13587
  • Kandurex
    hhm...htx
  • G.Freeman
  • G.Freeman
    rendszeres 1000es seregek "fogadasara" keszitsd fel a hataraid... es nem teazni jonnek igy 5 ora magassagaban
  • FREAK
    az is egy megoldás :) ezek után nyilvánítsuk elírásnak, és fátylat rá
  • dr Kotász
    + „what” helyett „that” kéne hehehe
  • Pluskast
    Bocsi az elöző hozzászólásom neked ment:)
  • Pluskast
    Attól függ milyen fokozatban játszól. Én mediumon kezdtem és azt kell mondanom, hogy a külső védelemre oda kell figyelned. Ha a gallokkal összebalhézól akkor pedig mindenképp. Hajlamosak rá, hogy nagy számú sereget szednek ösze és viszonylag hamar. De azt is hozzá kell tenni, hogy akár kétszeres túlerőben lévő gall csapatot is meg tudsz futamítani, ugyanis a gallok rendelkeznek a legszarabb egységekkel. Ja és érdemes bevédeni a hidakat. Ráadásúl oda nem is kell 4-5 egységnél több.
  • I.C.ram
    Az világos, de melyik egységgel lehet? Mert azt tudom, hogy csak Familymemberrel lehet pl erődöt, tornyot építeni, de ilyen kitermelő üzemeket mivel?
  • Kandurex
    Egy lényeges kérdés azokhoz, akik már jobban belemélyültek a játékba. Idáig BC245, nem volt gond a városaim védelmével dél - keletről a Scipii és Brutii házak védenek, nyugatra én támadom a Gallokat :). Tartok, hogy délről Carthago esetleg rám jön vagy az északi barbárok unják meg a semmit tevést. Az világos, hogy a belső részeket nem igazán kell védeni, de a külsőket mennyire érdemes felszerelni?
  • Snipa
    banyat csak oda tudsz epiteni, ahol a kornyeken van erre alkalmas hegy domb stb... Te nem dontheted el, hogy marpedig en ide-oda amoda banyat epitek!
  • Snipa
    a kereskedelmet nem blokkolja! csak ha blokad ala helyezi a kikotod! :) akkor pedig fel kell darabolni a kis szemetladat!

• I.C.ram
    Bányákat hogyan lehet építeni? Melyik egységgel?
  • I.C.ram
    Akkor blokkolják, ha megjelenik egy kis négyzet a kikötődnél, mint az ostromnál.
  • G.Freeman
    ha semleges hajok bealnak a kikotom ele azzal blokkoljak a kereskedelmet? vagy csak szimplan zavaro de nem olyan mintha megtamadnak?
  • Snipa
    ja az lemaradt mar eszrevettem csak remeltem hatha nem fiyel ra senki! ezert nem javitottam ;)

• FREAK
    "...I've ever seen"

angolt ne erőltessük :)
  • Árnyvadász
  • Kandurex
    Mondtam :))
  • Kandurex
    Szerintem ilyet ne kérdezz, egyéb esetben temetés.
  • Snipa
    :) szinten...

persze nem vennem a lelkemre ha bajod esne tole... de qrva fasza game!
  • Apache00
    Nekem is az eddigi legjobb (legalábbis stratégiák terén), bár ugyanezt mondtam az elözö total waroknál:D
  • Árnyvadász
    Temetésemre ma kerül sor az Új-közben :D
  • Snipa
    elmult 5 ev?

szerintem a legjobb strategiai game what I ever seen!
  • Hmuda
    Na kipróbáltam és nagyon bejövős. Elleszek vele amíg ki nem jön az Evil Genius vagy a RCT3.
  • Árnyvadász
    Pl. most valaki azt mondaná innen, hogy ez az elmúlt 5 év legjobb játéka, akkor engem megölne ezzel:) Tehát csak 1 évet mondjatok! Függősség rulzik!
  • Apache00
    én is ezt mondom, ez nem azért néz ki igy, mert szar gépen futtatták volna, vagy régi screenek lennének (augusztusiak)
    Sajnos elég rondácska a romehoz képest (mondhatni nem sokkal jobb a grafikája az elsö részhez képest), de talán a játékmenettel javithatnak a fiuk
  • Árnyvadász
    Köszi mindkettőtöknek! Képtelen vagyok nem játszani vele, már minden gondolatom ez a program körül forog, szabit is kivettem már:) Remélem azért hétfő-keddre megjön aztán megyek is megvenni.
  • Snipa
    ahhh en vagyok lama :-)
    faction leader es host nem lehet ;)

nah megyek megvesztegetek mindenkit!
  • Apache00
    Nekem azt mondták a CD Galaxisban, hogy valoszinübb, hogy csak jövöhéten érkeik meg a játék
  • Snipa
    Inkabb mountolassal hasznald mert kiirva nem biztos menni fog ;)

Valakinek sikerult mar egy rivalis csaladbol atallitani csalad tagot? Van egy rakas penzem megsem akar vagy lehet eloszor valami tojashejas lamat kene keresnem :-)
    sebaj aki nem jon annak ajandekul orvgyilkost kuldok :)
  • Kandurex
    Ez így elsőre egy zsák szerencsétlenség.
  • Kandurex
    Ezzel a képpel mi van? Total textura hibás! Azaz ostrom gép pl nem rózsaszín, hanem fa anyagú kellene, hogy legyen, másodsorban éles és gyönyörű texturákat használ a játék+
  • Árnyvadász
    Kérdés:

Mivel nem bírok várni a megjelenésig leszedtem a 3CD-s Reloaded verziót. Ha ezt kiírom CD-re és utána crack-elem minden ok lesz? Tehát nem kell mountolni, esetleg CD-t sem kér az indulásnál?

Remélem pénteken már kapható lesz... (Bár szerintem elhúzzák tuti :( )

• Snipa
    atibacsi: le van irva mit kell vele csinalni bemasolod a megfelelo konyvtarba es ott felulirod a txt filet...

a konyvtar utvonal is le van irva, hogy hova kell ;)
  • G.Freeman
    ahol letoltod ott le van irva melyik konyvtarba kell masolni (fejbol nem tudom)
  • atibacsi1977
    Légyszi akkor vki mondja már el részletesen h hogyan lehet más népekkel lenni! Azt a txt file-t már letöltöttem a totalwar centerröl, de utána nemtom mit kell csinálni! Vki please!!!
  • FREAK
    gratulálok :)
  • Apache00
    Igazad van abban, amit mondasz, de ettöl függetlenül tuti, hogy a Rome sokkalta szebb mint a CossacksII, ugyanis ha jol tudom ez a játék is kijön még ebben az évben, és addig nem hiszem, hogy uj grafikai enginet fognak neki csinálni, márpedig ezek mostani, uj képek. De itt van néhány, hogy mindenki eldönthesse:

De ettöl függetlenül remélem hogy az is jo stuff lesz
  • galenius
    Hajóval egy pun hadvezért átdobva itáliába ott sikerült annyi embert toborozni hogy a görög szövetségben több körön át kitartottam ide-oda mászkálva.

Hispalisból kiindulva annyi spanyol zsoldost lehet toborozni hogy azzal el lehet foglalni Nova Carthagot.
  • AnuluWork #2154
    ...