13587
  • macsiii
    Sziasztok, végigvittem a nyugatrómaiakkal very hardon, íme a kép:

Ha valakinek kérdése van, írjon, s ha tudok, válaszolok rá.
  • Yossarian
    nekem nincs ám ilyen fájlom, sőt, sehol semmi hivatkozás a fehér hunokra. :-o
  • Prank
    közben rájöttem, hogy nekem a barbár invázió nincs meg, csak az alap:)
  • haxoror
    Minek?
    A játék könyvtárban adta meg az útvonalat a fájlhoz.
    Ezek szerint neked nincs feltelepítve?!
    ERETNEK!!!
    ÉGESSÜK MEG!!!
  • haxoror
    Végül ki lettek hagyva akár csak a mórok :(
  • Prank
    hát ha esetleg feltöltenéd valahova:)
  • PrasCo
    C:\Games\RTW\bi\data\fmv\lose\white_huns_eliminated.wmv

Na, erre varrjon valaki gombot.
    White Huns.
  • djukel
    KOszi! Epp most csekkoltam le en is, megvartam mig az 1800-as falu 2000-es lesz es mar mukodott is.
  • Torzonborz
    2k-s népesség után jönnek új épületek aztán asszem 6k 12k vagy mi
  • djukel
    Ok csak a elinkelt kep vezetett felre. Nincs errol valahol leiras, hogy milyen nepesegszamtol mit lehet epiteni? Mert furcsallom hogy egy 1800-as faluban se tudok semmit.
  • PrasCo
    Szerintem viszont épp ez a probléma. :) Amit lentebb leírtam, akkor szoktak üresek lenni a slotok. Ha nem üresek, "csupán" szürkék az épületek, az azt jeletni, hogy a lakosságszám megvan hozzá, csak a pénz nincs.
  • djukel
    Nem egeszen ez a problema, nalam teljesen uresek a slotok! A negy elfoglalt faluban 400 es 1800 kozott van a lakossag szama es egyikben se lehet semmit epiteni.
  • PrasCo
    Valószínűleg azért, mert az adott épületek építhetősége a város fejlettségi szintjéhez van kötve, ami a népességszámtól függ. Ezért van az, hogy mondjuk egy 600 fős faluban nem tudsz Circus Maximus-t építeni. :) Valahogy így.
    Különösen akkor cuki ez, hogyha elfoglaláskor kiirtottad a fél falut. :D
  • djukel
    Egy ujabb luzer kerdes:
    Es az mitol van, hogy az elfoglalt ellenseges faluban nem tudok semmit epiteni pedig van eleg penzem es az egyik generalisom is bent tartozkodik?
  • PrasCo
    [URL=http://kepfeltoltes.hu/051031/hatterkep.jpg]Kis "ajándék", ha már olyanrohadtulunatkoztamismét. :D[/URL]
  • Yossarian
    például innen és innen is
  • hwik
    ;)
    css:)))))))))))))
    de tényleg honnan lehet ilyen szarokat letölteni???:D
  • Yossarian
    copy paste rulez :D
  • hwik
    hali!
    régen játszottam ezzel a fajin kis játékkal és most megint a kezembe került...
    milyen pecseket érdemes vagy lehet felrakni a játékélmény fokozása érdekében???:)
    köszi
  • PrasCo
    Hat-hét berber íjász ellen küldtem őket, akik térdig be voltak szarva már, és csak álltak, mint egy... :D A first cohors nagy svunggal neki is futott, és egy emberként ugrottak le a falról - egy híján! :D Öt percig az államat keresgéltem a padlón.

Aztán fogtam azt az egy szerencsétlent, és mégegyszer támadást vezényeltem. Az meg sem moccant. Az Istennek sem. Korrekt, mondom, akkor gyere le a falról, megtartalak szuvenírként. Erre megfordul, és BELEesik a FALBA! :D
  • PrasCo
    Ne aggódj - lesz olyan agresszív. :D Ha háborúba keveredsz - márpedig fogsz párszor :D - azt nem úszod meg pusztán offenzív hadakozással. Bőven lesz alkalom, mikor az AI úgy dönt, "visszaüt".

A BI-ben pedig azt figyeltem meg, hogy akivel kapcsolatba kerülsz, az támad. A Keletrómai Birodalommal játszom, és a szaszanidák körönként állandósult ostromai mellett még Nyugatróma(!!!) is minden szó nélkül, egyik napról a másikra nekemugrott. Persze már jóideje készülhetett rá, mert biztosra ment, már ami a támadó haderő méretét illeti. Rohadt gennyláda. A berberekkel is szövetséget kötöttem, hagytam békén, hogy egy-két kisebb sereg átvonuljon a területeimen, hát az istenbarma nem nekimegy egy védelmileg full táp városomnak?! :D Lassan már van egy olyan érzésem, hogy mindenki azért jön, hogy nekemessen, függetlenül attól, hogy előregondolt-e volna a lehetőségeibe.
  • djukel
    Ezt mindjart gondoltam:) Arra vagyok kivancsi, hogy az AI van e olyan agressziv/ vagy mitol lesz olyan agressziv hogy ilyet csinal?
  • PrasCo
    Ha a Te városod támadják, igen.
  • djukel
    Meg csak most kezdtem RTW elso hadjaratot jatszani, de megmondanatok, hogy lesz e olyan csata is amikor en vagyok a vedo varfalak mogott?
  • Yossarian
    a BI feltelepítése előtt eddig nem volt olyan gondom, hogy bizonyos egységek nem hajlandóak kimenni egy zárt kapun. csak állnak mint pénisz a lakodalomba, de nem indulnak el. ha kiküldök egy lovas csapatot, akik kinyitják a kaput, akkor megindulnak a birkák is kifelé a kapun. ez régen is volt, vagy új fícsör?
  • Zsolo007
    Bungee jumping :) csak a kötelet felejtették el :DDD

Ez nagyon lol

UI.: Véletlenül nem többszörös túlerő ellen akartad támadásra vezetni őket?
  • PrasCo

Egy szimpla támadóparancsra egy teljes Comitatenses First Cohorsom tömeges öngyilkossággal válaszolt. Értetlenül állok a történtek előtt. :D Egyébként volt már olyan is, egy a beomlott fal széléről visszarendeltem az íjászaimat, mire leestek a falról. De nem a széléről ám! Megfordultak, és pár pillanat múlva szépen BELEestek a FALBA! :D Bugok, haj... :C
  • Iscariah
    A Cd galaxisban 7490, most jött ki.
  • hwik
    hali!
    régen játszottam ezzel a fajin kis játékkal és most megint a kezembe került...
    milyen pecseket érdemes vagy lehet felrakni a játékélmény fokozása érdekében???:)
    köszi
  • NCO
    szevasztok! mikor jelent meg a BI, és lehet e kapni és mennyi az ára? Milyen a RTW-hoz viszonyítva? KÖSZI
  • Martin Rome
    ez tetszik.. hogy csináltad?:D
  • Ryleh
    Sokféle modot jáccottam...teccenek is:))))viszont egy dolog valamiért fura:
    Nevezetesen : Judea amortizálása!!!Nya????Ennyire nem lehetnek bigottak a népek,hiszen majd minden történelmi filmben ami a rómaiakkal foglalkozik megemlitik eme konfliktudt,ugyika időszámitásunk miatt is:))))Azaz nem éppen egy eccerű epizód volt a történelem folyamában:))
    Szal???...tud vki ilyet?

(Fullérzékeny,megsértődős emberkék beszólásaira,bocsi de nem vagyok kivi..köszi)
    Sztem nem nekem jutott előszőr eszembe....:)))))
  • PrasCo
    Isten ments. :DDD De annyira nem tudtam már mit kezdeni magammal, hogy ebben láttam a megoldást. Eredetileg a hunokét akartam megcsinálni, de a rosseb' szecskázza azt hitelesen "barbár rongyosra" szét. De lehet, megpróbálkozom vele a későbbiekben...
  • hzsolt
    És mind a 18 népet megcsinálod majd? :)
  • Zsolo007
    Értem, tetszik :) Minilégiósaid nem lesznek hozzá?
  • PrasCo
    Ásemmi. Csak kreatívkodtam egy flag-et.
  • Zsolo007
    LOL, ezt nem értem. fejtsd ki bővebben pls.
  • PrasCo
    ...és ÉN kérek elnézést.
  • obe
    nézzétek spektrumot most...romai birodalom a népvándorlás idején
  • Martin Rome
    olyan szerkeztö mind a simához a caligula volt nincs a inváziohoz?