13587
-
Smokk #1713 Az erdo mire jo?
Nem tudtok 1 oldalt ahol direkt a roma-val foglalkoznak, netan ahol van hozza vmi leirasszeru vmi...? -
Braveheart #1712 Hát ez a játék meg is éri az árát!
(ilyen nem sok van) -
Smokk #1711 Es pontosan mi a konyv cime? -
Isegrim #1710
Apropó könyvek, tegnapelőtt a Mammutos libriben nézelődve kezembe akadt egy iszonyú jó kis könyv, ne kérdezzétek ki írta... nagyalakú, totalwarvörösszínű :) a borító, A Római hadsereg. Nagyon szépen nyomtatott, gazdagon illusztrált és ráadásul tartalmas is... a köztársaság hadserege, a máriuszi reformok utáni légiók, a római flotta, erődítések stb.
Nagyon jó könyv, élvezet volt olvasni, rácsodálkozni a triarit, hastatit mutató ábrára, hogy jé, tökugyanaz mint a RTW-ben (egyébként ezt szeretem a legjobban a sorozatban, a jól érezhető, alapos kutatómunkát ami mögötte van!)...
Sajna az ára is ezt fejezi ki, 7500 v 8000 volt... :( De akkor is érdemes belelapozni, vagy esetleg könyvtárban levadászni! -
#1709 Itt a többség eredetivel nyomul nem a crackkelt változattal KOMOLY! :)
(tényleg nem vicc) -
#1708 Na hello mindenki!
Látom,hogy van ebbe a játékba multiplayer és arra gondoltam,hogy nem tud-e valaki csinálni egy tört servert amibe tudjuk nyomni a multit?Mert ugye nem lehet játszani a teljes verzió nélkül multit vagy tudot már valaki? -
#1707 ŐŐ a képeket hova menti el a game? Nem találom, pedig csináltam párat. -
#1706 Igen, erről hallottam én is. Csak a kettő között az a nagy különbség, hogy ez egy főleg adatokkal dolgozó könyv, a tényekre támaszkodva.
A Colleen-féle pedig egy regény, ahonnan meg lehet ismerni a legalacsonyabb osztálytól kezdve egészen a consulig és a szentáusig mindenki átlagéletét is. Olvasd el. -
#1705 Karthago mint állam, már alig-alig létezik. Egyiptom, a görög városok és Numídia kiirtották. Valahol Hispániában van egy, max két városuk, de nem számottevő az erejük. Nálam most Egyiptom az, aki a legnagyobb erőt jelenti. De őket nem baszogatom. :)
Most Gallia ellen nyomulok, már a fél birodalmuk az enyém. Hihi. Épp most fejeztem be egy ostromot, ahol NULLA emberáldozattal kiirtottam mindenkit. :))))
-
#1704 Van annál sokkal jobb könyv. A címe: A hódító róma. Kertész István írta kb a 80-as évek vége fele. Marha jó könyv. Róma háborúskodásait írja le a kezdetektől egészen a kre 2.sz végéig. Én vagy 3-szor elolvastam. -
#1703 Én is hallod, és kiléptem asztem auto ment először és amikor viszaléptem akkor téptem a hajam :((((( -
#1702 Kb.:6h-t jatszottam es egyszer sem engedett menteni. -
#1701 Mikor lehet a gameban menteni? -
#1700 ja és ha kérhetem privátban küldje el. (persze ha van ilyen ember.) -
#1699 aki előfizetett valahova, és nem használja a jelszavát nem tudná nekem megadni???
DC++-on nincs szabad slot, és nincs pénz a kártyámon... holnapig nem akarok várni!
PLZPLZPLZ!!!! Igérem egyszer meghálálom valahogy.... -
#1698 Mindig kiírja, hogy mi lesz a sereg sorsa, de érdemes amit meglátsz megvenni. Néha többezres seregek is átállnak párszáz pénzért ... :)
Ha Rómát beveszed, az összes többi fakció ellened fordul, és mire kiírtod őket ...
Ha ebbe belevágsz, érdemes előtte nagyobb területre szert tenni. Pl. Galliara, esetleg még Hispaniára is, és kiépíteni a védelmet a barbár tartományokkal ill a keleti résszel szemben. Keleten úgyis ha a Juliikal vagy ott terjeszkedik a többi fakció. Nyugaton viszont egész jól lehet kavarni a szart. :)
Afrikában erős Karthago, keleten meg sok a Birodalmi "szövetséges". Amíg nincs legalább 4-5 erős hadsereged, plusz megerősített bázisaid, erdjeid, nem érdemes nagyon Birodalmi terveket szövögetni. Ez egy nagyon hosszú játék. -
#1697 Az nincs de minigun van kettö is! -
#1696 Van a játékban shotgun? -
#1695 LOL! -
Braveheart #1694 A Rome Total Wart lehet-e multiba nyomni? Ezt komolyan kérdezted??? -
#1693 Multiba lehet nyomni??? -
d4rk #1692 Szóval mindent a vásárlókért, akkor nem is szóltam:) -
#1691 Jaja. Én sem. Pedig már viszket a tenyerem, hogy áttegyem a fővárosomat Rómába. :) -
#1690 Ja még valami. Aki szeret olvasni, annak tudok ajánlani egy nagyon jó és idevágó könyvet, azaz sorozatot.
Colleen McCullough (aki a Tövismadarakat írta anno) 5 részből álló monumentális regényéről van szó. Mind az 5 rész két vastag könyvből áll, Gaius Marius idejében kezdődik a sztori. Sullán keresztül Julius Caesarig tart, felöleli a köztársaság végnapjait és a császárság kezdetét. Nagyon jó!
www.libri.hu oldalon lehet kapni. -
d4rk #1689 Mert túl gyorsan fejlődsz:))
Én úgy tudom, hogy akár meg is választhatnak, de tapasztalatot egyelőre nem tudok írni mert odaáig még nem jutottam el. -
#1688 Igy könnyebb eladni! Utáni mindnki patch-eli magának! -
R9 #1687 nekem reloaded van,ugye az is jó? -
#1686 Nem tudom. Én is megpróbáltam ezt, mert ugye a korábbi részekben is lehetett sereget "venni", de nekem csak azt sikerült elérnem, hogy a támadó gall sereg feloszlott.
Lehet, hogy a diplomata szintjén múlik, hogy átállnak, vagy feloszlanak?
Nekem a sima CloneCD-s verzió is simán megy a Daemonba mountolva (3,46 verzió).
Pluskat: ugye a szenátus misszióit meg szoktad csinálni? Mert egyszer én is eljutottam oda, hogy "kiderül a családi titkom", ha nem csinálom meg...
Meg egy kérdés: vajon Rómát el kell foglalni, és úgy lesz egységes birodalom, vagy lesz lehetőség arra, hogy megválasztanak imperátornak?
És egy hiba: most 220 BC körül vagyok. És a kis üzenetek ablakban megjelent, hogy Gaius Marius tevékenységének köszönhetően a seregeket megreformálták, így az első légionáriusokat elkezdhetem toborozni. Ezzel az a nagy bibi, hogy Gaius Marius 150 BC környékén született.
-
d4rk #1685 Ha meg kijön egy patch akkor újra keresgélsz egy cracket?
Na nekem ehez, mondjuk tényleg semmi közöm, csak nem értem:)) -
#1684 Könyebb kiírni a crackeltet! Tudod üzleti szempontokból! -
d4rk #1683 Jah elég csak azt.
De én tényleg nem értem mért nem jó nektek a clone CD-s változat. Mert azt nem kell crackelni és anélkül túl egyszerű lenne?:) Végülis nekem mind1. -
#1682 Skacok ha clone cd-s változat már megvan akkor a reloaded féléböl elég az elsö cd-t letölteni nem mert ugy láttam csak az van Alcohollal csinálva? -
#1681 most ért le nekem is ,meek kiprobalni -
R9 #1680 na végre,reggelre leért a game :-)
majd délután neki állok! -
#1679 Ezt írtam korábban, hogy csak egy idő után lehet menteni. Ha jól emlékszem egy déli várost kellett elfoglani ... -
#1678 Jó gép kell! -
#1677 Ha volt, akkor néha csak a generális. -
#1676 Egy baromság van a játékban:
ha nem faction heires sereg kerül a diplomatád körzetébe, ha sok lóvéd van, egyszerűen átállítod. Arra jöttem rá, hogy nem is kell sok sereg. Sok diplomata és pénz kell. Jön egy sereg betámadni, és bumm, megvesztegeted a vezetőjét. Ha nem volt generálisa, átáll az egész sereg. :)
Hadsereg fenntartása helyett a legjobb taktika. Azán beolvasztani őket a városokba, növelve a népességet ... :) -
#1675 Nem egészen értem, akkor most elindul rendesen a játék Alcole-os változata Daemon Tools-ba mountolva? -
#1674 Ja télleg, miért van az hogy nekem a demóhoz képest egy kicsit hoszúkásak a csávóim?