51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    ezt pl magyarazd meg annak aki aimbotal lovoldoz Q3-ban:DDDD
  • Alexease
    En sosem ertettem a segitsegeket...
    Ha valaki szereti a szimulatorokat, akkor csak sajat szorakozasat rontja el.
  • Jacek
    :DDD
  • Jacek
    igy van:)
  • CodeRed
    Igen.Egyet kell értenem toya-val.Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva mit kapcsol be de ne feledjétek hogyha kijön a patch páran nagyon beégnek majd és akkor bizony sülni fog néhány emberke pofikája.Rém bosszantó tud lenni hogy amíg az ember vért izzad egy tökéletes körért addig mások segítséggel és hibákkal jobb időket futkorásznak.Természetesen akinek nem inge ne vegye magára.De ha vki úgyérzi hogy eddig úgymond "csalt" az kezdjen el minél előbb gyakorolni segítség nélkül mert a patch közeleg és akkor már nem lesz mentsége.Ki fog bújni a szög a zsákból.
  • Alexease
    Errol mar en is akartam nehanyszor "temat nyitni", de nem mertem.:))
  • Toya
    Ezen a pályán erőssen kiütközött, hogy egyesek mindenféle segítséget használnak (autómata váltó, blokkolás gátló, traction control, stb).

Én arra kérek mindenkit, hogy ne akarjuk már hülyének nézni egymást és tartsuk be a szabályokat.
    "A versenyek Szimulció módban futnak, mindenféle vezetési segítség nélkül!"

Ha valaki használja ezeket a segítségeket, akkor legalább ne szidja azokat akik ilyen segítségek nélkül mennek.
    Mert a segítségek nélkül hajtó versenyző minden kanyarban megküzd az autóval, míg a másik csak megy és szinte semmi extra feladata nincs.

Bennem néhány kérdés azért motoszkál:
    -Öröm így a jó helyezés?
    -Mi lesz ezekkel a játékosokkal ha kijön a patch?

Ja, hogy kikről is beszélek?
    Nézzétek meg a replayben mindenkinek néhány körét.
  • Toya
    Bárki úgy érzi, hogy valami olyan történt vele ami a bírókra tartozik az ne felejtsen el óvni :)
  • ShaiHulud
    szerintem korrekt...
  • Alexease
    Hol lepsz be, es mit nyit legelso oldalra? :)
  • Toya
    Nyugi majd kijavítgatja Alex ezeket az apróságokat :)
  • FREAK
    most ha belépek, akkor a legelső oldalra nyit, ez sem jó
  • Alexease
    Egy kicsit problemas, az igaz:)) Mar atirogattam a kodot egy kicsit, mert alapban visszafele rakta ki a hozzaszolasokat (a regiek elol), es at sem lehetett allitani:((

Baloldalrol, a "folosleges szoveget" is kiszedtem eloszor (csatlakozott, hozzaszolasok stb.), de a helyet meghagyta. Azt meg turom:))

Helyre pofozom, csak kell egy kis ido:))
  • FREAK
    jogos, csak ez az UBB rendszer...... szerintem földönkívüliek fejlesztették ki :D
  • Alexease
    Nem kellene, ha mindenki oda irna.:))
    Azert lettek kialakitva a "szobak", hogy mindennek meg legyen a helye, mindent meglehessen talalni.
  • sanzik
    tok jo,hogy most ket forumot kell egyszerre nezegetni :)
  • ShaiHulud
    hat szerintem dog unalmas volt a sok sargazaszlos kor miatt... elso futam volt aminek piszokul vartam mar hogy vege legyen :\
  • ShaiHulud
    jojo nem is azzal az esettel kapcsolatban modnom, csak ugy altalanossagban:)
  • FREAK
    na mindegy, többszörösen túltárgyaltuk, egyéb érdekesség? :)
  • FREAK
    igen, kört visszaadni pont jó, de itt pozíciót nyertem volna vele, és azt nem akartam
  • ShaiHulud
    azert az jo lenne ha a kort visszavenni szandekozokat ha van ra mod engedni hogy visszavegyek a sargazaszlos helyzeteknel...mer ugye errol szol a gentlemens agreement
  • FREAK
    persze, ha keresztbe fordul, elhúzok mellette, csak jelen esetben nem volt pofám.... 4-5 körrel a vége előt történt, nézzétek meg csak oktató jelleggel :D
  • sanzik
    szerintem a helyzet adja magat ,hogy most eppen sportszeu vagy sem megelozni az elotem levot...
  • FREAK
    Toya azt mondja, utólag elvetettük a dolgot, na mindegy, én azért megpróbálok csak akkor előzni sárga előtt, ha nagyon muszáj :)
  • sanzik
    en meg tisztan emlekszem,hogy beszeltunk rola,de nem allapodtunk meg abban hogy nem elozunk sarga alatt a celvonalig
    eddig is eloztunk,az mas,hogyha ilyen esetben nem huzol el,de kulonben rendes verseny volt mindig is sarga alatt a celig
  • FREAK
    hát igen, nem lett volna fair, ha akkor elhúzok, meg tisztán emlékszem, hogy régebben megállapodtunk, hogy úgy játszunk, mint a nagyok
  • PuMy
    Igen, es azt se felejtsuk el hogy sarga zaszlo volt akkor. Freak abszolute sportszeru volt akkor!
  • FREAK
    nem, Pumy sodródott ki 100 méterrel a célvonal előtt, de csak súrolta a falat és már jött vissza

én nem akartam megelőzni, pofátlanság lett volna, mivel abszolút versenyképes volt, csak lelassult

de én direkt lassítottam
  • Jacek
    en megeloztem Freakot es Pumyt egy ilyen esetben Freak kisodrodott Pumy eppen akkor kenodott a falra hat mit csinaljak alljak meg:DDD
  • Toya
    Lehet, a versenyek a célvonalig tartanak.
    Erről lehet vitatkozni, de ha lelassít mindenki az sokkal balesetveszélyesebb.
  • Jacek
    en errol nem tudok en eloztem ugy:) de szoljatok ha nem lehet mondjuk nem ertem
  • Toya
    Alex gyere már fel az ICQ-ra.
  • Alexease
    thx
  • FREAK
    Alex, mail ment az [email protected] nyilatkozattal
  • FREAK
    szal csak annyit beszéljünk meg, hogy sárga előtti utolsó métereken előzünk-e, mert én úgy tudtam, hogy nem, de páran meg máshogy tudják...
  • Petya777
    feljössz iqra?
  • atyka
    hi :)
  • Petya777
    Na bakker megint... egyszerűen nem lehet igaz .... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Qualon lefullad a motorom... hátolról indulok, óvatosan megyek, PuMy előttem, és mivel nekem az aszfaltcsík sötétedése a fékpont, ott is kezdtem el fékezni, bár alig láttam Pumytól és mivel mindenki iszonyatosan lassan ment, ez a féktvá arra volt elegen dő, hogy nekimenjek szegtény PuMynak... Én meg már annyira fékeztem, hogy defekt, verseny vége... nagyon szomorú vagyok, elsősorban azért, mert nekem nem ott volt a helyem mezőnyben és szerettem volna végigmenni, másodsornab pedig, az újabb PUmys ütközéséárt... nem is értem :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Borzasztóan el vagyok kenődve mert annyira ott lennék most is köztetek a versenbyen ...

:((((((((((((((((((((((((
  • ÁjjLe BoBBi
    uhh :) na az a movie odabasz az biztos ! minden nap megnézem vagy 3x :D
  • ÁjjLe BoBBi
    uhh :) na az a movie odabasz az biztos ! minden nap megnézem vagy 3x :D