13587
-
#1673 Jól fut! Én ugyanezen csak az ati az xt az órajel meg 32 és így megy 800-600, de vagy 3000 emberrel és minden felpakolva maxraszinte... -
#1672 OK. Ez most egy kis off. Milyen a gépigénye? Nálam 1600 Athlon olyan 1800-1900 ra felturbózva, 512 Mb RAM, Radeon 9600 Pro 128 cucc van. Mit várjak? Nagy Total War fan vagyok, de riceg-röcög, vagy fut istenesen? -
#1671 AZ a gáz hogy nekem folyamatosan üzenget cvska nem túl sokszor szoktam bogarászni a szöveget, lehghet hogy azóta megnyertem a római lottőt meg eladósodtam vagy ez az, de, JA télleg nem csinálunk hozzá magyarosítást? najó én cak egy végigvitel után vállalkoznék rá! -
Sith #1670 Ahogy elnézem a szenátus nem csak nekem neheziti meg a dolgom :) -
#1669 én még elvagyok a paint beilesztéssel,,,, amúgy melyikel és hogy? Ezt is tudni akarom mert én valahogy a screenelést még nem vittem túlzásba :D -
G.Freeman #1668 en kulso progival csinaltam de lehet van beepitett is
legnehezebb fokozaton jatszok es kicsit sok errefele a Gall:/ Lehet itt is game over lesz bar nagyon kuzdok, csak amikor kicsit levegohoz jutnek a szenatus elkuld a terkep masik felebe 3x annyi ember ellen -
#1667 Na igen. A baj csak az, hogy kezdhetem előről. A mocsok egyiptomiak kiűztek karthaghoból. Elvesztettem 4 várost. A szenátus elkezdte vizsgálni a családomat a vége az lett hogy elkobozták a vagyonomat és száműztek rómából. Egyszóval game over -
#1666 De jó, hogy elmondtad! Most fasza lesz, mert soha nem fogok a végére érni. Itt bámészkodok én is a fővárosomban.
Hát nemtom. Nem nagyon tudok még mindig levegőhöz jutni. Hihetetlen game lett ez! -
antijedi #1665 végülis az..., félig, mert csak elején magyaráz utána átalakul amolyan bevezető campaignná -
#1664 Azt hogy? -
#1663 A proglógus egy tutorial végülis? Mert nekikezdtem, de semmi kedvem nem volt befejezni. Gondoltam később még végigtolom, ha érdemes, de inkább beleugrottam a mélyvizbe :) -
antijedi #1662 városban lehet venni... -
#1661 És ha mondjuk építessz egy jupiter templomot akkor az látszik hogy hopp lett egy jupitertemplomom ?
Meg hol lehet venni katonákat,, (nem zsoldosokat9? -
#1660 A prológusnál csak egy idő után tudsz menteni. Amikor a tanácsadó csajszi elmondott mindent akkor azt mondja, hogy innentől rád van bízva a birodalom sorsa stb stb blablabla és onnantól már menthetsz. -
#1659 Meg tudod nézni a várost. Ráklikkelsz a cityre majd a pergamen tekercsre. Ott van 3 opcio és asszem felülről az első az amivel be tudsz nézni. Nagyon bejön. Most a scipiókkal vagyok kártágho az enyém és áthelyeztem oda a fővárosomat. Már csak kb 3 vagy 4 épület hiányzik amit nem építettem meg. Egyszerűen imádok bezoomolni a városba és mászkélni nézegetni az épületeket meg szembemenni az emberekkel -
antijedi #1658 screenshot-ot tud a game magátol csiálni (ugy hogy ki is menti képfileba) vagy külső progi kell? :)
csak hogy tugyam fel e kell teni valmai hogy tudja shotokat cisnálni :) -
#1657 Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39 -
#1656 Jaja lehet ilyen jó kis csatákat vívni! Nekem volt egy csatám ahol kb. 500 vs. 1800 volt a helyzet. 3 faltörővel törtek rám, de sikerült megfutamitanom oket. Sokat számított, h volt egy ílyász brigádom. Igaz Én itt egy kicsit több embert veszítettem. Ha jól emlékszem kb 120-150 maradt. De hatalmas csatákat lehet vívni. Végre egy olyan stratégia játék, ahol nem csak az számít, h kinek hány embere van! -
G.Freeman #1655 ahogy a gorogok csinaltak szalamisznal, becsaltam oket egy szuk bejaraton keresztul es bennt mar en voltam tuleroben meg 3 oldalrol nyirtam + lovasokkal az egeszet megkerultem igy sikerult teljesen bekeriteni -
#1654 Mi volt az a taktika??????????????????????????????, mert nekem úgy volt hogy 200 emberrel voltam 650 ellen és a végén az ellennek maradt 2 dárdása nekem meg egy hadvezérem és vágtattam hogy kinyírjam őket és még 2 dárda az utolsó pillnatban hasított szét,,, pedig csak icipici kellett volna -
G.Freeman #1653 legutobbi csatamra nagyon jo taktikat talaltam ki, ezt nezzetek:
3x tulerot vertem vissza es kozbe csak 59 embert vesztettem ö meg 1309bol 1308at
generalom egybol kapott +4 csillagot -
G.Freeman #1652 várost meg lehet nezni, settlement adatlapnal jobb oldalt szelen alul van 3 kis ikon, a legfelsovel lehet megnezni a varost -
antijedi #1651 hm, valakinke volt már oylan hogy kivágta desktopra? most cisnálta meg velem másodszor a tutorial latt..., szeirntem nem kezdem ujr a megint a tutorialt csak azért hogy végigvigyem :P
más: csak római campaign van igy elsőre (vagyis imperial :P) namost késöbb lehet majd másokkal is lenni vagy csak ez az egy van? -
#1650 Na. Menteni az elején nem lehet, de kb. 10-20 kör után (már nem emlékszem) lehet. Ez végülis csak bevezető. Az ellenségeknél erősebbek az egységek, így nem olyan nagy a véráldozat. De bevezet az okosságokba.
A polgárőrök (gondolom a Town militia) igazából arra jók, hogy valamivel erősebbek a parasztoknál. Nem szabad túl sokat építeni, mert nagyon gyengék. Én arra szoktam használni őket, hogy ha van már erősebb gyalogos a városban, akkor a militiát küldöm ki portyázni. Ha nyernek, jó. Ha lenyomják, őket, nem nagy kár értük.
Sajnos a várost nem lehet megnézni, legalábbis én még nem találtam meg. De engem is érdekelne... :)))
A helyzet annyiban változott nálam, hogy most hagyom Numídiát, mert ez a köcsög szenátus belerángatott egy macedón háborúba. Megvan az első vereségem is a csatában. -
G.Freeman #1649 a legelso tutorial campaignban nekem se volt de miutan azt vegigjatszottam rendesen egybol lehetett menteni -
#1648 Játék közben is? de ha escet nyomok akkor nincs is olyan lehetőség hogy save,, csak a futkározós térképnél van csak ott meg nem lehet se save se load mert nem szinezi ki,,,, De nekem a load a főmenüből sincs abban semmi betöltenivaló meg a champing folytatását sem engedi :(((( -
G.Freeman #1647 barmikor lehet menteni ha esc-t nyomsz vagy ctrl+s a quicksave, nekem mind2 mukszik szepen es a ctrl+l a gyorsbetoltes is -
#1646 de a prológus az csak a tréning, a róma körüli barbárok meg az elfoglalgatás az már maga a játék nem? -
#1645 Úgy néz ki, hogy a prológus átugorható. -
#1644 Akkor majd kezded előlröl?
Mikor és hogy lehet menteni??? -
#1643 Na azért ne mondjunk iyleneket nekem megy full sávszéllel egyész szépen. FlashFXP-vel. -
#1642 Nem még nem tudtam menteni, csak ki kellett lépnem egy sürgős meló miatt :(, kb. ott tartottam, hogy a senatus megbízásából a második provinenciát foglaltam el, de még semmi mentés...:( mikor lehet menteni? -
#1641 Figy! TE ugye kiléptél de hogy mentetted el mert én akárhányszor kilépek mindíg kezdhetem újra -
#1640 ;) És azt hogy mondjuk csinálok egy kikötőt,, valahogy meg lehet nézni MAGÁT A VÁROST? meg a védelmet azt hogy kell ! ketonákat kell a salyát csapatból benne hagyni , meg azok a polgárőrök mire valók? -
#1639 Tényleg, hol lehet először menteni? -
#1638 Na. Eddig nyomattam a játékot, most már éhes vagyok és megnéztem, ti hogy álltok. :)
Szóval: amit befejeztem az a Prologue rész, ahogy voltaképpen magáért Rómáért megy a csata a három ház között. Pici olasz map. :)
De elkezdtem a Juliusokkal a nagy hadjáratot. Most épp a görögökkel és a numídiaiakkal csatázok. Egyszerűen hihetetlenül meg van csinálva a játék. Ha egy ideig nem csatázok, akkor is tökéletesen elvagyok a városmenedzselgetéssel. És akkor nem is akarok csatázni. Ha meg jön egy (mondjuk megtámadnak), akkor meg folyton csatázni akarok, mert az is iszonyat jó lett!
Városmenedszelgetés ügyben: a jövedelem lényege a kereskedelem, nem feltétlenül az épületek. A diplomatákkal el lehet menni a többi néphez és felajánlani a Trade agreementet. Nekem most Large City-k vannak, de körönként hoznak olyan 1500 aranyat kb. Minél több néppel kereskedsz, annál több mani jön be. Ehhez még kikötőket is kell építeni, mert onnan is jön be lóvé.
Amivel kivan a hócipőm, hogy olyan buzeráns, impotens családtagjaim vannak, akik képtelenek fiút összekamatyolni. Van kb 12 lány, meg 4 férfi a családban. Ehh..
-
#1637 -
#1636 Figy! Na msot ha játszok én mondjuk 5 óra játékidő után kilépek akkor legközelebb onnan akarom folytatni, na ezt hogy?
Mert van olyan hogy load game(nem játék közbencsak azért mondtan hogy akkor hol és hogy) -
#1635 nemá, te komolyan gondolod????? -
#1634 ADig nem amég meg nem tom hogy kell aztán itt sem vagyok európa meghóítása és a fölközi tengeri hegamóniáig :PPPPPP