13587
-
#1953 1 et értek -
#1952 meik a legjobb római egység???? -
#1951 hm, most igy elnézegettem a middle earth-ös screenshotokat, hát elég massziv vetélytársa lesz a Rome-nak :D -
#1950 Keress olyan közelharci unitot aki nagyobb def / attack bír, mint azok a fránya Germánok -
G.Freeman #1949 en olyat nem gyartok:) meg az akkor is 1:1 arany
pl lovasokkal tobbszor is sikerult hatbatamadn ioket de olyen mintha szembol kaptam volna, nincs kulonbseg -
#1948 pl. Római lándzsásokkal? -
G.Freeman #1947 Germán lándzsások ellen mivel lehet hatékonyan támadni ? (romai nemzetseggel)
a nyilasokon kivul persze , szoval kozelharcban kik birnak el veluk? hoplitakkal meg nem futottam ossze, azok meg durvabbak? -
#1946 HA Plitzkriegre vágysz 3 D grafoval akkor: Wartime Command.. Oroszok csinálják... 1C Maddox Games.... -
#1945 dx, video and sound driver reinstall. Uninstall all codec pack.
Ha így se jó, játsz te is az eredeti exe -vel. Telepítéskor nem volt gond?
[esetleg win reinstall] -
#1944 Egyébként nekem a taktikám a régi sorozatra épül: 4 íjász század, eléjük védelem és kőkemény lovasság pedig hajtja, írtja és tereli az ellent. Defensive körben felmászni a legmagasabb pontra, vagy bekempelni egy szűk átjárót. Támadáskor a körbekerítő taktika. Az ellen íjászainak valamint nehezebb tűzerő egy nyugodt percnyi lövés lehetőségének kiiktatása. Még nem volt gondom :).
Mondjuk kétségtelen, hogy lovasság nélkül nagyon megvagyok vágva :(, ha az nincs, szinte soha nem támadok. -
#1943 Üdvözlet!
Látom másnak is van hasonló problémája...
Itt most ronhaven hozzászólására gondolok.Nálam is kifagy amikor a szenátusra klikkelek!Valaki tudja miért van ez?
Az egérrel (még) nincs gond de ez a lefagyás irtó idegesítő,mivel még csak a tutorialnál járok és kezdhetem minden alkalommal elöről a gémet. -
antijedi #1942 bármenyinél is meg lehetne max kicsit időigényes lenne, több körökre oszttt stratnál megcsinálták már... (pl heroes-ok...) -
antijedi #1941 de meg lehetne... -
#1940 2 embernél tökéletes. -
#1939 Nem lehetne megoldani. -
#1938 ne tudd meg mekkora sírás megy már az első rész óta, hogy beletegyék ezt a lehetőséget a készítők... -
Smokk #1937 Hogy tovabb fuzzem a sort, nekem 1 Roma onlalynos valtozata fekudne, ahol mar a taktikai mapon is lehet multiba maszkalni, a szovetsegek szamitogep elott uloemberek kozt alakulnak, es igy tovabb...
Csak akkor a gatyam es a maganeletem is ramenne -
ronhaven #1936 Nekem is nyomot hagy az eger a menube, amikor meg a szenatusra nyomok kifagy.
Csak ugy mondom -
#1935 reméljük még az idén -
#1934 Lehet már kérdezték. Kampány közben klikkkkk következö körre elkezd gondolkodni egy nép jelénél és nem akar tovább lépni miért van ez lefagyott volna?? de esc re kilép:S vagy csak türelmetlen vagyok és egy idö után tovább lép? -
#1933 na bazzeg csak leszedtem :D -
antijedi #1932 nemtom feltünt e de van benne tutorial... -
Smokk #1931 Ja azt jol elkurtak h nem agusztusban adtak ki,de ok tudjak... -
pedro870 #1930 Azé a knights az más lesz, én alig várom azt is :). Szerintem el fog férni a rome mellett. -
#1929 Jaja, már csak kérdés hogy mikor jön ki a Lotr -
#1928 sZerintem ez a két gém a legjobb az évben (stratégiaÖ -
#1927 Sztem a Rome lesz az év stratégiai játéka(legalábbis nekem már az), bár a Lotr: Battle for middle earth még megszorongathatja -
#1926 Ha nem minél előbb, cseszhetik. (A Rome miatt is.)
A Knights of Honort is húzták, szept 30-án kijön, de szerintem emellett baszhatják! -
#1925 Najó, de ott sem lehet a gazdaságot irányítani, meg ott azért elég fix a dolog, nincs dinamikus pálya, mint itt. -
#1924 valóban... a hearts of iron meg "kicsit" puritán, meg bugos :)
amúgy II vhban én is kajálnám, sokkal jobban szeretem azt a kort hadászatilag. -
#1923 Kivétel Soldiers! Egész jól elboldogul az ember 1 db tigristankkal ... -
#1922 Van tutorial -
#1921 De az is tök más! Ott nem volt lényeg a gazdaság! Olyan kéne mint annó az imperialism. -
#1920 Olyan sokrétű, és olyan összetett (szerintem), hogy ehhez kéne csinálni egy szájbarágós tutorial pöccset! -
#1919 Combat Mission -
#1918 hmm, ez nagyon király lesz, mikor jön ki, nem tudod?
-
#1917 Jaja! Igaz, én a 3D-vel jáccottam, ami olyan, mint a Total War MAP részét összekevernénk a WAR részével...de nem rossz ötlet! -
#1916 De ilyen taktikai vh strat nincs! Csak olyan, hogy minél erősebb és minél több egységed van, akkor vagy nyerő. -
#1915 Anyááám!
Hát senki sem vágyik egy jó kis iniánosdira? Najjó...Ahhoz erősen át kéne szabni a Total War címet, de azért nem lenne rossz!:)
Bár csak azért mondom, mert a II. VH. után ez a korszak a kedvencem, a harmadik pedig a római!:D Egy dolgo még mindig hiányzik! Egy nyomorult tutorial! Bazz ennél még a qvantum fizikát is jobban értem! -
#1914 Annyi, de annyi van már II. VH-s ból, hogy....
A Panzer General 1-2-t kéne megcsinálni újra, így. Az tetszene. :)