13587
-
#2073 Na mesélj. Milyen modokra gondoltál? -
#2072 valami más, ami nem erről szól, csak engedd szabadjára a fantáziádat...
szerintem menni fog -
#2071 TS? -
#2070 NEM vehető meg. Mert ők is az Automextől hozzák. A PCDOME nálunk is vásárol, máshonnan nem hoznak be játékokat.
Ilyen alapon az 576-nál is meg lehet rendelni. :) -
#2069 A Praetorianus cohorsaim majd rendet vágnak a szánalmas parasztseregedbe.... :)))) -
#2068 A battlefield.hu-n a kisablakban megjelenő cégnél már megvehető....
Nem régiben néztem meg....
Probáld... -
#2067 Egyébként marha kíváncsi vagyok egy dologra. Ugye a római családoknál ott van a szenátus, mint figyelő atya. :)
Ha majd elkezdem Egyiptommal, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mennyire csapták össze azt a részt politikailag. Merthogy ugye ott nincs szenátus.
Van a fáraó ugye, meg a papság (mint atya). :) -
#2066 Véged lesz te ŐŐŐgy... -
#2065 Sajnos multit nem tudunk még nyomni. De elvileg jövő pénteke érkezik az Automexhez, megveszem és mehet a csata. :) -
#2064 MODOK????????????????
MILYEN MODOK KELLENEK EHHEZ????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
-
#2063 Őgy ratyi fritz itt is oktatsz te útolsóóóóó.....
Mikor nyomunk multit te szar...
-
#2062 végül is leszedtem, kipróbáltam, és hát tényleg etalon, de bejött, amire számítottam: nem tudott lázba hozni, akármennyi poligont is gyűrtek bele...
remélem, lesznek hozzá modok, mert maga az engine TÖKÉLETES -
#2061 Mindjárt hazaérek és nyomom én is ... -
#2060 Ja. Ha nincs general a városban, akkor nehezebb a helyzet. Ilyenkor ha nincs elég nagy sereg, akkor egyből próbálok toborozni egy egységet, ez mindig elkészül. Akkor is, ha kiteszik a szűrödet a városból. Max szereztél valamit.
Az automenedzsmentnél kikapcsolom a Recruit kockát. És a városfejlesztési metodikát () beállítom Cultural-ra. Ezzel olyan 50-50 arányban meg tudom előzni a lázadást. De sokszor buktam én is így várost. :)
Egyébként megnéztem, 65 győzelmem van és 2 vereségem. Igaz, csak mediumon kezdtem, hogy kiismerjem a játékot a very hard előtt. :) -
#2059 Nos. Akkor saját tapasztalatból kis help lázadások ellen.
Először ugye elfoglalod a várost. Célszerű mindig olyan sereggel foglalni, ahol van general is. Ez azért kell, mert akkor tudod menedzselni a várost. Mondom, én láma módon elfelejtettem bekapcsolni, de akkor is jobb, ha van egy líder. Pláne, amelyiknek van a várossal kapcsolatos jó tulajdonsága is.
Elfoglalás után a városok 75%-a lázadni készül. Most abból indulok ki, hogy van general a városban. Először ugye az ember megnézi, hogy mit építettek meg az ellenfelek, mi van bent. A legelső teendő, hogy amennyiben nincs elég nagy sereg a városban, el kell indítani gyorsan egy utánpótlást, hogy kicsit megfélemlítsék a lakosokat, ezzel följebb megy a lojalitás és jó esetben kék lesz a fej. :)
A következő, hogy az adókat leviszed a legalacsonyabb szintre. Ezzel is lehet javítani a hangulatot.
Ez után építeni kell egy arénát (amfiteátrumot, vagy colosseumot, város mérete szerint). Ha nincs. Ha van, vagy már megépült, akkor az "adók" fül mellett megjelenik egy "games" fül vagy mi. Ezen be lehet állítani, hogy évente, havonta, vagy naponta rendezzenek játékokat. Értelemszerűen minél sűrűbb, annál jobb a kedv.
Kicsivel később kell építeni egy versenypályát is (hippodrome, és ezek verziói, a neve nem jut eszembe). Ekkor a games fülnél lehet már változtatni, hogy csak versenyek legyenek, vagy csak játékok, vagy mindkettő. Ugyanígy, 3 féle bontásban.
Ha nagyon gáz a város, akkor fel kell tolni minimum havi, de néha napi szintre is. Tudjátok, a népnek kenyér és cirkusz kell! :) Ez kurva sokba kerül, de nem kell hosszú ideig fenntartani.
Közben építgetsz. Elsősorban olyan dolgokat kell egy nagyon lázadó városba tenni, ami a lakosság jólétét szolgálja. Termőföldek, vízvezeték, fórum, illetve templom (ezt már mondtam korábban). No és utak, meg kikötő, hogy a javak (luxuscikkek) máshonnan eljuthassanak ide.
Ha a lakosok érzik, hogy törődsz velük, akkor elkezd a lojalitás felfelé kúszni szépen lassan, körről körre. Lehet csökkenteni a játékok sűrűségét, és egy idő múlva a hadvezéred is továbbmehet.
Azt hiszem, hogy nagyjából ennyi. Sokáig tart megszüntetni a lázadást, de meg lehet oldani. Mondom, most az egyik gall falu (már nagyváros) a leghűségesebb településem. Jobb, mint a főváros. :)
-
#2058 Rámész a city-re. Ott van egy kis pergamenszerű izé, a details, vagy mi. Ha rányomsz, kijön egy másik ablak a bal oldalon. És az ottani kis ikonok közül asszem a felső: "view city on battle map". -
#2057 De van. Néha engem is kivág. Olyan kb 3-4 óránként. Ennyi belefér, más bug nincs benne. És ezért is le a kalappal a készítők előtt!!! -
#2056 ha elfoglalok egy várost mindig fellázad van mikor 8 kör után vagy még réggebben elfoglalt városok lázadoznak pedig az ado alacsony mit kéne még csinálnom ?? porig égetnia várost :) és gyönyörködni benne?:) de most komolyan miért lázadnak mit lehet ellene tenni van mikor kiüldözik a 1000 fös seregemet is:S -
#2055 Hy! Kérdek! : Hogy lehet megnézni a provinciát békeidőben? -
#2054 Hardon Kivégezve a Brutii családdal. Az elején elég kemények voltak a görög városok, ill. késöbb Roma, és a Julik is megszorongattak, de miután sikerült elintéznem őket a maradék néhány provincia elfoglalása már nem volt kihívás, és kissé unalmas is lett így. Az utolsó négy várost például egyszerűen megvettem.
Jöhet very hard, vagy esetleg egy barbár törzs, vagy chartagó késöbb.
A sima, és az arcade battle között mi a konkrét különbség? Próbálta már valaki?
-
#2053 EJHA wazeg egyre jobban teszik a game, más gameket hanyagolok is emiatt.
Már sok területem van néha jönnek nevetséges ellenfelek pl (max 150-en 800-ellen :) )néha pedig belerohanok nagy vereségekbe.Most erősen támadnak vissza és egy helyen szerintem el is bukom.De a game nagyon leköt és ez teszik benne a legjobban. -
#2052 Köc, akkor asszem kihagyom. :-) -
antijedi #2051 amugy másnak nincs olyan hogy rendszertelen időközönként kivágdossa a deskre? -
antijedi #2050 semmir enem jó :) -
#2049 Hm. Leszedtem, felraktam, tökéletesen fut, de láttam, hogy van törés is. Az csak NO-CD törés vagy jó is valamire? -
#2048 Nagyító a senatusi küldi mellett (alatt?). -
#2047 Rámész a nagyítóra és mutatja kb. hol van. Ha odamész, "felfedezel", előtűnik a kikötő. Hajók meg nem ártanak! -
#2046 nekem 3.46-al is vígan megy. :O)))))))) -
#2045 Mi a verziószáma a Daemonodnak? (A legutolsó 3.47!)
Daemon -
#2044 daemonnal mountold és mindegyik cd-t 1 meghajtóba...(egymás után)
így jó lesz. -
John McLane #2043 Hali!
Köv a gondom: a szenátus elküld, hogy vegyem blokád alá valami apollonia kikötőjét, de a térképen nem látszik ilyen nevű város, sem kikötő. Részletkérdés, hogy hajóm sincs:) -
#2042 Esküszöm, hogy nem értem. Leszedtem a legelső, CloneCD-s verziót. Kitömörítés, mountolás 3,46-os Daemonba. És azóta is tökéletesen megy. -
pampi #2041 Help! 3 napja próbálom telepiteni a game-t. Mindig ezt írja ki:" Error1309 Error reading from file F.\ Setup\Data\data\edit ... stb. Verify rhat file exist and that you can acces it." A wanadorol 2x letoltottem letolttem a wco-rol is a 2.cd-t amin szerintem a hiba van , ki is írtam, mountoltam daemonnal és alcohollal is. Mindig ugyan azt írja ki. Mit csinálok rosszul? Már megüt a guta. A TW sorozat az általam ismert legjobb játék -
#2040 Ja. mondjuk ez igaz. :)
(Bár akkor még nem volt Pest)
Ezt nem hagyhattam ki, bocs mindenkitől... :)))) -
#2039 Európában. Az olvastam korábban, hogy az ókorban minden fertőzőbetegséget "pestis"-nek neveztek.
Pestis -
#2038 Jaja. De legalább követi a dolgokat, ez tetszik. :)
Azonban csak egy kis helyreigazítás (bocs érte): sztem inkább feketehimlő, vagy ilyesmi. A pestis csak a 14. században bukkant fel. :) -
#2037 A legszemetebb dolog a pestis. Volt, hogy egy családtagom volt a hordozó. Ahová ment, pestises lett minden, hullott a jónép keményen. Született gyermeke is. Az is hordozó volt. :( Toboroztam vele egy csapatot zsoldosokból, és megtámadtam egy várost vele. Elfoglalta. :) Na mondom, ez nem kóser. Kivettem hogy csak ő maradjon. Neki egy másiknak. Ott már meghalt. Közben, amit eloglalt, az is pestises lett.
Néha nagyon brutál tud lenni a játék. -
#2036 Igazság szerint én most a Rome-ról írtam. A Medievallal már régen nyomultam, nem emlékszem pontosan. -
#2035 Úgy érted legyen helyőrség a városokban? Merhogy a legjobb volt, hogy a fellázadt városokban állomásozó sereg is fellázadt, volt olyan, hogy a legnagyobb seregem. Mire odaértem rendet rakni a fél kontinenst elfoglalták.
Na mindegy kinyalom a városok seggét, remélem neked lesz igazad. -
Sith #2034 Igazából amenyire én a medievalban láttam pontosan az elentéte a lázoingás mint amit irtál terjeszkedésnél stagnál esetleg nö viszont egy két vesztes csata után érezhetöen csökkent
pld aszem almohádoknak foglaltam el két tartományát erre kitört a polgárháboru
nem hiszem hogy ezen sokat változtattak volna