51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    -Petya, ok? :D
  • Petya777
    Szóval neked müxik az alt+tab? :)))

Petya
  • Alexease
    Ujsagot mentett valaki? Amire visszaertem le voltam fagyva.
  • Jacek
    nem gond
  • FREAK
    psssssszt, csaltam :DDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    Értem én Norbi, de egy 3wide helyzetben aligha érdekel bárkit is az ideális ív, hisz hárman nem férnek el rajta. Azt is erősen kétlem, hogy a spottered CLEAR-t mondott, valszeg hajtogatta, hogy "3wide, you're on top"....
  • sanzik
    ezt nem ertem....
    az egyik kepen mentek, aztan a masikon meg mar szembe jottok :)
  • Giovanni #8724
    Bocs, de ott pont arra figyeltem, hogy mellettem vagy. Uttán meg beállt a motorom :-)
  • Jacek
    Azon mit tapasztaljak ki ha tartom az ivet es oldalrol mint a kakit kiloknek?
  • Alexease
    SORRY JACEK, AZT NAGYON ELBALTAZTAM:((
    Nagyon leakartam huzodni, es sikerult ra menem a leallora. Amikor visszajott megdobott, utana mar hiaba tekertem...
    Meg egyszer bocsi!
  • ibronk
    http://web.axelero.hu/ibronk/nascar/82kor.rpy

Mondjuk most igy a képeket látva nem volt lag, viszont ha bekapcsolod az ideális ivet akkor lehet látni hogy itt az első képen Freak még jóval az iv alatt van, az utközésnél pedig már az iv felett volt. Na nemtom, de mindegy is!
  • FREAK
    Viszont a 73. kör környékén volt egy érdekes elemeznivaló eset. A hátsó egyenesben jeleztem, hogy PIT IN, mögöttem Alex és Giovanni. Lehúzódtam a fű mellé, Alex jött kívülről, Giovanni viszont beállt mögém, így nem tudtam lassítani. A kijáratnál pedig lassult és balról előzött. Az eredmény az lett, hogy 90-nel rongyoltam be a pitbe, és a fékezésnél el is ment egy gumim. Nagyobb baj nem lett, de lehetett volna, erre nagyon oda kéne figyelni.
  • Jacek
    Ja bocsanat beirtam valamit mert az emelheti fol a szavat aki a hibas:)
  • Toya
    Szerintem elkerülhető lett volna az ütközés, de nem sikerült.
    Ezért vannak ezek a futamok, hogy kitapasztaljuk egymás minden rezdülését.
    Ezekből lehet igazán tanulni.
  • Mnemomic
    Már nem ezzel az autóval megyek :)
  • Jacek
    En nem tudok mit mondani, elkeserito ez az egesz nem latom sok ertelmet ennek igy.
    Mindegy koszonom az elvezetes 11 kort Talladegan nagyon jo vol.
  • FREAK
    Első képen én legbelső sáv, Norbi középső sáv külső része

Második képen én legbelső sáv, Norbi középső sáv belső része

Harmadik képen én legbelső sáv, Norbi szintén......

Egyértelmű, ki hibázott, bár maga az ütközés apró lag lehetett, mert én nem is hallottam és nem is éreztem. Meg nem is láttam.
  • FREAK
    Beszéljenek a képek :)

• Petya777
    Hun lesz a következő futam jóemberek? :)
  • Giovanni #8712
    Nekem bejön ez a pálya, az elején jól is mentem, aztán megütöttem a kocsit és lassultam. Aztán állítottam a Grill-en, akkor meg melegedett. Be is állt a motor, pont akkor, amikor Norbi előtt voltam. Szegény belém is jött rendesen, de hát nem tudtam mit csinálni.
    Ez úton is bocs Norbi!
  • sanzik
    hat ez a mai nem az en versenyem volt...
    hibat hibara halmoztam es az auto se volt eleg gyors

rajottem,hogy a lassu,technikas palyakat jobban szeretem :)
  • Giovanni #8710
    Jó neked, nekem ALT+Tab után elszállt
  • Petya777
    Jaja, nagyí verseny van, én legalább nézhetem! :))) Egyébként szépen hazaértem fél 11re, úgyhpgy... :DD Nem baj, ebből kimaradok, DE MI LESZ EZ UTÁN? :)
  • mozso
    Mar olyan sokszor megszivtam ama halozatos kod miatt a 1.5 ev alatt, hogy belefaradtam a kemenyebb cikizesbe. :D

Kulonben is, annyiszor emlegettem a programozokat, hogy az ISI 3 evre el van latva csuklassal. :D

Latom nyomjatok az ipart 1 hozzaszolas sincs...
  • Jacek
    okor:D
  • FREAK
    lol, itt várom, hogy lökje valaki az IP-t, aztán rájöttem, hogy már nem kell :D
  • sanzik
    szabadna egy olyan javaslatot tennem,hogyha modosul vagy bovel a szabaly resz az oldalon ,akkor azok a dolgok amik valtoznak benne legyen mar kiemelve valahogy,mondjuk piros betukkel,mert most olvashatom at az egeszet ahoz,hogy megtudjam mi az ujdonsag benne
  • Jacek
    eleg hosszan lehetne ragozni:)))
  • FREAK
    "F12002 rossz halozatos kodja"

Milyen finoman fogalmazol.... Én sokkal durvább szavakat használnék :D
  • mozso
    Egyebkent az utobbi esetben sajna az F12002 rossz halozatos kodja miatt mindenkinek mind a 67 ember 0.73Mbit=753kbit/sec -es minimalis letoltesi sebessegu internettel kellene rendelkeznie....no comment. :D
  • ShaiHulud
    nagggyon baba !!!
  • mozso
    Sziasztok!

En ma nem indulok nascaron, total kivagyok mar a sok szervezestol, meg a tegnapi HDV mizeriatol, a weboldal keszitesrol mar nem is beszelve.

Egyebkent a HDV-t sikerult megoldani, igaz ehhez be kellett menni es szetszedni a szervert, hogy ujra felrakhassam a progikat.

Egyebkent akit erdekel, 20 emberrel sem fekudt ki a szerver F12002 alatt. Persze ez nem is csoda, mert 144byte*20*20*10=4.4Mbit/sec minimalis feltoltes kellett a szerver reszerol. Persze ha az adatkuldes gyakorisagat maximumra rakom, akkor 144*20*20*32=14Mbit/sec minimum. Tehat elvi maximum F1-ben, 50%-os valos savszelesseggel (50mbit) szamolva 37-67 ember egyszerre, fuggoen adatkuldesi gyakorisagtol!!!!

Nascarban nem tudom a pontos szamitast, de szerintem boven 100 ember felett birna.
  • Toya
    Szóval elmented a HNR oldalra leszedni az újabb autókat - még szerencse, hogy lassan indul a bajnokság és ezzel megszűnik az autók átfestése :-)

Lenne egy aprócska észrevételem.
    Jó lenne ha Alexnek mindenki megadná az autótipust amivel versenyez és elküldené neki az ICQ számát és az email címét.
    Ez már csak azért sem ártana, mert jobb lenne a versenyek utáni gondokat ICQ-n és emailben személyesen lerendezni.
  • Met
    Elhiszed, hogy nekem is?:DD
  • Toya
    Juj, Met ez most komolyan fájt :-)
  • Toya
    És miért ne indulhasson ?
    Kedden egy kört sem tett meg, mert a szülei eltiltották a géptől.
  • Met
    Eszembe jutott egy hülye kérdés, végig is gondoltam de azért elmesélem mennyi eszem van :D
    Szóval a kérdésem az lett volna, hogy mi van akkor ha olyankor megy fel a szerverre valaki amikor éppen másik játék fut rajta. De végig gondolva, úgy se tudna belépni és elég hülyén nézne ki egy Nascar autó az LFS-ben:))))
  • Toya
    Akkor jó.
    Ha sikerült vele megállapodnod akkor semmi gond.
    Remélem sikerül elindulnia.
  • PuMy
    En ma'r megbeszeltem a dolgot Petya-val, innentol kezdve tema lezarva!
  • Met
    Alapítsunk csapatot: D.N.T (Degeci Nascar Team) :D