Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Tudnátok adni egy linket, ahol találok egy normális (nem levágott szélû) RTW cd (korong) borítót?
Elõre is köszi!
jójó tudom kicsit még odébb van de türelem mission disket terem
Bevalom a cime kicsit meglepett <#hehe>#hehe>
Invasion ezt mintha már hallotam volna... mi lenne ha egyszer kiadnának egy nem invasion kieget?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ez lesza cime nem???
War. War never changes.
iSS!
tökre jó lenne a punokkal ölni a rómaiakat
1.2es patchet érdemes feltenni. ehhez nem crack van, hanem egy mini cd kép file, amit daemon toolsba kell mountolni
A nehézségi fokozatot úgy látom hogy csak elindulni nehezebb, de ha már beindul a gépezet akkor mindegy mennyien jönnek, le lesznek abálva<#gun>#gun>. Ha a gép szelektálna és minden csatáját 1-2 hadvezérével játszaná és ÓVNÁ õket akkor sokkal jobban fejlõdhetnének és sokkal izzasztóbbá tehetnék a human játékosok kampányát. Igy viszont...
Örményekkel játszom, van egy hadseregem 4 családtag(nehéz lovasok ugye)+ 16 lovas íjász.<#eplus2>#eplus2> Nem igen tud ellene tenni senki semmit. Egyiptom küld qrva sok hadsereget de nem sok esélye van még ha 2 fullos hadsereg támad egyszerre akkor sem mert gyengék a tábornokaik. Ha meg tényleg túl sokan jönnek akkor visszavonulás, de elõtte az íjászok kilövik az összes nyilvesszõt= 1000-2000 ember minusz<#nyes>#nyes>. Igy le lehet gyalulni mindenkit.<#unalmas>#unalmas>
iSS!
szeretném kérdezni a következõket(ha emlitve lett már akkor csak lécci a számot kb hol találom a válaszokat)
hol tart, és honnan tölthetõ le a magyaritás a játékhoz?
valamint most kezdeném, a sima verzio van meg, melyik patchet érdemes/kell felraknom, multizni nem akarok vele, csupán single része érdekel..
köszönöm szépen elõre is
Élt 93 évet..<#worship>#worship>
iSS!
aztán lehet élt volna tovább
csak a gépemet le kelett formázni....
Nekem van egy 92 éves tábornokom de még eszében sincs megszunnyadni<#buck>#buck>
iSS!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nem tudjátok, hogy mi van a TWCENTER.net download opciójával? Kb. 2 napja nem tudom elérni, pedig nagyon kéne egy Imperium mod patch 1.1?
ilyen szintû fogalomzavart még sose láttam, még a milliomosoknál se 😛PP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nieleen
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Két év SWg után, ha vkinek nem kell legombolnom havidíjat, max meg kell vennem max. 5-6k forintért vagy ennek megfelelõ dollárért az eredeti alap játékot, az már nekem ingyenes.
Nieleen
Még a Guild Warst is meg kell venni, aztán viszont az is INGYENES. De mindegy. Off a topic. Ha nem jön be, hát nem. Semmi sem kötelezõ.
(havidij nicns az tény de alapot emg kell venni)
Egyes külföldi arcok már készülõdnek ... 😊
Ja, amúgy ingyenes lesz a game ...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Valakinek lesz majd kedve velem multizni? 😄 (törttel)