoi infokat, meg picture updatet is a freemailes cimre...
  • Met
    Azért az ftp topicban megkérdezheted
  • ShaiHulud
    nem nyert:( azert thx
  • Met
    Esetleg még itt fent van
    ftp://pureiso:[email protected]:2600/
    ftp://ftps.no:[email protected]:21/
  • Alexease
    Szerintem mar online csak a DC++-nel lehet "meg venni":D
  • ShaiHulud
    a gond hogy nekem f1 2002m sincs :( azt is lehet "venni" vhol online? ;]
  • Alexease
    Azt is onnan...
  • Petya777
    ok, nekem nincs bajom ezekkel

uhhhh, az nincsen... :DDD Honnan lehet szedni?
  • Alexease
    Azert dontottunk ezen palyak mellett, mert ezek most teszt versenyek. A szerevert teszteljuk, de elso sorban a versenyzok "osszeszokatatasa" az elsodleges cel. Ehhez kell hogy a palyak is teljesen elussenek egymastol.
  • Jacek
    de kell hozza GT2002 mod is:)
  • Jacek
    jo azt hittem ma GT2002 nap van a serveren es ez fog menni:D
  • Petya777
    ááááááááááááááááááááá de nehéz lesz erről leszokni... :)

Alex: Na mindjárt lejön az irles, aztán szedem ezt. Nem kell hozzá csak alap f1 2002?
  • Petya777
    HÁt azon nevettem milyen lesz, amikor a mezőny eleje és a vége majd összeér a rajtnál :D

Petya
  • Alexease
    A csapat - SBDT - "hivatalos" oldala: http://www.simbin.com/forums/
  • Alexease
    http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml

"Reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését. Úgy érezzük ez a MOD mégtöbb multiplayer-es
    szórakozást nyújt! A késésnek több oka is volt. A munkálatok legnagyobb része a fizika
    feljavítására és a beállítási opciók limitálására ment el, melyket valós modena bajnokság
    pilótáinak a visszajelzései és tanácsai alapján készültek el, szóval az autók irányítása annyira
    valósághû amennyire csak lehetséges. A Beta teszt csapat többszáz órát töltött tesztelésekkel,
    beállításokkal, újratesztelésekkel stb., és ezúton szeretném nekik megköszönni a
    közremüködésüket és az elszántságukat."
  • Alexease
    Itthon, offline:)) Mivel az F1 2002 net kodja egy rakas shittt...:(((
  • Jacek
    hol lesz verseny Alex?
  • ShaiHulud
    persze:) de egyaltalan nem vicces palyak :)