13587
  • Zsolo007
    hmm hát érdekes, no mind1, legalább ezt is tudom.
  • haxoror
    Nálam ha a kémem kinyitja a kapukat akkor mind a 4 így össze van törve így, már RTW-ben is így volt.
    Azért van összetörve hogy a védők ne tudják visszaszerezni hiszen ők rögtön a kapunál kezdenek, vagyis közelebb a kapuhoz mint az ostromlók ezért hamarabb érnének oda.
  • Zsolo007
    De mind a 4et?

Érdekes nekem ha az én kémem nyit kaput akkor csak simán kinyílik a kapu, nem mutatja elpusztulva azt..
  • haxoror
    Ez nem bug, így jelenik meg a battlemappon ha egy ellenséges kém kinyitja a kapukat.
  • Zsolo007
    Hát most eléggé felhúzott ez a BI....Egy hülye bug miatt buktam el egy várost...

Ugyanis képzeljétek az összes ajtó be vol törve a battlemapon! Mindezt úgy hogy rendesen nem jelezte, hogy sérülés lenne és javítani kéne. Emiaat lerohantak a hunok :'(.

Ím a betört bűnös kapu, de mindemellett a város összes kapuja ugyanígy volt betörve....

És a csata kimenetele...hősiesen küzdöttem, de édeskevés volt....
  • Ryleh
    Hogyne!!!!
    Emellett a Rtw alá készitenek oan modot is amivel amerikai indiánok(apacs,sziu,)és más kulturák: pl maya,azték,kinai birodalom,japánok...szal csak azonm kell drukkolni,hogy a modok fejlődjenek..s ne csak kezdeti mapettkodás legyen....de figyelemmel kell kisérni a projekteket...szinte naponta van változás....
    nekem pl a Hellas idáig ami eléggé bejött.....bár a medieval alá részletesebben csinálták meg ezt a modot....
  • Zsolo007
    1.1ről is lehet telepíteni, nekem 1.1 volt mikor ráraktam a BI-tés faszán megy!
  • Gurat
    RTW BI

Mivel én szívtam a telepítéssel így leírom hogy hogyan sikerült jól feltenni, hátha segíthetek valakinek ezzel:

1. RTW reinstall
    2. Activision mappa törlése
    3. RTW instali (semmi extra csak 1,0)
    4. BI install
    5. Örül mert megy minden és tudsz játszani!

A magyarítást még nem tettem rá. Remélem azzal is megy!
    Amikor nem így csináltan akkor nem ment az RTW-ben a kampány sem a tetszőleges csata.
    Ja és mielőtt bárminek nekiállsz az RTW 1,2-ról azárt csinálj egy biztonsági másolatot!
  • hzsolt
    Készül hozzá új magyarosítás.
  • toma77
    Hi!
    Jól értelmeztem, hogy ha felrakom a kieget, akkor nem érdemes a patchet előtte felraknom? A sima magyarosítás jó a kieghez is, vagy készül külön hozzá?
  • Cartman
    És mi van a szarmatákkal?
    Azzal se semmi, hiszen ott vannak a hunok meg a roxolánok.
    Ti már voltatok velük,ha igen, mi a megoldás?
  • Dankó
    Vki tudna nekem segíteni hogy honnan lehetne azt a zenét megszerezni ami a TotalWar Online oldalon a Háború Hercege videó alatt szól?
  • haxoror
    Ja ezt én is észrevettem hogy a BI-ban az épületek/templomok adta exp bónuszokat retrainelni lehet, kár hogy alap RTW-ben maradt a régi :(
  • Zsolo007
    A frankokkal túl könnyű...én is próbáltam, még very/very-n is semmiség. Nagyon jó a franciskás egységük....
    Nyomuljatok Nyugat-Rómával! Az az igazi :D
  • Cartman
    Én a frankokkal vagyok hard/hard fokozaton, és már én vagyok a legerősebb.
    Nem volt nehéz.Először az alemánokat, majd a szászokat csináltam ki, közben foglalgattam a római városokat mivel a kis butusok alig hagytak benne helyőrséget...
  • Baraty
    Ha a városban levő egység alacsonyabb tapasztalati szintű, mint amit a városban képezni tudsz, akkor lehet továbbképezni (hasonlóan a kovácsműhelyhez), legalább is ezt tapasztaltam.
  • Dankó
    Ahhoz képest hogy róma már a bukás szélén áll a kiegészítőben igen komoly módon támad engem a kis mocsok és a kezdetektöl fogva.(frankokkal vagyok). Nem baj szeretem a kihívásokat! Rome Total Realizm 6.0 Núbia emp/emp Ha az meglett akkor ennek is mennie kell majd csak előbb rájövök a titok nyitjára!
  • Cartman
    Kösz a segítséget.
    De mind1 mit csinálok, a multy sehogy se megy sajna.Ahhoz le kéne törölnöm a BI-t minimum.
  • Zsolo007
    A BI 1.3-ra patcholja az eredeti gémet, a BI maga pedig 1.4.

Elvileg simán el kell indulnia az rtwnek is a SAJÁT exéjével, s az igen 1.3 lesz. Patcholni meg nem szükséges BI telepítés előtt... Ha nem megy úgy akkor rakd át az rtw 1.3 crackjét ami a BI CDn van, hátha úgy...
  • Cartman
    Van egy kis problémám.
    Nos, fölraktam a RTW-t, majd 1.2 patch. Ezután fölraktam a BI-t.Eddig minden oké, most jön a fekete leves:
    Nekem a BI nem eredeti, viszont a sima RTW igen. Gondoltam lenyomok 1-2 multy csatát a simával. De nem megy mert azt írja ki hogy 1.3(?) a verziószáma, jameg a BI exe-t indítottam el. Összegezve: valamilyen oknál fogva a BI-t indítottam el az RTW helyett(?) valamint 1.3 a verziószáma, pedig 1.2 patch-t raktam föl.
    Na erre valaki plz help!!
    U.I.: Előre is bocsi, ha ezt már írtátok, de nincs kedven 2000 hozzászólást végignézni.
  • Pluskast
    Azt nézted, hogy csinálják a Napoleonic Total War2-t az RTW engine-vel?
  • Zsolo007
    Az éjszakai csata a leadertől függ (aki vezeti az adott sereget), ha van ilyen képessége akkor lehet,ha nincs akkor nem...
  • Zsolo007
    Tréningezhetjük??? Hogyan???
  • Dankó
    Na szóval. Sok idő és kihagyás továbbá egy erősebb videókari megvétele után újra fölraktam a kieg miatt a rome-ot. A frankokkal kezdtem mert nekem most azok tetszenek, mindenki szövetséges körülöttem csak a rómaiak nem és nem tudom kit kellene először betámadni. Na majd holnap kitalálom addig meg fölfejlesztek egy fullos sereget. Amúgy nekem nagyon tetszik a gamma kérdésem az lenne hogy éjszakai csata az mikor van?
  • Amergin
    Nagyon jó újítás a Barbarian Invasionban, hogy az új egységeinket tréningezhetjük minden körben némi pénz ellenében és nem muszály velük harcolni mert anélkül is fejlődnek. Kokas!
  • Ryleh
    n3em gáz....én is sokszor bekérdeztem oat,amire illett volna rájönnöm,,,,,de hát erre vanb a forum:))))
    Barbár invázio: kuka!!!!!!
    Total Realism 6.0 rulez:))))
    Mod-ban pedig még a Hellas:))))))

kicsi off: Medievalhoz jopofa az amerikai függ.háboruval foglalkozo mod!!:))))
    Link:

Medieval:American TW mod
  • OrioN the S
    Thx mindenkinek már megvan csak én voltam türelmetlen :)

Kezdek félni ! A gallok és róma szövetséget kötött :) Én meg nagyba írtotam a gallokat! :D OOOPS
  • haxoror
    Az csak a tutorial(Prologue), az Imperial Campagne a főjáték ott bármikor tudsz menteni
  • OrioN the S
    Csizmát még csak csizma rula van! Mért az még tutorial? Me akkor egy kicsit hosszú az a tutor :)
  • haxoror
    Gallok a Prologue-ban is vannak, a térképen mit látsz? Csak az olasz-csizmát vagy egész európát+kisázsiát?
  • OrioN the S
    Hát ez már sztem nem tutor mert már Galloknak az egyik városát is elfoglaltam! Amúgy meg 4 napja megy a gép mert fut a game nem akarom még1x ideáig elszenvedni!
  • Ryleh
    Hááát én elég sokat baxakodtam különböző verziokkal,de ilyennel még nem taliztam.....sztem vakard le,és tedd fel...plusssz a patcheket is......aztán ki tudja...őőőőő...a game az elején a tutor egy részéig nem engedi a save-t.....bár nem tom hol tartasz...
  • OrioN the S
    Hy! Lenne egy kérdésem mert csak most kezdtem el jáccani és nem jövök rá hogy miért nem tudok menteni! ctrl+s-t megnyomom és sikertelen mentést ír ki! Ha esc-et nyomok ott meg nem lehet a mentés gombot megnyomni! Lécci v.ki írjon nekem ,hogy hogy tudok menteni! Előre is köszönöm! Bye!
  • Árnyvadász
    Hiába no, Attila az Isten Ostora! :)
  • Fritz Von...
    A Hunok lovasai az egész kieg (és talán az egész Rome: TW) legbrutálisabb egységei. Elképesztő, hogy mit művelnek.
    Ugye Róma a kiképzőbázisom, egy seregem 5 hunnic heavy cavalry, 6 hunnic elite warriors és egy-két heavy spearmenből áll, hogy várostromnál legyen aki felmegy a tornyokba. :)

Szegény gótok, megint rábasztak most a hunok ellen is. :) Szövetségesek voltak, de egyszer csak úgy gondolták, hogy mégse akarnak azok lenni és megtámadták az egyik ilyen seregemet a főerőkkel. Most nem várostrom volt, hanem nyílt csata a mezőn. 3 fullos gót sereg jött, 3 hadvezérrel. A nehézlovasok ék alakban várakoztak, kettő hátrafelé, három pedig előre nézett. A tábornokot két irányból guard módban a spearmenek védték. Az elit harcosok pedig két csoportban cantabriai körben támadtak.
    Nem részletezem a csata lefolyását, mert nem is csata volt, hanem inkább mészárlás. Vesztettem körülbelül 200 embert, a gótok teljes főereje megsemmisült, 5400 fős áldozattal. Most a három családtagjuk kóricálgat a területemen, amíg a bérgyilkosom le nem öli őket... :)))

• haxoror
    A miniimage csak akkor működik ha a gém egyáltalán nincs krekkelve, tölts le egy nem krekkes verziót vagy szerezz vkitől egy nem krekkes 1.2-es .exe-t
  • Ryleh
    Patchproblémám van...segitséget kérek!!!

dvd-s verzio,ami alapból crackeli magát,nem kell manuálisan nekem tennem ezt.
    1.1 es patch,és crack rácsuszik..ez idáig ok.
    Vhol olvastam....rá lehettenni a gyári 1.2 es peccset is,és utána az 1.2 No Cd miniimaget kell futattni pl a daemonnal....ez idáig ok.....game indul,intro,menü ok.....hadjárat,vagy egyéb választásánál viszont izomból kivág az asztalra....hmmm????....mindenképpen el kellene galoppolnom az 7000 ért játékot venni,ha 1.2 es verzioban akarom jáccani??..Köszi:))
  • Zsolo007
    Most vívtam egy kellemes csatát az osztrogót hordákkal, hát nemsemmi volt, de beszéljenek a képek helyettem :)

Előre!
    Eredmény 1
    Eredmény 2

UI.: Így képzem a leadereket :) Aki egy két ilyen csatát túlél az jó hadvezér [vitzel]

UI2.: Valójában csak nem tudok mit kezdeni a sok keresztény családtaggal, és nicns kedvemn őket a hátországban asztal mögé ültetni...tehát kaptak mercenarykat, meg sima egységeket is, és a dolguk a rebelek elintézése, gyengén védett városok elfoglalása (mellesleg mind keresztény, legutóbb 1 kör alatt térítettem meg 1 teljes várost, önmagukban csak a leaderek 70%-os térítést adnak :)) ), meg mostmár a hordák elleni harc, hiszen a "normál" seregemmel (amiben a gyalogosok dominálnak) nem sok esélyem lenne a sok hordás lovasnyilas ellen....
  • Árnyvadász
    Ja és még ehhez tartozik. Mivel eladtam már a Rome:TW-t, így nem vettem meg újra a kieghez, és amit leszedtem alap RTW-t az olasz nyelvű (hang a szöveg angol) és hát így baromi jó! :D
  • Yossarian
    én ugyanezt csináltam, csak Konstantinápoly lett a hunok székhelye:)