Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hááát, igen, s bár nem elõszõr tettem már ilyent, gondoltam már én is, hogy hátha mégis kitöröltem valamit, amit nem kellett volna...
Ez esetben marad a win totál újra telepítése?
Montanosz
uninstall után regcleanerrel kipucoltad a regisztrációs adatbázist? hátha....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

"Hiba történt az átalakítók alkamazásakor. Ellenõrizze, hogy az átalakító megadott elérési útja érvényes-e. C:\\Windows\Application Data\Microsoft\Installer\{A642BB6B-CA1D-4142-8DD4-318C3F3DC834}\1033.mst"

ezt akkor írta ki, miután uninstalloztam a játékot, és betettem az elsõ CD-t a 3-ból, hogy feltelepítsem. Közben kaptam mst-t, meg az ebben a könyvtárban lévõ exe fájlt is (kösz mégegyszer), de sajna azokkal sem indul.

Van valakinek 5lete? Win setupcor-al sem jött rendbe, viszont nem szeretném az win-t totál újra telepíteni.
Pluskast
Nos a válaszom az, hogy igen.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az megeshet hogy rtr5.4-ben a SPQR-nek állnai kell, hogy át tudjak lépni a Mariusi reformon?
<#confused>
szevasztok! tudom hogy undorító és becstelen dolog, de rtr5.4-ben lehet használni az idõ beállítására szóló cheatet?? kicsit kiakasztott hogy direkt azért kezdtem újra a kampányt a jó öreg rómaiakkal h legyaluljak mindenkit a legionáriusokkal és erre tessék 90 van és még mindig b*sz*k marius reform lenni.
3P
A templomaikat leromboltam az elején 😊. Asszem bejött az asszimilálódás, mert javul a morál, tehát csak idõ kérdése volt, már szinte nullszaldós. A lakóság meg irdatlanul szaporodik, elõbb utóbb jól fog tejelni. Eszméletlen jó a játék. <#vigyor3>

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Rombold le a templomaikat és minden más olyan épületet amit te nem tudsz használni. Majd hagyd hogy népfelkelés törjön ki, vagy még jobb ha elajándékozod a várost az ellenségednek.
Azután foglald vissza és "kereszteld meg" <#vigyor1> a lakosságot. Építs nekik római templomokat, hogy a te isteneidnek hódoljanak és hogy minél hamarabb asszimilálódjanak. Ha egy ilyen eksön nem elég akkor ismételd meg újra és újra... Egy idõ után megtörnek meglátod<#zavart2><#wilting>
Ha meghagyod az eredeti templomaikat akkor a kultúrális különbségek miatt állandóan lázadásra számíthatsz mert alapból 30-40% -al alacsonyabb lesz a morál.

iSS!

3P
Nagyon jó a játék, csak kevés idõm van vele játszani, dehát munka mellett...

Elfoglaltam Khartago-t, de szívok vele rendesen. Maga a legyõzése pofon egyszerû volt, de amióta nálam van irdatlan pénzt visz el. A lakosság folyamatosan elégedetlenkedik, épp hogy 100% felett tudom tartani a közrendet, de ehhez kell egy méretes sereg, és a galdiátorjátékokat is havi rendszerességre kellett állítani. Már azt bánom, hogy mikor elfoglaltam nem romboltam földig és nem sóztam fel a város területét... 😊 Naívan azt hittem, hogy egy nyereséges várost tudok belõle építeni, de vagy béna vagyok, vagy nem is lehet. Én az elõzõre szavazok, ezért kérdem, hogy mit javasoltok? Minden ami a népszerüséget emeli megépítve, most már a gazdaságjavítókra megyek, de írdatlan nagy veszteséget csinál nekem ez az átkozott város, s emellet lefoglalja az egyik hódító seregem, de ha elviszem õket kitör a népfelkelés. Sehol nincs gondom, mindenhol nyereség van, de itt...

Üdv!

Honlap frissítve. A krónika, fent van a 8 multi csata, amit Darenék adtak, Iginla 2 videójának linkje, meg az adatbázis 211-rõl 250 címszavas lett. Szeretném kérni, hogy akik a multit letöltik, azok utána a vendégkönyvben mondjanak róla kritikát, mert Daren kíváncsi lenne rájuk.

www.julius-kronika.atw.hu

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Minden fordító nevében köszönöm szépen a dicséreteket!

Timur Lenk
ok tom jatszak numidiaval stb...

de en romaval akarok 😊 az a game neve is rome-TW 😉
valaki tud ajanlani kulonbozo modokat 6.0 hoz amivel sokkkal nehezebbe tehetem a gamet?

hasznalom dart_formations 6-ot
de igy is zsir konnyu sajna game 😞

kis izgalom kene!

Yossarian
én nem használom, de régebben megnéztem, mert az egyik fordító ismerõsõm. Tényleg nagy munka és le a kalappal azok elõtt, akik mások szórakozásának oltárán áldozzák fel a kevéske szabadidejüket.

Nieleen

3P
Ehhez csak csatlakozni tudok...

szevasztok OFF
szeretném megköszönni azt a hatalmas munkát amit a magyar nyelvre fordítók végeztek, óriási feladat lehetett, nagy gratula nekik, remélem eljut hozzájuk e pár sor, mégegyszer minden elismerésem, nélkülük nehezen boldogulnának a magam fajta gyengébb angolosok...

ON
<#eljen><#worship>
Bandew
De hisz én csak a világ ura akartam lenni. :-(
De amúgy ez mitõl lehet, hogy akkor lép ki?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Montanosz
Sokak a Bûneid Fiam ! - menydörgött odafentrõl

3P
Köszi a válaszokat, akkor jól sejtettem... 😊

Bandew
Okás rájöttem miért lép ki a rome.
Mindig abban a körben lép ki, amikor elérném egy város legmagasabb fejlettségi fokát, kilép.
MIÉRT ISTENEM MIÉRT???????

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Meg majd egy reform is kell még 😊

Yossarian

kell még pár szint arra az istállóra

Nieleen

3P
Mármint lándzsát hajító könnyülovas még a sima könnyûlovason kívül, azaz nehéz lovast egyáltalán nem tudok képezni. Ilyeneket viszopnt Karthagoban is tudok gyártyni. Na mindegy, lehet, hogy meg kell várnom, hogy nagyvárossá fejlõdjek, de az még odégg van, épp csak 12e ember van a legnagyobb városomban (Karthago), a fõváros meg csak gyik 7e fõs... 😊
A játék viszont eszméletlen jó...

3P
Ha ilyen egyszerû lenne, akkor nem kérdeztem volna, de írtam is hogy van, sõt városi szintig tovább fejlesztett istáló is, de akkor sem, csak könnyû lovas és lándzsás...

istálló? 😊

3P
Na ok ezt a Karthagói dolgot én is így képzeltem, de akkor harcielefántokat sem akarnak nekem képezni?
Egyébként akkor a nehéz lovassághoz mi kell?

Army barrack kell a triarii képzéséhez de a Marius reform után már nem képezhetõ és nem is retrainelhetõ.
A családtag testõrsége pár kör alatt regenerálódik ha közben nem csatázol.
Hogy a megszállt karthágóiak miért nem hajlandóak neked római típusú nehézlovasságot képezni? Gondolom nem tudnak és nem is akarnak 😄

3P
1. Hogyan lehet képezni Triarius-t, azt a lándzsás gyalogost aki nagyon jó a lovasok ellen. Már vannak város szintû településeim, de sehol nem tudok gyártani. A kaszárnyában csak Principius-t tudok csinálni. Szegény Triarius csapatom már nagyon gyenge, hisz az elejétõl jönnek velem és fogynak is bármennyire is vigyázok rájuk.

2. Másik a csapat vezetõje, akár családtag, akár frakcióvezetõ nehézlovassággal van körülvéve. A gondom itt is, hogy picit megcsappant a száma nehézlovas kíséretnek, s ezt sem tudom pótólni. Csak könnyû lovasokat és dárdás lovasokat tudok csinálni. Tehát ezt a nehéz lovas vezetõ sereget miként lehet hízlalni?

Az érdekes az, hogy elfoglaltam Khartagó-t (nagyon megtetszett) és mint láttam nehéz elefántok védték, de miután az enyém lett a város akkor pl ott elefántos csapatot sem tudtam fejleszteni. Mondjuk ezt gondolom azért mert római vagyok, de akkor helyette miért nem tudok pl. nehéz lovast képezni?

Bocs, ha hülyeségeket kárdezek, de nekem ezek picit érthetetlenek?

Yossarian
érdemes az öreg mellé másik családtagot tenni. Sõt, halála elõtt a kiséretébõl át kell tenni a jó fickókat a fiatal kiséretébe.

Nieleen

az elsõ oké a pipát nem néztem h bekapcsolni v kikapcsolni kell, de ezt aka rtam mondani
a második nekem egy kissé fura.
3P
Fura nálam ezek be sincsenek kapcsolva, mert az a gépi építkezés és egysége fejlesztés lenne én jobb szeretem magam koordinálni a városokat.
A településen meg eddig soha nem lehetett úgy építeni, ha nincs bent családtag. Szerintem te valamit az options-ben könnyítettél. Vagy én tévedek 😊

amikor rámész arra az ablakra a városban ahol építkezni tudsz, kapcsold ki a pipákat a képernyõ jobb oldalon középen: construction: építkezni is tucc; recruitments:egységek gyártása.

ahhoz h építkezni és egységeket tudj gyártani nem kell hogy legyen családtag a városban

Legalábbis én ezt szûrtem le, hogy ez a problénád
bazza
huh...
Elsõre nem találtam egy cikket sem a kiegészítõröl magyar nyelven. Vki röviden el tudná mondani, milyen újítások lesznek? Elõre is thx! 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

3P
Van olyan városom, ahol vban kormányzó, valami nyálas szájú kis kölök, de hát jobb hijján ugye...
1. Lényeg nem tudok építeni 1-2 ilyen városban. Mondjuk a tapasztalata is nulla,. Tapasztalat is kell a kormányzónak, hogy építkezés is lehessen a felügyelete alatt álló településen?

2. Kezd vénülni szegény hódítom. Érdemes betenni mellé egy zöldfülû családtagot, hogy õ is szerezzen tapasztalatot a csatában, hogy apuci halálozása után õ vegye át a sereget, vagyí úgy is lesz majd olyan ember a családban, aki méltó lesz a hódítási hagyományokhoz?

Az ne zavarjon mert sose lesz elég családtagod hogy minden városba jusson

3P
Sejtettem, ezek szerint gyorsabban hódítok, mint ahogy a család szaporodása ezt követni tudná...

Hát az ciki mert akkor ott nem lesz kormányzód! Mert képezni nem lehet, csak acsaládtagjaidat küldheted oda!

3P
És honnan lehet odavinni?
Nincs semelyik városomban plusz vezetõ.

Pluskast
Úgy hogy oda viszel egy másikat. Máskülönben sehogy.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

3P
Ha elfoglalok egy új települést, hogyan tudok oda kormányzót kinevezni, akkor ha abban seregben, ami elfoglalta csak egy vezetõ volt és vele tovább akarok menni más területek felé?

Bandew
Kipróbáltam, kilép úgy is. <#rinya>

Bandew
Még nem próbáltam, de most az jön. :-(

Reinstal sem segít a dolgon?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

he
nekem még sohasem lépett ki

Bandew
Én nemrég belevetettem magam a medievalba, de miután elfoglaltam európa felét, mindig kilépett, ha a kör vége gombra nyomtam és mindig ugyanabban a körben, így nem tudtam végignyomni. Azt hittem itt nem lesz ilyen, de most legyõztem a makedónokat és most itt is ezt csinálja. :-(

Montanosz
nálam sem lépeget ki a program, magyarításból is csak a strat.txt van fenn,

huelix screen recorder felveszi hangal ami a képernyõn zajlik

http://www.handyarchive.com/free/huelix/

Yossarian
nem értem ezeket a kilépéseket. Hogy lekopogjam, nálam ilyen nincs. Fent van az 1.2 és a 6-os realizmus pack, más semmi, még magyarítás se...

Nieleen

Bandew
Mindjárt kinyírom magam!
Nem hiszem el, hogy egy Total war játékot sem tudnak úgy megcsinálni, hogy egy idõ után ne lépjen ki állandóan!
Most ezt se tudom végignyomni. :-(

...nagyon egyszerûen mûködik: nyomsz egy funkcióbillentyût...😊
de ilyenkor vigyázzatok, mert erõsebb gépek is beszaggatnak, ha egyszerre dolgozik a proci egy játékon meg egy videofelvételen...

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Yossarian
jut eszembe, a fraps nevû progival fel lehet venni a csatákat. Hogy hogy müxik nem tom, de az FPS játékokban azzal csinálják a frag movie-kat.

Nieleen