13587
  • Cujo01
    szenátus fül azért lép ki, mert nem tetted fel telepitésnél azt a media szarságot.. keresd meg (talán az 1. CD?), telepitsd és működni fog!
  • Cujo01
    azt minek letölteni? a txt fileban egy ctrl-c, ctrl-v és játszható az összes...
  • A tumi
    Vagy 1 működő linket tudna valaki beszúrni?
  • A tumi
    Hello
    Valaki el tudná küldeni nekem a minden nép játszható modot, mert a magyar oldalán a játéknak nem müxik a letöltés.Előre is thx.
    [email protected]
  • Nos
    A realism király, de!!!!!!!!!!!!

Eleinte nekem sem működött.
    Először is nézd meg, hogy az 1.2-es patch után tényleg felnyomja-e 1.2-re a játékot. Nekem ezt nem tette, mert mindig azt írta, hogy már ez kész. Ezt csak úgy tudtam megoldani, hogy újraraktam a windowst.
    Ha valahogy el tudod tüntetni az előző verziók regisztrációit a windowsból, akkor erre nincs szükség.
    DE ha a játékban azt látod, hogy már 1.2es, akkor nem tudom mi a baj.
  • Zsolo007
    Kijött az 1.6os patch BI-hez!

Link
  • koiritffd
    HOgy szakadjon meg ez a progi. Fölrakom a RTW-t majd rá az 1.2-es patchet és utána a 6.0-ás realizm modot és baszik elindulni. Ha nem teszem föl a realizm modot akkor elindul.Mit lehet ilyenkor kezdeni hiszen az előbb ment nekem csak most kezdett el szarakodni és akárhogy telepítem az 1.2-es patch meg a 6-os realizm mod nem szeretik egymást. Másnak is volt ilyen problémája?
  • Neuman
    Az miért van hogy ha rámegyek a szenátus fülre akkor nyomban kilép a játékból?

A menüben az egérnek a kurzora ott marad, ha pedig belépek mondjuk az egy játékos módba akkor ráteszi az előző menü képre. Végül nem látni semmit mert a betűk egybe folynak!
  • koiritffd
    Na mindeg yinkább nem próbálom meg fölrakin akkor rá. Elkezdem Numídiával emp/emp fokozaton a 6.0-ás modal hogy legyen benne egy kis izgalom is!!!
  • koiritffd
    Sziasztok!

bocsi ha följött már nem olyan rég nincs most időm visszaolvasgatni, szóval ha fölrakom a játékot a 6.0 realizm moddal akkor ez a 6.0-ás magyarítás kiegészítő az erre vonatkozik?Jobban mondva megy már a magyarítás a realizm moddal együtt?
  • GaBika6
    Szia!Modok sokban valtoztatnak a jatekon.Igazan jo a problemadra nincsen.Amugy telneg van diplomaciai hiba, nem is keves, de azert jo ez a jatek.Civ4 nemismerem de a regebbi reszeiben telneg durva volt a busmannos vs. amcsi tankos pelda. A CS meg szerintem mindenkinek valo!
  • djukel
    Hardon jatszom, nem vagyok huje. Szerintem az altalam leirt problemak az enginebol erednek, amit moddolassal nem igen lehet kijavitani. Az RTR-t meg nem kezdtem el, az Imperium Total Warral inditottam, mert az csak 10Mb volt.
  • obe
    szevasztok srácok....le kellett törölnöm a játékot(csuny virus az összes exe filet megfertőzte) ujra szeretném rakni, lenne 1-2 kérdésem, remélem segitetek:
    1.elég ha ugy rakom fel: sima alap+ 1.3 patch+ erre szeretnék valamelyik realista modot , melyiket ajánljátok?
    2. a b.i.-t is szeretném felrakni, hol tart kb a fordítás?
    3. jah a magyaritást mindegy mikor rakom fel ugye(patchek előtt, vagy után)?
  • Yossarian
    jujjjj. pecselj, telepíts TR modot, ne ízin játssz és a bajod 90%-a megoldódik.
  • Yag
    Végre valaki aki a Hellast megemlíti. Már régen kináztem magamnak de nem tudtam sehonnan letölteni. RYLEH .. tudsz segíteni hogy hol találok jó letöltési forrást a Hellashoz ? kipróbálom én is és lehet kiderül a kérdésedre is a megoldás.

• haxoror
    "ezzel meg jatszanak a 11 evesek;)"

Szerintem ne a Civ4-et nézd meg hanem a CS-t kb az való neked
  • haxoror
    Rome: TotalWar

Itt nincs diplomáciai meg kultúrális győzelem, a cél hogy elfoglald a világot amihez hadsereg kell nem pedig diplomaták.
    Próbáld nem ultra-easy fokozaton és nem rómával hanem egy gyengébb néppel...
  • Snipa
    na ja ;) vagom, ez az eredmenye ha csak atfutod a hozzaszolast!

djukel: hasznalj modot az javit a helyzeten...
    de lenyegeben amit leirsz fedi a valosagot! de civ4 nek nincs olyan feelingje mint a rome nak ;)

ha neked 30 evesen jobban tetszik hogy a kobunkos varvedo leveri az M1A1 abrams ultramodern tankodat! hat... ámen ;)
  • djukel
    Minnel tobbet jatszom a jatekkal, annal kiabranditobb. A Battle mapon a csatakkal mondhatni nincs semmi gond, de amit az AI muvel (es nem muvel) a Campaign mapon az szanalmas.
    - Tengerkozeli nepekkel vagy nepek ellen jatszva elvezhetetlen, mert az AI nem tud partra tenni egysegeket (vagy csak sose akar?)
    - A csicsas diplomacia nem mas mint egy kibaszott random fuggveny. Semmi kovetkezetesseg nincs a gepben. Nem egyszer elofordult mar, hogy egy koron belul az idiota diplomata tuzszunetet kert, majd a soron kovetkezo egyseg meg abban a korben ostrom ala vett. De ket ellenseges AI frakcio is sokszor idiotan viselkedik. Egyik korben hadatuzennek egymasnak, rogtom a masikban tuzszunetet kotnek. Igy evekig nem csinalnak egymassal semmit. A gep nem ertekeli a gesztust sem, hiaba adsz neki varost vagy sarcot, legalabb addig nem baszogatna amig tart a sarcfizetes. Valamint elfogad ajandekba olyan varost is amitol tobb ezer kilometerre fekszik a legkozelebbi egysege. Igy eselye sincs azt hasznalatba venni. Te viszont ezt jopenzert ismet leigazhatod magadnak.
    - Azonkivul a geppel kotott szovetseg/megallapodas szinte sosem tartos, ha a kozeledben el az a nep. Mindig ez tortenik: a szomszedos neppel utjuk egymast, aztan egy kicsit tavolabbi szovetsegesemnek ajandekba adok par varost a frontvonalon, hogy osszeugrasszam az ellensegemmel. A szovetsegesem bekoltozik, aztan mivel igy a kozelembe kerult, nem a kozos ellensegunket kezdi utni, hanem engem.
    - Menedzselni sem tudja magat az AI. Megfigyeltem, hogy ha elfogy a penze, altalaban leblokkol az a nep. Elfelejt terjeszkedi, pedig hatalmas sereggel rendelkezik, es pont miatt nagyok a kiadasai. Eleg lenne a serege letszamat csokkenteni haboruzassal vagy feloszlatassal.
    - A vegvarakban altalaban alig lakik valaki, Egy vagy ket elitalakulat tanyazik bent, akiket gond nelkul le lehet gyakni.

Szoval igy tipikus 30 eveskent inkabb megnezem a civ4-et, ezzel meg jatszanak a 11 evesek;)
  • Yossarian
    tipikus 25-30 éves :D
  • Hay #10445
    O.k., kösz, a köv. járványnál már karakterlapozok :-)
  • Grenzjager
    mint nem tették az anno a rómaiak, és a pártusok ellen vívott csata után a beteg katonákat szanaszét küldték a birodalomba, jól megfertőzve azokat is akik nem is halottak Párthiáról ...:)
  • haxoror
    Sehol, azt jelenti hogy csapatot,családtagot,kémet,diplomatát,assassint ne vigyél ki illetve be a városba.
    Rögtön a járvány kitörése után nézd meg a bennt lévő családtagok karakterlapját, ha nincs rajta halálfej akkor vidd ki őket a város mellé és megússzák.
    A csapatok mindig azonnal elkapják a járványt.
  • Hay #10442
    Pestis vagy vmi járvány tizedeli egyik városom. a tanácsadó kisasszony karantént javasol a városra, miszrint senki se be, se ki. Na ezt a karantént hol tudom "beállítani"?
  • Prank
    tipikus 35 éves...
  • Yossarian
    értettem, hogy nem az én 35 évemnek szólt a "titulus", de ha neked első olvasatra nem sikerült megértened, akkor elmagyarázom a mondatom értelmét.

Szerintem sértő a 11 évesekre nézve, hogy az ilyen orion féléket hozzájuk hasonlítják, mert az ilyeneknél jóval több eszük van. Átlag 11 évesek meglepően értelmesek tudnak lenni, csak van néhány hülyegyerek. Ezért nem kéne úgy általánosítani, hogy a 11-12 évesek még kis idióták. ennyi, vágod? :)
  • Snipa
    miert kell ilyen ocska szeker kepet ide rakni?

egyebkent Yossarian szerintem nem neked szolt a 11 eves titulus, hanem annak aki ide szemetelt!

• Yossarian
    ezt vond vissza! a lányom 11 múlt és sokkal több esze van...
  • Pluskast
    lol te is lehetsz vagy 11 éves agyilag
  • Grrrrrrr
    Itt találsz magyarosítást.
  • Prank
    ez a juliusok kocsija?
  • Zsolo007
    LOL az ilyenért --> kéne hogy járjon
  • Realtibi
    ilyennel támadtak a barbárok????
  • PrasCo
    Szar osztrogót technika :P :D
  • OrioN the S
    Ez a tuti :D
  • Neuman
    NEkem magyarosítás kellene! Biztos kérdezték már többen is, de bocs hogy nem olvasok vissza!
    Valaki meg tudja adni nekem a címet hogy honnan tudom letölteni?
  • Realtibi
    netudtok valamit hogy lesz e folytatása a Totalwar sorozatnak???
  • Grrrrrrr
    Ave!

A Pannon légió oldalára, a cikkek közé felkerült az egyik tagunk írása a latin nyelvről, amolyan bevezetésként. Ő ugyanis elég sokáig tanulta, és egy kissebb nyelvismertetőt tervez, amolyan latin nyelvlecke félét. Pannon Vírtuális Légió
  • Grrrrrrr
    Ave!

Frissítettem a Julius krónikát. Igyekeztem "sok" képet tenni bele.

Ha valakinek van csatavisszajátszása, és megosztaná másokal, akor azt szívesen veszem, ha elküldi, csak kérem hozzá a verziót, és ha nem 1.2. , akkor kérem pár szóval kommentálni, mert jelenleg csak az 1.2-t tudom megnézni.

THX!
  • PrasCo
    Francba, nekem 6 a rekordom egy Clibinarii Immortal-lal. :D