51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Az CART van egy GOCART () vagy az van egy IndyCart?
  • FREAK
    Vannak pletyka amit a N2k3 folt , melyik van pletykázott -hoz lenni egész egy folt , lesz ki ez hét vagy a jövő hét elején?

Online fordítógép powah :D
  • Mnemomic
    Meg az utcai pályák is jobban fekszenek számomra.
  • Mnemomic
    Arról mit tudtok hogy állítólag a Papyrus következő játéka az CART szimulátor lesz 2004-ben? Állítólag megvették a jogokat.

Én örülnék neki :) Főleg ha azt is ilyen jóra csinálják meg majd :) Ott kevesebb lesz az ovál ugye és számomra azok az autók jobban tetszenek :)
  • Met
    Én lenni megköszön
  • Alexease
    Azok vannak hiresztelesek annak a N2K3 tapasz, melyik van hiresztelt lenni teljes egy tapasz, fog lenni kint ez hetvege vagy korabban kovetkezo het?!
  • Met
    máj english iz little, please fordít hángerián
  • Met
    Hát igen én csodálkoztam a legjobban, pedig ezt a páylát nem is érzem igazán.
    De az nem volt szép amikor arra a kérdésemre, hogy én vagy jó vagy Ti mentek szarul azt a választ kaptam, hogy Ti mentek szarul, összetörtem lelkileg rendesen:DDDD
    De élveztem és az a lényeg.
  • Alexease
    "There are rumours that the N2k3 patch, which is rumoured to be quite a patch, will be out this weekend or early next week?!"
  • Alexease
    OFF: (de "szimulator":-)
    Megjelent a F1 2002-hoz, a Ferrari 360 Modena Challenge mod a SimBin-tol (GTR 2002).
    ON
  • CodeRed
    Hi all!Nagyon kellemeset csalódtam az egész csapatban.Úgy vettem észre hogy elszált minden harag és düh.Igazi sportemberként viselkedett mindenki a pályán és ennek igazán örülök, pedig már azt hittük nem is lesz komoly létszám.Nagyon bízunk benne hogy ez a csapat így ahogy van megmarad és SOHA TÖBBÉ nem lesznek ellentétek 1-1 balesetből bárki legyen is a hibás.Mindenkinek hálás köszönet aki ott volt ma este.Minden tisztelet Freak-é aki bebizonyította hogy mégiscsak van benne némi megértés :D Köszönet norbinak hogy ott volt és talán van rá remény hogy ellátogat a futamokra is.Egy nagyon jó versenyzővel lennénk szegényebbek nélküle.Csak így tovább fiúk, ha már ezért is de megérte beindítani a szervert ma este.Mindenki vigyázzon magára és ne feljtsétek el...a csapatszellem mindenek felett!!

üdvözlettel minden versenyzőnek CodeRed és HaZso
  • Jacek
    lol szeretjuk Atlantat:D
  • Jacek
    Hogyne Alex is gyur mar ra:DDD
  • CodeRed
    http://www.schuerkamp.de/zope/n2002rank/laptimes?trackSelection=63&typeSelection=A&countrySelection=33&function=Show+Laptimes
  • FREAK
    LOL

:DDD

lesz háború?
  • FREAK
    bazz akkor még térdig ért a hó odakint :D
  • Jacek
    Freak keszulj holnap kinn Colin3 demo :)))
  • Jacek
    jo regen volt 3 honapja:) a hoskor mi:)
  • Jacek
    het vicce:DDDDDDDDDDDD
  • sanzik
    a regi szep idok.... :DDD
  • FREAK
    emlékszem Daytona-ra..... tízen indultunk, volt vagy 8 rajt, az utsónál már csak hatan voltunk, és asszem ketten értünk célba, de lefújtuk 50 körnél.... asszem pont te és Met estetek ki utoljára, Toya meg fél körrel nyert előttem
  • sanzik
    Freak,gondolj arra,mikor elkezdtuk ezt egy paran mi is gyartottuk rendesen a sargat
    sot!!! meg elrajtolni se tudtunk csak tizedszerre :))
    aztan osszeszoktunk es ment minden rendben
    most tobben vagyunk, de idovel ugyanugy ossze fogunk szokni
    tehat mindenkitol egy kis turelem es remek versenyek lesznek itt szerintem....
  • FREAK
    tényleg, nem akarsz admin lenni? :D
  • Jacek
    nagyon jo a server kosz mindenkinek aki kozremukodott benne :)nekem duplan:))
  • FREAK
    mindegy, én szóltam :D
  • atyka
    ne legy negativ! :-D
  • PuMy
    A legnagyobb hala az lenne ha vegre megszunnenek ezek az egymas marasa esetek, es tenyleg mindenki
    eretten viselkedne (ez ram is vonatkozik ugyanugy)
    es hogy a balesetek hozzatartoznak a versenyzeshez akar hogy is tortenik az meg. Jo lenne egy olyan MAGYAR nascar bajnoksagot kialakitani
    amire buszkek lehetunk es mindenki elvezetet leli benne mindenfele eloitelet nelkul.
  • FREAK
    jaja, megdől a sokéves sárga rekord a verseny első harmadában :)
  • Alexease
    BIG THANX!
    Nagyon franko a szerver tenyleg! Orok hala.
    Remelem mindenkibol kiszallnak a rossz emlekek, es ujjult erovel, penteken, TOMEGES Talladega futamot rendezhetunk!!!
    Azert egy kicsit mas lesz:DDD
    THX
  • sanzik
    en is nagyon orulok a szervernek,jol muzsikal,
    szinten hala es koszonet !!!

remelem anyagilag is tamogathatjuk azokat akik erre penzt es idot is aldoztak
    en szivesen meghallgatnam a technikai reszleteket is, es azt ,hogy ezert mit kellett tenni,hogy letrejojjon
  • atyka
    hala es koszonet a szerverert azoknak, akik kuzdottek erte! :-DDD
  • nmiki
    Most jöttem csak haza ezért nem voltam itt idöben :(
  • Toya
    Tudjuk, hogy jelezted az indulásod és az oldalon is fenn van a kocsid, de IP-t mi akik nem vagyunk benn nem adhatunk ki.
    Igazából 9 körül kellett volna itt lenned, de ne félj nem maradsz le semmiről.
  • Toya
    És azt se feledjük el, hogy számomra megdöbbentően jó időket futottál.
  • nmiki
    Sziasztok jöhetnék én is?
  • Met
    Nagyon jól éreztem magamat bent:)
    Bent volt egy rakás autó, szóval olyan pörgős volt az egész.
  • Giovanni #8563
    Szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz! Köszi a szervert mindenkinek aki részt vett a létrehozásában, vagy más módon!

KÖSZÖNJÜK!!!
  • Mnemomic
    Mindenki nevében szeretném megköszönni a szervert azoknak, akik mostanában sok időt áldoztak arra, hogy megvalósuljon ez az álom :)

Nagyon jó a szerver a pingek atomstabilak :)
  • Toya
    EAX.DLL

A Windows System könyvtárba másold majd be !
  • FREAK
    húzd újra a hangkártyát a játékban meg butítsd le a hangot