Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Önkeresztelés!<#vigyor1><#eplus2><#hehe>

iSS!

Zsolo007
Megvan annak a jó oka hogy lázadnak, elõször is húzz olyan templomot ami ad a törvényre vagy mi a farncra (meg ne kérdezd melyik olyan rég toltam hogy már halovány lia fingom sincs róla) + katonaság kell, de lehet hogy nem megfelelõ közellátás és mivcel túl vannak népesedve ez a bajuk, régebben ajánlottak erre egy ideiglenes megoldást, hagyd fellázadni aztán miután visszafoglaltad, akkor keresztre mindet 😊 és amíg megint megnõ a népesség addig fel tudod építeni a templomokat infrastruktúrát ilyesmit. Szal it nem szivatsáról van szó, ez realitás....

Zsolo007
Valaki világosítson fel pls. Megvan a gém (CD kép) de smmi hangulatom sincs felrakni, hogy megtudjam 😄. Lehet LANon játszani multit vagy csak net van? MErt ha lehet LANon akkor lehet neten is egy kis cuki progival 😄 és akkor jó lenne kipróbálni a multit, nagyon kíváncsi vagyok rá sosem multiztam még TWben....

hát ez így eléggé lerontja a játékot<#nemtudom>

Netrat
Szívat a game, hogy ne legyen olyan könnyû dolgod. Ezt csinálta a Medieval is.

Hali!
Elfoglaltam már az összes várost, és kiirtottam az összes frakciót. De most egy ennél is nehezebb problémám van: folyamatosan lázadnak fel a városok. Van olyan, amelyikbe televan a város katonákkal, és úgy is lázadnak. Leromboltam a templomaikat, az épületeiket, de így is. Miért van ez?

Netrat
Xp persze, kipróbáltam a kompatibilitás varázslót, de nem segített a dolgon.

Talán próbáld meg hogy jobb gomb a rtw.exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás és ott lent indítás 640:480-as módban vagy mi. Ez akkor megy a XP-d van.

War. War never changes.

Netrat
A Preferences.txt-ben is hiába írok át mindent 800x600-ra, mégis nagy felbontásban indul a játék. Kész ki*baszás.

Netrat
Ave! Volna egy peroblémám: tönkrement a monitorom, és egy õsrégi 14"-es Samsungot hajtok most, amíg nem sikerül megvenni az új monitort (pár hét?).
Viszont telepítettem a Rome -TW-t, és az kizárólag 1024*768-ban megy, erre viszont a tartalékmoncsi nem képes, csak SVGA (800*600) felbontást tud. A Rome könyvtárban sehol sem találtam valami config filet, ahol beállít6nám, hogy 800*600-ban menjen. (Játékon belül a Beállításoknál nem tudom beállítani, mert már az a kép sem látszik.)
Tudja-e valaki a megoldást, vagy hagyjam addig békén a játékot?

Sajna van ilyen... Nekem is ment már tönkre mentésem. Célszerû belõlük biztonsági másolatot készíteni... Persze, lehet, hogy csak a játék rogyott meg. Érdemes néha újra rakni. azonkívüla mentések egyre nagyobb méretû fájlok. A régieket, ami már tuti nem kell, célszerû törtölni.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Az i. b. +. (biztos érti valaki)
Legyõztem egy hatalmas túlerõt 1 egész órás szenvedéssel, és kifagyott a játék. Másnap megismétlem a csatát, megint kifagy. Megcsinálom automata módban (term. a gép elveszti), kifagy. Mi a faszom van már? Tölthetem vissza a 3 napos mentésem? Fasza!

War. War never changes.

Hali!
Segitsetek pls. Leszedtem a nocd-s cuccot behuzzom daemonba de a game nemindul. Mi a teendõ?
-újratelepíted a játékot (ha vannak fent modok, az bekever)
-nem másolod be a Crack fájlt!
-feltelepíted az 1.2 patch-et
-az 1.2 patch mellé le kell tölteni egy fájlt (NoCD), amit a Daemon Tools-al kell emulálnod, csak akkor indul a játék

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Üdv
egy kis segitséget kérék
egy haverom a biztonsági másolatára fel akarta tenni az 1.2 es pachet és a nocd cracket nos az a gond hogy maga a játék elndul de nem tud jtékot inditani a prologus sem indul el ha jl tudom vissza dobja a menübe
jah tw online ról ltöltött crack van fent
elõre is thx

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Akkor azért nincs a registryben!

Cinober
Kori
xp sp2-vel

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Vagy a terroristák csinálták... <#fejvakaras>

hú akkor lehet azért nem ment a gépem
felraktam a magyarosítást és pár napra rá már nem ment a gép
annyi volt benyomtam
betöltötte a windowst
aztán ha valamit akartam windowsban csinálni akkor arra egy csomo idõt kelett várnom
szerintem ezt az a virus csinálta

A helyzet az, hogy véletlenszerûen fertõzi meg az *exe fájlokat. Listát nem készítettem, de addig tökéletesen mûködõ programokat és ott is az exe-ket nyírta ki. Jó hogy nem vittem bele túl nagy lendületet, de sok értelme nem volt annak, hogy a programjaim felét ne tudjam használni, mert karanténban vannak. Szerintem a teljes újratelepítéssel hamarabb kész lettem, mintha plasztikáztam volna a rendszert.

Kori!

A "RunServices" csak 9x-es rendszerben van:

"Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:"

Te milyen oprendszert használsz?

Egyébként már a TWonlinon is tudnak róla:
TWonline
Feltetem a NAV-ot. Nekem az ICQ exéjét riasztja folyton ezzel a jeefo-val

Kori
az mit csináljon akinek a gépén ez

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices\PowerManager

nem található meg

tehát a regeditben nincs """""RunServices""""" ilyen

http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.htmlJeefo eltávolító

JEEFOSFX.EXE is a self-extracting archive containing JEEFOCLI.COM, a Resolve command line disinfector for use on Windows networks. Read the notes enclosed in the self-extractor for details on running this program.

Ennyit találtam még

cinober
W32.jeefo és azok variánsai:
Sajna csak angol nyelvût találtam!!!
talán ki tudod sliabizálni !!!

W32/Jeefo-A infects Windows PE executables with an extension of EXE and a filesize greater than 102,399 bytes, in all folders of all fixed drives C: to Z:.

The virus runs continuously in the background, infecting files at periodic intervals.

When an infected file is run, the virus dropper is extracted to the Windows folder as SVCHOST.EXE and the virus disinfects the host executable, although not all infected files will be successfully returned to their original state.

Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:

= <pathname of virus>
= ''C:\<Windows>\SVCHOST.EXE''

Under NT-based systems (NT/Windows2000/XP) the virus creates a service named PowerManager with the startup type set to automatic, so that the virus is run automatically on startup.
Most lettem kész a gépem telepítésével. 3 oprendszert használok (XPSP2), egyiken meló, másodikon a játékaim, a harmadik a lányomé. Egyiken NAV2004, a másikon McAfee, a harmadikon NOD32 volt. A Rome magyarítása 2 oprendszert teljesen kinyírt. Rengeteg *exe fájl fertõzõdött le. Az egyetlen megmaradt windowsból amit nem érintett a fertõzés abban a partícióban lefutott a teljes rendszerellenõrzés és 48 fertõzött exe fájlt regisztrált a keresõ egyetlen partícióban. Nem szoktam vaklármát csinálni,de a folyamatos vírusvédelem eddig 100%-os védelmet nyújtott. Most is mûködött, de NEM HITTEM EL, HOGY VÍRUSOS A MAGYARÍTÁS! Eddig minden magyarítást leszedtem a twonline-ról és fel is raktam gond nélkül! Mindhárom oprendszerbõl és mindhárom víruskeresõ alól megpróbáltam letölteni, egyikkel sem ment tegnap este. A többit leírtam reggel. (már ahogy jártam). Azért írtam le olyan bõven a sztorit, mert öléggé húzos oldalakon is jártam-járok mindennap, gond nélkül, tudom mit, mikor, mivel és kivel:-)) lehet. De ebbe nagyon beleszálltam.
cinober
jefeo 32 vagy mi nem a virus neve?

McFrost
Hail! Letöltöttem a demot s nem indul. tudna valaki segíteni? thx!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kori
igen Nod32
amikor töltöttem akkor jelzett de leszedtem flash-al és lefuttattam a keresését és sehol semmi

Neked is NOD 32 van, mint Davidsned-nek. Davidsned mi ez a jeefo? Egy bizonyos vírus? Vagy valami gyûjtõnév? Azt írta ki a NOD 32, hogy ez van rajta? Nekem Kaspersky van és nem jelzett. Ez a vírus mizéria mér több hónapja megy. de még soha senkié nem lett vírusos. Én mindig a TW Onlinerõl töltöm le, és még sohasem volt vírusom.

Kori
mondjuk nekem eddig minden müxik

mi a jele ezeknek a vírusoknak??

Hy nem tudjátok hogy lehet multiba játszani vele
Asszzem egy külön progival csak.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Kori
hogyan lehet erre a dögre rákeresni,

Notehát: én is letöltöttem a twonline-ról és az tényleg vírusos volt!! Még jó, hogy a drága NOD32 jelezte és azonnal megszakítottam. (Volt már dolgom korábban jeefo-val és senkinek sem kívánom, hogy ilyen menjen a gépére; megfertõzi az összes exe-t és nem lehet könnyen kiírtani, szal akkor nekem is format c-t kellett tennem). A magyarítások portálról viszont lehet szedni vírusmentesen.

Kori
letöltöttem flashgettel

lefuttattam a víruskeresõt de nem talált vírust
Nod32

Sziasztok!

NE SZEDJÉTEK LE A MOSTANI MAGYARÍTÁST! VÍRUSOS!!!!!!!!!!!!!
Jeefo.A és Jeefo.B vírus! Minden *.exe fájl megfertõzõdött a gépen! NOD32, Norton és McAfee is ugyanezt jelezte és nem lehet kiirtani. Most archiválom a dokumentumjaimat és gyalu.
Így jártam.

cinober

ui.: 98%-nál azért áll le a letöltés, mert a víruskeresõk nem akarják beengedni. Hülye fejjel kikapcsoltam és letöltöttem.
Kori
köszi megoldottam leszedtem FlashGetteel

akkor passz...

menj a TW Online-ra. Az a fõhadiszállás magyarosítás ügyben. A fórumban van magyarosítás téma. Ott vesd fel, mert az ilyen technikai részekben nem vagyok otthon. Timur többet segíthet.

csak azok a részek az eredeti CD képfájljából amiket az azonosításhoz használ ezért csak pár mega a mérete, daemonba berakva úgy veszi mintha egy gyári orig CD lenne a meghajtóban

Pontosan ez mit is jelent??😊 Eredeti CD Image fájlja??

Kori
kikapcsoltam és így sem tölti le

leáll 98%-nál

MiniImage a gamecopyworld-rõl <#eljen>

Ja, én is kinyírom az elefántjaimat ha a sajátok közt ámokfutnak, kár hogy chariotnál nincs ilyen 😞

Ha tört berziót pecselek 1.2-re akkor tudok játszani vhogy? (crack nincs😞

Legalább megtudtad, hogyan érezhette magát Hannibál Zámánál.

Az ilyen megkergült elefántokat kilehet végezni. Megjelenik egy gomb, ai egy kalapácsot, meg egy vésõtábrázol, ha jól emlékszem. Alap felszerelés volt elefántoséknál.

Kapcsold ki, telepítsd a fordítást, és utána futtass egy ellenõrzést a gépeden. nem fog vírust találni.

Kori
nod32
eddig nem jelzett pedig már töltöttem le a régebbieket

Egy dolog nagyon idegesít a játékban, ha csata közben megzakkan egy elefántos vagy harci szekeres egység, a katonáim szó nélkül tûrik hogy lemészárolják õket. És ezt jobban teszi a zakkant mint bármilyen ellenség. Tegnap Róma alá értem a szeleukidákkal, a város mellett még megvertem egy nagyobb és egy kisebb szenátusi sereget, egyik csata sem volt könnyû. Róma ostroma kisebb falatnak tûnt már, ütöttem két lyukat a falon, egy tornyot leromboltam, majd felsorakozam a bejárat elé. Pihentettem az embereket, kivártam, és hirtelen egy katapult lövésnek sikerült kijutnia a falon, és elégette 2 elefántomat (ez a legfelsõ páncélos íjász elefánt egység). A csapat azonnal megõrült és 1 perc alatt több száz katonát lemészárolt, menekülnöm kellett a város fele, de ott meg már így nem volt esélyem. Bár a megzakkanás bizonyára realisztikus lehet, azt nem hiszem, hogy ilyen esetben az emberek szó nélkül tûrnék/tûrték hogy letapossák õket. Ezt a cuccot nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy alt-tal meg tudom támadni a saját egységet (még nem próbáltam)? Mindenesetre a csata után rámentettem az elõzõ mentésre, ne legyen kísértés az újratöltés...😊.

www.armed-assault.hu

Nincs benne vírus.
Az exe fájlt tekintik egyes virusírtók vírusnak. Kapcsold ki addig. Milyen vírusírtód van?

Kori
A total war honlapra felrakott új magyarítás egy frankó vírust tartalmaz, a gépem le sem engedi tölteni