51527
-
#8600 Az CART van egy GOCART () vagy az van egy IndyCart? -
#8599 Vannak pletyka amit a N2k3 folt , melyik van pletykázott -hoz lenni egész egy folt , lesz ki ez hét vagy a jövő hét elején?
Online fordítógép powah :D -
#8598 Meg az utcai pályák is jobban fekszenek számomra. -
#8597 Arról mit tudtok hogy állítólag a Papyrus következő játéka az CART szimulátor lesz 2004-ben? Állítólag megvették a jogokat.
Én örülnék neki :) Főleg ha azt is ilyen jóra csinálják meg majd :) Ott kevesebb lesz az ovál ugye és számomra azok az autók jobban tetszenek :) -
#8596 Én lenni megköszön -
#8595 Azok vannak hiresztelesek annak a N2K3 tapasz, melyik van hiresztelt lenni teljes egy tapasz, fog lenni kint ez hetvege vagy korabban kovetkezo het?! -
#8594 máj english iz little, please fordít hángerián -
#8593 Hát igen én csodálkoztam a legjobban, pedig ezt a páylát nem is érzem igazán.
De az nem volt szép amikor arra a kérdésemre, hogy én vagy jó vagy Ti mentek szarul azt a választ kaptam, hogy Ti mentek szarul, összetörtem lelkileg rendesen:DDDD
De élveztem és az a lényeg. -
#8592 "There are rumours that the N2k3 patch, which is rumoured to be quite a patch, will be out this weekend or early next week?!" -
#8591 OFF: (de "szimulator":-)
Megjelent a F1 2002-hoz, a Ferrari 360 Modena Challenge mod a SimBin-tol (GTR 2002).
ON
-
#8589 Hi all!Nagyon kellemeset csalódtam az egész csapatban.Úgy vettem észre hogy elszált minden harag és düh.Igazi sportemberként viselkedett mindenki a pályán és ennek igazán örülök, pedig már azt hittük nem is lesz komoly létszám.Nagyon bízunk benne hogy ez a csapat így ahogy van megmarad és SOHA TÖBBÉ nem lesznek ellentétek 1-1 balesetből bárki legyen is a hibás.Mindenkinek hálás köszönet aki ott volt ma este.Minden tisztelet Freak-é aki bebizonyította hogy mégiscsak van benne némi megértés :D Köszönet norbinak hogy ott volt és talán van rá remény hogy ellátogat a futamokra is.Egy nagyon jó versenyzővel lennénk szegényebbek nélküle.Csak így tovább fiúk, ha már ezért is de megérte beindítani a szervert ma este.Mindenki vigyázzon magára és ne feljtsétek el...a csapatszellem mindenek felett!!
üdvözlettel minden versenyzőnek CodeRed és HaZso -
#8588 lol szeretjuk Atlantat:D -
#8587 Hogyne Alex is gyur mar ra:DDD -
#8586 http://www.schuerkamp.de/zope/n2002rank/laptimes?trackSelection=63&typeSelection=A&countrySelection=33&function=Show+Laptimes -
#8585 LOL
:DDD
lesz háború? -
#8584 bazz akkor még térdig ért a hó odakint :D -
#8583 Freak keszulj holnap kinn Colin3 demo :))) -
#8582 jo regen volt 3 honapja:) a hoskor mi:) -
#8581 het vicce:DDDDDDDDDDDD -
#8580 a regi szep idok.... :DDD -
#8579 emlékszem Daytona-ra..... tízen indultunk, volt vagy 8 rajt, az utsónál már csak hatan voltunk, és asszem ketten értünk célba, de lefújtuk 50 körnél.... asszem pont te és Met estetek ki utoljára, Toya meg fél körrel nyert előttem -
#8578 Freak,gondolj arra,mikor elkezdtuk ezt egy paran mi is gyartottuk rendesen a sargat
sot!!! meg elrajtolni se tudtunk csak tizedszerre :))
aztan osszeszoktunk es ment minden rendben
most tobben vagyunk, de idovel ugyanugy ossze fogunk szokni
tehat mindenkitol egy kis turelem es remek versenyek lesznek itt szerintem.... -
#8577 tényleg, nem akarsz admin lenni? :D -
#8576 nagyon jo a server kosz mindenkinek aki kozremukodott benne :)nekem duplan:)) -
#8575 mindegy, én szóltam :D -
#8574 ne legy negativ! :-D -
#8573 A legnagyobb hala az lenne ha vegre megszunnenek ezek az egymas marasa esetek, es tenyleg mindenki
eretten viselkedne (ez ram is vonatkozik ugyanugy)
es hogy a balesetek hozzatartoznak a versenyzeshez akar hogy is tortenik az meg. Jo lenne egy olyan MAGYAR nascar bajnoksagot kialakitani
amire buszkek lehetunk es mindenki elvezetet leli benne mindenfele eloitelet nelkul. -
#8572 jaja, megdől a sokéves sárga rekord a verseny első harmadában :) -
#8571 BIG THANX!
Nagyon franko a szerver tenyleg! Orok hala.
Remelem mindenkibol kiszallnak a rossz emlekek, es ujjult erovel, penteken, TOMEGES Talladega futamot rendezhetunk!!!
Azert egy kicsit mas lesz:DDD
THX -
#8570 en is nagyon orulok a szervernek,jol muzsikal,
szinten hala es koszonet !!!
remelem anyagilag is tamogathatjuk azokat akik erre penzt es idot is aldoztak
en szivesen meghallgatnam a technikai reszleteket is, es azt ,hogy ezert mit kellett tenni,hogy letrejojjon -
#8569 hala es koszonet a szerverert azoknak, akik kuzdottek erte! :-DDD -
nmiki #8568 Most jöttem csak haza ezért nem voltam itt idöben :( -
Toya #8567 Tudjuk, hogy jelezted az indulásod és az oldalon is fenn van a kocsid, de IP-t mi akik nem vagyunk benn nem adhatunk ki.
Igazából 9 körül kellett volna itt lenned, de ne félj nem maradsz le semmiről. -
Toya #8566 És azt se feledjük el, hogy számomra megdöbbentően jó időket futottál. -
nmiki #8565 Sziasztok jöhetnék én is? -
#8564 Nagyon jól éreztem magamat bent:)
Bent volt egy rakás autó, szóval olyan pörgős volt az egész. -
#8563 Szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz! Köszi a szervert mindenkinek aki részt vett a létrehozásában, vagy más módon!
KÖSZÖNJÜK!!! -
#8562 Mindenki nevében szeretném megköszönni a szervert azoknak, akik mostanában sok időt áldoztak arra, hogy megvalósuljon ez az álom :)
Nagyon jó a szerver a pingek atomstabilak :) -
Toya #8561 EAX.DLL
A Windows System könyvtárba másold majd be ! -
#8560 húzd újra a hangkártyát a játékban meg butítsd le a hangot