13587
  • wallen
    BC251 Gaul Very Difficulty a Julius frakció felszámolása után Róma is elesett -> rövid kampmány győzelem
    Meglepő módon nagyon könnyű volt. A gall lovasság minimális veszteséggel levert bármekkora római sereget.
  • Aragorn10
    Lehet ,hogy mostanaban sokat America's Army-om.Talan attol lehet.
  • Kandurex
    Azon vagyok, már az ágyat is összepakoltam. Jó'cakát!
  • Hmuda
    Akkor menj aludni. Az a legjobb idegnyugtató (én is azt fogom tenni). :-)
  • Kandurex
    Most higgadok le, felidegessített egy totál idióta nőszemély :E
  • Hmuda
    Hm, nem reagálod kicsit túl a dolgot? :-)
  • Kandurex
    Mivan' bazdmeg', ha már kicsit nehezebb a játék már nem is jó? Más népekkel már nem fogsz olyan csatát nyerni, hogy 0 ember veszteség, 10 ember veszteség, 50 ember veszteség, szokj hozzá bazd meg, hogy ilyen a háború.
  • Aragorn10
    En meg nem probaltam mas nepekkel de ahogy itt az uzeneteket olvasom mostanaban nem is lesz kedvem hozza..
    Foza Italy
  • I.C.ram
    Nem Quakeztél egy kicsit sokat? Vagy inkább SOF :)
  • Aragorn10
    Mondtam mar az elobb,hogy en inkabb felkelesek leveresenel kapok nagyon sok penzt, meg ha letarolok egy ket teruletet.
    Elindulok a csapataimmal beveszek egy ket varost majd lebontok mindent amit lehet aztan vissza vonulok. Igy mar nem tudnak semmit sem csinalni azon a teruleten.
  • I.C.ram
    Britteknek ugyanazok az egységeik vannak, mint a galloknak, azzal a kivétellel, hogy van egy szinte használhatatlan íjász-szekér osztaguk, ami baromi drága, és nem ér valami sokat.
  • I.C.ram
    Az a gáz, hogy sokkal nehezebb a többi néppel a játék, mint a rómaiakkal. Szarabb egységek, szarabb epületek, szövetségesek sincsenek az elején, stb.
  • Hmuda
    Mellesleg hogyan lehet császárnak lenni? Rómát nem tudtam bevenni, mert nem hagyja a gép, hogy felbontsam a szövetséget.
  • G.Freeman
    banyakbol mennyi beveteled van?
  • Aragorn10
    Dehogy!!!! Honnan veszed csak mert annyit foglalkozok a kereskedelemmel,hogy legyen penzem,bar inkabb ezt is felkelesek leveresevel, na meg jo nagy teruletek meghoditasaval szerzem, meg nem easy-n nyomom...
    Jelenleg mediumon nyomom.
  • a.carkey
    Mindig az esett el elsőnek ... :)
  • Aragorn10
    Nincs aki ellent tud allni a legioim ellen.
    Meg 3-4-es tuleroben is en szoktam gyozni.
  • a.carkey
    28000 felett. Róma és Alexandria. De lassan ennyi Spárta, Athén és Memphis is.
  • G.Freeman
    ezek szerint easyn nyomatod
  • Aragorn10
    Miert kereskedelem is van a game-ban???????
    En eddig nem vettem eszre,mert csak a hadsereggel,meg a hoditassal vagyok elfoglalva. Imadom ahogy a legionariusaim felapritjak az ellent, ellentmondast nem turoen
  • G.Freeman
    nektek a banyak mennyi penzt hoznak? meg akereskedelem...irjatok adatokat hogy ossze tudjam hasonliteni es hozza nehezsegi szintet is :)
  • Aragorn10
    Eleg sokaig ahhoz kepest,hogy nem reg jott letre:)))))
  • Aragorn10
    Azaz igazsag, hogy en nem figyeltem meg mekkora a varosaim lakossaga.En inkaaaab hooooooditok, es hooooditok, ja meg pusztitok..
  • G.Freeman
    nekem 21000

az a baj hogy minel nagyobb egy varos annal tobb a squalor (szenny, mocsok a szo szerinti forditasa) es ez elegedetlenseghez vezet, hiaba epitek furdoket meg minden
  • I.C.ram
    Hát az enyém 100 évig bírta kb :)
  • Aragorn10
    Minden nagy birodalom elobb utobb osszeomlik
  • I.C.ram
    Kinek mekkora volt a legnagyobb városa?

Nekem 14000 fős volt a legnagyobb.
  • I.C.ram
    Na összeomlott a britt birodalmam. Enyém volt az egész mai Fro., Anglia, Írország, Skócia, Dánia, Nyugat-Németo.

Aztán a köcsög rómaiak, mindhárom család rámszállt, és rommáverte a flottám, blokád alá vették a kikötőmet, és ostromolták a városaimat. Próbáltam még diplomáciával kiengesztelni őket, de szartak a fejemre, aztán jött a jó öreg bribe, de közben a germánok is rámszálltak, meg a maradég gall is. :) Asszem legközelebb Rómaiakkal próbálom meg, vagy valami afrikai néppel, mert ezek a gall-szerű katonák nem nagyon jöttek be.
  • Aragorn10
    Ha elfoglalod kijon egy kis ablak es ott a legalsot kell valasztani(felegetes,rabszolgak,keresztre feszites
    Aztan kapsz egy ertesitest, egy keppel amin keresztre feszitett embereket latsz.
    Ha meg nem dobja ki az azert van mert tul eros a haderod.
    Csokkensd egy kicsit a csapatod erejet, persze ne annyira,hogy semmi ne legyen, csak egy kicsit.
  • Johnyy
    Várj! Hol is van a az adóbeállítás? Jó kis módszer ;)
    Ja és ha megostromlod és nyersz akkor mit kell csinállni elfoglalni a várost felégetni ragszolgákat művelni?
    Meg nekem olyan is volt hogy felázadtak de nem sobta ki a hadseregemet, hanem benne maradt!
    Ja és hogy kell felfeszíteni keresztre a lázadók vezetőit???
  • Aragorn10
    Egy-ket legionarius csapat eleg, mert a fellazadt varosban
    altalaban eleg gyongek(foleg peasant-ok)vannak.
    Nem automata a leveres, hanem amikor kidob a varosbol meg kell azt ostromolni ugy ahogy az ellenseges varosokat,csak sokkal konnyebb nyerni. Igen vesztek embereket de elenyeszo a veszteseg. Viszont igy szinte mindig 100k-folott vagyok, tobbezres hadseregek mellett.
  • Johnyy
    pl mondj mondjuk egy adott népmenyiség ellen mi kell ?

EGyébkéntsak spontán amtómata ha sok a katonád a lázadás le van verve? ja és vesztessz embereket?
  • Aragorn10
    Persze jol felszerelt egysegek kellenek a varosba vagy a kornyekere.
  • Aragorn10
    Hi all....
    Eleg egyszeru a gameban penzt szerezni.:)
    En ugy csinalom,hogy amikor egy jol termelo varosom atmegy minuszba akkor jol megemelem az adokat es igy fellazadnak,en meg persze jol leverem oket.
    Keresztre feszitek jo sok embert, ezert kapok 20-30e-et.
    Raadasul a varos ismet pluszba lessz.LOOOOOL
  • I.C.ram
    Hát ne is az egészet, de annyit mindenképpen, hogy ne legyen két frontos háború :)
  • I.C.ram
    Ha az én pénzem lett volna, akkor is felvásároltam volna mindent! Baromi jó befektetés. Egy jó kereskedő város megvan 20kból max. Visszatérül egy kis fejlesztéssel simán 30 kör alatt, arról nem is beszélve, hogy a többi város kereskedelme is jobb lesz, ha szomszédosak. Arról nem is beszélve, hogy gyengítem vele az ellenfelet.

Másik hülyeség, hogy kérek map infot a többiektől, azok meg olyanokat kérnek, hogy adjam oda az egyik legjobb provinciám, meg még fizessek is. LOL :D
  • sanyiiiii
    Annyi pénzem van el sem tudom költeni akkor most vásároljam fel az egész világot?
  • Kandurex
    Már pedig a pénz beszél. Annyi a gond, hogy nem te reális pénzed bánja így abszolute nem izgat a dolog. De ha a Te pénzedről lett volna szó, nos...kis népírtó...:)).
  • I.C.ram
    Ram sokkal fontosabb.
  • Kandurex
    A procira rányomsz még 1ghz -t és mégtökéletesebb, és az ablakon se dobsz ki pár ezer forintnál többet.