51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    Hehe lol :)) gyere varunk szeretettel:) addig elokeszitunk neked is egy lakast:)
  • Met
    Javasolnám, hogy Petya ma ne indulhasson, akkor sem ha hazaér.
    Ez nem ellened szól!
    De ha nem lenne meg a szerver akkor nem is indulhatnál. De biztos vagyok, hogy akkor is ott topognál az ajtóban, hogy ha valaki kiesik akkor mehess a helyére.
    Mivel úgy tűnik, hogy nem lesz több EF FF, hála a szerver teherbírásának ezért nincs jelentősége. Holnap költözök Degecre:))))))
    De véletlenül nem hallottad azt a szólást, hogy "Nem csinálok segget a számból."
  • Toya
    Bemásolhatnám amit az ICQ-n beszélgettünk a keddi cseréről Petyával, mert már akkor sem tartottam túl etikusnak a dolgot és ezt közöltem is vele.

Valahogy akkor az volt az érzésem, hogy az egész keddi csere akció arra ment ki, hogy véletlenül se maradjon ki egyetlen futamból se.
    Akkor az "Értsd meg nem tudok indulni pénteken" szöveg meggyőzött ennek ellenkezőjéről, azonban most ismét kezdek elbizonytalanodni.

Továbbra is állítom, hogy nem fog összedőlni a világ Petya ha nem érsz haza időben és valószinűleg te is túléled ha kihagysz egy versenyt.
    Kell az a kis kultúra a szinházban...
  • Met
    Most az a baj, hogy a szerver már 20.00-tól üzemel, eddig csak 21.00 körül indított Alex.
    1 órával többet mehetne:DDD
  • PuMy
    Az idopont ugyanaz, mert regen 21:00-tol volt szerver es 30 perc volt a gyakorlas, most 20:00-tol
    es 90 perc a gyakorlas. Mindketto 21:30-ra jon ki.
  • Met
    Most tényleg akkora katasztrófa, hogy egy nap nem tudsz indulni egy olyan pályán amin már mentél?
    Nemhiszem.
  • Toya
  • Petya777
    Na ez most király... Azt hittem 21:00től lesz server... még jobban csökkentek az esélyeim :(((
  • PuMy
    Na holgyeim es uraim, a mai este a kovetkezokeppen nez ki:
    Szerver inditas: 20:00
    Gyakorlas: 90 perc
    Idomero: 21:30
    Happy Hour: 20 perc
    Futam: ~21:55

Ezen a futamon ma'r a bajnoksag szabalyai ervenyesek. Akik voltak szerdan ma'r tudjak az
    ip-t (a password is ugyanaz), akik nem es szeretnenek indulni azok nalam jelentkezhetnek
    icq-n (81847937).
  • Petya777
    KÖSZI!
  • PuMy
    Ok.
  • Petya777
    Akkor csak annyit kérek, hogy adjátok meg előre az ip-t és akor majd anyukám belép a serverre, mert ha nem érnék haza időmérőre, akkor is tudnék utcs helyről rajtolni! Úgy mjad 5 felé már jöhet az ip icqn mert már 6kor lépnem kell... :(
  • Petya777
    PuMy: Léci gyere icékura!
  • Marki..
    Ki beszél itt fogyasztókról :)))
  • Jacek
    Persze semmi problema ugyis nagy elmeny lesz a 20 fo:)
  • Toya
    Bánja a fene ha roncsderbi is lesz belőle, de legalább jól szórakozzunk és ne essünk egymás torkának.
    Remélem ez majd mindenki szeme előtt ott lebeg majd és kritikus helyzetben nem lesz rest egy kicsit lassítani vagy külső ívre húzódni.
  • Jacek
    ooo mar ugyis megszoktatok:)
  • Jacek
    en az esti 20 fos talladega roncsderibire leszek kivancsi:D
  • FREAK
    nekem is megvolt, de már ott is reménytelen volt billentyűvel játszani :D
  • ibronk
    Na ezzel a felsővel játszottam annak idején még 486-oson, de leginkább csak romboltam, jól törtek már abban is a gépek :))
    Ezután már a 2003 jött, itt :)
  • FREAK
    nekem is ez a benyomásom
  • FREAK
    kénytelenek ezt tenni, mivel minden évben, változik a felállás, vannak új szabályok, és ha elég okos lennél, azt is tudnád, hogy két verzió között a fizika engine is mindig fejlődik....
  • FREAK
    hát persze, én hülye :)
  • Jacek
    telefonra azrt bevalalnam :)
  • Jacek
    aaaaaaaaa multi van benn?:DDDDDDDDD mert akkor mehet uber a graf:)
  • FREAK

• FREAK
    tudjuk, nem ezen akadt ki alex, hanem a szöveged utolsó részén

mellesleg én is kiakadtam, te részeg vagy?
  • Alexease
    ???????
  • Jacek
    thx na a V8 a egy pudva volt az 1-is:)))
    Cart az uber jajj de jo lenne a nascar melle:)
  • Alexease
    Az lenne az erdekesebb, ha a Papyrus az EA-tol atvett V8 Supercar-on dolgozna...
  • PuMy
    Az a lenyeg, hogy arrol pletykalnak hogy a Papy lehet hogy egy CART jatekon dolgozik. Az EA meg
    a V8 Supercar folytatasan a V8 Supercar Challenge
    2003-on dolgozik (bar amilyen volt az elozo V8 ez a kutyat nem erdekli :-))) ).
  • Jacek
    akkor most kecskemeti nyelvjarasban is egyet:DDDDD de alakul:)
  • PuMy
    Papyrus to do a CART Simulation?
    There is a rumor floating around, that Papyrus is going to do a CART sim. Apparently this has also been mentioned in the latest issue of PC Gamer. More info to follow soon.

EA to do V8 Supercar Challenge 2003 ?
    There is a rumor going around that EA are working on the sequal to V8 Supercar game called funnily enough V8supercar 2003. More news comeing soon.
  • Alexease
    Egy kis "pletyka" (bar nem sokat ertek belole):
    "I Papyrus sono nuovamente al lavoro? Secondo un "rumors" pare che stiano lavorando ad un simulatore dedicato alla serie ChampCar. Si tratta si una notizia non confermata, del tutto simile a quella che ci dava un Keammer impegnato nella realizzazione di Grand Prix Legends 2. Staremo a vedere..."

"Sembra proprio una giornata dedicata alle notizie di "corridoio". Dopo avervi informato riguardo un possibile prossimo lavoro dei Papyrus, pare che la EA stia preparando una nuova versione del V8 Challenge improntato nella stagione 2003. Prossimamente ulteriori notizie."
  • Jacek
    de igy volt:DDDDDDDDd jott a duma na mehet jajajj ne meg pisilnem kell:DDD
  • sanzik
    nem is igaz.... :)
    az csak az elejen volt a sok izgalomtol,azota mar megtanultam befolyasolni a vizelesi ingeremet es mar lerendezem elobb az ilyen dolgokat :DDD
  • Met
    Ez igaz, van aki egyszer mehet egy héten.
    Ha nem lenne meg az új szerver akkor lehet, hogy nem is tudnék indulni.
  • Toya
    Nem értem igazából mi a probléma Petya.
    Ezért indultál el a keddi futamon, mert már akkor tudtam hogy a péntekiről lemaradsz majd.
    Van ilyen, biztosan lesz velem is és mással is.
    Ez benne van a pakliban, mindig nem lehet ráérni...
  • Petya777
    :DDDDDDDDDDDDDD
    Az a baj, hogyha nem vettem részt a practicen akkormár nem léphetek be qual után... :((
  • Met
    Ja, vagy amíg Alex kipörgi magát a széken:D