51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    az altalaban sanzik:)
  • Met
    Csak annyi időt szoktunk adni amíg ki megy valaki WC-re:)
  • Petya777
    Ok, értem :)
  • sanzik
    ez nem szentiras,ez csak az en velemenyem volt...
  • Petya777
    ha nem, hát nem :)
  • Fabcsy
    Majd meglátjuk, túl sok időm nem lesz edzeni, egyelőre arra fogok gyúrni, hogy normálisan végigmenjek... ne lökjek/akadályozzak másokat. :)
    Mikor is indul a bajnokság?
  • Jacek
    oda nezz egy Fabcsy:)) emlekszem meg a GT2002-es szenvedesunkre amikor Freak keresztben ropkodott a palyan:DDDDDDD
  • sanzik
    nem akarlak elkeseriteni de ha csak szaz kort mentel eddig,az nagyon karcsu lesz egy online mokahoz :))

mi nagyon magas szinvonalon uzzuk ezt a sportot :D
  • Fabcsy
    Hehe, van egy kis amatőr megmozdulás ezen a téren péntek éjszakánként, azzal melegítek :D Talán elég lesz...
  • sanzik
    nini,egy oreg motoros :) udv
    kezdj el veszettul gyurni offline es jelentkezz a hamarosan indulo bajnoksagba...
  • Fabcsy
    Sziasztok, srácok! Őszinte gratula a szerverhez! Rég nem látogattam erre :) A múlt héten vettem észre a szerver témát a HSW fórumon! Az NR2003 sorozat már amúgy is nagyon csábító volt, de ha még egy jó szervert is tesztek alája... így már nem bírok ellenállni :D
    Szóval a közeljövőben én is kipróbálnám magam, bár ultrabéna vagyok Nascarban, eddig kb. 100 környi tapasztalatom van csak...
  • Jacek
    gigamegaultrahyperlol szerintem a forum kornyeket is hagyd el gyorsan:DDDDDDD
  • FREAK
    húzzál a CMR3 topikba, az való neked :DD
  • FREAK
    lol
  • sanzik
    minden rossz indulat nelkul mondom,hogy ezt szerintem gyorsan felejsd el
    ugye nem gondoldod komolyan ,hogy majd 20 ember fog egyhez igazodni?
    ennyi erovel majd mindig lesz valakinek valami nyugje es lehet halasztgatni ossze-vissza....
    el kell donteni,hogy versenyezni akarsz vagy szinhazba menni...
    nekem minden 2. heten olyan programom van,hogy 5 perc hijan lekesem mindig az idomerot
    nagyon szarul szoktam erezni magam,ha meg kell kernem a tobbieket,hogy varjanak 5 percet,inkabb lemaradok az idomerorol,minthogy felboritsam a kialakult szokasokat.

persze,ugyis az van amit a tobbseg dont,de en nem tamogatom az ilyen ujjitasokat,foleg ugy,hogy ez meg csak nem is bajnoki futam,tehet semmit nem fogsz veszteni....
  • Jacek
    ma F12002 van a serveren vagy en mar nem ertem hogy megy ez:DDDDDDDDd
  • FREAK
    "es ha fekeztem volna elkerulheto lett volna"

Hát igen, ez az egyik megoldás, a másik meg a balesetek elemzése :)
  • Petya777
    Egy nagyon nagy kérésem lenne hozzátok: Szóval ugye van nekem ez a színház... Ennek olyan fél 10, 10-kor van vége és egyáltalán nem biztos, hogy 10-re hazaérek! Az lenne a kérésem, hogy egy fél órát halasszátok el a practicet és fél 11re már szinte 100%ék hogy hazaérek. Ezt nagyonagyon megkösszönném, hiszen nem akarok kimradni az első komoly serveres versenyről! Előre is köszi!!!! :)))

Alex belegyezett, de ugye rajta kívül még van 20 versenyző és csak akkor kellene ezt, ha ez mindenkinek megfelelne (szóval a naggyának :DDD)!

Utóirat: Most ettem virslit :DDD
  • bekkeratis
    Norbi, legyszives fontold meg megyeszer a dontesed, nekem semmi szemelyes problemam nem volt es nincs Veled, sajnalnam ha miattam nem versenyeznel tobbet a ligaban, foleg most hogy megvan a varva vart szerver is.

A forumra nem szoktam irni, tudjatok miert, de privatban hiaba probaltam kommunikalni Veled, es ez fontosabb annal mint hogy hulye elvi kerdest csinaljak belole.

Ezuton kerek bocsanatot Toled es Jacektol is az elofutamon tortentek miatt, egyik eset sem volt szandekos, es ha fekeztem volna elkerulheto lett volna.

Egyebkent pedig szeretnek mindenkit megkerni, hogy a versenyeken es a forumon keruljon mindenfajta banto vagy masikat okolo hozzaszolast, a baleseteket elemezzek ki a birak es tanuljunk beloluk kozosen.
  • FREAK
    Petya, petya, te nem változol :)

Virslit ne főzzünk neked?
  • Petya777
    Először is szeretném megköszöni a servert, nagyon állat érzés volt wnnyien menni!

Holnap enyhény szólva kérdéses az indulásom, hiszen megyek kííííírály színház előadásra az osztályommal, tényleg nagyon isten lesz :DDDD Állítólag fél 10kor van vége, úgyhogy talán visítva hazaérek 10-re... :\\\ Majd mehetne kívételesen fél 10től a server és akkor tuti ideérek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM MINDEN VERSENYZŐ NEVÉBEN A SERVERT!!!!

Petya
  • atyka
    F1 2002...eddig ugy tunik. nehez lenne megmagyarazni a tobbieknek, miert csoditettuk ossze oket, ha GTR lesz... :D
  • Jacek
    nem hiszem mivel ahogy latom mindig csak egy game fog futni a serveren siman fog F12002-el is tobb ember vinni.
  • Jacek
    Grat Mozso faca lesz ez is:)
  • Jacek
    ooo F12002 mhhmm finom:)
  • Toya
    http://web.axelero.hu/mozso/test/index.html

Itten vagyon az oldaluk egy teszt változata.
    Természetesen amint Mozso jelzi, hogy elkészült átkerül a HSW-re a többi szuper bajnokság mellé.
  • Toya
    oszatani=osztani

Most értem haza és már nem is tudok írni :)
  • Mnemomic
    Kiváncsi vagyok mit fog produkálni az F1 2002 ezen a szerveren adsl-el csak 3 embert bir normalisan.. Szerintem ezen is kb olyan 10 lesz a max a szar netkod miatt :(
  • Toya
    Mivel viszonylag sok bajnokságnak kell helyet adni, így be kell oszatani a napokat elég rendesen :)
    De hát ez legyen a legnagyobb probléma, hogy el tud indulni valaki az F1 2002-ben, a LFS-ben és a Nascarban is :-)
  • Mnemomic
    hujuj remélem szól arra megyek :)
  • Toya
    Mai legjobb tudomásom szerint nem a Nascar napja, szerintem Mozso tudja majd megmondani mi indul F1 2002 vagy GTR2002.
  • Alexease
    A szerver biztos. De a program szerintem nem fut.
  • Mnemomic
    Tényleg most megy a szerver?
  • Alexease
    Bocsi!
    A festeseket, frissitest a szerver inditas elott csinaltam, de amikor elindult a szerver, rohantam tesztelni
    A teljes csomagot csak szerver teszt utan masoltam fel:))
  • FREAK
    igaz, én kicsit elkomolytalankodtam :D
  • Met
    Hát én is ezt éreztem csak így: ÚRISTEN!!!
  • FREAK
    úristen!!
  • Met
    Tegnap letöltöttem a festéseket egyben és abban még a régi festésem volt.
  • Mnemomic
    Na küldtem egy új autót ennek örömére :) Ezentúl ezzel megyek.
  • Mnemomic
    CART vagy ChampCar ahogy tetszik :)