Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

map.rwm kitörlése esetleg ha van <#fejvakaras>

Nem eröltetek én semmit 😊Tudom, hogy a magyarítás nem müxik vele.

Várok mág egy kicsit hátva valakinek bevillan valami megoldásféle, aztán visszarakom a régit <#szomoru2>
Át. Az 1.1 es patchel meg a 5.0-5.1 modokall símán ment.
Montanosz
nálam ez akkor ha magyarítást próbálom erõltetni...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

milyen ujdonságiok vannak a 6.0 ban?

first time playt átírtad?

Felraktam az alapra az 1.2-es patchet és a 6.0 modot. Fel is ment minden rendesen, daemonban be mountolva amit kell. Játék indit...erre bevillan az a térképmintás új háttér 1-2 másodpercre, és azután kidob az asztalra.

Valami ötlet??
thx
Basszus ez az egység készítés idegen város illetve településen nem semmi!Mire tudok egyáltalán bármilyen egységet kiképezni frankón megfõttem.Teljesen más taktika kell ide majd úgy érzem.Nagyon óvatosan kell majd hadat üzennem.De ettöl függetlenül tetszik.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

1.2-es patch kell csak és a 6.0 installer

Teljesen megváltoztattak mindent, nekem bejön (amíg ki nem jön majd az EuropaBarbarorum vagy a hivatalos kieg) de sztem megint az a gáz hogy túl sok a tartomány bár a kolonizálós rendszer visszafogja az eszetlen terjeszkedést de a végére itt is 20+ full seregek fognak mászkálni mindenhol.
Róma nekem gyengébbnek tûnik, annyira nem érdekel de remélem a Marius reformig kihúzzák mert egy csomó más népnél is változnak az egységek majd, ha meg kihalnak még a reform elõtt akkor soha nem lesznek imitation légiósaim 😞

Hoppá!
Csak most nézem hogya amikor tölteném le a flashget 296 megát ír ki.Na ebben aztán igen sokat kellett változtatni az elõzöekhez képest.Vkinek tapasztalat hogy jó e avagy sem?Illetve a telepítésével kapcsolatban itt is az összes realizm modot föl kell rakni 5.2-töl?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

rájöttem már,nem kell az 1.1 et feltenni 😄
köszi Warden 😉
köszi,de igy se megy,olyan mintha feltenné,de a végén az 1.1 readme-je jön fel? ez most mi?pedig mindent ugy csináltam ahogy mondtátok. 😞
Wow, egész meggyõzõ a 6.0 Ez már tényleg egy másik játék<#finom>
Megérte várni rá.<#taps> Szerintem ezzel elleszünk megint egy jó darabig<#email>

iSS!

4089999C-6CB7-4F9D-A2F6 ...... kezdetû könyvtár legalábbis nálam. A setup ilg file-kat nézd azoknak is az alját ilyet kell látnod ; 1 8x : \ R o m e - T o t a l W a r \ D o c s \ P a t c h R e a d m e . r t
f "

No ha ezt megtaláltad akkor ezt a komplett könyvtárat töröld.
köszi megtaláltam,de csak lassan megy,pl. most elakadtam mert ilyen mappák vannak benne: {07A540AB-D785-11D5-8E89-0090275862A0} ,na és a másik vagy két setup file van bennük ,vgy ilyen installációs dolgok még a 2 setup file mellé.de most melyik? nincs olyan h rome gyanus...mind ugyan olyan.Honnan tudom melyik az?
Azon a meghajtón amelyiken az oprendszered van tehát ha a windóóózod a c-n van akkor az InstallShield Installation Information könyvtárat is ott keresd.Mint írtam ez a könyvtár alapból rejtett amit úgy tudsz elõhívni hogy a total commanderben engedélyezed a beállításoknál a rejtett és system könyvtárak file-k mutatását.Ezt követõen megkeresed ezt az InstallShield Installation Information címû könyvtárat ( piros felkiálltójel lészen rajta)majd jön az egerészés.Sorban végig kell nézned hogy melyik alkönyvtárban van az a két file ami a rómához tartozik amikor megvan akkor ezt a könyvtárat töröld.Utána simán menni fog ismételten a patch.

Nekem is ez volt a gondom de a PC Dome fórumon kaptam segítséget.

Amennyiben így nem 10a akkor azt javallom még hogy nézd meg a pc dome rome:tw topickban a Gurat hozzászólását e témához volt olyan rendes és utána keresett nekem is ugyhogy a megoldásért õt lehet imába foglalni<#vigyor2>
Install után elmentettem az egész Data könyvtáram és igazam volt, nemtom miért de az RTR zenék sztem katasztrófálisak szóval visszaállítom az eredeti zenéket 😊

ez az installshield pontosan hol is van? C:program file? vagy a játék mappájában? kerestem de nem igazán találtam.Van egy C:/program files/common files/installshield de máshol nem találtam ilyet.Vagy elõbb le kell törölni a játékot?
Montanosz
nem megy a magyarítás mert túl sok a megváltozott fájl, de remélem hozzáigazítják)))

Helyesbítek TRUE-ról FALSE-ra<#vigyor2>
A preferences txt.-ben a first time play -t át írod FALSE-ra TRUE ról.<#lama>
A következõ módon tudod újratelepíteni az 1.2-es patch-t.A gém uninsall majd újrafeltelepít de elötte a a comanderedben keresd meg az installshield címû könyvtárat ami rejtett normál esetben.Ott böngészd végig míg meg nem találod arómára utaló könyvtárat elméletileg 2 filet-t tartalmaz.Azt törlöd és mári tudod újrarakni az 1.2-parchet.<#eljen>

Looserke
thx

nem nem megy
Looserke
a magyarítás megy a total realism-al?

megkerestem,fenn volt egy helyen,letöröltem és még mindig nem megy 😊 na mindegy,azért thx
ok köszi,megkeresem valahogy 😊 bár ugy tudom töröltem azt.
Pluskast
Az azt jelenti hogy már fenn van a patch. Másrészt. Lehet hogy az alkönyvtáradat nem írtottad ki mikor leszedted a rome total wart. Mert az rtr modot nem szedi ki a gép. Azt neked kell mauálisan kitörölnöd.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az 1.2 kell hozzá? mert nekem mindent feltesz csak az 1.2-nem 😞 ezt irja ki ha fel akarom tenni:
Your installation of Rome -Total War(TM)has already been update to version 1.2.
The Patch cannot be reinstalled.
Most ilyenkor mit kell tenni?😞
MIT kell, hogy átírni?????
URRRAMISTEN !!!!!!!!!!!!!!!!44 el se hiszem hogy jön.....<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
egész jó és uygtünik simán megy a régiebbi verziokra rátelepitve is..., egyedül a first time play-t kellet megint átirni jónak tünik eddig 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én még mindig csak 23% de ma még kipróbálom 😊
Asszem annyi a Pontus kampányomnak most kezdhetem megint elõröl 😄

nekem onnan jött maxal végig... igaz flashget-el 8 szálon 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A TWCenteres megszakadt most fileFrontról szedem 60k-val 😞

<#taps>

Montanosz
LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!!!

Pluskast
Ez nekem is volt amíg nem raktam fel újra az egészet. Azóta mennek a csaták gond nélkül. Viszont mivel történelmi csatákról van szó, nem állíthatod be hogy mekkora legyen a sereg mérete. Én lan-ban még nem próbáltam, viszont a battle lan kis progival símán tudsz multizni, nem kell hozzá game spy. Ja és rtr moddal játszottam haver ellen.

Pluskast
Mondjuk én nem is bánom. Nekem pl az 5.4.1 van fenn és a játék azt csinálja hogy kb 50-60 kör után ha meg nyomom az end turn gombot lefagy. Ekkor várnom kell úgy jó 20 percet és magától tovább megy. A leg idegesítõb, hogy minnél tovább játszom annál gyakrabann csinálja az elsõ lefagyástól. Hol csak 1-2 percre hol meg 20 percre. Ja és a realism fórumon ez másnak is volt nem csak nekem. Remélem hogy ezt a bug-ot orvosolni fogják mert egy idõ után marha fárasztó így a játék.

Sziasztok!

Nektek is természetes, hogy a legújabb RTR-rel sem megy a történelmi csatáknak a fele? Mert nekem nagyon soknál indítás után vagy a fõmenübe, vagy az asztalra dob vissza. Ja és persze az egységméretállítást sem veszi figyelembe a játék történelmi csatáknál, a legtöbbet csak a legnagyobb egységmérettel engedi játszani, Lanos játék megy egyáltalán nem mûködik moddal.
Valami tapasztalat esetleg ezzel kapcsolatban?

mindig mindenki ezzel a neked joblegyenel takarózik, mgé amikor a karodat vágnák le akkor is ezttennék 😄

amit viszont nem tesznek... (mármint nem irnak igazat 😛)

Nemhinném hogy 1-2 hétnél tovább kéne várni a 6.0-ra....ha igaz amit írtak 😄
bugvadászat meg tesztelés megy, hamarosan kiadják és azért húzzák az idõt hogy nekünk jobb legyen és ne legyenek bugok.

http://www.rometotalrealism.com/
uj híreket lehet olvasni a 6.0-ról,aki érti mirõl irnak az léci irja meg,köszi😊
jaj elfelejtettem visszaolvasni

hát ilyen nincs
megcsináltam ugy ahogy leirtátok itt nekem
aztán elindito ma játékot /ujraraktam/
rányomok a prologusra
aztán nem hozza be

ilyenkor mit csináljak?

Hát lehet hogy elõbb kijön mint a realism 😊

pff akor mint mondod hogy 6.0-ig itt van ez 😄DD

A Rome - Total War könvtárban a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra