13587
-
atibacsi1977 #2113 Hi! Csak egy kérdés? Végigjátszottam a prologot, és ezután szerettem vna egy uj hadjáratot inditani! A problémám az,hogy az ismertetőkben azt olvastam, h majd leht lenni a görögökkel vagy barbárokkal! Ehhez képest csak 3 római családdal lehet lenni! Most akkor mivan? Vagy csak a történelmi csatákban lehet más nemzetekkel lenni? -
antijedi #2112 szvsz menjél konzolozni... :PPP -
#2111 Lehet, hogy lesz patch. De egylőre tuti nem még, mert csak az USA-ban jelent meg hivatalosan a game. Majd megjelenik mindenhol és sztem utána egy hónappal kb. -
#2110 Akár lehet az is, hogy nem megfelelő codec van telepítve. Vagy nincs is. -
antijedi #2109 inkább egy patch kéne erre is engem idegesit mert rendszertelen nagyon, van amikro egész nap nyomom és nem csinálja van amikor inditás után 10 percel rögtön... -
#2108 Sacred ( egyébként nekem az fekete képernyőzött,de csak picit,, és nem a gép miatt) -
#2107 Hát milyen a géped mert a Call of Dutyhoz meg a Rome:Total warhoz is jó gép kell és lehet,hogy nem tudja futatni a gamet.Mert nekem már volt olyan játék amibe az egész gépem rossz volt és amikor elinditottam egy játékot akkor az egész játék egy nagy feketeség volt.De ez csak egy tipp! -
Augustus Gigo #2106 #2101-re nem tud vki megodlást? naon idegesít, a Call of Duty kiegészítője ugyanezt csinálja:( -
#2105 Majd megnézem holnap... :) -
#2104 balsarokban ikonok nem? -
#2103 Én azt szeretném kérdezni, hogy hol a "mailbox" a játékban? Mert a szenátus küldött nekem levelet, és nem találom hogy hol kéne elolvasni. :D -
#2102 Hali! Na sirály a lyáték,, csakaz van ugye hogy ha egy prov felett van nnak azok a jelek,, na azok mit jelentenek? meg ugye van az az öszeg ,, ha plusz akkor nyereséges ha minusz akkor veszteséges,, ebbe beletartoznak a zsoldok is,, meg nekem egy időután csöken a bevétel és mindíg elfogy szóval a végén mindíg kifolyok a stexből :((( Meg ugye a tutoriali 3 prov után hogy és merre érdemes hódtani??? -
Augustus Gigo #2101 Felraktam, el is indul, viszont a loading screennél, aohl minidg az idézetek vannak egyszercsak elsötétül a gép, majd újraindul, Ekkor a windows vmi olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a monitor nem tudott vmi kirajzolási müveletet véghezvinni, tipp, mi lehet a gond? -
#2100 Na hello mindenki!
Akinek nincs meg teljesbe a játék azok közül nem tud valaki egy tört servert csinálni,hogy nyomjuk a gamet multiba?Mert nagyon KIRÁLY lenne multiba játszani!!!!!!!!!!!! -
#2099 Megy a hála!:) -
pedro870 #2098 már nem is emlékszem a tengeri csatára :) -
#2097 Sturmovik, Nascar 2003, Thief 3 (bár az is csalódás az elődök után)....
azért faszra ritkán esek :) -
#2096 Kipróbáltam a germán törzset very hardon. Nagyon élvezetes, de rövid játék volt. Meglepődve hallottam a rómaikkal ellentétetben más - gyönyörű - zene csendel fel gyakran, és jól eltalált a barbár beszéd a csata előtt. Miközben kelet felé kalandoztam megtámadtak nyugatról a brittek (nem kis sereggel druidák, szekeres harcosok stb.). A városaimban maradt seregeimet egyesítve, és néhány barbárt felbérelve próbáltam megállítani északon, sikerült is volna, csak közben a gallok megszegték a szövetséget, és figyelmeztetés nélkül besételtak egy védtelen városomba, s ezajtál végleg elveszítettem területeim nagy részét. -
#2095 Tőcsed, bontcsad. A hála meg mehet Tompernek. -
#2094 Tud vki linket? Egy működő crack kéne! Haveromnak kiírtam Alcohollal, Safedisk2/3, 4x -->> NEM MEGY! Sims2-vel ugyan ez volt. De már láttam az nforce-on, hogy megjelent a reloaded verzió, szóval annak a crackje kéne! Tudja vki hol találom? -
cyrus #2093 nekem ez nem is kell !!!!! -
#2092 Meg nincs tengeri csata. -
#2091 Semmi extra. Nem erre hegyezték ki a dolgot. Olyan, mintha kiütnéd a szenátust és bevennéd Rómát. Minden többi nép, csak választható lehetőség, de a játék a római családokra épül. -
pedro870 #2090 ááá és most eszembe jutott a centurion, defender of rome és azt kell mondanom, végre megjött a méltó utódja ;) bár ebben nem lehet harci szekerezni -
#2089 mitől estél te faszra utoljára? :D -
#2088 :D Loál
nem csak gyorsan kellet eldöntenem h melyik a jó letöltési dolog, mert még nem tanultam holnapra semmit, azt 2 tz is lesz... -
#2087 telefonos játékon ez volt a kérdés, vagy mi? :D -
#2086 kössz, megmentetted az életem -
#2085 3 gyorsan -
#2084 hány cd-s a játék? lécci gyorsan -
#2083 tökmindegy, már megkérgesedtem :) -
#2082 Nem ezt mondtam. -
AnubisEE #2081 Király a gama mikor lesz hozzá magyarosítás ?
, nem mintha anélkül nem játcanám végig -
#2080 Melyiket töltsem le a bithumenről? CloneCD, vagy a Only crack? Melyik megy normálisan?
-
#2079 ja geci vagyok, mert nem estem faszra a játéktól, üssetek -
#2078 Freak régebben se volt jó fiú, mára se változott sokat.. -
Keldor #2077 ez már jóóó játék -
#2076 bocs, tényleg sárgaházban a helyem, mert szeretem a játékmodokat :DDD
pfffff ok :D
nyugi, nem is akartam neked semmit írni, úgysem értenéd, szemellenző sux -
#2075 Te nem vagy normális. Erről és rólad ennyit. Felőlem irkálhatsz amit akarsz. -
#2074 #2072
ha nem megy, akkor hiába is magyaráznám... a csőlátás ronda betegség