13587
-
#1993 -
#1992 Capua galdiátor iskolában lesz lázadás? (spartacus)
[reménykedik] -
#1991 Na, itt mindenki kedve szerint müvelödhet:OSZK -
#1990 A legjobb rómais összefoglaló site. (angol) Annyira profi, hogy linkként rajta van a Rome - Total War és a Roma Victor MMORPG is ... :) -
#1989 Ezeket a filmeket érdemes megnézni hangulatcsinálónak a játékhoz:
Elsőként a legjobb "rómais" filmet (szvsz)
... majd a fenti filmről készült koppintást.
... végül a nagy klasszikusokat ...
Végül ami nem annyira a korba illő (vagy mégis? :), de nagyon van egy bizonyos "rómais hangulata":
-
antijedi #1988 szvsz te mindig fáradt vagy akkor :PPP -
#1987 Sztem a lándzsások ellen sima közelharci egységgel érdemes csatázni. Én amikor lándzsásokkal találkozom, akkor lehetőség szerint nyilazok rájuk, azt rosszul viselik. Utána pedig az aktuális legjobb közelharci egységemet indítom rájuk (például korábban Hastatii, vagy Princeps, most meg a Legionary cohorsot, vagy az Urban cohorsot). Nem nagyon állnak meg előttem. :) -
#1986 Brutál. Azért anno tudtak valamit a rómaiak. -
#1985 Van benne battle replay funkció. Meg kell nézni a gombok beállításánál sztem, mert ha a load game-re megyek, akkor be lehet tölteni egy Battle Replayt (illetve gondolom, ez az).
Egyéb játékok: sztem a LOTR és eközött óriási különbségek vannak. Az egy sima real-time lesz, ez meg nem az.
Szeretem a LOTR dolgokat (könyvet-filmet), de azért egy Rómás dolgot nem fog megelőzni nálam. :)
Szerintem ami egyedül megszoríthatja, az Egyiptommal kapcsolatos, amit korábban említettem. Az jó lehet még. :) -
#1984 Térkép -
#1983 Hát igen. Carthago és Nova Carthago egyidőben ... :) -
#1982 Ja nem néztem meg mire válaszoltál, azthittem, hogy arra a nmezetes kérdésemre. Fáradt vagyok hagggyáááá! :D -
#1981 Épp ezért fantázia nevük lenne addig :) -
#1980 Az a baj, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Vagy akkor eltértünk volna a TW szériátóé. Már az is nagy dolog, hogy általában jók a városnevek, összeáll a történelmi háttérinfo ingame. -
antijedi #1979 ja de biztos vannak oylan városok is amik nem is nagyon léteztek mielött a romaiak odamentek... :) -
antijedi #1978 bazz gondolkozz már...
te kérdezted mit csinálnék amig a többiek csatáznak..., vá legalább ami a te kérdésedre volt válasz azt probáld már elolvasni normálisan... -
#1977 Megcsinálhatták volna úgy, hogy csak akkor lesz római nevük, miután elfoglalja egy római család. -
#1976 Ez most hogy jön ide? :D -
antijedi #1975 melelsleg ha neked meló olvasni mi a turonak forumol??? :PPPP -
antijedi #1974 tekintve hogy városok fele ami benne van eleinte nem is létezett igy ez amolyan kompromisszum..., ugy kelet volna megoldani hogy idővel jöjjenek létre uj városok :) -
antijedi #1973 nem visszaolvasni..., hanem olvasni rendesen..., könyvet, etc... :) -
#1972 Az is hülyeség, hogy mindennek szinte a római császárság korabeli neve van. Pl Aquincum :) -
#1971 Látod, pont ezért nem olvasok vissza, mert tudom, hogy te már csak azért is visszaolvasol, így nekem nulla meló. :D -
#1970 Akit érdekel a korszak ... -
antijedi #1969 pl #1966
de lehet addig olvasni is, legalább művelődsz kicsit... :) -
#1968 Nem hinném, hogy sok cheat lenne hozzá.
Gallia, Spain (LOL - hülye készítők), SPQR fakció eddig nálam. A többiek még megvannak.
Találtam egy bugot. Kijött a heires, faction leaderes sereg a Brutii capitalból, ott volt egy követem és megbribeoltam. Átadta a várost a bennelévő sereggel együtt, mivel nem volt family member bent. :) Igenám, de most egy Brutii sereg mászkál a vadonban, nincs fővárosuk és egyéb más városuk sem. :) Magyarul: ez a fakció mindenkit túl fog élni ... :) -
#1967 Hát nem tudom, hogy te mit csinálnál, míg a többiek egy 2000-2000 fős csatát vívnak :) -
antijedi #1966 mellesleg pl nézhetik a csatát... igaz ez elrontja a fogof war-t mert látod egységeiket de nagy ügy :) -
#1965 Valami olyasmit olvastam, hogyha legyaksz egy nemzetet a kampányban, akkor azokkal legközelebb már lehet nyomunlni. Igaz ez? Nincs valami cheat, ami annihilálja az összes nemzetet? :D Nincs kedvem lenyomni egy kampányt csak azlrt, hogy választhassak több nemzet közül, mert akkor addig már megunom a játékot. -
antijedi #1964 attól még meglehet csak időigényes..., te meg azt mondtad nem lehet megoldnai ami nem fedi a valóságot..., homm-ok se akciódüs történéseikről hiresek meg a folyamatos játékmenetről mégis elég jól el lehet velük lenni mutlyban... -
#1963 Ne írd ki! Csak mountoltasd. Ha ki akarod írni, írd ki az image fájlt! -
antijedi #1962 te tényleg iylen zseni vagy? ehh... -
#1961 Igenám, de az egységek jóval hatékonyabbak, mint régen voltak. Nem emlékszem arra, hogy a nehézlovasság ennyire brutál lett volna bármelyik Total Warban.
Megj.: Marha jól néz ki csata közben, ahogy a lovasság, elefántok kettészelik az ellenséget. Repülnek az emberek ide-oda. (Ezért lenne jó egy ismétlés, hogy az ilyen apróságokat megnézhessünk. Elég, ha az ember csak a csaták előtti "ingame movie"-kra gondol. Szuperek. Pl. mekkora lenne, ha összetudnánk vágni egy-egy jó kis filmet a csatákból ...)
Vagy ostromnál, ha felmásznak a katonák a falak menti járókákra. Verekszenek, aztán egyik másik hullája, ill. amolyan Dugovics Titusz szintű akció eredménye képpen néhány élő emberpár leesik a falakról ...
:)
-
#1960 Nem lehetne. Amíg 2 játkos épp egy baziangy csatát vív, addig a többiek malmoznak? -
#1959 2nél igen, de az nem az igazi. -
#1958 Ez a helyzet a tavalyi Republic - SWG kiadási harcra emlékeztet. A Republicot is alig vártam, aztán kijött az SWG, és hozzá sem nyúltam. Megj. nem is lett túl jó.
A Knights of Honornak megnéztem a demoját. Háááát ... Számomra csalódás. -
#1957 sziasztok !
látom már mindenki nagyban tolja gamet, így biztos tudtok válaszolni egy primitív kérdésemre:
kiírtam a cdt úgy ahogy nfo mondta alcohollal safedisk 2/3 4* speed, de 2* is kiírtam és nem indítja el a gamet... mindig a correct cdt kéri... tudtok vmit tanácsolni? -
#1956 neve kasztja, vércsoportja?? most nem tom a mejik! -
#1955 Köszi a tanácsot én is valami hasonlóra gondoltam.
Telepítésnél semmi gond nem volt. A játék ugyebár a dx 9.0b-t akarja feltenni, nekem pedig már a c van fent.
Ez elvileg, gondolom én buta, nem okozhat problémát.
No mindegy...próbálkozunk. -
antijedi #1954 amelyiknek van szines ruhájuk