13587
-
Smokk #1753 Vki tudja mi befolyasolja h milyen nagy tavot tud megtenni a seregem, mert az 1ik egeszen nagy tavokat megtesz a masik viszint alig halad:((?talan a merete?)ill. mit szamit h csaladtagjaim milyen posztot toltenek be a senatusban? -
#1752 MI a címe annak a honlapinak??? -
#1751 Na még egyszer: HOVA MENTI A SCREENSHOTOKAT A GAME? Csináltam egy rakást, de egyszerűen nem találom. PLs help! -
#1750 A mínuszosokat kérdezed? Elvileg úgy van, hogy amint eléred a következő méretet a lakosságban, akkor egyből meg kell építeni a megfelelő helytartói épületet. Minél tovább vársz, annál kisebb lesz a szaporulat, és végül kurvanehéz lesz elindítani. Szóval abban a pillanatban kezdd el építeni. Sztem ennyi.
Most irtottam ki a gallokat. De hogy mekkora ratyi köcsög ez a szenátus. Vazze, egyetlen nyamvadt Aedilis-i pozíció van a családomnál, mindegyik fontosabb a rivális házaknál. Ehhez képest nekem adja ki a szenátus, hogy 10 kör alatt hódítsam meg Galliát. Jah, és ráadásul lófasz jutalom, ehelyett ha nem sikerült volna, akkor vizsgálóbizottság kezd turkálni a szennyesemben (ez mondjuk már akad bőven).
Úgyhogy elhatároztam, hogy módszeresen elkezdem ritkítani a Scipiok és a Brutusok családtagjait két orgyilkosommal. Egy pozíció már meg is üresedett... :))))
-
#1749 amúgy, belinkeltetek egy lapot amikor a demó volt a főtéma,,, mi is volt a címne???? -
#1748 Crack
Csak azt nem tudom hogy mit ad? -
cyrus #1747 http://bithumen.tx.hu -
#1746 Honnan lehet letolteni?
Az már nem akad ki?
-
cyrus #1745 van hozzá a bithumenen working crack... -
#1744 Ja!Rome.Total.War-RELOADED verziót.
-
#1743 crackos verziót használod? -
#1742 Plz. valaki adjon egy save konyvtarat!
Nem tudok elmenni a mentesig, mindíg kilep a program, pedig, mar akkora seregem, volt mit allat.
Kerem valaki adjon egy olyan kimentest,amie eppen az elsom kimentes utan van!
Előre is THX! -
#1741 JAjaja, iszonyat kellemes az az ének,, komosz nagyon van hangulata -
#1740 Egyébként kibaszott nagy a játék. Motoztam a stratégiai térképen és eccer csak felcsendül valami gyönyörű női ének hang...vaááázzz felállt a szőr a hátamon! -
#1739 ja
(ilyen hülyét) -
#1738 De most komolyan? -
#1737 Már teszem csk a szenátustitkosrendörsége folyton küldi a nyilasait :PPPPP DD -
#1736 drogot kell árulni iskolásoknak :D
meg cigány kurvákat kell futtatni :) -
#1735 PÁ! Figy! Olyan idegesítő hogy folyton felgyulad vagy mi lessz a várammal, aztán meg megtámad valaki és esémlyem sincs harconi kapásból legyűz pedig van egy szekrénnyi katonám.... Jah , pénzt hogy lehet nagyonsokat csinállni? -
G.Freeman #1734 mondjuk idaig meg nem jutott el hogy le is teszteljem az otletem hogy mukodik-e ha direkt csak ezert foglalgatok, eddig a vedekezes es a szenatus kiszolgalasa minden erom lekototte sot tobbet -
G.Freeman #1733 kellene még egy valaszthato lehetoseg a kovetekhez hogy kered a segitseguket vmelyik orszagban...
varosok tobb penzt hoznak ha tobb ember el bennuk es akkor jobban lehet fejlesztgetni is, ehhez pedig hoditanod kell de ugy hogy elfoglalsz egy varost azt utanna otthagyod hogy ne kelljen +ember az orzesere mert akkor megint tobb katonat kell kiallitani ami viszi a penzt es megint nem vagy elorebb. Szoval elfoglalod, a lakoit elviszed rabszolganak attol no a lakossag. A legjobb ha eros ellenseged egyik orszagat tudod igy kifosztani es nem utkozol kozben nagy seregbe szepen el tudod huzni utanna a csikot -
antijedi #1732 én normalon de ugyse segitenek, ezé mondom hogy egyedül :P
a normális az lene ha segitenének valamenyit :) -
antijedi #1731 aham, oks, majd megprobálom :)
városokra valami 5let? :) -
G.Freeman #1730 egyedul? be szoktak segiteni?
milyen fokozaton mesz? el legnehezebben es max rohognek rajtam ha gallok tamadnak...eddig egy szovetseges sereg oldalan se harcoltam -
G.Freeman #1729 nem, meg a kinti terkepen arrebleptem 1et a folyo melle (ha lett volna meg eleg lepesem a hid kozepere megyek az a legjobb) es igy nyilt terepen utkoztunk meg
-
antijedi #1728 én meg a barbárokkal nem birok egyedül :P
a másik amitől meghülyülök hogy a szenátus mindig mindenbe bele akar rángatni, namost én nem hagyom magam kiváncsi leszek mikor elsz ebből valami balhé :P -
antijedi #1727 vagy a stratégiai-n is lehet látni hogy mikor van erdőbe is mikor nem? mert nekem ugy tünt anyira nem sok köze van a taktikai mapnak ahoz hogy a nagymapon épp hol voltunk csak távolról... :P -
G.Freeman #1726 nalam amugy az a gond hogy masik 2 romai frakcio sokkal jobban nyomul mint en , barbarok nem birnak veluk -
antijedi #1725 de azt már a taktikai mapon, az egyértelmű dolog nem? :) -
G.Freeman #1724 ha ranyomsz a hajorol kardal a kikotore akkor bekeriti a vizen kb ugy mint amikor varost ostromolsz ( ugy neznek ki mint a colpok es kotellel osszekotve
en mar taktikaztam a map-on csatahoz de csak annyit hogy megvartam mig kijon az erdos reszrol mert azt a nyilasaimmeg lovasok nem annyira szeretik -
Smokk #1723 -
PRE #1722 Csao!
Amikor a szenatus felker hogy blokad ala vonjak egy kikotot azt hogyan ejtem meg? Odamaszok hajoval es beallok a kikoto ele? Mert amiota ezt tettem azota a Karthagoiak waroznak velem, ha csak foldre szallok hajorol akkor ugye Falied uzi jon, de az amugy is megvolt. Megtamamadom a kikotot akkor is Falied.
Kosz -
antijedi #1721 az "erdő" egy erőforrás a kereskedelembe jön jól... (a városleirásnál meg lehet nézni mivel ekreskedik az adott város, na oda számit be...) -
Smokk #1720 Ja ez nalam is gond
-
Braveheart #1719 hát az erdő zokszigént termel!
:D -
Smokk #1718 Marmint melyiket :)
Joo h legyen hozza leiras az vban utopisztikus...
De az erdot komolyan nem vagom(v pont ez a baj), ugyertem az ilyaneket eddig a varos epitein belul lehetett elintezni most meg a falakon kivul kell(bar vban ez igy realis),csak epp nem tom mire kell, az epitkezesekhez?Mert ott nem lattam h ki lenne irva mennyi fat hasznal.
Jol van nevezz hulyenek, de en akor sem tom :D -
antijedi #1717 másik: sikerült valakinek már egy minuszos várost visszahozni az életbe? mert nekem sehogyse megy hiába épitek bármit (kereskedelmi cuccokat, hátha több pénzt hoznak, académiát vagy akármit) nem akar, hiába rakok bele bármilyen jó vezetőt vagy + katonát az se nagyon segit :(
valami tipp? -
antijedi #1716 tényleg, valaki szokott taktikázni vele hogy hol támadja meg merről az enemy-t? csak mer tén nem nagyon jöttem rá pl honát leeht kivenni a nagymaprol hogy pl mikor leszek én a dombon és ő a völgyben meg hasonlok :)
-
#1715 ezt komolyan kérdezed? -
Isegrim #1714
Én tuti végignyomom. Gyakran az tutorial a legfeelingesebb, utána már csak rutin, meg gyakás...