13587
-
Én normálon játszom, de szerintem kicsit elbaszták, hogy a fővároson kívül, akármelyik várost lelehet pénzelni. Nekem most van 250k pénzem, és akármelyik sereget megvehetném magamnak pikk-pakk. A játék kezdete óta egyetcsatáztam csak azt is egy lázadó bandával. Mindenkit lepénzeltem. Minden városban van egy diplomata, aki, ha gáz van letudja pénzelni az ellenséget :) -
P4 1.6 GHz
576 RAM
GF4Ti4200 128M
Legújabb driverek, DX 9c, SP2 -
Milyen gépen nyomod? -
Mellesleg a zászlókat nem lehet valahogy kikapcsolni? Sokkal jobb lenne, ha minden egységben lenne rendes zászlóhordozó és ő hordozná legelöl a zászlót (nem harcolna és utoljára esne el a csatában, stb). -
Én hagytam az alapon. -
Jó nektek. Lehet ideje lenne egy upgrade-nek, bár tökéletesen játszható így is. -
maxon :D -
Large -on nyomom. Sztem azaz ideális. Ez kb. 80 egységet jelent csapatonként. Ami durván 1600 egység teljes slot arányba. -
Ki milyen Unit Scale-en játszik? Szvsz a huge már illúziórombolóan lassú, de az adná meg az igai giga-csaták élményét (a legnagyobb egység kb. 220 főt tartalmaz ami durva ha minden slot betelt).
Én a legkisebben nyomom, hogy ne haljon be a gépem fél órán belül, de azért a grafika is szép maradjon. -
Nem tudom. Vsz semmi különös, max. egy lemezen fér el a dolog, nem három lemezen. -
Egy röfivel! :) (Ez nem vicc!) -
Csatában az elefántokat hogy lehet írtani hatékonyan? Ha az ember a Karthagóiakkal van, akkor nagyon király dolog, de a másik oldalról már nem olyan vicces... -
G.Freeman #2221 nem ertem hogy van ilyen sok penzetek, nekem max 2-3 ezer profitom van koronkent, igaz legnehezebben jatszok es minden varosban komoly orseget kell hagynom (meg fovarosban is, szemet lazadok) -
az adathordozó. -
Senki sem figyelt rám vagy senki sem tudja a választ
a #2138-ban feltett kérdésemre?
-
Nekem egyértelmű, a rómaiakkal voltam! -
Jól kiszúrtam a leggyengébb népet! :D
Gall 1064 vs. Római 514
Szerintetek melyik győzött? És 60 veszteségem volt! Nagyon lol! Vagy csak megijedtek a kutyuskáimtól? :DDDDDDD -
jobbgomb le tart jvalamere elhúz grafik megjelenés,, inentől mind -
Jobb gombbal nyomja meg a jobb gombot? :D -
amikor odaírányítod valaholva egy cspatot jobb gombal, nyomd le a jobb gombot és húzd lenyomva oldalza ezután megjelenik egy jelzés! a többire rájössz ;) -
antijedi #2213 jobgomb nyomvatart és elhuzod jobra... -
Des #2212 már játszok egy ideje a gaméval mediumon, jól is állok, egész nyugat eu az enyém, meg hispánia, de még mindig nem tudok valamire rájönni... van valami egyszerű módja annak, h megmondjam, pontosan merre nézzenek az embereim? mert az, h odavezényelem őket valahova, aztán még klikkelgessek, h jól beálljanak, ez elég tréééé
valaki? -
antijedi #2211 campaignban nem lehet szvsz... -
Azért aki próbálta megmondhatná, hol lehet lementeni a csatát, hogy visszanézhesd! -
De a legjobb az, ha a saját városaid egymással kereskednek, mert akkor a teljes haszon családon belül marad. -
Hát a legjobb bevétel a vizi kereskedelem, de ehhez kellenek kikötők, meg mindenféle épület, ami a termelést, és a kereskedelmet növeli, meg nem árt, ha vannak értékes nyersanyag helyeid. Miután vannak kikötőid, szépen járd körbe a tengeri szomszédokat, meg a földi szomszédokat is, és mindegyikkel köss kereskedelmi jogokat. Nekem minden városom legalább 700-800-at termel, mert mindegyik tengerparti város, és aktív kereskedő. -
nemazért de ugye ha végigjátszod a prológot akor azutánm azon a térképen kell nyomulni?? ja, meg MIT ÉRDEMES CSINÁLLNI HOGY ROHADTT SOK LEGYEN A BEVÉTEL,, MERT NEKEM FOLYTON CSÖKKEN,, MEG A KIADÁSOK MÁR MAGÁBANFOGLALJÁK A ZSOLDOKAT IS? -
Nekem eddig egyszer volt. -
Na lejátszottam kb 40 évet a brittekkel. 10 ezer a körönkénti jövedelmem, a fővárosom 4000-et termel körönként. Hispánián kívül az összes Atlanti-Óceáni tartomány az enyém, illetve van egy földközi tengeri tartományom is, meg egy északi tengeri. A kereskedelemből élek, egy városért sem harcoltam, mindet megvásároltam :D Hát igen, ha van egy erős gazdaságod, akkor ez nem probléma.
Kérdések: Korrupciót mivel lehet csökkenteni?
Hogy lehet azt megoldani, hogy autómatán kerüljön kormányzó a város élére, ha a régi meghal? -
nekem is gyakran van,,, nem tok nekei mit csinállni :(((( elviselem -
antijedi #2203 erre a desk kidobásra nincs valami megodlás? egyre gyakrabban csinálja és kezd kruva idegesitő lenni :( -
:) egy nagy csatában féltem hogy vereség lesz de X lett a vége a következő körben meg már esélye sem volt a gépnek. -
antijedi #2201 de amugy a stilusát tekintve elég hasonlo :P -
antijedi #2200 nem egészen mert elvileg nem fizetnek érte nagyon , max az önnáloságukkal :P -
kb olyan mint a védelmi pénz :)) -
antijedi #2198 kb mint valójában, de fogalmazzunk msáhogy, a bábállam mond neked valamit? mert kb ez is hasonlo kategória :) (hivatalosan ugy van elvielg hogy egyik ország "vállalja" hogy "megvédi" a másikat, de ennek a lényege nagyon nem ebben van :P, pl 2.vh után is az oroszok a mi "kérésünkre" maradtak itt hogy fentartsák a rendet ... :PPP) -
G.Freeman #2197 a protektoratus mire jo? -
antijedi #2196 nem tudsz bányát épiteni semmilyen egyéggel, ahol van ott van ahol nincs ott nincs..., upgradeolni emg a tartományhoz tartozó városban lehet (vagy ha még nem lenne esetleg ottis épiteni de én ugy vettem észre hogy már alapbol meg van az csak mintha továbbfejlesztené...) -
antijedi #2195 naugye... :) -
Erre valaki?