51527
-
Toya #8935 Büntetések kiszabva.
Részletek a HNR fórumon vagy magán az oldalon! -
#8934 nem lehetne ezt a magyaritastooo eee nekem is?:DD -
Toya #8933 Nem, semmi ilyet nem tapasztaltam viszont ha nálad vannak ilyen gondok, akkor inkább használd az eredetit. -
#8932 Toya!
Amit küldtél magyarítást, annak használatakor nem tapasztaltál furcsát?
Megyek, a kép megáll de hang van, majd kis idő múlva ugrik a kép és megint megy egy darabig aztán megint elakad. A gép nem kicsi hozzá mert utána mentem az eredetivel és ott nem csinálta. -
#8931 Meg, Te csináltad? Van egy kettő forgalomba de ezt még nem láttam asszem. -
#8930 Üdv itthon:) -
#8929 Met, megnézted az autófestést, aminek ideraktam a webcímét? -
#8928 majd valahogy átadom.... -
#8927 uhh jobbulast neki is:( -
#8926 robogó vs. autó a városligetben :(( -
#8925 nehetsz pihenteto labfelujito LFS videot addig:D -
#8924 micsoda????????????? -
#8923 köszi, bár Blasta ma reggel begurult mellém a kórházba állkapocs töréssel, szal igazából velem nincs akkora gond -
#8922 jobbulast :)) tudjuk mi tortent:( -
#8921 hi, ma jöttem, haza, ha minden igaz, tudjátok, mi történt
történt valami érdkes szombat óta? -
#8920 Itt vagyok! Bocsi, tegnap delutan-este nem voltam ithon. Ma leszek... -
#8919 :DDD csinalok egyet csak a progim egy kalap kaki rajottem:) atallok masikra:) -
Toya #8918 Pont erről beszéltünk, hogy akkor milyen videót alkotnál ha megnyernéd valamelyik nascar futamot. -
#8917 kovetkezo nascar lesz igerem buvolom a ccm-et:D -
#8916 :DD -
Toya #8915 Én meg az új LFS videódra :-) -
#8914 thx erre vartam amr:D -
Toya #8913 De ügyes vagyok :-)
Martinsville Race Replay -
Toya #8912 HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos.
Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net
Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu -
#8911 Azt a pályát valahogy nem csípem és mivel nincs bajnokság gondoltam nem nagy katasztrófa, hogy nem indulok. Inkább szenvedés lett volna minden kör annak meg nincs értelme, hogy utálom és a végét várom. Talladega minden percét élveztem és Watkins-t is fogom igaz az nem nagy ovál de bejön. -
Toya #8910 Alex gyere már fel az ICQ-ra. -
Toya #8909 Apropó Met, te miért nem indultál tegnap ? -
#8908 Nekem már Február óta van fent a 98 én is gondolkozok a reinstallon. De lehet, hogy nemsokára VGA-t cserélek és akkor már megvárom azt. -
#8906 DC:)) -
#8905 CD, FTP, Kazza
passz -
#8903 Hát akkor bootolj floppyról, vagy csak tedd be a cd-t simán és frissítsed. Elvileg akkor újra települ, de ügyes vagy mert az XP-t elég nehéz kifektetni:) -
Toya #8901 Nincs itt nagy csend, a másik fórumban viszont kezd beindulni az élet. -
#8900 Na latod...viszont vegre lesz egy klip, amiben szerepelhetek... :D -
#8899 de ilyen utemben mar ossze jon egy Special Edition Video Jacek crash minimum fel oras:DDDD -
#8898 Tudod, csak hogy meglegyen a feeleing. :D -
#8897 Atyka mar rohogtem kozben mar amikor elindult Code mondom hujaj:DDDD -
#8896 :))))) -
#8895 Metallica, ez a kocsi hogy tetszik? http://www.nascarnet.com/userimages/200336151443.jpg -
#8893 Az eredmény nekem is jól esne, mert éjfélkor rendszerkarbantartás miatt leállt a chello, és kiváncsi vagyok. kár érte, megérdemeltem volna a végét, ha már a verseny 80 %-át végignyomtam szinte használhatatlan, elromlott kormánnyal.Még szerencse, hogy már péntekre gondoskodtam még tegnap másikról, ma megyek érte.Mondhatnám, hogy megéreztem, de nem. Ha megérzem, el sem indulok :) -
#8892 mi ez a nagy csend?
legalabb az eredmenyt beirhatta volna valaki az este.....
arrol nem volt szo,hogy nem lehet beszelni a hibakrol,csak az volt a keres,hogy ne essen senki egymas torkanak :)
vagy anyazas nelkul nem tudunk ilyenkrol beszelgetni ? :D