51527
-
Petya777 #8811 Gondolom ismered a két pályát. :D
Alex: Azt honnan lehet szedni? -
#8810 Az IRL-t meg nem. De a Ferrari az brutal jora sikerult.
Este San Marino verseny lesz:))))) -
ShaiHulud #8809 hogy ezen mi a lol ?:) -
Petya777 #8808 mekkora lol :DDD
Na megyek kipróbálom őket
Egyébként most töltöm az f12002höz ezt a irl modot. Valaki letölöttte? Milyen? -
ShaiHulud #8807 kedden nem erek ra...vizsgaidoszak suxx:( -
#8806 De ha nem probalok meg, minnel lejjebb "menekulni", akkor nem dob meg az tores, es nem sodrodok fel.
Vagyis elcsesztem...:-) -
#8805 nem az sima baleset:) atcsuszol az iven azt csok:) -
#8804 Szerintem az en bunom nagyobb:(((( -
#8803 Alex kegyelemdofese sem rossz:D -
#8802 :DD -
#8801 elvittem a balhet, nem is kerdeses. az egyenesben meg a kormanyomat kalibraltam...sorry :( -
#8800 Megneztem a Jacek-Atyka incidenst a futam elejen. Hat tenyleg nagyon csunya volt. Egyertelmuen
Atyka a hibas mert o nem tudott iven befordulni, Jacek szepen tartotta az ivet. Arrol ma'r nem is
beszelve hogy Atyka akkor az egyenes reszen folyamatosan a sarga vonalon kivul autozott. -
#8799 :D nem voltam ideges, csak igazan nem voltam tisztaban azzal, hogy a nascarban lehet-e ilyet csinalni szabalyosan. f1-ben hozzaszoktam, szeretem a harcot. gratulalok a pozicio elrablasahoz! :)) -
ShaiHulud #8798 jaja mar Mode is irta meg egy honapja :) -
#8797 f1hirek.hu -
Montoya új kihívás elé néz
A kolumbiai egy NASCAR autóval körözhet
Juan Pablo Montoya gondolatai jelen pillanatban még a soron következõ Monacói Nagydíjon járnak, ám a kolumbiai versenyzõnek hamarosan új kihívás elé kell néznie, ugyanis a június 11-én az Imdianapolis Motor Speedway-en kipróbálhat egy NASCAR versenygépet.
Jeff Gordon és Juan Pablo Montoya június 11-én, szerdán autót fog cserélni. A kolumbiai versenyzõ Gordon DuPont Chevrolet Monte Carloját, míg Gordon Montoya BMW Williams FW25-ösét fogja kipróbálni. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy a két pilóta a másik szériájának versenygépével száguldozhat.
-
#8795 Megjelent a Long Beach-i palya a NR2003-hoz. Jo kis street-road. Jo lesz "magan" szerveren kikapcsolodasnak spedezni eggyet-egyett:))
LongBeach Track -
#8794 :) -
#8793 Az esetleges vitatott eseteket/baleseteket nyujtsatok be a versenybirosag fele (csak hogy azt
is teszteljuk) a [email protected] e-mail cimre. A level tartalmazza a 2 versenyzo nevet es rajtszamat
valamint a kor szamat amikor az eset tortent. -
#8792 HaZso-tól szeretnék elnézést kérni a koccanásért az elején. Akkor nem éreztem, hogy nekimentem volna csak a replay-ben láttam. Ha mégse az én hibám akkor is bocs:) -
Toya #8791 Valóban te voltál a leggyorsabb, ez alá is írom.
Ez a győzelem még mindig röfög akkora malac volt :-)
Néha ilyen is kell, az előzőt viszonylag könnyen nyertem, itt max a 3.helyre lettem volna jó a bünti után de szerencsém volt.
Lottózok is, de ott bezzeg nem jön be szinte semmi :-( -
#8790 Bocsi, de gondoltam nem hagyom magamat:D
Meg ugye az utolsó 2 körben lehet feltartani pozició tartás érdekében. Meg szinte láttam a fejedet az autóban ahogy pirosodik:)))) -
#8789 És Pumyval mi történt az első helyről, 10el a vége előtt? -
#8788 Tényleg amugy Gio, ütköztél már előtte vagy miért füstöltél el? -
#8787 Á, csak azért bánt hogy ennyire megszivtam 15 körrel a vége előtt, mert ugyéreztem én voltam a leggyorsabb a versenyen, és nyerhettem volna..talán. Bár igazából magamnak köszönhetem, mert mikor Gio elfustölt előttem annyira betojtam hogy nem tudtam kikerülni semerre, és nekimentem, onnan már a következő gondba azért kerültem mert nem ment annyira jól a kocsi mint előtte. Szar ez a nascar, tiszta lutri, Toya lottózz egyet!
Nem játszhatnánk törés nélkül, akkor sokkal szorosabb lett volna :) -
Toya #8786 De majd én a kocsimból :-)
Most indulok melóba :-P -
mozso #8785 Senki sem nezi a napfogyatkozast? -
#8784 Készül az új verdám :D 2 év után ideje volt szponzort váltani.A szezonnyitóra talán el is készül :D
-
#8783 én majd inkább holnap
bár már most sem emlékszem semmire :D -
ShaiHulud #8782 nyilatkozat ment, kicsit hulyen van fogalmazva de most ennyire futotta :( -
ShaiHulud #8781 :) thx:) enis is Gratulalok neked :)) vegre koron belul mindketten :)) -
#8780 wow nem is láttam a dobogót, mindkettőnek gratula!! -
#8779 Gratulalok Shai, franko eredmeny! -
ShaiHulud #8778 vegeredmeny -
#8777 a zene már megvan, már csak egy Premiere 6.5 kéne...... -
#8776 :D -
#8775 huhu, olyan klipet csinálok 7végén, hogy...... szal jópofa lesz, remélem :D -
ShaiHulud #8774 nem rád gondoltam :)) csak ugy altalanosan :) -
#8773 Idomeron egyenlore sehogy (ott elvileg pontlevonas lenne), a futamon fekete zaszloval,
utana pontlevonassal es vegul pedig a futambol valo kizarassal. -
#8772 csak kíváncsiságból, hogyan? úgy értem a teszt futamokon