Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folytattam a krónikát. Befejeztem a punokat (a szagatott vonal jelzi, a frissítés indulását), és elkezdtem a 4. részt.
Itten van.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Kaok így is eleget. Azonkívül a gépem sem bír el 3 TW-t, mert kicsi a HDD-m.
iSS!
Kérésre kitoltam a határidõt 16.-ig, jövõ hét hétfõ éjfélig. Akik már küldtek, azok eddig a határidõig küldhetnek újabb, jobban sikerült csatákat. Az új határidõ ugyanis rájuk is vonatkozik.
Aki akar még esetleg indulni a bajnokságon, az ma éjfélig küldhet csatákat.
http://www.twcenter.net/forums/index.php?showtopic=29983
A bajnokságban, akik az 1.1 verzióval játszanak, az alsó sor 9. helyén lévõ tábornokkal játszanak, mert mint kiderült ennél a verziónál 1 egység hiányzik, és pont az elõírt tábornok.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
War. War never changes.
Egyébként amit a stratégiáról mondtál, azzal egyetértek. De most a taktikát szeretném mérni.
Egyébként agyalok oylanon, hogy ha van valakinek iolyan mentése, ahol nagyon szar a helyzet, küldje el, felteszem a honlapra, és mindenki próbálkozhat vele. Egy elbaszott játékot helyrehozni szerintem az egyik legnehzebb dolog lehet.
Az ellenség persze lehetne elõre megadott az általad leghatékonyabnak ítélt összetétellel <#fejvakaras>#fejvakaras>
1. Utálom a római frakciókat mert már halálra untam õket
2. Amíg játszottam velük addig megvolt a különbözõ népek ellen a saját csapatösszeállításom amiben jónéhány egység sohasem szerepelt (wardogs, light auxilia stb.) és egy számomra idegen összeállítással csak bénáznék 😊
3. A tetszõlegesen megválasztott frakciókkal nem értenék egyet hogyha gladiátorok is szerepelnek majd a seregben
4. Jobban szeretem az ostromokat 😄
5. Én azért nyerem meg a csatáimat mert magát a háborút akarom megnyerni ezért eleve 2x 3x túlerõben vagyok mindig, ez a szép a gamában hogy a taktika mellett a stratégia is fontos szerepet kap
6. Az AI tökhülye, mostanra már mindenki ismeri a gyengéit, nem is beszélve a difficulty bugról 😞
Egy ilyen bajnokság nekem akkor jönne be igazán ha emberi ellenfél ellen lehetne tolni szabadon választott néppel de ez sajnos nem jöhet össze mert szinte mindenkinek krekkelt gaméja van 😞((
Honnal lehet leszedni ezt a senate mod-ot?
Elõre is köszönöm!
Tegnap új gall és germán(ha jól emléxem)skineket raktak fel nyálcsorgatónak a totalrealism-ra...nagyon kéne már az az anyag...
www.julius-kronika.atw.hu
Arra gondoltam, hogy szervezek egy bajnokságot, ha van rá kereslet. Valamelyik római frakcióval kellene vívni egy másik római frakció ellen. A két sereg teljesen azonos összetételû lenne. Helyszín pedig füves puszta. Így tényleg a stratégia számítana. A sergek összetételét én szabnám meg, így mindenki azonos feltétellel indulna neki. Egy támadó, és egy védõ csatát kérnék mindenkitõl. Úgy gondolom, hogy egy hét alatt mindenki eleget próbálkozhat a legjobb eredmény elérésével. Hogy ez alatt az egy hét alatt ki hányszór próbálkozik, az nem érdekel. A játékos, a szerinte legjobban sikerült támadó, és védõ csatáját küldje csak be. A beküldött csatákba bele sem nézek, amíg a határidõ le nem jár. Utána dolgozom csak fel õket, és tszem ki az eredmény az oldalra a csatákkal együtt, amelyeket le lehet majd tölteni. Én, mint szervezõ természetesen nem indulok. Terveim szerint csak az 1.1, 1.2, patch, és a magyarosítás lehet fent a játékon. Sõt, az 1.1 és az 1.2 kategóriákra lesz bontva, és mindkettõben bajnok lesz hírdetve. A mentett fájlokat a [email protected] címre kérem majd. A fájlok mentését pedig a névjátékfajtaverzio formátumban kérem. (pl.: akarkitamado1.2, akarkivedo1.2) Ez azért kell majd, hogy tudjam, melyik csatát ki küldte be.
Érdekel titeket, kidolgozzam?
1 hibát már viszont máris láttam benne: Aquincum helyén (Óbuda ugyebár) feltûnt egy város. A neve: oduba<#vigyor5>#vigyor5>
iSS!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=82
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
ArcadeInstallROMETW14d.EXE - errõl elképzelésem sincs
wmfdist.exe /Google.com, dob egy csomó találatot
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Akkor sorrendben:
-uninstall
-a játék mappáját kitörlöd (ha volt fenn patch, vagy mod, az uninstall nem törli le és be fog zavarni)
-újratelepíted a játékot
-nem másolod be a Crack fájlt!
-az 1.2 patch mellé le kell tölteni egy fájlt (NoCD), amit a Daemon Tools-al kell emulálnod, csak akkor indul a játék (erre a kettõre csak akkor figyelj, ha mélységesen elítélendõ módon nem jogtiszta szoftvert használnál, állítólag ilyenek is vannak)
-feltelepíted az 1.2-es patch-et
-felrakod a Reality Pack 5.2-õt
-felrakod a Reality Pack 5.3-at
-felrakod a Reality Pack 5.4-et
-hangsúlyozom, hogy nem rakod fel a magyarosítást, mert nem kompatibilis az 5.4-el...
Ami kell, azt megtalálod itt: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal