13587
  • Johnyy
    1 et értek
  • Johnyy
    meik a legjobb római egység????
  • Apache00
    hm, most igy elnézegettem a middle earth-ös screenshotokat, hát elég massziv vetélytársa lesz a Rome-nak :D
  • Kandurex
    Keress olyan közelharci unitot aki nagyobb def / attack bír, mint azok a fránya Germánok
  • G.Freeman
    en olyat nem gyartok:) meg az akkor is 1:1 arany

pl lovasokkal tobbszor is sikerult hatbatamadn ioket de olyen mintha szembol kaptam volna, nincs kulonbseg
  • Kandurex
    pl. Római lándzsásokkal?
  • G.Freeman
    Germán lándzsások ellen mivel lehet hatékonyan támadni ? (romai nemzetseggel)
    a nyilasokon kivul persze , szoval kozelharcban kik birnak el veluk? hoplitakkal meg nem futottam ossze, azok meg durvabbak?
  • Bucser
    HA Plitzkriegre vágysz 3 D grafoval akkor: Wartime Command.. Oroszok csinálják... 1C Maddox Games....
  • Kandurex
    dx, video and sound driver reinstall. Uninstall all codec pack.

Ha így se jó, játsz te is az eredeti exe -vel. Telepítéskor nem volt gond?

[esetleg win reinstall]
  • Kandurex
    Egyébként nekem a taktikám a régi sorozatra épül: 4 íjász század, eléjük védelem és kőkemény lovasság pedig hajtja, írtja és tereli az ellent. Defensive körben felmászni a legmagasabb pontra, vagy bekempelni egy szűk átjárót. Támadáskor a körbekerítő taktika. Az ellen íjászainak valamint nehezebb tűzerő egy nyugodt percnyi lövés lehetőségének kiiktatása. Még nem volt gondom :).

Mondjuk kétségtelen, hogy lovasság nélkül nagyon megvagyok vágva :(, ha az nincs, szinte soha nem támadok.
  • lybrahu
    Üdvözlet!
    Látom másnak is van hasonló problémája...
    Itt most ronhaven hozzászólására gondolok.Nálam is kifagy amikor a szenátusra klikkelek!Valaki tudja miért van ez?
    Az egérrel (még) nincs gond de ez a lefagyás irtó idegesítő,mivel még csak a tutorialnál járok és kezdhetem minden alkalommal elöről a gémet.
  • antijedi
    bármenyinél is meg lehetne max kicsit időigényes lenne, több körökre oszttt stratnál megcsinálták már... (pl heroes-ok...)
  • antijedi
    de meg lehetne...
  • Kandurex
    2 embernél tökéletes.
  • I.C.ram
    Nem lehetne megoldani.
  • Kandurex
    ne tudd meg mekkora sírás megy már az első rész óta, hogy beletegyék ezt a lehetőséget a készítők...
  • Smokk
    Hogy tovabb fuzzem a sort, nekem 1 Roma onlalynos valtozata fekudne, ahol mar a taktikai mapon is lehet multiba maszkalni, a szovetsegek szamitogep elott uloemberek kozt alakulnak, es igy tovabb...
    Csak akkor a gatyam es a maganeletem is ramenne
  • ronhaven
    Nekem is nyomot hagy az eger a menube, amikor meg a szenatusra nyomok kifagy.
    Csak ugy mondom
  • Johnyy
    reméljük még az idén
  • Negwar
    Lehet már kérdezték. Kampány közben klikkkkk következö körre elkezd gondolkodni egy nép jelénél és nem akar tovább lépni miért van ez lefagyott volna?? de esc re kilép:S vagy csak türelmetlen vagyok és egy idö után tovább lép?
  • FREAK
    na bazzeg csak leszedtem :D
  • antijedi
    nemtom feltünt e de van benne tutorial...
  • Smokk
    Ja azt jol elkurtak h nem agusztusban adtak ki,de ok tudjak...
  • pedro870
    Azé a knights az más lesz, én alig várom azt is :). Szerintem el fog férni a rome mellett.
  • Apache00
    Jaja, már csak kérdés hogy mikor jön ki a Lotr
  • Johnyy
    sZerintem ez a két gém a legjobb az évben (stratégiaÖ
  • Apache00
    Sztem a Rome lesz az év stratégiai játéka(legalábbis nekem már az), bár a Lotr: Battle for middle earth még megszorongathatja
  • a.carkey
    Ha nem minél előbb, cseszhetik. (A Rome miatt is.)

A Knights of Honort is húzták, szept 30-án kijön, de szerintem emellett baszhatják!
  • I.C.ram
    Najó, de ott sem lehet a gazdaságot irányítani, meg ott azért elég fix a dolog, nincs dinamikus pálya, mint itt.
  • robotnyk
    valóban... a hearts of iron meg "kicsit" puritán, meg bugos :)

amúgy II vhban én is kajálnám, sokkal jobban szeretem azt a kort hadászatilag.
  • a.carkey
    Kivétel Soldiers! Egész jól elboldogul az ember 1 db tigristankkal ...
  • I.C.ram
    Van tutorial
  • I.C.ram
    De az is tök más! Ott nem volt lényeg a gazdaság! Olyan kéne mint annó az imperialism.
  • bazza
    Olyan sokrétű, és olyan összetett (szerintem), hogy ehhez kéne csinálni egy szájbarágós tutorial pöccset!
  • robotnyk
    Combat Mission
  • Apache00
    hmm, ez nagyon király lesz, mikor jön ki, nem tudod?
  • bazza
    Jaja! Igaz, én a 3D-vel jáccottam, ami olyan, mint a Total War MAP részét összekevernénk a WAR részével...de nem rossz ötlet!
  • I.C.ram
    De ilyen taktikai vh strat nincs! Csak olyan, hogy minél erősebb és minél több egységed van, akkor vagy nyerő.
  • bazza
    Anyááám!
    Hát senki sem vágyik egy jó kis iniánosdira? Najjó...Ahhoz erősen át kéne szabni a Total War címet, de azért nem lenne rossz!:)
    Bár csak azért mondom, mert a II. VH. után ez a korszak a kedvencem, a harmadik pedig a római!:D Egy dolgo még mindig hiányzik! Egy nyomorult tutorial! Bazz ennél még a qvantum fizikát is jobban értem!
  • Fritz Von...
    Annyi, de annyi van már II. VH-s ból, hogy....

A Panzer General 1-2-t kéne megcsinálni újra, így. Az tetszene. :)