Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várok mág egy kicsit hátva valakinek bevillan valami megoldásféle, aztán visszarakom a régit <#szomoru2>#szomoru2>
Valami ötlet??
thx
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Teljesen megváltoztattak mindent, nekem bejön (amíg ki nem jön majd az EuropaBarbarorum vagy a hivatalos kieg) de sztem megint az a gáz hogy túl sok a tartomány bár a kolonizálós rendszer visszafogja az eszetlen terjeszkedést de a végére itt is 20+ full seregek fognak mászkálni mindenhol.
Róma nekem gyengébbnek tûnik, annyira nem érdekel de remélem a Marius reformig kihúzzák mert egy csomó más népnél is változnak az egységek majd, ha meg kihalnak még a reform elõtt akkor soha nem lesznek imitation légiósaim 😞
Csak most nézem hogya amikor tölteném le a flashget 296 megát ír ki.Na ebben aztán igen sokat kellett változtatni az elõzöekhez képest.Vkinek tapasztalat hogy jó e avagy sem?Illetve a telepítésével kapcsolatban itt is az összes realizm modot föl kell rakni 5.2-töl?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
köszi Warden 😉
Megérte várni rá.<#taps>#taps> Szerintem ezzel elleszünk megint egy jó darabig<#email>#email>
iSS!
f "
No ha ezt megtaláltad akkor ezt a komplett könyvtárat töröld.
Nekem is ez volt a gondom de a PC Dome fórumon kaptam segítséget.
Amennyiben így nem 10a akkor azt javallom még hogy nézd meg a pc dome rome:tw topickban a Gurat hozzászólását e témához volt olyan rendes és utána keresett nekem is ugyhogy a megoldásért õt lehet imába foglalni<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Your installation of Rome -Total War(TM)has already been update to version 1.2.
The Patch cannot be reinstalled.
Most ilyenkor mit kell tenni?😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asszem annyi a Pontus kampányomnak most kezdhetem megint elõröl 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nektek is természetes, hogy a legújabb RTR-rel sem megy a történelmi csatáknak a fele? Mert nekem nagyon soknál indítás után vagy a fõmenübe, vagy az asztalra dob vissza. Ja és persze az egységméretállítást sem veszi figyelembe a játék történelmi csatáknál, a legtöbbet csak a legnagyobb egységmérettel engedi játszani, Lanos játék megy egyáltalán nem mûködik moddal.
Valami tapasztalat esetleg ezzel kapcsolatban?
uj híreket lehet olvasni a 6.0-ról,aki érti mirõl irnak az léci irja meg,köszi😊
megcsináltam ugy ahogy leirtátok itt nekem
aztán elindito ma játékot /ujraraktam/
rányomok a prologusra
aztán nem hozza be
ilyenkor mit csináljak?