51527
-
#8976 huh ezt most olvastam....de lényeg hogy vagy!!
na csak ezért ugrottam be, mármint a linkkel
-
#8975 Szega Freak...rég láttalak:)mizu?
ezt láttad már?
http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi -
#8974 ja már csak az lenne a jó ha menne...
ugyanis letörölte minden szirsazrt amit én tettem fel, de nem jó akkor sem :( -
#8973 szerintem semennyire, legalabbis az nr2003-ban biztosan nem -
#8972 és az mennyire hátrány ha csak combineden megy ? -
#8971 Felek hogy csak combined-en fog mukodni xp alatt, legalabbis eddig nekem se sikerult atallitanom
(a 98-as drivert egyertelmu hogy nem raktam fel azert). -
Toya #8970 Hát akkor a probléma egyértelmű.
98-as driver le és akkor talán újra elindul majd rendesen a kormány. -
#8969 jaja nekem is felismerte rögtön mikor osszepakoltam a cuccost.
de mikor beléptem lfs-be akkor ott próbáltam (jacek tanácsára) a pedálokat separatera rakni, de nem működött jól(össze vissza ment minden...).
aztán combinedre raktam és ment is pöpecül semmi gond nem volt.
Marki utána azt mondta tegyem separatera mert amúgy lassabban lehet meni.
mondtam neki hogy mivan ha arra rakom, és azt mondta tegyem fel a driverét.
feltettem a drivert és az ki is írta hogy nem kompatibilis mert win98-hoz készült és ha továbbot nyomok nem fog jól működni.
nyomtam tovább.
az installált driverben beállítotam hogy separate, mert combineden volt, és elmentettem.
beléptem az lfs-be és totális káosz fogadott, mert sehogyse akart jó lenni.
még combineden is szar volt.
aztán beléptem viper racingbe, hátha szarakszik az lfs, de ott is vagy full gáz vagy semmi alapon lehetett szórakozni :(( aztán még jött egy vindóz reinstall de ez sem segített -
#8968 Nekem is XP-m van, meg MS Sidewinder-em, csak en nem pakoltam fel semmit (mert felismerte), es
tokeletesen mukodik. -
Toya #8967 Legjobb tudomásom szerint az MS kormányt az XP alapból felismeri és nem is kell hozzá a gyári CD, az ezen található segédprogramok amúgy is a 98-hoz lettek elkészítve.
Remélem jót írtam, bár nekem ez rémlik. -
#8966 XP -
Toya #8965 XP vagy 98 ? -
#8964 valaki segítsen plz!
vettem egy ms sidewindert, és jó is volt addig amíg fel nem telepítettem igaz csak combinedre tudtam állítani a pedálokat.
miután feltelepítettem sehogysem jó :( combined olyan lett hogy pici gázt adok, egyből fullnak veszi...
nem tudtok valami megoldást ? -
Toya #8963 Hát vegyél részt, indulj el és majd meglátjuk mi lesz az eredmény.
Igazából csak beleszokni nehéz egy összeszokott társaságba, hiszen senkinek sem ismered a reakcióit (milyen szituban mit csinál) és ez fordítva is igaz, ezért is kellenek a teszt futamok, hogy belerázódjanak az "újoncok".
Nem a vezetői tudást kérdőjelezzük meg ilyenkor.
A keddi futamok ügyében PuMy-t keresd meg ICQ-n, ő tud segíteni - a saját autófestés viszont már ezeken a versenyeken sem árt.
Találkozunk a pályán ;) -
Fabcsy #8962 Ezt egy mp.-ig nem vitattam :), sőt nagyon helyeslem, és el is fogom "lopni" az ötletet, ha nem haragszol meg.
A Momo Racingemben van egy pár tízezer km, bár ugye ha Momo Racing, akkor nem lehet olyan nagyon régi :) . Bár Nascarral csak mindössze 300-350 kört mentem, biztos vagyok benne, hogy nem okoznék galibát. Az én problémám a pénteki időpont. És most visszaértünk oda, ahonnan elindult ez az egész. Na ezért nem kellett volna ennyire túlreagálni a dolgot.
Megtiszteltetésnek vettem volna, hogy azon a bizonyos próbafutamon résztvegyek, lenne saját festés is, meg jelentkezés is - sőt lesz is, ha a sors úgy hozza. -
Toya #8961 Felőlem is jöhet bárki a másik ligából, de a keddi futamokon mindenképpen fel kell mérni mennyire ismerik a programot. -
#8960 Fábcsy jöhetne, én ismerem annyira, hogy ne féljek a közelében a pályán. -
Toya #8959 Olyan festést készítesz magadnak amilyet csak akarsz, így is van már Audi, BMW, Alfa is a bajnokságban :-) -
Fabcsy #8958 Hmmm, kösz, hogy ezt reméled. PONT. ;) -
Toya #8957 "csak valahogy nem vagyok biztos, hogy a péntek estém szabad lesz mindig - sőt egyre inkább úgy néz ki, pénteken délután rendszeresen focizni fogok.
Uh. fájó szívvel ugyan, de azt kell mondjam, hogy nem tudom felvállalni a teljes részvételt. :(("
Te ebből mit szűrsz ki ?
Ezeket te írtad le és nem én :)
Azért remélem tudsz időt szakítani és elindulsz a bajnokságban...az a jó ha sokan vagyunk és izgalmasak a versenyek. -
Fabcsy #8956 De ne bonyolítsuk a dolgot :) nincs értelme boncolgatni. Jó versenyzést, még egyszer gratula azért, amit összehoztatok eddig, remélem, hogy találkozunk majd valamikor a pályán ;) :)
Sziasztok -
Fabcsy #8955 Hmmm, nem beszéltem itt semilyen főfutamról - sőt még csak nem is neked írtam, amit írtam, hanem annak a pár embernek, akivel anno LFS-eztem.
-
Toya #8954 Nem bántottad meg a lelki világom, de úgy jelentetted itt be, hogy nem tudsz indulni mintha eddig egyetlen egy futamon is ott lettél volna :-)
Nem ismerünk a pályán, nem tudjuk hogy versenyezel, nem jelentkeztél, nincs autófestésed a HNR oldalon, szóval végülis semmit nem tudunk rólad, de te már ott tartasz hogy más elfoglaltságod miatt nem tudsz indulni a főfutamon :-)
Arra akartam rávilágítani, hogy az indulás nem egy egyszerű elhatározás kérdése, hanem sok gyakorlás és edzés kell hogy mögötte álljon, mert ellenkező esetben csak veszélyt jelentesz a többiek számára. -
Fabcsy #8953 Hogy lezárjam ezt a témát, mert igazán nem flame-elni akartam. Majd jelentkezem - a szabályos keretek között, ugyanúgy, ahogy most is tettem volna - ha úgy látom, hogy elég szabadidőm van.
Elnézést, ha megbántottam bárkinek is az érzékeny lelkivilágát. -
Fabcsy #8952 Azért én és az én kedvem is kell hozzá, nem??? Na én erről beszéltem... Na sok sikert... -
Fabcsy #8951 Hmmm, ez nagyon barátságos volt :)
UI1: Nem, ennek ellenére sem vetettem még el teljesen a szereplés gondolatát.
UI2: Elolvastam a szabályokat, szokásom.
-
Toya #8950 Nagyszerű, amúgy ki mondta hogy egyáltalán elindulhatsz ?
Olvasd el a szabályokat a HNR oldalon és megérted, hogy a bajnokságban való indulás nem csak rajtad múlik (illetve nem csak a kedvedtől függ). -
#8949 Az enyém replayben kicsit túl csicsás, festhetek valami egységesebbet addíg? AMG Mercedes autóval is lehet indulni, vagy csak gyári autóval? -
#8948 Huh, hogy én a rossz kormány miatt hányszor engedtem el Toyat, az nem volt semmi. De majd ma!!! Hogy utána mire fogom a lassúságom, azon még dolgozom holnap reggelig!! Még szerencse, hogy én szombaton focizom. -
#8947 szeretem én is a focit :) -
Fabcsy #8946 Üdv mindenkinek, különösen a betegállományba kényszerült Freaknek, jobbulást...
Nagyon jól hangzik ez a magyar NR bajnokság, főleg a nagy létszám és jó szerver miatt, csak valahogy nem vagyok biztos, hogy a péntek estém szabad lesz mindig - sőt egyre inkább úgy néz ki, pénteken délután rendszeresen focizni fogok.
Uh. fájó szívvel ugyan, de azt kell mondjam, hogy nem tudom felvállalni a teljes részvételt. :((
Azért egy hétköznapi gyakorlóversenyen elindulnék, hátha meghozza a kedvem... Bár a fociról - mint egyetlen mozgással járó dologról az életemben :D - nem szívesen mondanék le. -
Toya #8945 Udvariasak, azonban a gyakorlás még rájuk fér :) -
#8944 én már régebben is itt voltam (kb. a kezdésnél 1-2 futamot) de kormány hijján sajnos nem tudtam maradni.
most vettem egy ms sidewindert, és ha jól megy szeretnék én is beszállni :) -
#8943 Látom, jött még pár új arc. Milyenek? :) -
Toya #8942 http://www.projectwildfire.com/pr/
Ide látogassatok el, nézzétek meg mi készül kedvenc programunkhoz ;-) -
#8941 Háát, kérhetek segítséget?:) -
Toya #8940 Jövő hét péntektől nincs változtatás, ebből ugye könnyen ki lehet következtetni mi indul akkor :) -
#8939 Köszi pingálgatok magamnak, viszont most neki álltam egy újnak mert nézegettem a replay-eket és nem nagyon tetszik a kék.
Meddig kell leadni a festést? -
Toya #8938 A festésre már nem nagyon van idő, ráadásul én már 1000 közül is megismerem Met kocsiját. -
#8937 Nem, én csak találtam, de vagy koncepcionálisan csinálta a srác rosszul, vagy ő is találta valahol, és rárakta a rajtszámát, mert valami a rétegelrendezéssel nem kóser. Mindenesetre le lehet tölteni a festést. De ha nincs kedved foglalkozni vele, ha leírod milyen legyen, szívesen csinálok neked egy szép Metallica autót. Csak úgy passzióból, bár szerintem Te is meg tudod csinálni, csak én ráérek, mert 1 hétig még betegállományban vagyok.