13587
-
haxoror #10385 A codec-eken nem javít tudtommal de vannak benne új fícsörök szal mindenképp megéri patchelni, sztem rakd újra a windowst az a legegyszerűbb és a codec gondjaid is végleg megoldódnak :) -
Grenzjager #10384 köcce, kipróbálnám ha menne ismét.... :( -
Grenzjager #10383 elmentettem a gammát, kiléptem és megint ugyanúgy nem indul mint pár napja...
a patch javíthat vmit ? (még mindig codec zűrök vannak ) -
static #10382 Thx! Tesztelem is. -
static #10381 Alt és ctrl billentyűket használd! -
Grenzjager #10380 az mondjuk zavaró, hogy több egységet nem tudok egyszerre kiszedni a városból, csak egyesével... bizti nen én csinálok rosszul vmit? -
Grenzjager #10379 nem, semmi gond.
Egyedül még annyi a bibi, hogy minden második indításra fut a progi. (Néha azért kiírja hogy "read" múűvelet nem végezhető el.... kis codec még szemétkedik) -
#10378 különben is ugyanezzel a cd-vel egyik haveromnál felment -
#10377 nem lehet ugyanaz a hibája 3 különböző cd-nek. legalábbis ekkora pechem még nem volt :P -
macsiii #10376 Static
Ha feltelepítetted a 6.0-ás realism módot, a játék gyökerében van egy preferences.txt fájl, abban kell átjavítani a play true-t fals-ra és megy. -
Yag #10375 Mellesleg a BI önmagában egy pach is az 1.3 hoz. A sima RTW re kell feltenni.
-
#10374 akkor sem fagy le, amikor kis videókat kéne bejátszania?
Csodák, szenátus stb... -
Yag #10373 Igazad van! Akkormár úgy tünt hogy talpra állt és asztán megint csődbe ment mint a magyar kormány :) ... egyszer fent egyszer lent. De kitalálom a taktikát hacsak valaki elő nem áll egy teljesen működőképessel ... ami nem a szrencsén műlik. -
Grenzjager #10372 Nálam már sirályul megy, hogy az általa telepíteni kívánt media cuccot nem raktam fel. Tök jó a gamma, már szedem le a Barbarian Invasion-t is. Ahhoz kell előtte patch?..és játszhatóak lesznek a gallok meg a szkíták is? -
djukel #10371 Az egysegmeretet sikerult mar valakinek atallitani hadjarat kozben? Ugy vettem eszre, csak hadjara indulaskor lehet beallitani es utana mar nem modosithato. Csak ha igy van nem ertem miert raktak akkor be a Settings menube. -
static #10370 Gondolom hasznos az olyan történelmi analfabétáknak mint én. Amúgy a menűje nagyon király! Sajnos többet nem láttam én se. :( -
static #10369 Feltettem total realismet és hát amikor inditanám a disablet kidob a menübe. Ez csak eredeti gammel megy? -
Gurat #10368
Szia mindenki!
Írtam egy kis olvasnivalót unatkozós téli napokra. Szinte naponta frissítem, érdemes gyakran megnézni.
http://www.tengiz.atw.hu/
-
KILROY #10367 A Barbarian Invasion odabasz emberek! -
Hay #10366 O.K., leszedem. Szóval, mivel több, mint a sima game? -
haxoror #10365 Ezt akkor szokta írni ha hibás a cd -
#10364 abszolút van mindenhez, full rencergazda minden. esetleg valami egyéb 5let? -
Grenzjager #10363 már a zene is király a telepítéskor -
Grenzjager #10362 A telepítés után rákérdezett, egy vmi MEDIA telepítésre (még a DirectX 9-es telepítésének rákérdezése előtt), és én ott igen-t nyomtam ,mivel gondoltam az tutkóra kompatibilis a játékhoz.
Most megy az uninstall, aztán újra felteszem,
kérdéses, hogy leszedi e az ilyen utánfutó programokat is..????
...érzem, hogy azzal van a gondom
(Nálam ez a gond akkor van, amikor a játék indításakor egy külső progit akar behívni, vmi plugint, de nem tudja mivel a codec-ek nem úgy vannak beállítva, vagy nem kompatiblisek. Sajnos a Codecekkel vigyázhattam volna jobban is, de már nem filmezek a gépen :)
az ACE-től meg félek... de most komolyan, félévig volt fenn, és hatalmas galibákat okozott -
macsiii #10361 Nekem AceMega Codec Pack-em van, s gond nélkül megy. -
Grenzjager #10360 Halisztok.
egy apróbb segítségre lenne szükségem, mivel nem indul a játék.
Szinte 99% hogy codec-ekkel van a zűr.
Nekem a KLM Codec pack van a gépen, és eddig mindenhol szuperül bevált...de most csődüt mondott:(
Nektek milyen codeccel fut a gamma?
köccce -
haxoror #10359 RTR-t már nem hiszem hogy bírná a konfigja -
macsiii #10358 Esetleg miután feltetted az 1.2-es patch-et, töltsd le az alábbi képfájlt és futtasd Daemon Tools-sal:
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=1
Felteheted még a Total Realism 6.0-ás módot erre, úgy sokkal valósághűbb a játék, igaz, ez a mód nincs magyarítva. -
Hay #10357 1.2-es patch nélkül megy, magyarítva is. Szóval az alapjáték megy. Nem tudom, mennyivel lenne jobb az 1.2-vel, de nekem így is jó lesz. -
static #10356 Amúgy nekem is volt hasonló problémám, újra kellett rakni a gamet és jó volt. -
static #10355 Amúgy nekem is volt hasonló problémám, újra kellett rakni a gamet és jó volt. -
static #10354 Felesleges... ilyenekre nem válaszolnak. Majd ha valamit hibázol.. -
Hay #10353 A kérdésre - a telepítésnél -, hogy feltegye-e a Medis Player 9-es összetevőket, először nemet mondtam, akkor a már leírt hiba volt. Patch előtt installáltam a MP9-es összetevőket, de úgy is a jelzett hiba. -
Hay #10352 Vazze...
1 GHz Celeron, 512 Mb RAM, 64 Mb GeForce2 MX/MX 400, Media Player 10
A telepítésnél minden o.k., az 1.2-es patch feltétele után a köv. probl.: Play game, bejön az első színes oldal, majd kilép a win-be. Mondjuk a patch feltétele előtt nem néztem meg, hogy indul-e a game. 5let? -
static #10351 Na jólvan ez már a poén része volt a dolognak. Nem vagyok egyszerű ezt elismerem de hát nem vagyunk egyformák. A játék amúgy nagyon jó, elölről kezdtem Törökökkel.:))))
-
static #10350 De felhívom a figyelmeteket a 10322-re, mert afelett úgylátom mindenki elsiklott. -
#10349 jah, szerintem is félreértésből mondtad, hogy többet tudsz történelemből :-P
De tényleg hagyjuk a flémet, mert még rövidebbet húzok, mint eddig is :DDD -
static #10348 Baker fogd már fel, hogy az a válaszom egy félreértésen alapult. Nyomhatjuk itt a flamet úgyis ti húzzátok a rövidebbet mint eddig is. -
#10347 Nem tom, esetleg nézz rá, nem-e írásvédett, vagy ilyesmi. Van e hozzáférésed, ezt csak így tudom értelmezni. -
#10346 naaa help valaki, egészen pontosan ezt írja:
"error 1305.Error reading from C:/program files/activision/rome-total war/data/sounds/voice2.dat. Verify that the file exists and that you can access it."
micsinájjak?