13587
  • Fritz Von...
    LOL.

Egyébként nem nagyon értem. Most jött ki 3 napja a játék és valaki már most egy újabbat akar???? NA neee....!!

Egyébként szerintem, azaz az én ízlésemnek megfelelő összes kort kivesézték. Mondjuk a Shogunt leszámítva. De középkor megvolt, most ókor van. Nem tudom, hogy mit lehetne még.

De mindenesetre tuti várható ehhez is egy expanziós okosság, hiszen mindkét előzőhöz jöttek ki kiegészítések.
  • nick név
    Hi all! mért van az hogy a menü-ben az egér vonala ottmarad és ugyanigy a betük is??? valaki segitsen plz
  • robotnyk
    :DDD
  • Kandurex
    Humánusabb: Fejleszted a kereskedelmet (sea port, Trade ect. ect.), városokat foglalsz, fejleszted a sereged (nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos).

Agresszívabb: Mindenkit leversz, a rabszolgatartó társadalmat erősíted, kizsákmányoló szintre rakod az adókat, a dipőlomáciában az "akarom" az "enyém", "leverlek", a "pofáááádaaat beeefoooggóóóód" szavakon kívül mást nem ismersz ect. ect.
  • Rusy
    pf én jáccottam a shogunnal meg a medievallal is, de elsőre szinte ugyanolyan de egy kicsit nem nehezebb? vagy csak ém érzem úgy?
  • bazza
  • Apache00
    Sztem, tök jo lenne a napoleoni vagy a 30éves háboru feldolgozása, csak aza baj hogy kivitelezhetetlen, ha azt is realisztikusra akarnák tervezni, nem hiszem hogy lenne olyan gép ami vinni tudná(talán pár év mulva), a másik meg, hogy lehet hogy egy kicsit kaotikussá válna a helyzet
  • Kandurex
    Jap! :) Azért én nagyon örülnék egy Medieval és Shogun remakenek.
  • Johnyy
    Star Wars rulz forevör,, de a total warba nem szabad azt a témát keverni!! szerintem már napóleon is túl előre van!
  • Kandurex
    Az kéne még!

Pfúúúj.-

[szeretem a Star - Wars -t, de sztem ez kivitelezhetetlen lenne a Totalwar motorral]
  • Johnyy
    star wars total war
  • Bucser
    Star Total Wars:D
  • FREAK
    lol :DDD

amúgy az ötlet nem rossz, valami scifi vagy fantasy is jöhetne már a "családba"! :)
  • Davidka
    hm.... hát nekem nem :( Ott írja, hogy nincs govenor :(((( csak sereg, és össz vissz van 3-4 kormányzó, akiket ide oda kell szállítani... vagy a fővárosban "termelődnek"?
  • Johnyy
    atomwar total war :DDDD
  • Apache00
    Hi!
    Most már megtudtam, hogy valoszinü, hogy jövöhéten már kaphato a boltokban, de lehet,hogy már pénteken megérkezik :)Asszem ez a játék megérdemli, hogy megvegyem.

Amúgy kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következö Total war, vagy kiegészitö témája. Nem lepődnék meg, ha Hellas:Total war lenne a címe. Bár a napoleoni háboruk sem lenne rossz téma, csak azzal az a gáz hogy nemtom hogy csinálnák meg a százezres seregek irányitását:)
  • bazza
    1.Amúgy hogyan lehet több bevételhez jutni?
    2.Hogyan nyerhetem el a nép szeretetét?
    3.Szenátusba hogyan "férkőzhetek" be jobban?
    4. Thx!:D
  • bazza
    KIRA!
  • FREAK
    feJsze
  • Timur Lenk
  • Johnyy
    azok a felyszések??? és aszem 600 ba kerülnekk, jaa, menyit ad egy kupac és ,, nagyon erősek???
  • Kandurex
    Ja! Én is teljesítettem a kéréseiket és eccer kaptam 100 ELITE Gladiátort....Hallod! Senki nem áll meg előttük.
  • bazza
    Tervezi vki a fordítását?
  • Johnyy
    nekem az úgy lessz ....
  • Davidka
    hello,

az a gondom, hogy hiába foglalom el a városokat, kéne beléjük kormányzó, különben nem tudok építkezni stb. Hogyan tudnék kormányzókat csinálni?
  • Fritz Von...
    MNORBI: játszol a kampánnyal valamelyik római családdal, és amint egy másik népet kiirtanak, az játszhatóvá válik egy új kapmány indításakor.

PRE: ha leszarod a szenátust, akkor ő is le fog szarni és megnézheted a családodat és később magadat. Büntetések-öngyilkosságra való késztetések, mindenféle. Szóval érdemes teljesíteni, meg az elején kaphatsz manit és jó egységeket is.
  • Tatyla
    Tegnap felraktam,kipróbáltam, de ugy döntöttem hogyha készül honositás akkor visszatérek rá!
  • PRE
    A Szenatus kereseit hogy blokad ala vonjunk egy-egy kikotot vgy hogy tamadjunk meg valakit mennyire kell komolyan venni?
    Mert igy nem jut ido funolni mert allandoan kuld valahova a mocsok diszno. Szal ha egyaltalan nem csinalok nekik semmi sem meg akkor milesz?
  • mnorbi
    ""Egyébként most kinéztem a főmenübe, és új játékot indítottam. Elvileg úgy néz ki a dolog, hogy ha bárki (akár a szövetségeseid) kiirtanak egy népet, akkor azzal már lehet lenni a következő újraindításkor. ""

Ez komoly ? hol latod ezt en sehol se.. lehet lenni ma s neppel ? uj menupont jon letre ?
  • _Atti_
    amugy (na nem mintha egyenlőre nem lenne elég:DD) lehet benne később választani más kampányt is a birodalmin kivül?
  • Timur Lenk
    R9!

A PC Dome fórumáról NisMaster és jómagam készítettük a Medieval magyarosítását. Vállalkoztunk a Rome fordítására is.

Timur Lenk
  • Johnyy
    jaja, ez engem is intereszting.... ?
  • R9
    na most telepítem még csak a gamet!Valaki csinál hozzá magyarítást?
  • Fritz Von...
    Nincs semmi probléma. :) Azt hittem, tettem smileyt. :))

Egyébként most kinéztem a főmenübe, és új játékot indítottam. Elvileg úgy néz ki a dolog, hogy ha bárki (akár a szövetségeseid) kiirtanak egy népet, akkor azzal már lehet lenni a következő újraindításkor.

Meg most szemügyre vettem a mapot. Vazze. Egyetlen nyamvadt emlékmű sincs. Valahogy eddig elkerültem a nagyon nagy csatákat ezek szerint. :)

A szenátus továbbra is köcsög. Tényleg meg fogom támadni Rómát még ma este.
  • wallen
    215BC Scipio (legnehezebb fokozaton)
    Pacifikálva: hispánia, gallia (2 kis város még hátra van), szicilia, carthago.

Egyiptom a legerősebb - nagyon várom már a hábórút vele, mert eddig egy-két kihívást jelentő csatában volt csak részem.

Gallok nagyon szánalmasak -> velük játszom majd legközelebb. Ilyen fokozaton azért elvárnám, hogy egy 2000 fős sereg lemészárlása során legalább százas nagyságrendű veszteséget okozzon, de néha csak 10-20 emberem hal bele.

• Snipa
    szvsz a normalon semmi izgalom sincs, en very hardon nyomom es odabasz rendesen... sokszor kormomet ragom hogy megusszam a dolgot... egy alkalommal kretarol menekitettem csaladfot mert bekeritettek egesz szigetet, hat a rohadekok nem elsullyesztettek a hajot? :D

• Kandurex
    Bazza: Konkrét cél: Róma, minden nemzettel és csoportal.

Mnorbi: Talán eggyel nehezebb szinten kellene nyomnod. A térképet elfoglalhatod, bár túl nagy értelme nincs. Akármeddig se játszhatsz, hisz előbb - utóbb levernek.
  • Snipa
    figy sorry!!!!! ez a hatranya netes beszelgeteseknek, hogy kajakra nem fedezhetoek fel sem a hangsulyok sem a gesztikulaciok :( igaz ebben segit egy kicsit a smajli!!!

szal megkovetlek!!!!!!! sorry....

en is racsodalkoztam mik azok a jelek aztan utana keresgeltem es meg talaltam parat ott ahol az utkozet volt, ahogy elneztem olyankor kerul oda ha 1000-1200 feletti seregek csapnak ossze ugy hogy utanpotlas is jon! legalabbis nekem alltalaban igy volt! lehet ha utana megint ott csapsz ossze valakivel akkor a battle mapon is lathatoak lennenek a nyomok? :) ha valaki vagja ezt a temat akkor ossza meg velunk :D
  • bazza
    Tehát: Választok egy római "törzset" és elfoglalom Itáliát? Vagy mit jelentsen az, hogy végigvinni egy kapányt? Van konkrét cél? Utána kapok egy új térképet?
  • mnorbi
    ti milyen szibnte nyomjatok ? en normalon de semmi kihivas benne egy nagy csataba max 10 % vesztesegem van pl 400 vs 1200 szemben en vesztek 40 et om eg 1200 at..... Ez vicc ?
    Mondjuk a gallokat nyomom le most.. Meddig tart a game ? evszamba Es elmeletuikeg el lehet foglalni ull terkepet ?