Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez esetben marad a win totál újra telepítése?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ezt akkor írta ki, miután uninstalloztam a játékot, és betettem az elsõ CD-t a 3-ból, hogy feltelepítsem. Közben kaptam mst-t, meg az ebben a könyvtárban lévõ exe fájlt is (kösz mégegyszer), de sajna azokkal sem indul.
Van valakinek 5lete? Win setupcor-al sem jött rendbe, viszont nem szeretném az win-t totál újra telepíteni.
<#confused>#confused>
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Azután foglald vissza és "kereszteld meg" <#vigyor1>#vigyor1> a lakosságot. Építs nekik római templomokat, hogy a te isteneidnek hódoljanak és hogy minél hamarabb asszimilálódjanak. Ha egy ilyen eksön nem elég akkor ismételd meg újra és újra... Egy idõ után megtörnek meglátod<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Ha meghagyod az eredeti templomaikat akkor a kultúrális különbségek miatt állandóan lázadásra számíthatsz mert alapból 30-40% -al alacsonyabb lesz a morál.
iSS!
Elfoglaltam Khartago-t, de szívok vele rendesen. Maga a legyõzése pofon egyszerû volt, de amióta nálam van irdatlan pénzt visz el. A lakosság folyamatosan elégedetlenkedik, épp hogy 100% felett tudom tartani a közrendet, de ehhez kell egy méretes sereg, és a galdiátorjátékokat is havi rendszerességre kellett állítani. Már azt bánom, hogy mikor elfoglaltam nem romboltam földig és nem sóztam fel a város területét... 😊 Naívan azt hittem, hogy egy nyereséges várost tudok belõle építeni, de vagy béna vagyok, vagy nem is lehet. Én az elõzõre szavazok, ezért kérdem, hogy mit javasoltok? Minden ami a népszerüséget emeli megépítve, most már a gazdaságjavítókra megyek, de írdatlan nagy veszteséget csinál nekem ez az átkozott város, s emellet lefoglalja az egyik hódító seregem, de ha elviszem õket kitör a népfelkelés. Sehol nincs gondom, mindenhol nyereség van, de itt...
Honlap frissítve. A krónika, fent van a 8 multi csata, amit Darenék adtak, Iginla 2 videójának linkje, meg az adatbázis 211-rõl 250 címszavas lett. Szeretném kérni, hogy akik a multit letöltik, azok utána a vendégkönyvben mondjanak róla kritikát, mert Daren kíváncsi lenne rájuk.
www.julius-kronika.atw.hu
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Timur Lenk
de en romaval akarok 😊 az a game neve is rome-TW 😉
hasznalom dart_formations 6-ot
de igy is zsir konnyu sajna game 😞
kis izgalom kene!
Nieleen
szeretném megköszönni azt a hatalmas munkát amit a magyar nyelvre fordítók végeztek, óriási feladat lehetett, nagy gratula nekik, remélem eljut hozzájuk e pár sor, mégegyszer minden elismerésem, nélkülük nehezen boldogulnának a magam fajta gyengébb angolosok...
ON
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
De amúgy ez mitõl lehet, hogy akkor lép ki?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindig abban a körben lép ki, amikor elérném egy város legmagasabb fejlettségi fokát, kilép.
MIÉRT ISTENEM MIÉRT???????
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A játék viszont eszméletlen jó...
Egyébként akkor a nehéz lovassághoz mi kell?
A családtag testõrsége pár kör alatt regenerálódik ha közben nem csatázol.
Hogy a megszállt karthágóiak miért nem hajlandóak neked római típusú nehézlovasságot képezni? Gondolom nem tudnak és nem is akarnak 😄
2. Másik a csapat vezetõje, akár családtag, akár frakcióvezetõ nehézlovassággal van körülvéve. A gondom itt is, hogy picit megcsappant a száma nehézlovas kíséretnek, s ezt sem tudom pótólni. Csak könnyû lovasokat és dárdás lovasokat tudok csinálni. Tehát ezt a nehéz lovas vezetõ sereget miként lehet hízlalni?
Az érdekes az, hogy elfoglaltam Khartagó-t (nagyon megtetszett) és mint láttam nehéz elefántok védték, de miután az enyém lett a város akkor pl ott elefántos csapatot sem tudtam fejleszteni. Mondjuk ezt gondolom azért mert római vagyok, de akkor helyette miért nem tudok pl. nehéz lovast képezni?
Bocs, ha hülyeségeket kárdezek, de nekem ezek picit érthetetlenek?
Nieleen
a második nekem egy kissé fura.
A településen meg eddig soha nem lehetett úgy építeni, ha nincs bent családtag. Szerintem te valamit az options-ben könnyítettél. Vagy én tévedek 😊
ahhoz h építkezni és egységeket tudj gyártani nem kell hogy legyen családtag a városban
Legalábbis én ezt szûrtem le, hogy ez a problénád
Elsõre nem találtam egy cikket sem a kiegészítõröl magyar nyelven. Vki röviden el tudná mondani, milyen újítások lesznek? Elõre is thx! 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
1. Lényeg nem tudok építeni 1-2 ilyen városban. Mondjuk a tapasztalata is nulla,. Tapasztalat is kell a kormányzónak, hogy építkezés is lehessen a felügyelete alatt álló településen?
2. Kezd vénülni szegény hódítom. Érdemes betenni mellé egy zöldfülû családtagot, hogy õ is szerezzen tapasztalatot a csatában, hogy apuci halálozása után õ vegye át a sereget, vagyí úgy is lesz majd olyan ember a családban, aki méltó lesz a hódítási hagyományokhoz?
Nincs semelyik városomban plusz vezetõ.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nekem még sohasem lépett ki
huelix screen recorder felveszi hangal ami a képernyõn zajlik
http://www.handyarchive.com/free/huelix/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nieleen
Nem hiszem el, hogy egy Total war játékot sem tudnak úgy megcsinálni, hogy egy idõ után ne lépjen ki állandóan!
Most ezt se tudom végignyomni. :-(
de ilyenkor vigyázzatok, mert erõsebb gépek is beszaggatnak, ha egyszerre dolgozik a proci egy játékon meg egy videofelvételen...
http://www.wix.com/swatopluc/castles