13587
  • katarzis
    tehát ha leirná valaki a regediten belül hol azt nagyon megköszönném mert a regedit az eléggé tág fogalom
  • katarzis
    regedit valoban de sajnos ott nem találtam rome-t
  • Snipa
    regedit aztan kereses rome
    es minden bejegyzest torolsz kb 2 perces melo
    reboot es mehet install
  • Snipa
    javaslatom peccselesekre!

minden peccseles elott egyszeruen masoljatok le az aktualis rome konyvtaratokat!
    nekem van rome_1.2 rome_rtr_6.0 rome_rtr_6.3 es termeszetesen ezek mellett ott van felrakva a BI is!

es lass csodat ha elbaszok valamit egyszeruen fogom a megfelelo mentett rome konyvtaramat es peccselek ahogy kell! ;) nincs komplikacio es konnyeden inditgatom exe vel a megfelelo verziot/modot! ami a legfobb nem baszom el a feltelepitett romemat! ;-)

• katarzis
    nem tudja valaki hogy a registry-böl hol lehet kitörölni a dolgokat hogy a pecs ne mondja azt hogy már fel van telepitve a pecs,mert én ezt sehol sem találom,ujra raktam a játékot mostmeg nem pampog az 1.2 pecs
  • katarzis
    fantasztikus ujra telepitettem feltettem az 1.2-t bemountoltam a no-cd-t de igysee fogadja el kiirja nincs benne a dvd,deha beteszem neki a játék elsö cd1-jét a meghajtoba csak várok várok és kiirja hogy a program szabájtalan müveletet hajtott végre.Annyira idegesit ,hogy ha valamit akar az ember ezen a rohadt számitogépen az soha sem jön össze ugy ahogy tervezi
  • Grenzjager
    én már nem értem az ide-oda peccselést
  • steweee
    ja,megvan hozzá a barbarian invasiont kieg, tehát nem tudom hogy ahhoz kell még e utána peccselni
  • steweee
    még nem játszottam vele mert nem volt elég erős gépem hozzá hogy élvezetes legyen. de most már van. a kérésem az lenne, hogy adjatok már egy telepítési útmutatót, és hogy milyen modokat, javításokat érdemes hozzá feltenni mert nem igazodok el a rendgeteg dologban. csak a saját kampányát akarom végigvinni, nem fogok multizni vele
  • katarzis
    nekem már a 3.cd-s van meg a megjelenése ota anno futott a 6.0 gond nélkül de most nemtudom mi a baja:(
  • obe
    aszongyák a 3 cd-s verziora könnyebben felmegy, bár nekem is az van fenn de a 6.0-t mégse szereti, én sajnos annélkül nyüstölöm:(
  • katarzis
    hmm igy vissza olvasva látom hogy másnak is volt ilyen gondja
  • katarzis
    hello!
    minap gondoltam ujra elöveszem a romát egy kicsit játszani feltettem felteszem rá az 1,2 patch-t,utána rtr 6.0,rtr 6.2 patch, rtr 6.3 patch, majd rtr 6.2 music addon müködnie kéne de egyszerüen mikor töltene be a játék kivág az asztalra semmi hibaüzenet csak elszáll a játék aki tud erre valamit vagy volt hasonlo gondja segitsen plz,anno ilyet még nem csinált
  • Prank
    grat
    melyik frakcióval nyomtad?
  • kismanus
    Végre sikerült végignyomnom a nagykampányt!!!
  • Grrrrrrr
    very/very

És ha ez még valakinek kevés, ott van a vezéri kamera. Az első kampányt, ilyen kamerával játszottam, de közepes fokozaton.

• Realtibi
    én mindig izivel
  • djukel
    hard.
  • Prank
    én bevallom közepes fokozaton játszottam...
  • Prank
    de ha megnézed pl a scipiók csak partraszállás útján tudják támadni a kárthágói fővárost, általában idővel el is foglalják...
  • Grrrrrrr
    milyen fokozaton?
  • djukel
    En is kartagoval nyomulok. Az elso evtizedekben elfoglaltam Sziciliat es a tobbi kis szigetet, azota 100 ev alatt egy partraszallasos ellentamadast sem produkaltak a romaiak.
  • Prank
    múlt héten kezdtem el a kárthágóiakkal és a 4. körben rögtön partra szálltak a juliusok calarisnál... 1.2 alatt
  • djukel
    Szerencsed volt.
  • Grrrrrrr
    De ezt 1.2-ben csinálta a gép.
  • Grrrrrrr
    A BI az 1.4
  • obe
    nekem a 3 cd-s változat van meg, de crack mappa is van benne de nem használtam, igy se szereti a 6.0-t:((
  • djukel
    Allitolag a partraszallas mizeria mar az 1.3-1.4 patchben javitva lett. Szamomra ez az 1.4-es patch csak egy varosi legendanak tunik, vagy a BI installban van?
  • Grrrrrrr
    Very/very 1.2 Modolatlan, Julius krónika.

Partraszállás: A punok ár csak Palma városában léteztek (Balear szigetek), amit bloádoltam szenátusi utasításra. Egyszercsak látom, hogy megjelenik egy un hajóhad, ami a franc tudja merre kavircolt addig, és a helyőrség nagy része tengerre szállt. természetesen azonnal mozgosítottam a flottáim, és több menetben elsűllyesztettem. ajd mentettem. Mivel az akció is egy mentéstől indult, megnéztem, hogy mi lesz, ha nem bántom őket. Arra gondoltam, hogy Karthagót akrják visszaszerezni. nagy meglepetésemre, megjelentek Szardínián. Még jó, hogy elsűllyeszetettem őket. Szóval partra szállnak.

Diplomácia: Hát nem egy EU I-II szintű, de azért túlzol. A Július krónika Unokák részében van egy Julius-gall diplomáciai leírás, ami egy esetet elemzett. Én is meglepődtem elsőnek, de aztán végig gondoltam, hogy a gallok miért mentek bele, és mért tették azt, amit tettek. Későbbi hadmozdulataik engem igazoltak. megéri körbenézni néha a tréképen, és a különböző információs lapokat megnézni, főleg a szövetségek tekintetében. mert könnyen lehet, hogy valakinek hadat üzenve a közös szövetséges neked mond fel, és a következő körben már jönn is. Te meg nem érted, hogy miért.
    Egyébként ha megnézi valaki a szenátus véleményét az egyes népekről, akkor azt láthatja, hogy amint közelebb érsz, változik a véleményük róluk. Negatív irányba. Többször halottam ár , hogy nem lehet békére kényszeríten egyes népeket. Tőlem a gallok, dákok, már értek békét, nem is egyszer. Erre főleg akkor van esély, ha több családtagot kinyírsz, de nagyon nem tépázod meg a területeiket. Ha könyörtelenül mész előre, és elfoglalsz mindent, nem fog békét ajánlani, elfogadni.
  • obe
    nekem is..megnézem máshol
  • Grenzjager
    fura, mert a zip fájl kitömörítése végén : CRC HIBA !!
  • obe
    hoppá hiába a magyar találékonyságnak, problémamegoldókézségnek nincs párja..köszi már rohanok is leszivni
  • koiritffd
    Már megvan a megoldás Haxoror-tól (mégegyszer thx érte).
    Nem szabad a crack-elt dvd-röl instalálni a játékot, hanem a jó öreg 3 cd-s reloded verzió szükséges hozzá és arra aztán lehet pakolni rendesen tökéletesen fut. MOst hogy fölraktam minden patch-et 6.3-asal bezáródóan megint csak elkezdtem a numídiai hadjáratot és egy elég mókás kép fogad. rebel város van amit eltudok úgy foglalni hogy carthagó-t ne támadjam meg ebböl az egyik Dimmidi, és nézzétek meg a rebell védőket. Beszarok komolyan mondom.
    Elefánt????

• obe
    visszaolvastam talán ez a megoldás?!: #10376
  • obe
    nekem sem indul el a rtw ha felrakom az 1.2-re a 6.0ás realismot, egyből kidob:(
  • Gurat
    VAN MÁR 1.5 és 1.6 patch!

Letöltheted az oldalamról is:

http://www.tengiz.atw.hu/
    ITT TÖLTHETED
  • A tumi
    Megvan köszi
  • A tumi
    Légyszives mond már el érthetően,hogy mit másoljak hova?
  • A tumi
    Ugyanabba a mappába kell beilleszteni?
  • A tumi
    De hova ctrl-v?