51527
-
#9107 tesztfutamokon nyomhantnánk konvertált pályákon is, pl. Indycar-os kedvencemen, Long Beachen :) -
#9106 elfogadhatóan gyenge
ha az élvonal szintjét akarod megtapasztalni, 95-98%-on nyomasd -
#9105 holnap verseny :)
jujj de izgi :D
Pumy: elolvatam a szabályokat
van asszem egy rész mit nem vágok, ezért majd megkérdem...
AL-ok ellen mentem egy kicsit Daytonan...
Ha a 90%-asat megverem akkor az elfogadhato vagy gyenge ? -
#9104 Szerintem az O rajtszama 1870-es:))) -
#9102 lol -
#9101 "gyakorolni,gyakorolni es gyakorolni....."
idézni nagyoktól pontosabban:)lefordítva
"tanulni, tanulni, tanulni" - V.I.Lenin
-
#9100 én egyet értek veled...mert ez csak egy játék marad
hallottam már olyat egyes emberkéktől ,hogy ez egy tökéletes szimuláció és hogy egy tökéletes szimulációban nincsenek is segítségek...de ezen már rég túltettem magam, mert nekem is megvan a kedvenc autósjátékom és megfelelő vezetési élményt ad nekem
DE (nem akarok beleszólni olyanba , amit őszintén bevallva csak képen láttam és itt olvastam) a VERSENYSZELLEM miatt egyenlő feltételekkel kell menni...lehet segítseges versenyeket menni és lehet fullra kikapcsoltat...lásd IL-STURMOVIK ami a neten van már "bekódolva" pl van e G hatás van-e célkereszt stb...és mindenki megtalálja a saját kis online csapatát a tudásának megfelelően és nincs az, hogy ki hogy csal...mert sajnos ez egy emberi tulajdonság, ahogy pl egy sportoló is nyugodt szívvel szedeget be ezt azt egy olimpia előtt... -
#9099 ja divxes a cucc asszem -
#9098 Mármint a Gleni versenyen, és 0 is fog maradni, nem azért irtam a mult időt -
#9097 Nekem ez is 0-án volt :) -
#9096 np, még minidg jobb, hogy szóltál, mitha sunyiban szándékosan használnád, mint ahogy valószínűleg teszik páran
tegyék, amíg tudják :) -
ShaiHulud #9095 en nem gondoltam hogy ez ekkora elony lenne...nem probaltam elotte 0%osan...en sem szeretem a cheatereket...ezert mondom hogy innentol nalam is 0%on van es Driving aidsnel tovabbra is csak a Auto Clutch van pipalva. sorry hogy eddig nem igy volt. -
#9094 az ilyen dolgok csak a morált rontják, mert egy gyenge pillanatában egy olyan is bekapcsolhat valami segítséget, aki addig nem használta, csak a töke tele lett a csíterekkel
természetesen nem magamra gondolok, és van talán fél tucat ember köztünk, akiknél szintén kizártnak tartom, de van fél tucat olyan is, akiknél határozottan el tudom képzelni... -
#9093 akkor meg mi értelme?? még mindig nem látom, miért kéne bárkinek is használnia
aki nem képes irányítani az autót, az gyakoroljon -
ShaiHulud #9092 jo, csak szvsz ennek az assistancenek nemcsak pozitiv hatasa van , hanem van hatulutoje is, pl iranyitas precizitas elvesztese. na mind1 tema lezarva! mindenki tegye 0 ra az assistancet, mert tudom hogy masnal sem 0% on volt eleddig pont -
#9091 Mar ne haragudj meg, de a neveben is benne van. -
ShaiHulud #9090 na eppen most probaltam ki 0%on es nem olyan veszes, bar valoban konnyebb volt 40%osan szoval akkor a steering assist is felfoghato helpnek..ezentul igerem 0%on lesz nalam is az assistant!! -
Toya #9089 Próbáld ki te 0%-on! -
#9088 Feleslegesen vitaztok mert ha kijon a patch akkor az automata kuplungon kivul ugyis ki lesz kapcsolva
az osszes segitseg. Ha lesz ra lehetoseg akkor az advanced options-ba is. Freak-nak van igaza, el
kell donteni hogy most nascarozni akarunk vagy
NFS-ezni. -
ShaiHulud #9087 hat kurvara nem korrigalja...probald ki 40%on! -
#9086 márpedig egy 800 lovas versenyautóban aligha tapasztalsz olyat, hogy padlógázzal berontva egy kanyarba, magától lelassít és elkezd kormányozni.....
a haverod meg ugye nem nascar 2003 alatt megy jobban billentyűvel, mert az elég hihetetlen... (de ha igaz, milyen lehet kormánnyal?? :) -
#9085 Eh, nem a szabályokon vitatkozom, ezt már kifejtettem a másik fórumban az ottani topic elején. Egyszerűen arról van szó, hogy szerintem az összes kütyü kikapcsolása az előbb leírt okok miatt nem feltétlenül egyezik meg a realtásérzet növelésével, illetve elérésével. De hagyjuk inkább. -
#9084 Azert ne tevedjunk ennyire el, egy szimulaciorol szolo ligaban steering assistance-szel menni ertelmetlen es abszolut tisztessegtelen masokkal szemben. En sosem probaltam, de ha 100% mindenaron az iven tartja az autot, akkor 30-40% biztos eleg ahhoz hogy korrigalja a kesoi vagy tul eros fekezest illetve a korai vagy tul kover gazadast. A hirtelen kormanymozdulatokrol nem is beszelve.
En igenis meg akarok szenvedni minden kanyarral, epp ezert jatszom ezt a jatekot. Es elvarom mindenki mastol is hogy igy alljon hozza. De azt hiszem a szabalyok kozott ez eleg egyertelmuen le van irva rogton az elejen... -
#9083 teljesen igazad van, én is minden pályán tapasztalom a fejlődést, a legdurvább Glenben volt
anno két lábbal 1:20 volt a csúcsom, most meg úgy, hogy jobbal fékeztem (azért ez jelentős idő pluszt és hosszabb féktávolságot jelent), sikerült szűk 1:18-as időket futnom
pedig nem gyakoroltam rá, csak egyszerűen a többi pályán egyre javult a vezetéstechnikám... -
#9082 Itt most nem a realitás a lényeg, hanem hogy Nascarozni akarunk vagy NFS-ezni..... Utóbbi esetben legyen steering assist, traction control, stability assistance, damage off... Előbbi esetben meg egyik sem. Ez olyan lenne, mint a Tour De France-on segédmotorral indulni... -
#9081 en azon gondolkoztam el,hogyha valaki minden segitseg nelkul sokkal jobb nalam akkor en mert nem tudok ugy menni?
pedig a "legjobb" kormanyom van es minden korulmeny a legoptimalisabb
es akkor itt jon be a kepbe az,hogy akkor neki valoszinuleg nagyobb a gyakorlata,sokal tobbet ment mar vagy csak ufo ? :)
erre a valasz:
gyakorolni,gyakorolni es gyakorolni.....
nem pedig azt keresni,hoy milyen segitseget kapcsolhatok be ahoz,hogy versenykepes legyek
es ez minden jatekra igaz,ahol csak a kezed a szemed es a fuleden mulik a jo teljesitmeny
sok gyakorlassal nagy rutinra tehetsz szert ami elobb utobb hozzasegit a sikerelmenyekhez
mindig lesznek jo versenyzok es kevesbe jok,mert mindenki nem lehet elso ,utolsonak is kell lenni valakinek :)
es ha valaki tobb idot tud szentelni a programra az nem keruljon mar hatranyba azzal szembe aki bekapcsol minden segitseget es ott lohol a nyakaban,es megmutatja,hogy milyen gyors.... -
#9080 Még nem aludtam el, mert a festésbe belefeledkeztem. Ha kiváncsivagy, a másik fórumon utána nézhrtsz. Amúgy ezt kérném mindenkitől, még tudom módosítani, ha valakinek nem tetszik. -
#9079 nahat,koran reggel ilyeneket irni.... !?!?! :DD -
#9078 Hol lehet látni élőben Steering assistot? Sehol. Hol lehet érezni 3D ben az összes érzékszerveddel, az egész testeddel a sebességet, és a kocsi minden rezdülését a játékban? Sehol. Hol állnak készen a legjobb mérnökök rendelkezésünkre beállítani az autót? A pályán. A játékban nem. Azért ne tévedjünk el teljesen skacok. Nem az a realitás, hogy minden segítség nélkül szétszenveded magad, pusztán csak attól, hogy egyenesben tartsd az autót kigyorsításkor. Nem véletlenül vannak az alap sgítségek, mivel azért játszhatóvá kell tenni a játékot szimulátor szinten is. Elvégre a valóságban végbemenő érzeteket, amik úgy érnek versenyzéskor, hogy néha tudatosan le se tudnád reagálni, csak a tested már cselekedett, mert az agy az érzetekből levonta a következtetést, és utasított, mielőtt átgondolhattad volna. Ez rohadtul nincs és nem is lesz egy ilyen játékban. A valóságban erők hatnak a testedre, ezen keresztül is szűröd le, jobban mint a látvány, hogy hogyan, és mennyit kell még fékezni, gyorsítani, ráhúzni ívre stb. Ezzel szemben ebben a baromira realisztikus játékban rátapadsz a szemeddel a képernyőre, és pusztán a kondicionálásodon múlik, mennyire tudsz reagálni az eseményekre, amik pusztán 2 érzékszerved érik: a szemet, és a fület. Felveszel egy ritmust begyakorolsz íveket féktávokat, és bízol benne, hogy a kocsi a következő körben is úgy fog reagálni, ahogy az előbb. Azonkívül az esélyegyenlőség kormányra és assistra lefordítva. Nem csak megkönnyíteni a vezetést vannak ott azok az assistok, hanem néhány ember számára egyáltalán vezethetővé tenni a játékot. Nagyonsok féle kormány létezik, és egyik sem tökéletesen ugyanúgy irányít. A gagyik meg végképp. Különböző a felszereltségük, és elfordíthatóságuk. Azok az assistok azért vannak ott, hogy bárki aki megveszi a játékot, bármilyen Sz**r kormánya is legyen, játszhatóvá tudja tenni a játékot, vagyis irányíthatóvá a játékot. Én pl. tuti, hogy Toya kormányával full segítség bekapcsolásával sem ütném meg az ő szintjét. És ha én sokkal bénább lennék, igenis a ti játékotokat is megkönnyíteném azzal, hogy irányíthatóbb az autóm. Barátomnak pl. aki gyorsasági autóversenyben Magyar bajnok lett volna, ha nem óvják ki/így csak második lett/Ms sidewinder ffb van, és billentyűvel jobban megy neki, mint kormánnyal. Miért? Mert a számítógépes kondícionálása a Gp1-2-3 ra nyúlik vissza, amikor ezek a mostani csodakormányok még csak álomszámba mentek, ha meg drágán hozzájutottál, akkor tuti hogy nem volt jó vagy a Win-hez, vagy a játék nem kezelte. Nnna avégére aztse tudtam mivel kezdtem, de majd nekem estek jól, és válaszolok. De egy nagyon fontos: Nem a segízségek mellett vagyok, nem a játékot szidom, mert az KHIRÁLY! csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kezdtek átesni a ló túloldalára ezzel a segítség-realitás kérdéssel. Béke! -
#9077 hat inkabb arra szolgal hogy 10 kor utan is legyen valtod:) -
#9075 amikor valtasz elkuplungol:) mikor nicns csak siman valtasz egyet kuplung nelkul:) -
Toya #9074 Igazad van Sanzik.
Valszeg azért nem tudtam miről van szó mert eddig soha nem is állítottam azon a csúszkán.
Nekem 0-án áll. -
ShaiHulud #9073 deh ugye ez megintcsak nem a Driving Aids resznel van... -
ShaiHulud #9072 pontosan, en az assistancerol beszeltem... -
#9071 ott ket dolog van:
steering assistance
steering lineraity
shai az elsorol beszelt: "nos a steering assis 40-45% kozt van nalam"
te meg szeintem a masodikrol
az elso az egy igen eros segitseg szerintem
a masodik peddig az ,hogy mekorra kormanymozdulatra mennyit reagaljon az auto
ez szokas es izles kerdese,de ez semmi keppen nem nevezheto segitsegnek... -
#9068 huh hát mentem egy kis gyakorlást
1. kormánnyal most mentem először, és ahhoz képest nem is volt rossz
2.egyáltalán nem volt segítségem, vagyis hazudok, mert az ívet kirajzolta nekem, de azt is azért mert már nagyon régen nem mentem nascar gaméval.
iszonyat nehéz segítségek nélkül menni(legalábbis nekem) érezni mikor megindul, és meg se fogom ááááá király :D -
#9067 én tudtam hogy tudtad :) -
Toya #9066 Shai te a kormányzás folyamatosságáról beszélsz.
Az nem segítség, az egy egyszerű kormányhoz idomítható beállítási lehetőség.
Nálam 60%-on van, mert szeretem ha az autó nem darabosan vagy hirtelen reagál a kormánymozdulatokra. -
ShaiHulud #9065 fekrasegites= ABs ?:) mert ABS sel kurva szar fekezni szvsz...sokkal hosszabba fektav , en ABS nelkul jobban tudok fekezni, persze ha padlozol akkor nesze neked gumikopas:) -
ShaiHulud #9064 jah azt vagod hogy nem auto valtorol beszltem hanem auto kuplungrol..?:)csak a felreertesek elkerulese vegetT:)