Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iSS!
Elfoglaltam már az összes várost, és kiirtottam az összes frakciót. De most egy ennél is nehezebb problémám van: folyamatosan lázadnak fel a városok. Van olyan, amelyikbe televan a város katonákkal, és úgy is lázadnak. Leromboltam a templomaikat, az épületeiket, de így is. Miért van ez?
War. War never changes.
Viszont telepítettem a Rome -TW-t, és az kizárólag 1024*768-ban megy, erre viszont a tartalékmoncsi nem képes, csak SVGA (800*600) felbontást tud. A Rome könyvtárban sehol sem találtam valami config filet, ahol beállít6nám, hogy 800*600-ban menjen. (Játékon belül a Beállításoknál nem tudom beállítani, mert már az a kép sem látszik.)
Tudja-e valaki a megoldást, vagy hagyjam addig békén a játékot?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Legyõztem egy hatalmas túlerõt 1 egész órás szenvedéssel, és kifagyott a játék. Másnap megismétlem a csatát, megint kifagy. Megcsinálom automata módban (term. a gép elveszti), kifagy. Mi a faszom van már? Tölthetem vissza a 3 napos mentésem? Fasza!
War. War never changes.
Segitsetek pls. Leszedtem a nocd-s cuccot behuzzom daemonba de a game nemindul. Mi a teendõ?
-nem másolod be a Crack fájlt!
-feltelepíted az 1.2 patch-et
-az 1.2 patch mellé le kell tölteni egy fájlt (NoCD), amit a Daemon Tools-al kell emulálnod, csak akkor indul a játék
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
egy kis segitséget kérék
egy haverom a biztonsági másolatára fel akarta tenni az 1.2 es pachet és a nocd cracket nos az a gond hogy maga a játék elndul de nem tud jtékot inditani a prologus sem indul el ha jl tudom vissza dobja a menübe
jah tw online ról ltöltött crack van fent
elõre is thx
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Cinober
felraktam a magyarosítást és pár napra rá már nem ment a gép
annyi volt benyomtam
betöltötte a windowst
aztán ha valamit akartam windowsban csinálni akkor arra egy csomo idõt kelett várnom
szerintem ezt az a virus csinálta
Kori!
A "RunServices" csak 9x-es rendszerben van:
"Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:"
Te milyen oprendszert használsz?
Egyébként már a TWonlinon is tudnak róla:
TWonline
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices\PowerManager
nem található meg
tehát a regeditben nincs """""RunServices""""" ilyen
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
JEEFOSFX.EXE is a self-extracting archive containing JEEFOCLI.COM, a Resolve command line disinfector for use on Windows networks. Read the notes enclosed in the self-extractor for details on running this program.
Ennyit találtam még
cinober
Sajna csak angol nyelvût találtam!!!
talán ki tudod sliabizálni !!!
W32/Jeefo-A infects Windows PE executables with an extension of EXE and a filesize greater than 102,399 bytes, in all folders of all fixed drives C: to Z:.
The virus runs continuously in the background, infecting files at periodic intervals.
When an infected file is run, the virus dropper is extracted to the Windows folder as SVCHOST.EXE and the virus disinfects the host executable, although not all infected files will be successfully returned to their original state.
Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:
= <pathname of virus>
= ''C:\<Windows>\SVCHOST.EXE''
Under NT-based systems (NT/Windows2000/XP) the virus creates a service named PowerManager with the startup type set to automatic, so that the virus is run automatically on startup.
cinober
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amikor töltöttem akkor jelzett de leszedtem flash-al és lefuttattam a keresését és sehol semmi
mi a jele ezeknek a vírusoknak??
\"Hard to see, the dark side is.\"
lefuttattam a víruskeresõt de nem talált vírust
Nod32
NE SZEDJÉTEK LE A MOSTANI MAGYARÍTÁST! VÍRUSOS!!!!!!!!!!!!!
Jeefo.A és Jeefo.B vírus! Minden *.exe fájl megfertõzõdött a gépen! NOD32, Norton és McAfee is ugyanezt jelezte és nem lehet kiirtani. Most archiválom a dokumentumjaimat és gyalu.
Így jártam.
cinober
ui.: 98%-nál azért áll le a letöltés, mert a víruskeresõk nem akarják beengedni. Hülye fejjel kikapcsoltam és letöltöttem.
menj a TW Online-ra. Az a fõhadiszállás magyarosítás ügyben. A fórumban van magyarosítás téma. Ott vesd fel, mert az ilyen technikai részekben nem vagyok otthon. Timur többet segíthet.
Az ilyen megkergült elefántokat kilehet végezni. Megjelenik egy gomb, ai egy kalapácsot, meg egy vésõtábrázol, ha jól emlékszem. Alap felszerelés volt elefántoséknál.
eddig nem jelzett pedig már töltöttem le a régebbieket
www.armed-assault.hu
Az exe fájlt tekintik egyes virusírtók vírusnak. Kapcsold ki addig. Milyen vírusírtód van?