Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a RTW:BI demoja nem nagyon jött be... rosszabbul fut mint az alapjáték, és tök átláthatatlan... talán a teljes jobb lesz majd
War. War never changes.
A klán lapjának a fórumáról van 😊
Úsznak a pasik ez az érdekes és új benne!
De megnéztem a képet és baró. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Vettem észre.....
Mert ez az oldal nem engedélyezi a linkelést, mert köcsögök. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mért nem teszi ide a képet!!!!!!!!!!!

Látom ide is elért a kieg demójának a linkje. Lehet örülni! Egy kép egy fórumtárs tollából:

http://files.filefront.com/Barbarian_Invasion_Demo/;3993438;;/fileinfo.html
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Poénból felraktam a unit size-t huge-ra, de rájöttem hogy hátulütõje is van: több embert emészt fel a toborzás, ami néha nagyon nem kéne.
War. War never changes.
A Rome:Total War könvtárban a preferences.txt-ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE-t FIRST_TIME_PLAY:FALSE-ra
innentõl nem kell szenvedned a prológussal és menteni is tudsz.
innentõl nem kell szenvedned a prológussal és menteni is tudsz.
Nieleen
oké köszi a segítséget!
Hagy a prologot és kezdj egy Imperial Campaign-t ott már menthetsz.
köszia segítséget.
aha értem és akkor mikor lehet, azt egyhuzamban végig kell tolni,
na visszaolvasva vki írta hogy játszunk 2 órát a prologval és akkor egyszercsak aktiválódik, de én tegnap 7 órát játszottam vele és nem aktiválódott! a Gallokat már kiírtottam.... szal ha van vkinek 5lete szívesen fogadnám! íElõre is thx
Hello mindenkinek. lenne egy kis gondom, szóval adott egy kamionról lesett alap Rome total war 1.2-es patchel, (de az 1.0-snál is gondom volt) és nem lehet menteni, a load/save game gombok szürkék, nem lehet használni õket. ez a tört verzió gondja? Esetleg tudtok rá vmi megoldást?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálam se pedig tört 😊
Egyébként az 1.2 miatt miniimage van, innentõl a te játékod az enyémtõl csak a cd kulcsban különbözik.
Egyébként az 1.2 miatt miniimage van, innentõl a te játékod az enyémtõl csak a cd kulcsban különbözik.
Na akkor úgy mondom, hogy a szomszédai lettek gyengébbek hozzá képest a 6.0-ban.<#kacsint>#kacsint> A stabilitáshoz annyit mondanék hogy nem hinném hogy a modfejlesztõk a feltört progira fejlesztenék a kiegészítõket. Nálam még nem fagyott, akadt, lassult,stb... az RTR soha. Ennyi elõnye legalább van az eredetinek.<#vigyor5>#vigyor5>
iSS!
A szeleukida birodalom nagyon combos lett a 6.0-ban. Sorban esnek el a közel-kelet birodalmai. Gyakorlatilag az térkép egész DK-i része az övé. Már Bactriát támadja és csak idõ kérdése mikor támad be. Jöjjenek csak! Már alig várom<#eplus2>#eplus2>
iSS!
Vagy Te voltál lassú kicsit, nem? Én is visszaraktam az alapjátékot, és jobban tetszik, stabilabb is.
War. War never changes.
Nézõpont kérdése én a realism minden csatáját eleve kétszeres sebességre gyorsítva játszottam, egyébként már leszedtem mert nekem nem jön be :/
Az eredeti játékban volt minden irreálisan gyors...<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
Ugyanezek a dolgok nem tetszenek nekem sem, amúgy nem csak a lovasok, minden egység túl lassú. Sztem hamarosan jön a 6.1.
War. War never changes.
aha)))
bár kétségtelen hogy jobban összedolgozik a gép mert már megint a hátamban armeniában partra dobott egy fullos egyiptomi hadsereget és úgy áálnak fel hogy szövetségben tudjanak harcolni.
nem tudok mit kezdeni a 2armenian+1egyiptomi sereggel, miközben délrõl is vonul a 4ezres egyiptomi sereg.
a fõváros oda lesz nyilván(((((
különben nagyon élethûre csinálták az építkezést/sereg fejlesztést mert valóságban is így volt, ezen hanyatlott meg az athéniaiak szicilíai hadjárata, fux utánpótlás(((...athénból kellett az utánpótlás hadsereget szállítani.
szal ne keseregjetek, még ez a legélethûbb megoldás!
bár kétségtelen hogy jobban összedolgozik a gép mert már megint a hátamban armeniában partra dobott egy fullos egyiptomi hadsereget és úgy áálnak fel hogy szövetségben tudjanak harcolni.
nem tudok mit kezdeni a 2armenian+1egyiptomi sereggel, miközben délrõl is vonul a 4ezres egyiptomi sereg.
a fõváros oda lesz nyilván(((((
különben nagyon élethûre csinálták az építkezést/sereg fejlesztést mert valóságban is így volt, ezen hanyatlott meg az athéniaiak szicilíai hadjárata, fux utánpótlás(((...athénból kellett az utánpótlás hadsereget szállítani.
szal ne keseregjetek, még ez a legélethûbb megoldás!
10 pikemen
5 íjász
4 harciszekér
1 jó családtag
És nincs ellenfelem 😊
Pontus a legkirályabb, jó helyen kezd jó csapatokkal.
5 íjász
4 harciszekér
1 jó családtag
És nincs ellenfelem 😊
Pontus a legkirályabb, jó helyen kezd jó csapatokkal.
Az késõbb lesz csak letölthetõ ebbe még nem került bele bár ígérték.
es valakinek latinul beszelnek? 😊
Nekem is ezt csinálta végül leszedtem a játékot és újratelepítettem az egészet az megoldotta.
Egyébként nem valami jo. Lovasok túl lassúak, túl egyformák az eltérõ népek egy ségei az épít kezést is megvariálták.
Egyébként nem valami jo. Lovasok túl lassúak, túl egyformák az eltérõ népek egy ségei az épít kezést is megvariálták.
fura! én is ezt az utat választottam de egyiptom-szelekuid-armenia szövetséget kötött és most egy 4ezer fõs egyiptomi hadsereg elõrenyomulását próbálom lassítani míg armeniát szétverem(ha sikerül)
Most nekem ezt írja:
Sorry seems not to be an offizial file so i decide to delete it. Waiting for more news ...
Én már letöltöttem bár még nem raktam fel TWCenteren írtak róla <#nemtudom>#nemtudom>
FileFronton is fennt volt (fenntvan?)
Sorry seems not to be an offizial file so i decide to delete it. Waiting for more news ...
Én már letöltöttem bár még nem raktam fel TWCenteren írtak róla <#nemtudom>#nemtudom>
FileFronton is fennt volt (fenntvan?)
Nekem meg meg sem nyitja a lapot.
Amúgy nekem nem igazán tetszik a 6.0. Teli van buggal, lassítja a játékot, pár egységnek meg egyszerûen lemaradt a neve. Ja és van hogy 3-4 egységnek ugyanaz a neve. (Pl a hoplitáknak) Arról nem is beszélve hogy túl lassan haladnak, de az animáció nem változott, tehát olyan mintha csúszkálnának a földön. Custom battleben meg minden nép tud minden egységet venni szinte, sztem ez nagy hülyeség.
Ez a mod tényleg ilyen vagy én csesztem el vmit?
Amúgy nekem nem igazán tetszik a 6.0. Teli van buggal, lassítja a játékot, pár egységnek meg egyszerûen lemaradt a neve. Ja és van hogy 3-4 egységnek ugyanaz a neve. (Pl a hoplitáknak) Arról nem is beszélve hogy túl lassan haladnak, de az animáció nem változott, tehát olyan mintha csúszkálnának a földön. Custom battleben meg minden nép tud minden egységet venni szinte, sztem ez nagy hülyeség.
Ez a mod tényleg ilyen vagy én csesztem el vmit?
War. War never changes.
The_Barbarian_Invasion_Demo.zip
innen nekem egész gyorsan jön 😊
innen nekem egész gyorsan jön 😊
Hát nemtudom, én Pontussal pillanatok alatt elfoglaltam kilenc lázadó várost a Fekete-tenger környékén, végigcsináltam a kolonizációs procedúrát és most tizenegy városban tudok minden egységet gyártani miközben a gép még mindig bénázik és erõt gyûjt, sztem 15 város már bõven elég lenne a gõzhengerhez, nekem vhogy jobban bejön az alap (néhány kisebb moddal)
Mindegy, bejelentették hogy jön a kieg demója és az EB is szépen halad, jó év az idei 😊
Mindegy, bejelentették hogy jön a kieg demója és az EB is szépen halad, jó év az idei 😊
Szarmatákkal nyomtam és már épp a rómaiak ellen készültem hadjáratot indítani amikor megjött a 6.0<#worship>#worship> Tehát muszáj volt újrakezdenem azzal.
Mondhatom hogy jobb lett. A parasztokat végre kivették(úgyis csak a lakosság morálja miatt építettünk eddig ilyen egységet) és most már muszály normális egységekkel védeni a városokat. Az egységek árai magasak, de a fenntatási költségek még magasabbak. Szerencsére a szarmatáknak vannak nagyon jó íjász egységeik 20,30 és 50 (!) fenttartási költséggel<#hehe>#hehe>.
Az 5.4-ben dúrván betámadó parthusok most elvannak az új néppel Bactriával.
A másik új nép az Illyrek viszont állandóan nyaggatnak. Az lesz a vége hogy megunom és jól legyújtom õket<#gun>#gun>. De elõbb a thrákokat fogom megtámadni.
Ez az új speckó képzési rendszer szerintem javít a játékon. Elõször kolonizálni kell a meghódított várost és csak utána szépen fokozatosan lehet elkezdeni az egységek építését. Szóval a gyorsan befoglalt városokban gyártott képzetlen és ilyen-olyan egységek hordáival nem lehet már ripsz-ropsz lerohanni a világot 1 perc alatt, mint az alap játékban.
Szerencsére<#nyes>#nyes>
Mondhatom hogy jobb lett. A parasztokat végre kivették(úgyis csak a lakosság morálja miatt építettünk eddig ilyen egységet) és most már muszály normális egységekkel védeni a városokat. Az egységek árai magasak, de a fenntatási költségek még magasabbak. Szerencsére a szarmatáknak vannak nagyon jó íjász egységeik 20,30 és 50 (!) fenttartási költséggel<#hehe>#hehe>.
Az 5.4-ben dúrván betámadó parthusok most elvannak az új néppel Bactriával.
A másik új nép az Illyrek viszont állandóan nyaggatnak. Az lesz a vége hogy megunom és jól legyújtom õket<#gun>#gun>. De elõbb a thrákokat fogom megtámadni.
Ez az új speckó képzési rendszer szerintem javít a játékon. Elõször kolonizálni kell a meghódított várost és csak utána szépen fokozatosan lehet elkezdeni az egységek építését. Szóval a gyorsan befoglalt városokban gyártott képzetlen és ilyen-olyan egységek hordáival nem lehet már ripsz-ropsz lerohanni a világot 1 perc alatt, mint az alap játékban.
Szerencsére<#nyes>#nyes>
iSS!
Ha az 1.2 crackjére gondolsz akkor igen.
mdf fájlt beraktad a daemontoolsba?
...szerintem is nagyon jó lett a 6.0, semmi köze a custom battle-hez....
most már nem lehet lerohanni pár év alatt senkit, pedig szicilíát mindg így szereztem meg egy rövid hadjárattal és erõs hadiflottával.
nagyon jó ez a rengetek egység!
az ellenfél is okoz meglepetéseket most már, szelekuidákat gyaktam keleten és nem partra száltak a fekete-tengeri gyarmataimnál? még jó hogy szövetségeseimmel sikerült nagy nehezten kivernem a csapatait onnan.
végre a diplomáciai is eredményesebb, és kezdeményezõbb a többi nép is, bár még most sem osztogatják a lóvét nyakra-fõre)))
az eszesebb Al miatt haditechnikai újításokat is be kellett vezetnem: most már a centrumot két sorra vékonyított falanx egységek alkotják, és a pikák közé pedig szintén két soros lövészeket állítok, így az ellen egy darabig nem fér a pikásokhoz, a lövészek meg közvetlen közelrõl ritkítják az ellenség sorait.
a széthúzott centrum miatt pedig olyan hosszú az arcvonalam hogy a megerõsített szárnyak simán elbánnak az ellenféllel míg a centrum kitart)))
...szerintem is nagyon jó lett a 6.0, semmi köze a custom battle-hez....
most már nem lehet lerohanni pár év alatt senkit, pedig szicilíát mindg így szereztem meg egy rövid hadjárattal és erõs hadiflottával.
nagyon jó ez a rengetek egység!
az ellenfél is okoz meglepetéseket most már, szelekuidákat gyaktam keleten és nem partra száltak a fekete-tengeri gyarmataimnál? még jó hogy szövetségeseimmel sikerült nagy nehezten kivernem a csapatait onnan.
végre a diplomáciai is eredményesebb, és kezdeményezõbb a többi nép is, bár még most sem osztogatják a lóvét nyakra-fõre)))
az eszesebb Al miatt haditechnikai újításokat is be kellett vezetnem: most már a centrumot két sorra vékonyított falanx egységek alkotják, és a pikák közé pedig szintén két soros lövészeket állítok, így az ellen egy darabig nem fér a pikásokhoz, a lövészek meg közvetlen közelrõl ritkítják az ellenség sorait.
a széthúzott centrum miatt pedig olyan hosszú az arcvonalam hogy a megerõsített szárnyak simán elbánnak az ellenféllel míg a centrum kitart)))
custom battle?
😊
nem az szamit hanem a campaing! 😉 ami szvsz kibaszott jo! csak mier nem latinul beszelnek?
😊
nem az szamit hanem a campaing! 😉 ami szvsz kibaszott jo! csak mier nem latinul beszelnek?
Hali!
Felraktam az alapjátékot +1.2 patch és rá a 6-os mod. Amikor el akarnám indítani a hadjáratot egyszerüen visszadob a menübe. Nincs valami ötlet? (map.rwm törlését már megpróbáltam)
Felraktam az alapjátékot +1.2 patch és rá a 6-os mod. Amikor el akarnám indítani a hadjáratot egyszerüen visszadob a menübe. Nincs valami ötlet? (map.rwm törlését már megpróbáltam)
A britek tényleg eltûntek. Ezenkívül tök átláthatatlan lett a custom battle, az egységek mozgása nevetségesen lassú, egyszóval nagy csalódás nekem ez a 6.0 TR. Le is szedtem, és felraktam a sima 1.2-es alapjátékot. Azóta egyszer nem fagyott ki, és sokkal gyorsabb lett az egész.
War. War never changes.
nem ertem nekem tovabbra is angolul adjak a parancsokat a csata alatt!
pedig nekem ugy remlik arrol volt szo hogy latinul es le is szedtem a mediafajlokat de gameban nincsenek 😞
esetleg valakinek otlet? nektek is angolul dumalnak?
masik, jol latom, hogy brittek eltuntek a nepek kozul? 😊
pedig nekem ugy remlik arrol volt szo hogy latinul es le is szedtem a mediafajlokat de gameban nincsenek 😞
esetleg valakinek otlet? nektek is angolul dumalnak?
masik, jol latom, hogy brittek eltuntek a nepek kozul? 😊
1.HOL LEHET LETÖLTENI A RTW:BI-t? mer én nem találtam róla semmit a totalwar honlapján
2. Mit tudtok a SAPARTAN:total warral. elég ütõsnek néz ki.
2. Mit tudtok a SAPARTAN:total warral. elég ütõsnek néz ki.
Szerintetek a TR6.0-ban nem lassították le túlságosan az egységeket?
War. War never changes.
"Barbarian Invasion Demo annouced
From the official site of Total War,
Check out the latest copy of PC Gamer (UK). Mounted on the cover disk you will find a playable demo of the new expansion pack for Rome: Total War - The Barbarian Invasion. The magazine has an in-depth preview of the expansion pack too.
This was also confirmed in a PM from the Shogun (CA representative). All going well we could have something to try out very soon indeed.
Gamespot has also posted some new pics from the expansion,"
From the official site of Total War,
Check out the latest copy of PC Gamer (UK). Mounted on the cover disk you will find a playable demo of the new expansion pack for Rome: Total War - The Barbarian Invasion. The magazine has an in-depth preview of the expansion pack too.
This was also confirmed in a PM from the Shogun (CA representative). All going well we could have something to try out very soon indeed.
Gamespot has also posted some new pics from the expansion,"
Szép jó napot!
Egy kis segítség, az RTR fórumán olvastam, javaslom másnak is. A Rome parancsikonának célsorába a tulajdonságoknál írjuk az eddigiek után, hogy: -show_err
Tehát ha eddig ez volt: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe"
akkor ezután ez legyen: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe" -show_err
Ez azért jó mert ezekután a játék mikor kidob, mindig ki fogja írni, hogy melyik fájl miatt tette, tehát hol érdemes a hibát keresni.
Egy kis segítség, az RTR fórumán olvastam, javaslom másnak is. A Rome parancsikonának célsorába a tulajdonságoknál írjuk az eddigiek után, hogy: -show_err
Tehát ha eddig ez volt: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe"
akkor ezután ez legyen: "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe" -show_err
Ez azért jó mert ezekután a játék mikor kidob, mindig ki fogja írni, hogy melyik fájl miatt tette, tehát hol érdemes a hibát keresni.
Elindult!!<#taps>#taps> Kikelett cserélni az exét is egy törtre.
Hali. Miért van az, hogy letöltötem a RTR 6.0-át, felraktam, és a custom battle menüpontban akármilyen néppel vagyok, gyanúsan sok egység közütl választhatok? PL a gallokkal miért vehetek görök hoplitákat?
War. War never changes.