51527
-
#8891 Arra emlékszem, az részben én voltam! :) Már vagy 8 kör hátrányban a 30-ik kör környékén /Mega LOL!/sárga zászló! Pacecar le, totyogok legelől 20MPh-val, és mondja a chief, hogy engedjem el a 404-est, meg belső ívre menjek, meg eszembe ne jusson leelőzni rajt előtt a leadert! Erre elől lassulok mint állat, és mindenki fékez mögöttem, és ENGEM KÉRDEZNEK, hogy mi van. Életem első liga versenyén, ahol a szabályzatban le van írva, hogy chatstop van a futam alatt!! Ha lány lettem volna elsírom magam zavaromban az biztos! Aztán valaki kapcsolt, elém küldte Alexease-t, külső íven rendben mindenki, GeeN, és mehettem blackflagelni, mert a fene se tudja hogyan, de belső íven megelőztem a leadert. Miközben próbáltam letakarodni az útból. Eh....... És ez csak az egyik volt a sok-sok viszontagságomból..... -
Totya000 #8890 Szasztok!
Tudja valaki, hogy melyik fajlt kell megbizergalni ahhoz, hogy ne csak az elso 64 versenyzo eredmenyet irja ki championship modban a jatek?
(tavaly 103 versenyzo indult es szeretnem latni a szezon vegen az osszes eredmenyet)
Remelem ertitek, hogy mit szeretnek!
Totya -
#8889 jo csak tenyleg nem volt tiszta a dolog sorry akit erintett:) -
#8888 gondoltam a ket kilokesem megvolt:)) hova menjek mar az elmeny megvolt:)))) -
#8887 biztos az ilyen estekre gondolva van ugy megcsinalva a progi,hogy atgazolhatsz a pace car-on :D -
#8886 nem csak megilyedtem hogy ilyenkor mi van:))) az az en hibam volt de elotte mar kiloktek egyszer:DDD -
#8885 szerintem Jacek,biztos fog panaszt benyujtani a pace car ellen,mert bevagott ele es balesetet okozott :) -
Toya #8884 Akinek valami gondja van vagy szeretne óvni az jelezze.
Szeretnénk ezt is letesztelni :-) -
#8883 na,nekem ennyi :)
ez nem egy egyszeru futam volt....
az egyik sarganal eleg nagy volt a bizonytalansag :DDDD -
Toya #8882 Igen és a szerver is fut már. -
#8881 nem veletlenul:DDDD
Na mi merre hany meter ma? gondolom a penteki menetrend ugyi? 20-tol edzes? -
Toya #8880 Mivel ez egy moderálhatatlan fórum, így valszeg nem ez lesz a hivatalos fórum - ennyi. -
#8879 És akkor ez a topic megy a sülyesztőbe? -
#8878 Hi! Mától elindult a hivatalos fórum.Aki csak teheti (értem itt a HNR versenyzőit) mától az alábbi fórumba írjon.
http://nascarracers.hsw.hu/forum/
köszi!! -
#8877 :DDDDDDDDD -
Petya777 #8876 NA megjöttem az osztálykirándulásról, mielőbbi jobbulást Freak!
Petya -
mozso #8875 Atyka uzeni, hogy holnap nem tud jonni versenyezni surgos halaszthatatlan, de szemelyes ugye miatt. Mindenkitol elnezest ker, de ez most minden masnal fontosabb.
Jaceknek uzeni, hogy: "Legalabb biztonsagban erezheti magat!"
-
#8874 Jobbulást Freaknek!!! -
#8873 Ja azt elfelejtettem mondani, hogy 20.00-tol kb ejfelig pedig Martinsville lesz mint gyakorlo szerver. -
#8872 pontosan [email protected] sem gyerebe:D -
Toya #8871 Nem téged érint ez a dolog Met.
Ismerünk veled nincs igazán gond, de kiadnád az IP-t az [email protected] címről jelentkezőnek ? -
#8870 Ja a jelszo me'g mindig ugyanaz. -
#8869 Inditottam egy szervert az egyik uj fantazia palyan ami a hivatalos track pack-be van. -
#8868 Ez csak azert lett kitalalva, mert mar sajat szerver, IP, igy nagyobb a feleloseg. De ez nem biztos hogy vegleges.
PuMy fog donteni, mert O az admin, O felel a szerverert. -
#8867 Én azt nem értem, hogy miért nem jó az ingyenes mail cím. -
#8866 az uj kiegesziteseket:D -
#8865 ujaj elolvastam a szabalyokat vagy a 60% az enyem:DDDDDDDDDDDDd -
#8864 Jobulást neki. Melyik kórházban? Megyünk csapatosan meglátogatni:D -
#8863 sziasztok! freaknek mielobbi gyogyulast! :) -
Toya #8862 Mielőbbi gyógyulást kivánunk neki ! -
ShaiHulud #8861 te Alex: nem kaptad meg a picture updatet meg az infokat a versenyzok reszhez? -
#8860 Jobbulast kivanunk neki! -
ShaiHulud #8859 mihamarabbi jobbulast kivanok neki!! -
#8858 Szasztokz!
Freak haverja vagyok és megkért, hogy írjak a topikba!
Az történt, hogy eltörte a bokáját a tegnapi kirándulásunk alkalmával, és pár napig benn van a kórházban!
Utána se biztos, hogy tud játszani, esetleg megprószálja járógipszben, egy lábbal :-DDDDD
Na szal ez van, minden ok, majd jelentkezik! -
ShaiHulud #8857 jah de nem nyomjak vegig :( kurva eso -
#8856 400 kor :) -
ShaiHulud #8855 milyen kiraly mar F16 os pilotaja mondta "gentlemen start your engines" :) coca cola 600 megy eurosporton... -
#8854 Az autóm megtekinthető: http://kep.tar.hu/petesilver/index.phtml?aid=27570493&pid=2431977 -
#8853 Hja, most nézem, nem 3.0, hanem 1.3 A neten 3-rd version.ként emlegették. Bocsi. -
#8852 Mail ment!