13587
-
Prank #10425 volt, egyszer olyan alkalommal, mikor autobattle-t nyomtam... -
giovanni85 #10424 Volt már olyan csatátok hogy 7 experience-t kapott egy egységetek???? -
Hunor1 #10423 Szevasztok! BI-t nyomom de szeretnék állitani az AI-n.Segitene valaki , hogy melyik text filéban vannak azok a beallitások hogy pl . : " Trader Henry ""..Napoleon " "..Stalin " stb uitt vannak a startparaméterek, mint pénz, városok, indulo egységek.A Romában tudom hol van ez, de a BI-ben nem látom ! Lehet hogy vak vagyok, de légyi vlaki irja má ide hol van ez a text file.
Köszike! -
#10422 ezért kell minimum 2 partíció. -
Grenzjager #10421 tudom, tudom
csak itt figyel vagy 40gigányi film, amit elöszőr ki kéne írnom, de rohadt lusta vagyok, új driverra meg most nincs zsém sajna
-
#10420 ja -
haxoror #10419 a winfost kéne már inkább újraraknod hogy a sok szar eltűnjön ami bennemaradt :) -
Grenzjager #10418 Mivel az Activision logofilje ugrált, kicseréltem egy teljesen más, kis rövid WMV fájlra. Indítottam és bejött. Jó mondjuk az intro előtti teljesen más volt... :)
folytatom a játékot és egy város(Capua) ostromának a kezdetekor megint kilépett...
kezdem nem érteni a dolgot, mert utána (vagyis most) megint nem jön be a gamma... azt hiszem már jegelem a dolgot, és majd később.... -
haxoror #10417 alapból na :) -
haxoror #10416 A BI alapbó pecseli az alapjátékot 1.3-ra szal neked már nem kell -
Grenzjager #10415 most nézem, hogy a total commander szerint nem is MPEG hanem M1V a fájl kiterjesztése....
...
:((( -
Grenzjager #10414 és a progiban van egy DUMP000.MPEG fájl, amivel még lehet gond, mivel pl. a kereső sem tudja megjeleníteni az első képkockát
majd direkt lejátszáskor kiírja:
"A lejátszani próbált fájl kiterjesztése nem fele meg a fájl formátumának. a fájl lejátszása következményekkel járhat"
én klikk a "mégis lejátszára"
és akkor gond nélkül bejön az a 30 másodperces filmecske a menü hátterében gut asszem. (szal piros háttér és katonák nagy fekete árnyéka látszik amint készülődnek) -
Grenzjager #10413 pedig a CD-n nincs is olyan fájl (video, audio) amivel gond lehetne a beolvasáskor.
Viszont az indításkor egy pillantara megjelenik valami
"Demoshield" vagy mi, az normális? -
Grenzjager #10412 nekem is most a KML van fent (asszem ez a -litle) hasonló gondjaim voltak más progikkal is ami a KLMmel megoldódott, de most semmi hatás..:(
a fura az az, hogy 20 indításból egyszer bejön, de hétvégén eddig vagy 50-szer próbáltam és semmi.
Az azért megjegyzem, hogy lehetnej ugye kisebb-nagyobb videók a játékban is, nemtom konkrétan mik, de utoljára Athén elfoglalása után nemes egyszerűséggel kilépett az egészből magától, még jó hogy az uccsó körtől folytatni tudtam, és nem volt gond. Amúgy az összes videót megtudom nézni a mediaplayerrel -
#10411 k-lite kodeket használok már jó ideje. -
Grenzjager #10410 érdemes nekem patchelni az 1.3-al, úgyhogy a Barb.Inv. rajta figyel már?
(de BI-vel is hasonló a szitu mint az alap gammával, szal nem megy most) -
Grenzjager #10409 ó szegény én...:(
megint előjött a codec problema a RTW-nál.
Ti miket használtok az ACECodePacken kívűl?
(Elindítom a progit, aztán leáll a CD beolvasása, és kiírja a codec zűrt "nem tudja végrehajtani a READ műveletet 12344332X itt és itt..blabla. A Fő gond a vagy az intro előtti képpel lehet PL.: az ACTVISION-nak a rövidke bejátszását a mediaplayerem durván szaggatva adja le, míg pl a Call of Dutynal semmi gond, uaz a cég, de ez csak tipp, hogy ez lehet a gond)
Köszi előre is a segítséget, remélem lesz -
haxoror #10408 http://www.gamecopyworld.com/
Van már működő krekk 1.4-hez -
Grrrrrrr #10407 Ave!
Megint frissült a krónika. -
Grrrrrrr #10406 Hali!
De régen jártam itt... :-)
Hosszú idő után frissítettem a krónikámat. Új rész indult: Unokák címmel. Ezután gyakrabban szeretném frissíteni. A héten újabb várható. -
Amergin #10405 Hülye szabály, de van benne rendszer mert tényleg a keletrómaiakkal vagyok szöviben. -
Snipa #10404 szerintem nagyon egyszeru!
valakivel szovetsegben vagy es az kot beket az ellenfeleddel!
mikor mindig betamadsz o megin beket kot szoviddel es ez miatt veled is! -
Amergin #10403 Még 1 bug. 2x is jártam már így. Ostromlom a szicíliai tartományt a berberekkel. 9 kör az ostrom végéig. Na mondom kivárom, nincs kedvem bemenni a várba, gyere ki te. Erre kör múlva kiírja, hogy az ostrom megszakadt és tűzszünet van. Anyukád. Megint megtámadom és 2 kör múlva megint így járok. Ez egy ki*****tt nagy ség! Mióta mondja meg nekem a program, hogy mikor és kivel kötök tűzszünetet? -
haxoror #10402 -
#10401 Ave!
Elérhető a "politikai" térkép a Szakállas megszálláshoz is, remélem ez már a végleges változat. Ha hibát lát valaki, szóljon legyen szíves!
Link a lusták kedvéért (akik nem hajlandóak visszaolvasni):)
http://lazarus.elte.hu/~hzsolt/html/rtw_terkepek.html -
Grenzjager #10400 akkor itt a bizonyíték, hogy a gépeddel van vmi zűr.Egy biztos nálad nem a codec a hibás.
Bár ugye ahogy nézem, egy bizonyos hang fájlal van a gondod, szóval bármi megtörténhet. -
#10399 na épp ezt nem értem én sem. mert 3 különböző cd-vel ugyanezt az errort kaptam vissza, mindig más helyre próbálva rakni a vinyón. lehet hogy egyszerűen szar valami a gépen? -
haxoror #10398 Nekem sosem volt gondom az uninstallal de mivel az uninstall-reinstall baromi sokáig tart ezért telepítés után csináltam egy backupot a Data könyvtárról így akármit baszok el egy pillanat alatt vissza tudom állítani az alap állapotot.
Az általad leírt jelenség létezik de csak kevés embernél (nem tudom mi az oka) ezért nem valószínű hogy lesz rá bármilyen program. -
Yag #10397 Pont azért amiért a murphy törvény is kimondja, "Ami el tud romlani az el is romlik!" Ergó ha van lehetőségem frankón feltenni de meggondolnám magam és egy másik féleképpen akarok mod-olni akkor had szedjem már le és rakjam fel újra ... Vagy ha egy vírus szétcseszi a gamét akkor uninstall-install megoldással te is én is és mindannyian ugyanabba a patt helyzetbe kerülünk mint alább ami olvashatók ... registryvadászat és hasonló kamikaze akciók :) Egyszerübb lenne egy uninstall kiegészítő ami segít az ilyen jellegű hibákat röviden és egyszerüen kijavítani. -
haxoror #10396 Minden nép csak akkor lesz játszható ha letöltöd a modot hozzá, a rómaiak autoresolve értéke nagyobb mint a többi népé, a készítők így akarták biztosítani hogy Róma minden játékban terjeszkedjen és győzzön. -
haxoror #10395 Miért írna egy rajongó olyan programot amivel eltávolítani(!) lehet a Rome-ot? -
Yag #10394 Saját tapasztalat. Uninstall Rome esetében, egy csomó dll benne maradt ami miatt kidobja a pach 1.2 már van c. feliratot. Elkezdtem én is kigyomlálni a registryt de hasztalan volt.
Régebben format c: és ujratelepítettem az egész rendszert ... ezt egy alkalommal hajlandó voltam megtenni mert ... a kényszer nagy úr.
Azóta ha gondom van vele csak frissítem a winfost. Ez elég arra, hogy a registryt felülírja és lehessen installni a Rome-t és az 1.2 pachet.
Elég gáz, hogy ilyen tórtúra egy hiba elhárítása és a program eltávolítása. Igazán vehetné magának a fáradtságot és irna már egy olyan speckó uninstall progit ami speckón a rome-t takarítja ki pachestül programostul. Ennyi fan közül (akár még külföldről is) akadhat egy kettő ember fia aki ért ennyire a dolgokhoz. Nem ? Szerintem elég kelendő cucc lenne. -
#10393 Egyébként van arra mod/patch hogy az összes nép játszható legyen. -
Grenzjager #10392 elég furi a kiválasztás módja. Gondolom akkor -magyarul- azok a népek nem lesznek játszhatóak amik a CustomBattle-ben sem rendelkeznek spéci alakulatokkal.
A punokkal mindenesetre elég érdekes volt, hogy oltári a különbség ha a csatát én vezényelem vagy a gép. A rómaiaknál nem volt ekkora eltérés. Jó hogy mindig jobb a "human" de akkor is...
na holnap feltesszük a Barbarian Invaiont is :) -
#10391 Attól, hogy - ha minden igaz - azok közé a népek közé tartoznak, akiket lenyomtál az előző kampányban, és választhatóak lettek. Alapból nem mindegyik néppel van így - pl., hiába ölöd le a szkítákat vagy a dákokat, nem kapod meg őket -, de a legtöbbjüket megkapod, mint játszható nép a következő kampányra. -
Grenzjager #10390 ..közben én meg jól elszúrtam az imperial campaign-t....
Teljes Gallia, az ibériai-fsz, É-Itália, az Alpok környéke, Pannónia és É-Afrika birtokában gondoltam lehet már a nagy szám...de aztán lenyomtak...naon dulván.
Épp háborút vívtam a britonokkal, amikor a szenátus elkezdett piszkálni, hogy legyen öngyilkos a vezérem, na én erre beintettem egész Rómának, ami utólag belegondolva nem volt szerencsés lépés római létemre, mert még eleve volt bőven gondom (Karthágót szinte évenete, Cordobát meg 2 évente ellepte hőzöngő nép, egy oltári nagy sereggel épp az ismeretlenbe hajókáltam...stb). Míg a britonkkal hadakoztam, buktam az összes itáliai városom.
Új imperial kampányt:) kezdtem és látom hogy a választható nációk száma nőtt... gall, pun, görög +3 a római család. Mitől jelentek meg a többiek? -
haxoror #10389 #10341
Nem is indul, még csak telepíteni se sikerült :(
A vinyó kizárva (ezt benéztem sry) én a lemezre tippelek azzal lehet vmi. -
#10388 ha badsectoros lenne, akkor egyszer se indulna el. -
haxoror #10387 passz
Esetleg még az lehet hogy bad sectoros a vinyón az a rész ahol ennek a fájlnak lennie kéne, sry nincs ötletem :( -
Grenzjager #10386 most megpróbáltam megint, és gond nélkül megy...
A gépem tuti nőből van