13587
  • Johnyy
    DE az egyik legjobb gém!!!!
  • Johnyy
    Na éz is az alábiakat terveztem a hétvégére és milett belőlle : Rome és SG....
  • Smokk
    Vloban ez a legjobb jatek amivel eddig osszefutottam!!!
    Bar mar annyira vartam, h feltem nem tud meglepoen jol szerepelni nalam, de megis...
    Suli, baratno, haverok, bulik most biztos hatterbe szorulnak 1 idore
  • Johnyy
    Fan valahol egy magyar leírás a gém rendszeréről, mert még nem nagyon értem
  • Fritz Von...
    Ja még valami: használ valaki közületek orgyilkost? Nekem volt egy, aki eljutott 11, vagy 12 pontig. De onnan az istennek sem akart fejlődni. Ez lenne a max?

Most azt próbálom ki, hogy bent hagyom az egyik városban, ahol van Scriptorium, hátha ő is tanul valamit.
  • Fritz Von...
    Akarod mondani: nyugaton vagy levédve...

Nekem az a bajom, hogy olyan békés alkat vagyok. Van kb. 6 városom, amikben szinte minden megvan. Termeleik a manit is, elvileg semmi akadálya nem lenne annak, hogy megtámadjam a germánokat mondjuk, vagy elinduljak keletre. De valahogy az túl brutál lenne. :)

Én most mindenáron a szenátussal akarok dűlőre jutni. De nem akarja. Most kitalálták, hogy foglaljam el az egyik egyiptomi tartományt 10 kör alatt. Na persze. Oda sem érek.
    És kb egy órája is kitaláltak valami faszságot, amit nem tudtam megoldani. Átvizsgálták a családot és az egyik egész jó vezetőm öngyilkosságot követett el, mert kiderültek dolgok. ÁÁÁÁÁ!!!!

Ez a game nemhogy a legjobb a sorozatban, de szerintem a valah készített LEGJOBB stratégia!
  • zizzenet
    Mármint ez:
  • zizzenet
    Bocs, ez lemaradt:
  • zizzenet
    Igyekszem, elhiheted...
  • a.carkey
    Szállítani lehet velük ...
  • a.carkey
    Minél több, annál jobb! De persze nem árt, ha a legjobb fajtából valóak ...
  • PRE
    A hajocsatak kimenetele mitol fugg? Lehet a hajokra fegyverzetet rakni, vagy emberkeket?
    kosz, csa
  • a.carkey
    Elfoglaltam Galliát, a Britekkel szövetséget kötöttem, és ezzel Keleten levédtem magam. Hispániában csak Crodoba maradt ellenséges kézen. Karthágóén. De nem csesztetem, mert sajnos éppen most öregedett meg a leaderem és attól félek, hogy bekrepál hadjárat közben.
    A poén kedvéért elfoglaltam a Dákoktól (hehe) Aquincumot. Ha felfejlesztettem, megteszem fővárosnak ... :)
    Róma hatalma Itáliában egy darab városra korlátozódik Róma városa mellett. A Brutiiktól megbribeoltam két alsó városát. A szenátus persze követeli, hogy 10 kör után adjam vissza. Hehe. Vissza is szoktam kettővel a vége előtt, de mivele nagyon fejlett cityk, állandóan visszaveszem őket újból, majd 10 körig megtartom, közben termelik a lovettát és a kaját, meg a seregeket ... :)
    Egy legioval orvul elfoglaltam Alexandriát. Kb. 10 éve tartom, mindig megtámadnak, próbálják visszavenni, sikertelenül. :) Flottán hozom bele az erősítést, szóval szopnak, mint a torkosborz. Kicsit lázadozik a nép, de leszarom.

A Rotweilereket még mindig nagyra tartom, bár a harci értékük védekezésben jobb. :)

Ennek ellenére a római seregeknek a lovassága a legjobb. Ez tény.

Elefántokkal 1x találkoztam, de ballistákba botlottak, még a vonalaimat sem érték el. 1 nap full játék után azt kell, hogy mondjam a sorozat legjobb darabja született meg. Nagyon megcsinálták!
  • katarzis
    hello!
    játszottam tegnap is meg ma is elég sokat és meg kell állapitanom hogy ez a game az egyik legjobb strat játék amive eddig játszottam.volt sok ojan csatám amiben az ellenfél 0 embere élte tul.én védtem kétszeres tulerö az a hülye meg neki idnitja minden emberét egy résre a falon amit nem javitottam ki. beálitom a katonáűkat bejönnek egy pillanat alatt elfutnak lovassságal meg lemészárlom mind:)
    juliusokkal vagyok és galliával vivom a háborut elég keményen melette nehezen de teljesitem a senatus akaratát:)
    érdemes megcsináni amit akartak mert jött egy nagy gall sereg és elkergették nekem 2x-er is ezzel megmentettek...
  • antijedi
    micsoda logika... :PPP
  • zizzenet
    Ezt úgy érted, hogy a full játékban ez a probléma már nem áll fenn?
  • traXion
    Helyes. :D
  • Fritz Von...
    Nem bonyolult ez sem. Meg kell neki adni az időt, amíg mindent felfedezel. És mivel ez egy elég hosszú game, sokmindent kell felfedezni. :)

Na. Most van tele a tököm a szenátussal. Egyszerűen nem hiszem, el. Folyamatosan baszogatnak, jutalmat már nem is adnak semmiért. Emellett utálnak, mint a szart. És ez azért érdekes, mert a kör lezárása után megjelenő info ablakokban azt írják, hogy sosewm látott magasságba szökött a szenátus szemében a népszerűségem.
    Ennek ellenére akárhány agyonképzett családtagom van, mindig valamelyik buzi Scipiot, vagy Brutust választják be.

Azt hiszem, hogy eljött az ideje a totális hatalomátvételnek.
  • Fritz Von...
    A demonál nekem is ez volt, szintén 9800PRO-val. Ne a demoval nyomd.
  • traXion
    :D
  • grebber
    Sajna az én szintemet meghaladja a game.A Shogun sokkal egyszerűbb volt.
  • Kandurex
    Ne bíztasd....megteszi
  • cyrus #1771
    nyiss neki egy topikot ! :D
  • antijedi
    hm ez nem rossz... :)
  • antijedi
    azt a érszt ugy hivják hogy tutorial, ovlasgasd el amiket mondanak és akkor kiderül mit mikor miért kell csinálnod pontosan..., ennyi...
  • Kandurex
    ja
  • grebber
    Ki lehet röhögni meg lehet jókat mokázni,de valaki elmondaná mit kell csinálni a legelejébn a Prolog résznél a csatát megnyertem de a térképen nem tom mit kell.???
    Van már csómó egységem de nem tudok támadni.MÉR?
  • antijedi
    ez komoly?
  • kangoo
    Lejátszod a kampányt, utána választhatod bármelyik népet.
  • antijedi
    válasz eccerű: ovlass vissza :)
  • bazza
    Hali!
    Nagyonállat!
    Fúúú csak rögtön egy kérdést nyomnék le: Csak rómaiakkal lehet lenni? A kampány menüben csak rómaiak vannak...Sőőőt Nincs kedve vkinek egy FAQ-ot összeállítani? Na most ájmost vaok, szva megyek aludni, de vki gyors válaszoljon má ha tud...Ú de szét vagyok esve...:D
  • antijedi
    sehova szerintem :)nekem ugy tünt csak külső progival lehet cisnálni...
  • toMpEr
    nem, te valaszthatod ki a csapatod osszetetelet
  • Kandurex
    Péládul játszol a full-al, jobb ötletem nincs.
  • zizzenet
    Volt egy gondom a demonál, nem tudom, másnál jelentkezett-e hasonló probléma. Egy Radeon 9800Pro kártyával futtatom, és a csatánál időnként az egyik ellenséges távoli csapatból kiindulva az ég felé (átlósan a kamera fölé) vibráló színes sávokak látni időnként. Aztán abbamarad. Igazából addig tart, amíg az íjászok hátulról nyilazzák őket. Aztán minden rendben. Valakinek valami ötlete? (Természetesen legfrisebb driver telepítve.)
  • LoCk
    Köszi
  • LoCk
    Valaki Plz. rakjon fel egy save-t. A legelso mentes kellene.

Nincs kedvem tobb orat elkúrni,mielott eljutnek a mentesekig kiakad.

Valaki kerem adjon egy legelso savet.
  • Johnyy
    majd jáccunk ! ugye multiban a szinglben mexerzett seregel nyomulsz?
  • toMpEr
    multi how-to
  • Smokk
    "...Azán beolvasztani őket a városokba, növelve a népességet ... :)"
    Hogy erted h beolvasztani?Siman feloszlatod a sereget v van 1 ilyen lehetoseg is?