51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Marki..
    Nekem sincs ilyen dll-em a gépen mégis fut, szóval én sem tudom.
  • Jacek
    erdekes nem tudom
  • atyka
    hajraaaaa! :)))
  • Jacek
    hat ha tenyleg van mar server akkor ennek oromere mindenki bunbocsanatban reszesul:) es meg mondjuk adok ket het bonust:)
  • FREAK
    mikor lesz a teszt?
  • Toya
    PuMy: este 10-kor ér haza (miután HaZso-val, CodeRed-el és Mozsóval két napjukat felemésztette a szerver beüzemelése), az ő beleegyezésével indítjuk el a próba futamot.
    Mozso: hát ő remélem ott lesz.
  • FREAK
    hát azt kurvára remélem :D
  • Met
    Pumy?
    Jolly?
    Tibré?
    Mozso?
  • Toya
    Még kellenének játékosok, mert reményeink szerint ez nem terhelés a szervernek.
  • Toya
    Akkor akik eddig indulnak:

Sanzik, CodeRed, Atesz, Alex, Jacek, Petya, Freak, Met, X-Type, Atyka, Marki, Toya
  • Met
    Lehet, hogy kicsit lemaradtam de ki volt az álpetya?
  • Met
    Ezt már én is akartam javasolni:D
  • Met
    LOL
  • FREAK
    te figyi, most hogy ilyen jó haverok lettünk megkérhetlek, hogy ne írd minsig oda hogy Petya??? tudjuk, hogy te Petya vagy thx :)
  • Petya777
    Hu, vazz, létom képben vagy. :DDDDDD

Petya
  • Jacek
    milyen IP?
  • Petya777
    :D Sztem minél több embernek, meg ide is érdemes lenne ma beírni, elévgre a teherbírás most a kérdés!

Petya
  • FREAK
    küldjetek egyet, én leszek a PC :D
  • Toya
    Jelezzétek már Alexnek vagy nekem ICQ-n vagy itt a fórumban !!!
  • Toya
    Szóval akkor kinek küldjük majd az IP-t ?
    Jó lenne tudni.
  • FREAK
    vagy nem is lol?
  • FREAK
    persze, közkívánaatra lol _D
  • Mnemomic
    na végre!

Akkor remélem visszatérsz.
  • FREAK
    nem tudom, de norbinak is ezt ajánlanám, csodákra képes ez a lé :D
  • Toya
    A levél tartalma nem érdekel, mert ezt nektek kell egymás között lerendezni.
  • sanzik
    ez azt is jelenti,hogy visszajosz versenyezni ? :)
    remelem 6 tekila utan nem akarsz ma autoba ulni :DDD
  • Toya
    Nem érted a problémámat :-o
    Ha küldök neked a jövőben egy levelet az is így végzi majd ?
    Vagy ha beszélünk ICQ-n akkor a log file is itt végzi majd ?

Ez az én gondom ezzel.
  • ibronk
    Én már döntöttem.
  • ibronk
    Csak meg akarom mutati, hogy ki ez a srác.
    De semmi gond, mondom, elhuztam, nem okozok több gondot.
  • Toya
    Most miért nem várod meg, hogy döntsenek a bírók ?
  • ibronk
    Csak annyi, hogy nincs igaza.
  • Toya
    Végre valami jó hír :-)
  • ibronk
    Nem, mert megmondták hogy nem az én hibám volt, de mégis az enyém volt, ha érted.

Még egy dolog, igen az egyenesben, nem leszoritani akartalak, hanem blokkolni de mikor láttam már hogy késő rögtön visszasoroltam a fal mellé, és létrejött a 2 kocsi széles hely közöttünk de te nem soroltál feljebb lentmaradtál, mikor gondolom tisztában voltál vele hogy onnan képtelen leszel tartani az ivet. Én meg hova mehettem volna?
  • Toya
    Nem tartom túl etikusnak, hogy egy kizárólag neked szóló levelet ránk zúdítasz.
    Ez magánszféra senkinek semmi köze a ti problémátokhoz, ráadásul a levéltitok sem lett volna utolsó szempont ebben az esetben.
  • FREAK
    na tájékoztatom a tisztelt társaságot, de közlöm, hogy önfeláldozó módon betoltam 6 tekilát az arcomba, ilyenkor meg barátkozós kedbemben vaghyok :D

szal Petyával ledumáztuk a szitut, összeborultunk meg minden (na azé nem), és fátlyat borítiottounk az öügyre
  • Petya777
    Főleg nem úgy, hogy egy nagyon jó versenyzőt vesztenénk el veled...
  • CodeRed
    Mi a problémád norbi? Mi ebben a bántó?
  • Petya777
    - 1 de :DDDD
  • Petya777
    Én nem akarok beleszólni, de egy ilyen miatt (akárki is volt a hibás), de nincs értelme abba hagyni.
  • ibronk
    Atis sajnálom, de nem tudom sajnos megállni hogy ne mutassam meg az emailt amit irtál.
    Okosodjatok:
    "Szia Norbi

Itt megtalalsz mindent az emlitett esettel kapcsolatban: www.kolumbus.fi/attila/nascar.html

Ajanlom fegyelmedbe a ket pelda elozest, ha hasonloan csinaltad volna akkor mindketten mehettunk volna tovabb. Ha ez nem eleg akkor nehany teny:

-Superspeedway-en tokmindegy ki megy elol, egeszen addig amig ott vagy az elbolyban. Volt szerencsem latni amit Jacekkal muveltetek, semmi ertelme nem volt, csak az hogy vesztettunk egy csomot a sebessegunkbol. -Masik superspeedway alaptorveny, ha egy auto elmegy melletted a belso iven akkor az azt koveto autok is el fognak menni. Ezert is gaz elol menni. -Ha leszoritasz a gyorsito savra az egyenesben, akkor nyilvanvaloan nem tudok optimalis iven bemenni a kanyarba, igy nem csoda ha kicsit feljebb sodrodok. Ha ezek utan meg eleg helyet sem hagysz... -Az utkozes elott mar megfogtam az autot es nem mentem feljebb, raadasul ha megnezed az en visszajatszasomat, meg eleg jelentos hely van a ket kocsi kozott. Sajnalom hogy a falnak csapodtal, foleg ha ebben szandekossagot birsz felfedezni. -Ha ideges vagy es tragarkodni akarsz, akkor csinald privatba, mert igy csak magadat jaratod le.

Ha azt hiszed hogy pikkelek rad akkor nagyon tevedsz, nem azert jatszok hogy ellensegeket szerezzek, es nem teszek kulonbseget a palyan, ott mindenki versenyzotars. Viszont egy kis gyakorlas online nem artana neked szerintem, nem a barati korben, hanem vadidegenek ellen."

A levél többi része már nem tartozik a tárgyhoz, igy azt kihagyom.
    Nos, ez volt az utolsó löket hogy véglegesen elhatározzam, én befejeztem. Ott a replay, mindenki megnézheti, az én hibám volt, nem hagytam elég helyet... Bocs, több gondot nem fogok okozni.