Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú de lecsúszott a topic!

War. War never changes.

Remélem Egyiptom nem lesz megint ennyire agyontápolva....néha nagy felfrissülés lenne ráhagyni a gépre a csata lejátszását, dehát ezt jelen pillanbatba nem igen lehet megtenni. (nem mintha utálnék csatázgatni <#smile>)
THX akkor figyelek majd 😊

azt írták június közepén adják ki.....az már lassan itt van <#vigyor2>
Miért az már kijött? <#wow1>

Üdv!

Tudnátok adni egy linket, ahol találok egy normális (nem levágott szélû) RTW cd (korong) borítót?

Elõre is köszi!
sebaj addig elbütykölök a RTR 6.0-tal<#confused>
Zuuuupeeeeer<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#worship>
jójó tudom kicsit még odébb van de türelem mission disket terem
Bevalom a cime kicsit meglepett <#hehe>
Invasion ezt mintha már hallotam volna... mi lenne ha egyszer kiadnának egy nem invasion kieget?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hát akkor arra még várni kell<#rinya>
október

Ez a barbarian invasion hivatalos kiegészítõ lesz? És várhatóan mikor jön ki?
rome totalwar barbarian invasion
ez lesza cime nem???

Végre lesz éjszakai csata? <#vigyor3>

Wow! Milyen lesz?

War. War never changes.

Montanosz
az új kiegrõl képek:

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

nagyon szépen köszi..szevasztok<#worship>
Jaja. A gép nem tud mit kezdeni a masszív lovasíjász egységek ellen. Pedig kutyaharapást szõrivel: csomó íjász egységet kéne neki is csinálni de ennek az átlátása meghaladja az AI képességeit. Sajnos.<#fejvakaras>

iSS!

bakke de szar hogy még mndg rossz a másik gépem
tökre jó lenne a punokkal ölni a rómaiakat

robotnyk
itt fent van minen
1.2es patchet érdemes feltenni. ehhez nem crack van, hanem egy mini cd kép file, amit daemon toolsba kell mountolni
pártusakkoal = pártusokkal

Örményekkel, pártusakkoal vagy szkítákkal ne is várd hogy valaha csatát fogsz veszteni, ha kell a kihívás ajánlom Numídiát a reallizmus moddal, nem lehetetlen de nehéz.

Jó lenne ha tudna v.melyik mod az AI-n dobni picit.. Az a gond hogy a gép a kampány során elég béna még a legkeményebb fokozaton is<#sniffles>
A nehézségi fokozatot úgy látom hogy csak elindulni nehezebb, de ha már beindul a gépezet akkor mindegy mennyien jönnek, le lesznek abálva<#gun>. Ha a gép szelektálna és minden csatáját 1-2 hadvezérével játszaná és ÓVNÁ õket akkor sokkal jobban fejlõdhetnének és sokkal izzasztóbbá tehetnék a human játékosok kampányát. Igy viszont...
Örményekkel játszom, van egy hadseregem 4 családtag(nehéz lovasok ugye)+ 16 lovas íjász.<#eplus2> Nem igen tud ellene tenni senki semmit. Egyiptom küld qrva sok hadsereget de nem sok esélye van még ha 2 fullos hadsereg támad egyszerre akkor sem mert gyengék a tábornokaik. Ha meg tényleg túl sokan jönnek akkor visszavonulás, de elõtte az íjászok kilövik az összes nyilvesszõt= 1000-2000 ember minusz<#nyes>. Igy le lehet gyalulni mindenkit.<#unalmas>

iSS!

szevasztok srácok.
szeretném kérdezni a következõket(ha emlitve lett már akkor csak lécci a számot kb hol találom a válaszokat)
hol tart, és honnan tölthetõ le a magyaritás a játékhoz?
valamint most kezdeném, a sima verzio van meg, melyik patchet érdemes/kell felraknom, multizni nem akarok vele, csupán single része érdekel..
köszönöm szépen elõre is
Megmihálylott.<#idiota>
Élt 93 évet..<#worship>

iSS!

nekem volt már 93 éves is
aztán lehet élt volna tovább
csak a gépemet le kelett formázni....

Nektek mi volt a legidõsebb kor amit egy családtag megért?
Nekem van egy 92 éves tábornokom de még eszében sincs megszunnyadni<#buck>

iSS!

hacker támadás érte az oldalt.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Hi!

Nem tudjátok, hogy mi van a TWCENTER.net download opciójával? Kb. 2 napja nem tudom elérni, pedig nagyon kéne egy Imperium mod patch 1.1?
feltettem a Rome júniusi bajnokságának kiírását a honlapra.Éjszakai ostrom/védelem.

<#eljen>
ilyen szintû fogalomzavart még sose láttam, még a milliomosoknál se 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Yossarian
akkor úgy reklámozd, hogy __neked__ ingyenes. Aki eddig Knightonlineozott (a játék ingyenes, havidíj nincs), annak relatíve csillagászati az ára...

Nieleen

AnuluWork
Emberke. Ez MMORPG, nem sima game. De felesleges itt vázolgatni. Nem tudom nyomtad-e már fizetõs MMORPGvel, de ha nem, akkor ha törik, ha szakad, akkor sem lesz érthetõ az INGYENES megfogaslmazás egy MMORPG esetében. Minden más esetében áll az alapeléleted, de itt egy MMORPGrõl volt szó. Mindegy. Részemrõl a többi a másik topicban.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igazad van, akkor össze game ingyenes mert nicns ahvidijuk, vedd meg midnent...

AnuluWork
Az nem ingyenes? 😊

Két év SWg után, ha vkinek nem kell legombolnom havidíjat, max meg kell vennem max. 5-6k forintért vagy ennek megfelelõ dollárért az eredeti alap játékot, az már nekem ingyenes.

Yossarian
Kár felkapnod a vizet! Ez a játék nem ingyenes. Thanatos nem mondott mást, csak annyit, hogy ne terjessz valótlan infót. Max azon lehet vitatkozni, hogy olcsó vagy drága ezért a pénzért...

Nieleen

én nem azt modntam hogy nem jön be jónak tünik csak annyit hogy ugy tünik ennyhe fogalomzavaral küzdesz mert ez nem ingyenes max nincs ahvidij... 😊

AnuluWork
Basszus. Nem egy gagyi TÖK INGYENES MMORPGrõl van szó, amit puff letöltöd, oszt jóvan, viszont itt nincs havidíj - egyelõre - szóval mi ez, ha nem ingyenes MMORPG. Ez havi -3500 forint körüli kiadás.

Még a Guild Warst is meg kell venni, aztán viszont az is INGYENES. De mindegy. Off a topic. Ha nem jön be, hát nem. Semmi sem kötelezõ.

inkább te vagy a lol... én nem azt modntam hogy huha csak annyit hogy nem ingyenes..., inkább ne terjessz hülyeséget pls 😊

AnuluWork
LOL! Tudod, egy MMORPGnél ez azért nem egy húha. Meg különben is. Le lehet majd tölteni, illetve beszerezni a dobozost egy baszott nagy térképpel, és egyéb ókori ajándékkal.

akár hogy nézem ez fizetõs lesz..., nem tom mirõl beszélsz hogy ingyenes...
(havidij nicns az tény de alapot emg kell venni)

ingyenes? régebben ugy votl hogy fizetõs nem?

http://www.fileplanet.com/147687/140000/fileinfo/Rome:-Total-War---Historic-Battles-v2.5
GaBika6
Sziasztok!Lehet plussz palyakat betolteni a jatekba?Tortenelmi csatakra gondolok, mert alat jok lettek szerintem!Letolteni valahonnan?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Zsolo007
<#worship><#worship><#worship><#worship> THX

Valakinek lesz majd kedve velem multizni? 😄 (törttel)

robotnyk
van LAN
Zsolo007
Valaki mondja meg pls, lehet hálózatban csatázni vagy csak neten????

Ave! Elég jól megizzasztott a jeefo, mert tönkre tette az 1.2 javítás exe-jét, és újat kellett szereznem. De most már fel került a májusi bajnokság végeredménye, illetve a csaták.