51527
-
ShaiHulud #9061 jo lenne ha a bajnoksag kezdetere kijonne az a patch! -
#9060 ezen mar en is gondolkoztam,a sok sarga alatt jol jonne egy autopilot :DDD
remelem a patchben lesz ilyen :) -
ShaiHulud #9059 ok majd akkor lkeveszem 0 ra ... -
ShaiHulud #9058 szvsz egy 30-40% os erteket lehetne engedelyezni :) marcsak a jatszhatosag kedveert is...bar a realisztikussag erzeten valoban ront. de megsem nyujt olyan marha nagy elonyt..mert az idealis ivet amugy is illene ismerni :) na meg ellenkormanyozasnal az a 40% vajmi keveset er. -
#9057 En a robot pilotat szoktam bekapcsolni, amikor kimegyek kozben vizelni, vagy amikor elszivok egy cigit:DD -
#9056 kiprobaltam....
siman jobban mentem watkinsban,ugyanis ez igy a csuszasnal az ellenkormanyzasban is segit -
#9055 vedd le 0-ra, melyik autóban láttál te már ilyet??? -
ShaiHulud #9054 najah de probald ki 40% on...nekem most ugy van.. ugy azert mar mas. -
#9053 ez az steering assistans azt csinalja ,hogyha nem kormanyozol akkor is elkezdi az ivre huzni az autot
szerintem ez eleg nagy segitseg es raadasul balesetveszelyes is....
kiprobaltam,hogy felraktamn maxra es ha az ellenkezo iranyba tekertem akkror is arra ment amerre o akart,mert az volt a jo iv
csak ha van ott egy masik auto akkor azt lazan legyalulja :D -
Toya #9052 Én tudtam ám, mielőtt ide beírtad ;-) -
#9051 Tévedsz, téged a csaták motiválnak. De ha mindig te lennél a leggyorsabb, akkor nem lenne miért játszanod. -
#9050 jelentkeztem én is :)
(ugye most féltek ? ) :)))) -
Toya #9049 Engem nem zavar, hogy vannak tőlem jobbak mert ez pályánként változik.
Van ahol más a jobb és van ahol én, ez erről szól.
Nem lehet minden pályán egyforma jól menni.
Nekem Freak-el ellentétben nem kell motiváció, mert a csatákat élvezem (ezért is szeretem ezt a programot).
Persze azokat ahol nem esik senkinek baja és minden résztvevő vigyáz a másikra. -
#9048 Mindenkit zavar, nekem sem nagy öröm. De ha én lennék a leggyorsabb semmi nem motiválna a játékban. -
#9047 na jo de valakit zavar ha gyorsabbak nala:)) -
Toya #9046 Az autókuplung azért van engedélyezve, mert egy online bajnokságban teljesen felesleges ha minden körben széthajtja valaki a motorját.
Ha rajtom múlik én azt is támogatom, hogy a versenyvonal kirajzolása is maradhasson, hiszen ebből sem származik komoly előny.
Az igazi gond Gonzo, hogy van olyan aki ezeknek a segítségeknek a használatából előnyt kovácsol magának és ez a többiekkel szemben tisztességtelen.
Bánja a fene, hogy ki milyen módon játszik otthon - de ha már online megyünk akkor próbáljunk egyenlő esélyekkel versenyezni. -
#9044 megnéztem, szép video
be lehetne tenni a másik 200 LFS drift video közé :D
mondjuk ez szebb -
#9043 Gyakorlati példa az ellenkezőjét mutatja. De mint mondtuk ez pályafüggő. -
#9040 hahaha sikerült megcsinálni tökéletesre a kormányt :DD
Pumy : mondtad hogy neked is ilyen van és hogy nem separaten hsználod.
nekem azon megy ! kellett egy teljsen új vindózt tenni, meg a driver hozzá és láss csodát megy :) -
#9039 elkezdtem leszedni, de hibás volt
leszedem még1x -
ShaiHulud #9038 na majd kiderul patch azt is lockolja e...szvsz azt nem fogja... -
ShaiHulud #9037 bar nem a segitseg resznel van...hanem az advanced controls beallitsaoknal...szal... -
ShaiHulud #9036 hat neha geci idegesito tud am lenni az a steering help... -
#9035 hát szerintem az már komoly segítség -
#9034 "uhh :) na az a movie odabasz az biztos ! minden nap megnézem vagy 3x :D"
bezzeg Freak nem vette a fáradtságot:)
(http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi) -
ShaiHulud #9033 En nem hasznalok Helpet az auto kuplungon kivul Atlanta ota. nem tudom hogy a steering assist (amit szazalekosan lehet allitani az ehez a bizonyos helphez tartozik e), nos a steering assis 40-45% kozt van nalam. -
#9032 ilyen esetekben igen, de vannak pályák, ahol az igazán gyors körökhöz csúsztatni kell, vagy iszonyat keményeket fékezni, ilyenkor a helpek lassíthatnak szerintem -
Toya #9031 Azért lesznek ám nagy koppanások ha megjön a patch, már magam előtt látom néhány versenyző teljesítményének romlását. -
Toya #9030 Engem nem is zavarva a segítségek használata ha a baleseteknél és ütközéseknél nem a másikat kiálltanák ki hibásnak vagy neveznék bénának ezek a versenyzők általában.
Na ilyen esetben vajon ki is a béna? :)
Amúgy egy hajtós oválon sem biztos, hogy hátrány minden help.
Gondolj bele, hogy mindenféle következmény nélkül beeshetsz egy kanyarba és akár padló féket is nyomhatsz. -
#9029 igen, utólag hozzá akartam tenni, hogy egy hajtós oválon (pl. Texas) valszeg hátrány a help, de egy ilyen melós, lassú road pályán sokat segíthet
bár igazán nem próbálgattam soha -
#9028 igy van az ABS glenen nagy elony:))
En mar csak azert sem kapcsolok be semmit mert a MOMO Force uj kormanyommal eg es fold az iranyitas a Trusmasterhez kepest:) nem a kormanyzas abban uber a Trust is hanem a gaz es fek na azt hihetetlen finoman lehet adagolni. -
Toya #9027 A Watkins Glen-i pályán minden segítség csak előny.
ABS - rövidebb féktáv és a nem megcsúszó gumik miatt nem tudod magad elfékezni, így a gumik sem kopnak el olyan könnyen.
Automata váltó - mindig optimális fordulaton tartja a motort és így sokkal könnyebben gyorsul a kocsi.
Menetstabilizátor - ez sem árt, hiszen ezen a pályán sokat számít mennyire kövér gázzal tudsz kijönni egy-egy kanyarból.
Általában én is azt vallom, hogy egy jobb versenyző csak rosszabb időket futhat segítségekkel, de ezen a pályán ez pont fordítva működik. -
#9026 "a köridők alapján gyanakodhatnék valakikre"
Azért te csak nem vagy ilyen..... -
#9025 Arra alapozza szerintem hogy ha a menüben ráviszed az egeret és megvárod mig előjön a tooltip oda le van írva, és ezt gondolom valaki olyan írta oda aki tudja hogy mit beszél.
btw a köridőkkel kire céloztál? Ugye nem rám? -
#9024 Koszi! Megneztem, tenyleg ossze-vissza rak, es nem csak akkor:)))
-
#9023 na szóval, ha elküldesz egy üzit, akkor a a topik időben első oldalára rak vissza, vagyis nem a friss üzit fogod látni, hanem az első néhányat -
#9022 ezt mire alapozod? csak mert szerintem butaság
"ezek a segítségek nagyrészt úgy vannak kitalálva, hogy használatukkal egy profi játékos sokkal rosszabb időket menjen"
Ha egy profi rosszabb időt megy, akkor mit szóljon egy amatőr? A segítség pont azért van, hogy megkönnyítse a dolgokat, és igenis nagy segítség az ABS, mert 4-5 kört is nyerhetsz vele, ha nem blokkolsz aprókat nagy fékezéseknél, a traction/stability control meg egyenesen átröpít Watkins Glen S kanyarjain, míg én pl. tegnap minden körben izzadtam fél decit, és alig mertem odalépni, mert rögtön elindult a segge. Én ugyan nem tudom, kiről beszélt Toya, max. a köridők alapján gyanakodhatnék valakikre, de inkább nem megyek bele, a patch majd mindent letisztáz.
-
#9021 bizony,bizony,egy par eve komoly q3-as klanunk volt Jacekkel,azt is versenyszeruen nyomuk :)
hej, a regi szep idok,mikor nem volt meg adsl es minden hatvegen lanparty :DD -
#9020 ehh :) Q3-azol ? :) -